Τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 10/12

 

Τα ζώδια για σήμερα 10/12

 

 

ΚΡΙΟΣ: Αντιλαμβάνεστε και εκμεταλλεύεστε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται. Στα επαγγελματικά, προσπαθείτε να αξιοποιήσετε τα γεγονότα προς όφελός σας. Συναισθηματικές εκφράσεις αποκαλύπτουν τις ευαισθησίες σας προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, εντυπωσιάζεται και γοητεύεται με την παρουσία σας.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ: Προσεγγίζετε οικογενειακά θέματα με λεπτότητα και προσεκτικό χειρισμό. Στα επαγγελματικά, εδραιώνονται οι βάσεις για την προσωπική σας ανέλιξη. Κρατάτε αποστάσεις και κάνετε δεύτερες σκέψεις για το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέο πρόσωπο προκαλεί τα βαθιά σας ένστικτα.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κινήσεις που προκαλούν τη σταθερότητα και την αίσθηση της ασφάλειας. Στα επαγγελματικά, προκύπτουν οικονομικά ζητήματα που λύνονται με δυσκολία. Δημιουργείτε προβλήματα με λάθος εκφράσεις προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, δεν πτοείστε από αποτυχημένες κινήσεις.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Συγκρούσεις και διαφωνίες δικαιώνουν την αρχική σας θέση. Στα επαγγελματικά, θα επικρατήσει ψυχραιμία σε έκρυθμες καταστάσεις. Διαμάχες που δημιουργούν προβληματισμούς με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ξεκαθαρίζετε τις θέσεις σας και διεκδικείτε τους στόχους σας.

 

 

ΛΕΩΝ: Ανακυκλώνετε καταστάσεις και σας δημιουργεί περισσότερα μπερδέματα παρά λύσεις. Στα επαγγελματικά, υποχθόνιες συμπεριφορές προσπαθούν να σας διαβάλουν. Δημιουργείται συνθήκες που ανταποκρίνονται στα θέλω από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, προσπάθειες επανασύνδεσης θα πέσουν στο κενό.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Παίρνετε αποστάσεις από τα γεγονότα για να σκεφτείτε καθαρά. Στα επαγγελματικά, αναμενόμενα προβλήματα σας παρασύρουν από τις υποχρεώσεις σας. Απρόσμενες ειδήσεις σας κάνουν επιφυλακτικους προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, αποφύγετε συγκρούσεις που κρύβουν πάθος.

 

 

ΖΥΓΌΣ: Προτεραιότητα η επίλυση ζητημάτων στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Στα επαγγελματικά, προσοχή σε συνεργασίες που προέρχονται από μυστήριες συγκυρίες. Ενεργοποιηθείτε πριν χαθεί ο έλεγχος από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέα γνωριμία που αναπτερώνει το ηθικό σας.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Υψηλή αυτοεκτίμηση και αλαζονεία κρύβουν κινδύνους για τις επαφές σας. Στα επαγγελματικά, ολοκληρώνεται απαιτητικές υποχρεώσεις χωρίς να λείπει το άγχος και το στρες. Η συμπεριφορά σας αποτρέπει αρνητικές σκέψεις από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, αναλώνεστε σε επικοινωνίες και όχι κινήσεις.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Με ευρηματικότητα αποδράστε μέσα από δύσκολες καταστάσεις. Στα επαγγελματικά, οικονομικές συνεργασίες ανατρέπονται με καλύτερο ορίζοντα. Εκμεταλλεύεστε τις καταστάσεις και πλησιάζετε το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, απογοητεύεστε από τα γεγονότα αλλά δεν πτοείστε.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Καταστάσεις που αντιδράτε ενστικτωδώς με κίνδυνο να εκτεθείτε σε συγγενικά πρόσωπα. Στα επαγγελματικά, δύσκολες καταστάσεις που δημιουργούν ανατροπές στα δεδομένα. Με εμπιστοσύνη και υποστήριξη στηρίζεται το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, προσεγγίζεται με επιτυχία νέα γνωριμία με προοπτική εξέλιξης.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι απόψεις σας ενοχλούν τα στερεότυπα κοντινών σας προσώπων. Στα επαγγελματικά, με πρωτοβουλίες σας διαμορφώνεται νέες συνεργασίες. Αντιπαραθέσεις και διαφωνίες σας στεναχωρούν με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ιδέες και αντιλήψεις σας κάνουν αδιάφορους.

 

 

ΙΧΘΎΣ: Εκμεταλλεύεστε τις καταστάσεις που παρουσιάζονται για την επάνοδο σας. Στα επαγγελματικά, προσοχή στην πλάνη, πιθανότατα να σας βγάλει εκτός στόχων. Ενδιαφέρον συζητήσεις για τις εξελίξεις με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, απρόσμενο ενδιαφέρον εκδηλώνεται στον επαγγελματικό σας χώρο.