Τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 1/1

 

Τα ζώδια για σήμερα 1/1

 

 

ΚΡΙΟΣ: Καλή χρονιά και χρόνια πολλά! Προσοχή σε συζητήσεις που προκαλούν παρεξηγήσεις. Στα επαγγελματικά, σας απασχολούν ζητήματα οικονομικής φύσεως. Ευνοϊκές συνθήκες για συζητήσεις με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, αλλάζετε παρέες και βρίσκετε νέα ενδιαφέροντα.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Ευτυχισμένο το νέο έτος με υγεία! Απολαμβάνετε το χρόνο με τον εαυτό σας. Στα επαγγελματικά, γενναιόδωρες επιβραβεύσεις για τις αποδόσεις σας. Βρίσκετε λύσεις στα προβλήματα με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, απαιτήσεις και επιθυμίες δεν συνδυάζονται για το αποτέλεσμα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Καλή χρονιά και χρόνια πολλά! Αφιερώνετε χρόνο σε φίλους και κοινωνικές υποχρεώσεις. Στα επαγγελματικά, δυσκολεύεστε να κλείσετε εκκρεμότητες που αδιαφορείτε. Πιεστικές καταστάσεις και πολλές υποχρεώσεις με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, προκαλείται ενδιαφέρον σε επιθυμητά πρόσωπα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ευτυχισμένο το νέο έτος με υγεία! Ειδήσεις για γεγονότα που αλλάζουν την καθημερινότητα. Στα επαγγελματικά, προσαρμόζεστε ευχάριστα στις νέες συνθήκες. Συζητήσεις που βελτιώνουν τις προοπτικές με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, αδιαφορείτε σε επίμονο φλερτ.

 

ΛΕΩΝ: Καλή χρονιά και χρόνια πολλά! Προτιμάτε ξεκάθαρα λόγια και ας υπάρχουν επιπτώσεις. Στα επαγγελματικά, εύνοια σε ανοίγματα και νέες συνεργασίες. Διασκέδαση και όμορφες στιγμές με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, εκμεταλλεύεστε και παρασύρεται με τη γοητεία σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ευτυχισμένο το νέο έτος με υγεία! Παίρνετε αποστάσεις από γεγονότα και καταστάσεις. Στα επαγγελματικά, προκαλούν εντύπωση οι αποτελεσματικές πρωτοβουλίες σας. Προσοχή στη νευρικότητα με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, δύσκολη επικοινωνία με το πρόσωπο που ενδιαφέρεστε.

 

ΖΥΓΌΣ: Καλή χρονιά και χρόνια πολλά! Σκέψεις για δημιουργία με κοντινά σας πρόσωπα. Στα επαγγελματικά, διεκδικείτε ακόμα περισσότερα από τα κέρδη. Προσωπικές στιγμές απόλαυσης από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέα αρχή με ευνοϊκές συνθήκες.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:  Ευτυχισμένο το νέο έτος με υγεία! Νέες ιδέες και σκέψεις για υλοποίηση. Στα επαγγελματικά, εφαρμόζετε ιδέες που θεωρείται εφικτές. Επανορθώνετε ζημιές που κόστισαν με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, διστάζετε για αποφάσεις αλλαγής.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Καλή χρονιά και χρόνια πολλά! Παραμερίζεται προβλήματα που δεν θεωρείται σημαντικά. Στα επαγγελματικά, αγχωτικές στιγμές από μικρές δυσκολίες. Εκφράζεστε με ειλικρίνεια και το ταίρι σας ανταποκρίνεται. Οι ελεύθεροι, ειδήσεις δυσάρεστες σας απογοητεύουν προσωρινά.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ευτυχισμένο το νέο έτος με υγεία! Μικρές περιπέτειες που οδηγούν σε νέες καταστάσεις. Στα επαγγελματικά, αντιλαμβάνεστε ευκαιρίες που δημιουργούν καλύτερες συνθήκες. Προετοιμάζετε εκπλήξεις προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, αποκαλυπτικές εκφράσεις από πολύ κοντινό πρόσωπο.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Καλή χρονιά και χρόνια πολλά! Ευχάριστη διάθεση και αίσθηση όμορφων αλλαγών. Στα επαγγελματικά, πιάνουν τόπο οι πολλές προσπάθειες σας. Αργοπορημένες κινήσεις ισορροπίας προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέες γνωριμίες με πολύ καλές προοπτικές.

 

ΙΧΘΎΣ: Ευτυχισμένο το νέο έτος με υγεία! Με αποφασιστικότητα κλείνετε οριστικά υποθέσεις του παρελθόντος. Στα επαγγελματικά, ευχάριστες συμφωνίες θα αποδειχτούν προβληματικές. Προγραμματίζετε τις επόμενες κινήσεις με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, έφτασε η στιγμή της πολυπόθητης επανασύνδεσης.