Ταρώ εβδομάδας 7/11-13/11

 

Ταρώ εβδομάδας 7/11-13/11

Το Ταρώ εβδομάδας 7/11-13/11 ξεκινάει με τον Κριό…

 

 

 

ΚΡΙΟΣ (Ο Αυτοκράτορας)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: σταθερότητα, θετικό πνεύμα και εκτελεστική δύναμη, είναι τα όπλα σας αυτή την εβδομάδα, όπου τα γεγονότα απαιτούν άμεσες ενέργειες και καίριες αποφάσεις. Ένα πρόσωπο κύρους, σας συνδράμει και σας προστατεύει.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: διαπρέπετε στον τομέα του ανταγωνισμού. Ιδιαίτερα όσοι ηγείστε μιας ομάδας ανθρώπων, είστε σε θέση να πραγματοποιήσετε στο έπακρο τις επιθυμίες, όλων. Οικονομική άνοδος και πολλές ευκαιρίες για κέρδη.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: ίσως είστε περισσότερο απαιτητικοί από τις σχέσεις σας, και αυτό μπορεί να κουράζει το σύντροφό σας, που παλεύει να πραγματοποιήσει τις επιθυμίες σας, αλλά δεν σας προλαβαίνει. Φροντίστε να χαμηλώσετε λίγο τους τόνους και να μην είστε τόσο «στρατηγοί», στη συμπεριφορά σας.

 

 

 

ΤΑΥΡΟΣ (Οι Ερωτευμένοι)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: αυτό το διάστημα, θα πρέπει να επιλέξετε μεταξύ δύο καταστάσεων. Σε ό,τι έχει να κάνει με τα ερωτικά σας, η επιλογή ενός νέου δρόμου ζωής, είναι πλέον αναγκαιότητα. Επιλέξτε συνετά, με κριτήριο την αγάπη.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: αρκετές θα είναι οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται αυτή την εβδομάδα, που υπόσχονται κέρδη. Μπορεί να υπάρχει δυσκολία, στο να επιλέξτε τη μία ή την άλλη, ωστόσο υπάρχει και η εναλλακτική να διαλέξετε, όσες περισσότερες μπορείτε. Έχετε να κερδίσετε απ’ όλες.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: μεταξύ δύο ερωτικών καταστάσεων θα βρεθείτε και θα σας δυσκολέψει πολύ η τελική επιλογή. Η ανάγκη σας να δεσμευτείτε  σε μία σχέση που θα σας προσφέρει αγάπη, συναίσθημα, θαλπωρή και ηρεμία είναι μεγάλη. Ακολουθήστε τις προσταγές της καρδιάς σας.

 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (Η Κρίση)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: ακολουθώντας το εσωτερικό σας κάλεσμα θα μπείτε στη διαδικασία να κάνετε αλλαγές στη ζωή σας. Αλλαγές που θα συμβάλλουν στην ανάδυση της πραγματικής σας φύσης και όχι του προσωπείου που αναγκάζεστε να έχετε λόγω συνθηκών.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: ξαφνικά γεγονότα παρουσιάζονται και σας προσφέρουν ευκαιρίες για επαγγελματική και οικονομική άνοδο. Χρήματα απ’ το πουθενά, ίσως και από τύχη, σας δίνουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες και τα όνειρά σας.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: απρόσμενα, η σχέση σας, θα καταλήξει εκεί που ήταν το αναμενόμενο από την αρχή. Ένα προαίσθημα ότι κάτι συμβαίνει, με το σύντροφό σας, δεν θα επαληθευτεί και με νέο ενθουσιασμό μπαίνετε στο επόμενο επίπεδο.

 

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Ο Ήλιος)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: είστε σε θέση να διακρίνετε την αλήθεια από το ψέμα, τους ντόμπρους και μπεσαλήδες ανθρώπους, από αυτούς που προσπαθούν να σας κοροϊδέψουν. Διαύγεια στη σκέψη, θα σας οδηγήσει στα σωστά μονοπάτια. Φως και όμορφα συναισθήματα.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: άπαντες οι συνεργάτες, συνεταίροι, φίλοι και γνωστοί, αναγνωρίζουν τα ταλέντα σας και τις ικανότητές σας. Καλή φήμη, δόξα και διασημότητα σας περιμένει στον επαγγελματικό σας δρόμο. Τα οικονομικά πηγαίνουν όπως τα θέλετε.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ:ένα πρόσωπο εμφανίζεται στο δρόμο σας και αναστατώνει τις αισθήσεις και τα συναισθήματά σας. Είστε η ίδια η χαρά της ζωής. Μια σχέση που λειτουργεί λυτρωτικά για σας, που έχετε προδοθεί στο παρελθόν.

 

 

 

ΛΕΩΝ (Η Σελήνη)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: ένας βαθιά ριζωμένος ψυχολογικός φόβος αναδύεται και σας αναγκάζει να κλείνεστε στον εαυτό σας. Η φαντασία σας οργιάζει και το υποσυνείδητό σας, σας οδηγεί σε λανθασμένα συμπεράσματα.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται στον επαγγελματικό σας τομέα. Κάποιοι συνεργάτες, προσπαθούν να σας εξαπατήσουν, προκειμένου να προβληθούν οι ίδιοι. Πρέπει να προσέχετε πολύ για να μην πληρώσετε εσείς τα σπασμένα άλλων.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ:θεωρείτε ότι κάτι «παίζεται» πίσω από την πλάτη σας, μέσα στη σχέση σας. νιώθετε ότι ο σύντροφός σας, σας παραπλανεί για να έχει την ελευθερία να κάνει τις ατασθαλίες που θέλει. Εξετάστε τα στοιχεία πριν προβείτε σε ενέργειες που μπορεί να κοστίσουν την ίδια τη σχέση.

 

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Ο Κόσμος)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: αυτό το διάστημα είναι το τέλος ενός δύσκολου ταξιδιού ζωής. Βρίσκεστε εκεί που πρέπει να βρίσκεστε, έτοιμοι να απολαύσετε τους καρπούς των κόπων σας. Οι συνθήκες είναι εξαιρετικά ευνοϊκές για σας.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: η παρέμβασή σας, είναι αποφασιστική σε κάποια εργασιακά θέματα, και αυτό είναι κάτι που φέρνει μόνο επιτυχίες. Σφαιρική η αντίληψή σας για τις καταστάσεις, αλλά και για τις οικονομικές επενδύσεις σας. θετικό το κλίμα για κέρδη.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: νιώθετε ολοκληρωμένοι, και έτοιμοι να προχωρήσετε σε μια πιο δεσμευτική κατάσταση τη σχέση σας. Αισθάνεστε πληρότητα, και ετοιμότητα να μπείτε σε διαδικασίες δημιουργίας οικογένειας. Γάμος, ένωση, ανανέωση.

 

 

 

ΖΥΓΟΣ (Ο Ερημίτης)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: αντιμετωπίστε τις δυσκολίες σαν μια ευκαιρία να ανακαλύψετε τις κρυφές πτυχές του  εαυτού σας. Δείτε την πραγματική υπόσταση των όσων συμβαίνουν και αν είναι απαραίτητο, απομακρυνθείτε από τις κοινωνικότητες προκειμένου να βρείτε λύσεις.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: θα δείτε με διαφορετικό μάτι, ένα πρόβλημα που σας απασχολεί στα επαγγελματικά σας, και τα συμπεράσματά σας, θα είναι διαφορετικά απ’ ό,τι στο παρελθόν. Πρωτότυπος ο τρόπος που διαχειρίζεστε και τα οικονομικά σας, έρχονται χρήματα, αναμενόμενα ή μη.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: οι σχέσεις δεν σας γεμίζουν πια και νιώθετε ότι θέλετε να μείνετε μόνοι. Αν δεν υπάρχει η δυνατότητα να απομακρυνθείτε από το σύντροφο, φροντίστε τουλάχιστον να μην γίνεστε κυνικοί.

 

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Ο Αρχιερέας)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: καλοσύνη, μεγαλοψυχία και δεκτικότητα στις αλλαγές και στις θετικές επιρροές αυτή την εβδομάδα. Θα κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια, τα οποία θα βασίσετε σε γερά θεμέλια, και θα δώσετε έμφαση στις ανθρώπινες σχέσεις.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: οι άλλοι σας βρίσκουν εξαιρετικούς συνεργάτες. Θεωρούν ότι έχετε πείρα, γνώσεις αλλά και δυναμική για να βοηθήσετε στα επαγγελματικά σχέδια. Σταθερότητα στα οικονομικά.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: θα σας συγκινήσει μια σχέση που στηρίζεται στην αμοιβαία αγάπη και στα όμορφα συναισθήματα. Οι έρωτες, αποκτούν μια πιο πνευματική χροιά, απαλλαγμένοι από εμμονές και πάθη. Αποτελείτε στήριγμα για το σύντροφό σας.

 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (Η Αυτοκράτειρα)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: η κάρτα συμβολίζει τα πλούσια συναισθήματα, τον έρωτα και το γάμο. Μικρές, καθημερινές χαρές, δημιουργούν μεγάλη ικανοποίηση και μια αίσθηση ζεστασιάς, που σας πλημμυρίζει καλοσύνη και γενναιοδωρία.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: μια πολύ καλή επαγγελματική ευκαιρία σας ανοίγει νέους ορίζοντες και στα οικονομικά. Η γοητεία σας, οι γνώσεις, οι εμπειρίες σας θα απογειώσουν τη δουλειά σας αλλά και τον τραπεζικό σας λογαριασμό.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: φερθείτε με ειλικρίνεια στις σχέσεις σας, όπως ακριβώς προστάζει και η καρδιά σας. Οι ελεύθεροι, θα συνδεθείτε, σαρκικά και συναισθηματικά, με κάποιο πρόσωπο που σας έχει γοητεύσει εδώ και καιρό.

 

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Ο Διάβολος)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: τα αισθήματά σας, είναι ασύμβατα με την κατάσταση στην οποία βρίσκεστε. Παίρνετε τα πράγματα πολύ σοβαρά και οι σκέψεις σας κατευθύνονται προς ανεύθυνους αλλά και επικίνδυνους δρόμους.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: μπαίνετε στον πειρασμό να δημιουργήσετε ίντριγκα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον και αυτό μπορεί να εξαγριώσει τους συνεργάτες σας, οι οποίοι, δεν έχουν την καλύτερη γνώμη για σας.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: πόθος, πάθος, λαγνεία, κτητικότητα, σκοτεινές σκέψεις που κάνετε για το σύντροφό σας, δεν πρόκειται να οδηγήσουν πουθενά, και κυρίως δεν πρόκειται να εξυγιάνουν στις «άρρωστες σχέσεις» σας. Η ζήλια και η προσκόλληση, τυφλώνουν.

 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Το Άρμα)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: η ενεργητική σας προσέγγιση απέναντι στα πράγματα θα σας βοηθήσει να λύσετε προβλήματα και να κερδίσετε όπου κι αν βρεθείτε. Η κάρτα αυτή εγγυάται ένα καλό αποτέλεσμα, προς το παρόν όμως, γι αυτό, να μην σας διαφεύγει ο τελικός σας στόχος.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ:απορρίπτετε κάθε συμβιβασμό, στα επαγγελματικά σας ζητήματα και δεν δέχεστε να αμφισβητήσει κανείς, την αξία σας. Παραδόξως, το θράσσος σας, ανταμείβεται, και οικονομικά.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: ξεκινάτε τώρα, ένα αισθηματικό ταξίδι. Αν και ο προορισμός σας φαίνεται άγνωστος, και επομένως αβέβαιος, οι προοπτικές ωστόσο είναι εξαιρετικές.

 

 

 

ΙΧΘΥΕΣ (Η Εγκράτεια)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: η διατήρηση της παρούσας κατάστασης, είναι το ζητούμενο αυτή την περίοδο. Η συντηρητικότητα και τα προσεκτικά βήματα, θα σας φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: είναι απαγορευτικά τα έξοδα, τουλάχιστον εκείνα που κάνετε λόγω της καταναλωτικής σας μανίας. Διατηρήστε μια πιο συντηρητική στάση στα οικονομικά. Επαγγελματικές ευκαιρίες, ανοίγονται, αλλά να κρατάτε «μικρό καλάθι».

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: θα πρέπει να δείξετε ψυχραιμία, απέναντι σε κάποια γεγονότα της αισθηματικής σας ζωής, αν φυσικά, δεν θέλετε να έρθετε σε ρήξη με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, μην ενθουσιάζεστε και τόσο με τις καινούριες γνωριμίες, ό,τι λάμπει, δεν είναι χρυσός.