Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 19/12

Σήμερα Τρίτη 19/12

 

Κριός: Η μέρα χρειάζεται γερά νεύρα. Ενώ είστε ιδιαίτερα μαχητικοί στον επαγγελματικό στίβο  και τα πηγαίνετε περίφημα , συνεργάτες σας αμφισβητούν τις μεθόδους δράσης σας και κάνουν αρνητική κριτική.

Ταύρος: Ένα πρόβλημα  συγγενικού σας προσώπου θα σας ταλαιπωρήσει και θα σας τρομάξει σήμερα βγάζοντας σας εκτός προγράμματος. Αρκετοί από σας θα ασχοληθείτε  με ένα οικονομικό θέμα του συντρόφου σας.

Δίδυμοι: Έντονες σκέψεις και προβληματισμός για τα χρέη που έχετε.  Αρκετά καλή μέρα στο εργασιακό περιβάλλον  ,επιτυχίες στη δουλειά και αρμονική  συνεργασία  με συναδέρφους.  

Καρκίνος:  Σοβαρή αντιπαράθεση  με πρόσωπο του  εργασιακού περιβάλλοντος  σας απογοητεύει και διαταράσσει και τη σχέση με το σύντροφο. Αρκετοί νιώθετε αδικημένοι  από συναδέρφους στο εργασιακό.

Λέων: Δώστε προσοχή σήμερα στον τρόπο που εκφράζεστε στις καθημερινές σας συναλλαγές. Αρκετή γκρίνια αντιμετωπίζετε από τον ερωτικό σας σύντροφο.

Παρθένος: Έντονα δημιουργικοί είστε σήμερα , ιδιαίτερα όσοι ασχολείστε με διδασκαλία, μεταφορές ,επικοινωνίες. Ευχάριστη συνομιλία με πρόσωπο που ενδιαφέρεστε ερωτικά.

Ζυγός: Σήμερα έχετε ιδιαίτερη όρεξη για επικοινωνία  με τους γονείς σας ή άτομα του οικογενειακού κύκλου. Αρκετοί παίρνετε και κάποιου είδους δώρο.

Σκορπιός: Δώστε μεγάλη προσοχή στις οικονομικές σας  συναλλαγές γιατί ο κίνδυνος να εξαπατηθείτε  είναι μεγάλος.  Η έντονη ανάγκη σας για επικοινωνία βρίσκει ανταπόκριση

Τοξότης:  Σήμερα είναι η τελευταία μέρα που ο Κρόνος βρίσκεται στο ζώδιο σας. Οι μεγάλες δυσκολίες  θα είναι παρελθόν. Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας  είναι προάγγελος μιας καλύτερης ζωής.

Αιγόκερως: Είναι  μια μέρα που αντιμετωπίζετε την καθημερινότητα σας επιτυχημένα με την αρωγή φίλων. Άσχημα σχόλια τρίτων για το πρόσωπο σας , σας αφήνουν αδιάφορους.

Υδροχόος: Σήμερα για να αντεπεξέλθετε σε ένα επαγγελματικό πρόβλημα ,κινήστε με παράνομο τρόπο άλλα και τη βοήθεια ενός φίλου. Το πρόβλημα λύνεται.

Ιχθύς:. Αρκετοί από σας θα κάνετε κοντινό ταξίδι με φιλικό σας πρόσωπο. Άλλοι εισπράττετε καθυστερημένα χρήματα από εργασία.