Τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 10/10

 

Τα ζώδια για σήμερα 10/10

 

 

 

ΚΡΙΟΣ

 

 

Έλκεστε από τις ρομαντικές καταστάσεις και όλα όσα αυτές, υπόσχονται. Όμως, μπορεί, η περιπέτεια που επιδιώκετε να εμπλακείτε, ίσως να είναι και μια απλή ψευδαίσθηση.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

 

Οι στόχοι σας είναι ευμετάβλητοι και οι φιλίες σας ασταθείς. Ίσως φταίτε εσείς, ίσως φταίει το γεγονός ότι δίνετε πολλή σημασία στις επιρροές των φίλων και των γνωστών σας.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

 

Ένα γεγονός θα ξυπνήσει τις κρυμμένες σας φιλοδοξίες και θα δώσει ώθηση στα σχέδιά σας. Η αναγνώριση των ικανοτήτων σας θα σας δώσει δύναμη και ενέργεια για να φέρετε εις πέρας όλα όσα ονειρεύεστε.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

 

Είστε σε θέση να μεταδώσετε τις γνώσεις σας στους άλλους. Η πείρα σας, και η συμβουλευτική σας ικανότητα, φέρνει στο δρόμο σας πρόσωπα που χρειάζονται τη βοήθεια και τις συμβουλές σας.

 

 

ΛΕΩΝ

 

 

Αρκετά κέρδη θα έχετε σήμερα από συνεταιρισμούς ή συνεργασίες, ακόμα και από τον σύντροφό σας. Διαθέτετε μεγάλη διαίσθηση και ξέρετε ανά πάσα στιγμή τι σας περιμένει.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

 

Κάποιο πρόσωπο μπαίνει στη ζωή σας και φέρνει το ερωτικό καρδιοχτύπι που εδώ και καιρό πιστεύετε ότι δεν θα σας ερωτευόταν κανείς. Προσοχή όμως, γιατί ο νέος σύντροφος μπορεί να είναι άστατος.

 

 

ΖΥΓΟΣ

 

 

Ασχοληθείτε με τα πράγματα της καθημερινότητας, αλλά προσέξτε να μην το παρακάνετε γιατί η υγεία σας σήμερα, παρουσιάζεται εύθραυστη. Ίσως είναι μια καλή ευκαιρία να κάνετε ένα γενικό τσεκ απ.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

 

Παρουσιάζεστε αρκετά ρομαντικοί σήμερα, αλλά σας χαρακτηρίζει αστάθεια στις ρομαντικές υποθέσεις, ενώ έχετε επαφές με άτομα που δεν είναι σταθερά στα αισθήματά τους.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

 

Μεγάλη η πιθανότητα μια κληρονομιάς ή οικονομικής βοήθειας από συγγενείς τη στιγμή που δεν το περιμένατε καθόλου. Αν σκέπτεστε να δουλέψετε από το σπίτι, ευνοείστε πάρα πολύ.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

 

Αν σκοπεύετε να ασχοληθείτε με τον τομέα της διανοητικής έρευνας, είναι ένα πεδίο που θα έχετε σίγουρη επιτυχία. Επίσης εισοδήματα από τη συγγραφή, τη δημοσιογραφία, την συμμετοχή σε έρευνα.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

 

Ένα γυναικείο πρόσωπο βοηθά πολύ στην οικονομική σας άνοδο. Είστε τα ιδανικά πρόσωπα για τα δημόσια αξιώματα αν ασχολείστε με την πολιτική. Εύνοια δίνεται σε όσους ασχολούνται με τα κοινά.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

 

Ανεξίτηλα τα σημάδια της επιρροής από ένα γυναικείο πρόσωπο είτε του οικογενειακού σας περιβάλλοντος (μητέρα, θεία, αδερφή), είτε του κοινωνικού και προσωπικού (ερωμένη, σύζυγος, φίλη).