Τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 10/1

 

Τα ζώδια για σήμερα 10/1

 

 

ΚΡΙΟΣ: Εκμεταλλεύεστε την δύναμη να παρασύρεται τις καταστάσεις. Στα επαγγελματικά, ασχολείστε με υποχρεώσεις που απαιτούν θυσίες. Εκφραστείτε ελεύθερα και θα δείτε θετικές αντιδράσεις από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, δράσεις για γνωριμίες με προοπτική το μέλλον.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Αφήνετε πίσω προβλήματα του παρελθόντος με όποιες συνέπειες. Στα επαγγελματικά, σταθερή ανοδική πορεία χωρίς κάποιο απρόοπτο. Δείχνετε την αγάπη και το ενδιαφέρον σας έντονα προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, εφήμερες ερωτικές επαφές με οικείο πρόσωπο.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εκδηλώνεστε παρορμητικά και κερδίζετε τις εντυπώσεις. Στα επαγγελματικά, μικρά προβλήματα τα ξεπερνάτε με συνοπτικές διαδικασίες. Κίνδυνος αποκαλύψεων για κρυφές δράσεις απέναντι προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ερωτοτροπείτε χωρίς να υπολογίζετε δεσμεύσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ευχάριστες δράσεις δημιουργούν την αίσθηση της ελευθερίας. Στα επαγγελματικά, διλήμματα που προκαλούν δισταγμό στις αποφάσεις και δημιουργούν καθυστερήσεις. Κάνετε κινήσεις που πιέζουν συναισθηματικά το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ξεχωρίζετε ανθρώπους και καταστάσεις και αντιδράτε ανάλογα.

 

ΛΕΩΝ: Μεγάλη αυτοπεποίθηση και πρωτοβουλίες για προσωπικές αλλαγές. Στα επαγγελματικά, επιπόλαιες κινήσεις προκαλούν μικρές αναστατώσεις χωρίς συνέπειες. Αφοσιώνεστε και πράττετε τα κοινά θέλω με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, εκμεταλλεύεστε τις καταστάσεις και οδηγείται τις εξελίξεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Απολογισμός και διερεύνηση των γεγονότων σε βάθος. Στα επαγγελματικά, Απρόοπτο γεγονός σας εκθέτει και σας φέρνει σε δύσκολη θέση. Δίνετε δικαιώματα για να σας αμφισβήτηση το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ενθουσιάζεστε τόσο έντονα και το εκφράζεται ελεύθερα.

 

ΖΥΓΌΣ: Στρέφεται το ενδιαφέρον σας στην διεύρυνση των διαπροσωπικών σχέσεων σας. Στα επαγγελματικά, αποφεύγετε και δεν παίρνετε θέση σε διάφορες συναδέλφων. Υπερβάλλετε στις απαιτήσεις σας και δημιουργείτε πίεση στο ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ψευδαισθήσεις και ουτοπίες μοιάζουν πιο αληθινές από ποτέ.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δημιουργείτε καταστάσεις και προκαλείται οριστικές καταλήξεις απρόσμενα. Στα επαγγελματικά, αναμενόμενες εξελίξεις έρχονται με θετικά αποτελέσματα. Εντάσεις και διαφωνίες δημιουργούν προβλήματα με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, σας προσεγγίζει πρόσωπο που κρίνετε και θεωρείται κατάλληλο.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πολύ καλή διάθεση με έντονες στιγμές διασκέδασης. Στα επαγγελματικά, δημιουργούνται μπερδέματα που προκαλούν απότομες αποκαλύψεις. Η έντονη συμπεριφορά σας προβληματίζει το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, υπερβάλλετε και βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα που πιθανόν να μην ανταποκρίνονται στα γεγονότα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Παίρνετε αποφάσεις για να διατηρήσετε τα ινία και τα κεκτημένα. Στα επαγγελματικά, καταφέρνετε με ελιγμούς να αποφύγετε προβλήματα. Προσπαθείτε να πείσετε το ταίρι σας ότι έχετε κάνει λάθος. Οι ελεύθεροι, προκαλείται καταστάσεις που ίσως αγνοήσετε ξανά στο μέλλον.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βοήθειες και λύσεις σας προκαλούν ευχάριστες καταστάσεις. Στα επαγγελματικά, εδραιώνεται τη θέση σας και βελτιώνετε τις σχέσεις σας. Σταθερότητα χωρίς σκαμπανεβάσματα Και ηρεμία με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, στο χέρι σας να εξελίξεται ή όχι νέα γνωριμία.

 

ΙΧΘΎΣ: Συγκεντρώνεστε στις οικογενειακές υποχρεώσεις και στα πρέπει. Στα επαγγελματικά, αποφύγετε παρορμητικές αντιδράσεις που δημιουργούν προβλήματα. Συζητήσεις που μπορεί να προκαλέσουν δύσκολες καταστάσεις με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέα γνωριμία με έντονο ερωτικό ενδιαφέρον.