Τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 1/10

 

Τα ζώδια για σήμερα 1/10

 

 

ΚΡΙΟΣ

 

 

Με έρωτα ξεκινά ο μήνας. Έναν έρωτα που εμφανίζεται ξαφνικά, σας δίνει ενθουσιασμό και ένταση, αισθησιασμό και «μεγάλες» σεξουαλικές επιδόσεις. Όμως, όσο ξαφνικά εμφανίζεται, άλλο τόσο ξαφνικά μπορεί να τελειώσει.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

 

Εμφανίζονται σκαμπανεβάσματα στις σχέσεις και στις συνεργασίες, που αναστατώνουν την καθημερινότητά σας και δημιουργούν ανασφάλειες. Ωστόσο, μπορεί να μην είναι και για κακό. Αναζητήστε τα θετικά.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

 

Κάποια μικρά προβληματάκια υγείας, που οφείλονται κυρίως στην κούραση των ημερών, δεν θα πρέπει να σας περάσουν απαρατήρητα γιατί αν παραμεληθούν, μπορεί να γίνουν μεγάλα και δύσκολα.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

 

Ένας νέος έρωτας κάνει την εμφάνισή του ξαφνικά και σας δημιουργεί καρδιοχτύπι. Θα πρέπει να σκεφθείτε όμως αν πρέπει να ενδώσετε ή όχι, ιδιαίτερα αν κουβαλάτε μέσα σας απωθημένα από το παρελθόν.

 

 

ΛΕΩΝ

 

 

Όμορφες οικογενειακές στιγμές και χαρά θα πάρετε σήμερα. Ίσως μάλιστα να δείτε και συγγενείς που είχατε καιρό να δείτε. Ένα ενδοοικογενειακό ζήτημα λύνεται με τον καλύτερο τρόπο.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

 

Οι κοντινοί συγγενείς θα παίξουν σημαντικό ρόλο σήμερα και ίσως χρειαστεί να μετακινηθείτε για να συναντήσετε κάποιους από αυτούς. Μια μετακόμιση ή ένα μικρό ταξίδι σας δίνει χαρά.

 

 

ΖΥΓΟΣ

 

 

Ένα οικονομικό σκαμπανέβασμα μπορεί να σας αναστατώσει, και ίσως σας αποσπάσει την προσοχή από πιο σοβαρές υποθέσεις. Προσέξτε, πολύ τον τρόπο που διαχειρίζεστε τα οικονομικά σας και μην δανείσετε χρήματα.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

 

Έντονος ρομαντισμός με δυνατά στοιχεία αισθησιασμού σήμερα, θα σας φέρουν πιο κοντά στο ταίρι σας, αν η σχέση περνούσε σκαμπανεβάσματα. Θα είστε σε θέση να καταλαβαίνετε, τις κρυφές σκέψεις των άλλων.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

 

Παρ’ όλο που η ψυχολογία σας, δεν είναι σε καλή κατάσταση, ωστόσο θα καταφέρετε να φέρει εις πέρας τις υποθέσεις σας χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Ένα νομικό θέμα τακτοποιείται.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

 

Οι φίλοι, οι γνωστοί και η έντονη κοινωνικότητά σας θα παίξει σημαντικό ρόλο σήμερα. Η συμμετοχή σας σε ομάδες με κοινούς στόχους, θα δώσει λύσεις που ούτε στα όνειρά σας δεν είχατε φανταστεί.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

 

Επαγγελματική και κοινωνική αναγνώριση. Καταξίωση και επιτυχίες σήμερα. Μετά από μεγάλες δυσκολίες, επιτέλους, μπορείτε να «αράξετε» και να απολαύσετε τους καρπούς των κόπων σας.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

 

Η διάθεσή σας είναι «ταξιδιάρικη» σήμερα. Δεν το ‘χετε και τόσο με τις δουλειές και τις υποχρεώσεις, αν και εκκρεμούν κάποια νομικά ζητήματα. Αποφασίστε να κάνετε το ταξίδι που θέλατε εδώ και καιρό.