Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 11/09-17/09

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

βασιζόμενοι στις δικές σας και μόνο, δυνάμεις ξεκινάτε να φέρετε εις πέρας τους στόχους σας, σε όλα τα επίπεδα. Προσηλωμένοι στο καθήκον, αγαπητοί προς το κοινωνικό σας περιβάλλον, αυτή την εβδομάδα, θα κάνετε το θαύμα σας και όλα θα πάνε περίφημα.

Επαγγελματικά

συζητήσεις περί κάποιων ευκαιριών για συνεργασία, αλλά χωρίς ιδιαίτερα αποτελέσματα ή αποφάσεις. Θα πρέπει να προσέχετε γενικά, στο χώρο της δουλειάς, γιατί βρίσκεστε σε ένα περιβάλλον που ιντριγκάρει πολύ και υπονομεύει τη δουλειά σας.

Σχέσεις

εσωστρεφείς και μελαγχολικούς σας βρίσκει αυτή η εβδομάδα, ίσως γιατί η δουλειά σας αποσπά το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής. Ωστόσο, οι αισθηματικές σχέσεις είναι υπό εξέλιξη για το επόμενο βήμα. Ανανέωση προς το τέλος της βδομάδας.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

αρμονική η συνύπαρξή σας με το περιβάλλον, τους φίλους και τους γνωστούς. Τα πάτε πολύ καλά με τις γυναίκες οι οποίες μπορούν να γίνουν ο καταλύτης για να ανανεωθείτε προσωπικά αλλά και κοινωνικά. Οι αλλαγές έρχονται με ευκολία και ηρεμία.

Επαγγελματικά

ευεργετικό το διάστημα αυτό για νέα επαγγελματικά ξεκινήματα. Όσοι ψάχνατε για δουλειά για μεγάλο διάστημα, τώρα έχετε την ευκαιρία να δουλέψετε επάνω στο αντικείμενό σας. Οικονομικά οφέλη, από συνεργασίες και συνεταιρισμούς.

Σχέσεις

είτε πρόκειται για σταθερή σχέση, είτε για καινούρια γνωριμία, τα αντιμετωπίζετε με πολύ θετικό και σοβαρό τρόπο. Ευσυνείδητοι, ειλικρινείς και τίμιοι στις προσεγγίσεις σας, θα προάγετε την αγάπη σε όλα τα επίπεδα. Αβίαστα δίνετε αγάπη αλλά και εισπράττετε εις διπλούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

αυξημένη η σεξουαλική σας ενέργεια, ιδιαίτερα εσείς του πρώτου δεκαημέρου, η οποία μην βρίσκοντας διέξοδο, θα διοχετευθεί στη δουλειά ή στον κοινωνικό περίγυρο με τη μορφή καυγάδων και εντάσεων. Αν δεν βρείτε τρόπο να την εκτονώσετε, θα προβληματιστείτε.

Επαγγελματικά

χρήμα, δόξα, καταξίωση, αναγνωρισιμότητα, έρχονται εύκολα και στο πιάτο. Όχι όμως, χωρίς τους δικούς σας κόπους. Αναγνωρίζονται τα προσόντα και τα ταλέντα σας και αυτό θα φανεί στο πορτοφόλι σας.

Σχέσεις

τόσο οι ανεκπλήρωτες σεξουαλικές σας επιθυμίες, όσο και το γεγονός ότι αισθάνεστε πολύ μοναξιά, σας δημιουργούν μια ανεξέλεγκτη ένταση, η οποία προσπαθεί να βρει διέξοδο στις σχέσεις. Θα πρέπει να χαμηλώσετε τους τόνους, ειδάλλως, θα προβληματιστούν οι σχέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

μοναχικό αυτό το διάστημα για σας, που προσπαθείτε να βάλετε τη ζωή σας σε μια τάξη, αλλά όλο και κάτι συμβαίνει και δεν μπορείτε  να τα καταφέρετε. Μην χρεώνετε, ούτε το πεπρωμένο σας, ούτε τους άλλους. Ψαχτείτε, μήπως κάνετε εσείς κάτι λάθος.

Επαγγελματικά

 μην κρίνετε αυστηρά τον εαυτό σας για την μειωμένη σας απόδοση στη δουλειά. Να ξέρετε ότι αυτό είναι η δική σας γνώμη γιατί οι ανώτεροί σας είναι πολύ ευχαριστημένοι από εσάς. Τα οικονομικά είναι σε άνοδο. Το κομπόδεμα, πάει καλά.

Σχέσεις

θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε νέες γνωριμίες, πολύ ενδιαφέρουσες. Ο μόνος λόγος για τον οποίον δεν θα τις «κοιτάξετε» καν, είναι γιατί μέσα σας, νιώθετε πραγματικά πολύ μόνοι. Οι σταθερές σχέσεις ευνοούνται ως προς την ανανέωση και την εξέλιξή τους.

ΛΕΩΝ

Γενικά

μια γενικότερη αλλαγή, που συντελείται αργά, σταθερά, ξεκινώντας από μέσα σας για να φανεί αργότερα στο περιβάλλον σας, θα είναι το απόλυτο γεγονός αυτής της εβδομάδας. Τα προβλήματα βρίσκουν λύσεις, πιο εύκολα τώρα, ενώ ο κοινωνικός σας χαρακτήρας, θα φέρει δίπλα σας πολλούς φίλους.

Επαγγελματικά

μια νέα επαγγελματική ευκαιρία, εμφανίζεται για να σας ανοίξει και να διευρύνει τους ορίζοντές σας. Αυξάνονται οι γνώσεις και η εμπειρία σας και δεν διστάζετε να ξεκινήσετε κάτι που δεν γνωρίζατε ποτέ πριν.

Σχέσεις

η γενικότερη αλλαγή σας, γίνεται εμφανής και στις σχέσεις σας, ιδιαίτερα εκείνες που έχουν υποφέρει από το πέρασμα του χρόνου και των προβλημάτων. Ένας αέρας ανανέωσης, έρχεται να γεφυρώσει τα χάσματα που ανοίχτηκαν στο παρελθόν, με τον σύντροφό σας

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

προσοχή, προσοχή,  αυτό το διάστημα, παρουσιάζεστε ανώριμοι, απείθαρχοι, που ζείτε σαν να μην υπάρχει αύριο. Οι υποχρεώσεις όμως, θα είναι εκεί, και τον επόμενο μήνα, να δεν φροντίσετε να τις διευθετήσετε, τώρα. Δεν θα αποφύγετε μια κούραση και μια απογοήτευση.

Επαγγελματικά

 οι ιδέες σας, βρίσκουν αναγνώριση και πρακτική εφαρμογή και αυτό σας δίνει αναγνώριση και εκτίμηση από το επαγγελματικό σας περιβάλλον. Τα οικονομικά, πηγαίνουν αναλόγως επιτυχιών αλλά και προσόντων.

Σχέσεις

είστε πολύ επιρρεπείς στην απιστία. Όχι τόσο γιατί έχετε βαρεθεί τις σχέσεις σας, όσο γιατί επιζητάτε την προσωπική επιβεβαίωση. Το να ενδώσετε στους πειρασμούς, που παρουσιάζονται είναι μεγάλο ρίσκο, και διακυβεύεται η σταθερότητα των σχέσεών σας.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

δεδομένη δεν είναι η επιτυχία για κανέναν, ούτε και για σας. Θα πρέπει να κοπιάσετε για να πετύχετε τους στόχους σας, είτε προσωπικοί είναι αυτοί, είτε επαγγελματικοί και οικονομικοί. Ευτυχώς η σκέψη σας είναι εστιασμένη στους στόχους και δεν πελαγοδρομεί.

Επαγγελματικά

οι εμπορικές δραστηριότητες ευνοούνται αυτό το διάστημα ως προς την αύξηση της πελατείας, αλλά και των οικονομικών απολαβών. Το όνομά σας, τα ταλέντα σας αναγνωρίζονται από ανώτερους και κατώτερους.

Σχέσεις

όπως θα διαπιστώσετε, δεν υπάρχουν συγκεκριμένες φόρμουλες, ώστε χρησιμοποιώντας τες, να πετύχετε στους ερωτικούς σας στόχους. Αυτό που θα μετρήσει, είναι η προσωπικότητά σας και η εντιμότητα με την οποία προσεγγίζετε το αντικείμενο του πόθου σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

αν καταφέρετε να μην είστε επικριτικοί με τους ανθρώπους που απαρτίζουν το προσωπικό αλλά και το κοινωνικό σας περιβάλλον, οι σχέσεις με τους άλλους θα είναι αρμονικές, χωρίς εντάσεις. Αν δεν καταφέρετε, θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε τη μοναξιά.

Επαγγελματικά

θα καταφέρετε να υλοποιήσετε πολλούς από τους στόχους σας και αυτό θα φέρει εκτός από έσοδα, και αναγνώριση. Θα έρθετε σε επαφή με τους κατάλληλους ανθρώπους, που μπορούν να προωθήσουν τα σχέδιά σας, ακριβώς όπως τα έχετε σχεδιάσει.

Σχέσεις

πολλές οι ευκαιρίες για κάτι καλό στον αισθηματικό τομέα. Οι γνωριμίες που θα κάνετε εκτός από πολύ ερωτικές θα φανούν χρήσιμες σε πολλούς άλλους τομείς. Όσοι βρίσκεστε σε σταθερές σχέσεις, θα βιώσετε έναν κλυδωνισμό, ευτυχώς, ελαφρύ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

«η φτώχεια θέλει καλοπέραση» και μια και τα οικονομικά είναι υπό «κατασκευήν», τουλάχιστον καλοπεράστε. Διασκεδάστε και χαρείτε μαζί με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η συμμετοχή σας σε ομαδικές δραστηριότητες, μπορεί επίσης να οδηγήσει σε κέρδος.

Επαγγελματικά

χωρίς ευρύτητα οριζόντων, δεν πάτε πουθενά. Να είστε ανοιχτοί σε προτάσεις, γιατί οι ευκαιρίες παρουσιάζονται εκεί που δεν το περιμένετε, κι αν είστε μονοκόμματοι, δεν θα καταφέρετε και πολλά, ούτε στα επαγγελματικά, ούτε και στα οικονομικά.

Σχέσεις

η ηθική σας αντιτίθεται στις επιταγές μιας σταθερής σχέσης. Και αν βρίσκεστε μέσα σε μια τέτοια, ίσως καταφέρετε να την τελειώσετε με τις απιστίες σας. Έχετε συναισθηματικά, μεγάλα, κενά που προσπαθείτε να καλύψετε όπως-όπως κι αυτό μπορεί να σας κοστίσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

συγκεντρωμένοι στους στόχους σας, δεν θα κάνετε λάθη και αυτό θα φέρει επιτυχίες. Ο γραπτός και προφορικός λόγος είναι τα μεγάλα σας ατού. Αν ασχολείστε με τα κοινά, και είστε συντηρητικοί και δίκαιοι, δεν θα χάσετε. Εύνοια δίνεται στους δημοσιογράφους.

Επαγγελματικά

σημαντικά κέρδη από τον επιστημονικό τομέα, κυρίως των θετικών επιστημών, στο θεωρητικό τους σκέλος. Ένα πρόσωπο κύρους έχει τη δύναμη και τις κατάλληλες γνωριμίες για να προωθήσει τα σχέδιά σας. Οικονομικά οφέλη από ξαφνικές ευκαιρίες.

Σχέσεις

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

θα είστε σε θέση να ξεδιαλύνετε στο μυαλό σας πολλές σκέψεις που σας μπέρδευαν και σας κρατούσαν πίσω, από τη δράση. Έχοντας πλήρη συναίσθηση του περιβάλλοντος στο οποίο βρίσκεστε κάθε φορά, θα μπορείτε να εκμεταλλεύεστε τις ευκαιρίες με πολύ εποικοδομητικό και επικερδή τρόπο.

Επαγγελματικά

σταθερότητα στα επαγγελματικά για όσους έχουν σταθερή εργασία, αλλά και για όσους βρίσκονται στην αρχή της επαγγελματικής τους καριέρας. Για όσους αναζητάτε εργασία, παρουσιάζεται ευκαιρία, πολλά, εύκολα και γρήγορα υποσχόμενη, κέρδη.

Σχέσεις

τίποτα δεν φαίνεται ικανό να διαταράξει την ηρεμία στις σχέσεις σας. Περνάτε μια περίοδο νιρβάνας, όπου κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ούτε την αξιοπιστία σας, ούτε την ακεραιότητά σας. Όσοι αναζητάτε ταίρι, θα το βρείτε στην επόμενη κοινωνική σας εξόρμηση.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

υπερκινητικοί σε βαθμό εξόντωσης. Εξόντωσης που δεν έχει να κάνει μόνο με σας τους ίδιους, αλλά και με τους ανθρώπους που υφίστανται την υπερκινητικότητά σας. Χρειάζεται να ηρεμήσετε λίγο, να ρίξετε τους τόνους, ειδάλλως σας περιμένουν ταλαιπωρίες με την υγεία σας.

Επαγγελματικά

εποικοδομητικές συνεργασίες που κυνηγούσατε καιρό, αυτό το διάστημα σας «κάθονται», πολύ καλά. Το μόνο που πρέπει να κάνετε εσείς, είναι να διαβάσετε και τα ψιλά γράμματα στο καταστατικό του συνεταιρισμού που πρόκειται να υπογράψετε.

Σχέσεις

νιώθετε ανασφαλείς, δεν είστε καθόλου σίγουροι για τις προθέσεις του συντρόφου σας, και αυτό δημιουργεί εντάσεις, καθώς η συμπεριφορά σας είναι ανακριτική, και εντελώς αντι-σεξουαλική. Οι ελεύθεροι, θα ερωτευθείτε ένα πρόσωπο που μπορεί να συναντάτε καθημερινά.