Τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 1/9

Προβλέψεις για σήμερα  1/09

ΚΡΙΟΣ

το αν θα σας ξαφνιάσουν ευχάριστα ή δυσάρεστα, τα οικονομικά θέματα που παρουσιάζονται απ’ το πουθενά, θα εξαρτηθεί, από την ψυχραιμία που θα επιδείξετε αλλά και από το σωστό χειρισμό τους.

ΤΑΥΡΟΣ

γεγονότα που δεν είναι στο χέρι σας να ελέγξετε σας αναστατώνουν την ομαλή σας καθημερινότητα και σας αποπροσανατολίζουν, σας αποσυντονίζουν και δεν σας αφήνουν να δουλέψετε με την ηρεμία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

ελέγξτε τα νεύρα και την καλή σας διάθεση γιατί σας περιμένει δύσκολη μέρα, καθώς τα επαγγελματικά αλλά και τα προσωπικά σας θέματα απαιτούν όλη την προσοχή και τη συγκέντρωσή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

υπάρχουν κάποιοι φίλοι που δεν είναι και τόσο «φίλοι» σας. Χρειάζεται να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα μεταξύ αυτών που σας κάνουν καλό και αυτών που δεν έχουν θέση στη ζωή σας.

ΛΕΩΝ

μην υπερεκτιμήσετε τις δυνάμεις σας πέφτοντας με τα μούτρα στη δουλειά. Μπορεί να έρχεστε από διακοπές και να νιώθετε ανανεωμένοι και ξεκούραστοι, τα θέματα όμως που θα σας απασχολήσουν, δεν είναι παίξε γέλασε

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ευνοούνται νομικά θέματα, σπουδές, επιμόρφωση. Τα ταξίδια είναι στο πρόγραμμα, αλλά και οι μετακινήσεις στο εξωτερικό. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή ένα πρόσωπο από το εξωτερικό θα παίξει σημαντικό ρόλο.

ΖΥΓΟΣ

άπλετος ο ερωτισμός σας, αλλά και η διάθεσή σας για ατασθαλίες. Προσέξτε καλά τι θα χρειαστεί να ρισκάρετε για να ζήσετε ερωτικές περιπέτειες που όμως, είναι της στιγμής.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

η σύναψη μιας συμφωνίας θα σας δώσει μεγάλη χαρά, κάτι που θα μοιραστείτε με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Η καλή συνεργασία, η αγάπη, η μοιρασιά, η συντροφικότητα, θα παίξουν πολύ δημιουργικό ρόλο, σήμερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ό,τι κι αν σας παρουσιαστεί από άποψη υγείας σήμερα, και σας αναστατώσει, η ευθύνη είναι αποκλειστικά δική σας, καθώς συστηματικά και κατ’ εξακολούθηση, παραμελείτε τα θέματα αυτά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

σήμερα θα καταλάβετε, ότι δεν πρέπει να υπερηφανεύεται κανείς για τις επιτυχίες του, τουλάχιστον όχι εις βάρος των πιο αδικημένων, γιατί η αλαζονεία πληρώνεται, και το κόστος, είναι οδυνηρό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

τα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας είναι αυτά που σήμερα θα γεμίσουν την ημέρα σας. Ίσως μια επίσκεψη στο πατρικό, ή μια ήσυχη βραδιά με τους δικούς σας, θα σας δώσει χαρά

ΙΧΘΥΣ

είτε το κάνετε επίτηδες, είτε άθελά σας, το να επικοινωνείτε με τρόπο παραπλανητικό, δεν βοηθά, ούτε εσάς, ούτε τα σχέδιά σας, ούτε και κανέναν άλλον όμως.