Ταρώ εβδομάδας 3/10-9/10

 

Ταρώ εβδομάδας 3/10-9/10

Το Ταρώ εβδομάδας 3/10-9/10 ξεκινάει με τον Κριό..

 

 

ΚΡΙΟΣ (Ο Αυτοκράτορας)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: θάρρος, ηγεσία και αντιμετώπιση των θεμάτων που σας απασχολούν με αποφασιστικότητα και αυτοπεποίθηση. Καλές οι σχέσεις σας με άτομα που έχουν ισχυρές και ηγετικές θέσεις. Οι επιρροές σας από αυτούς τους ανθρώπους θα σας φανούν χρήσιμες σε κάθε περίπτωση.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: να επιδιώξετε να ασχοληθείτε με καταστάσεις που εμπεριέχουν ανταγωνισμό, διαπραγματεύσεις και συναγωνισμό, όπου θα βρίσκεστε στο επίκεντρο και σε πλεονεκτική θέση απέναντι στους άλλους. Οικονομική ευμάρεια και έξτρα εισοδήματα.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: καινούρια πρόσωπα εμφανίζονται στο προσκήνιο, όμως σας λείπει η αυτοπεποίθηση για να τα πλησιάσετε και να τα διεκδικήσετε. Υπάρχει ο κίνδυνος να αντιληφθούν λάθος τις προθέσεις σας και ο έρωτας να μην σας δώσει τη χαρά που περιμένετε.

 

 

 

ΤΑΥΡΟΣ (Η Αρχιέρεια)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: θετική διαίσθηση, ηρεμία πνεύματος και ό,τι σχετίζεται με τα θέματα της ψυχής, στο προσκήνιο αυτή την εβδομάδα. Η ηρεμία σας και η πίστη σας στους ανθρώπους θα σας δώσει τη δυνατότητα να επιτύχετε στους στόχους σας, ό,τι κι αν, αυτοί, αφορούν.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: η καλή σας επικοινωνιακή ικανότητα, σας φέρνει σε συνεννόηση με τους συνεργάτες σας. Οι δουλειές πηγαίνουν εξαιρετικά και η προαγωγή είναι τώρα πιο κοντά από ποτέ. Όσοι αναζητάτε εργασία, η επαφή σας με γυναίκες κύρους θα βοηθήσει αφάνταστα. Οικονομική άνοδος.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: εστιάζετε στο παρελθόν για να κρυφτείτε από τις αποφάσεις που πρέπει να πάρετε για το μέλλον της σχέσης σας. Ο ψυχισμός σας, επηρεασμένος αρνητικά, δεν σας αφήνει να διεκδικήσετε τον άνθρωπο που έχει αποσπάσει το ερωτικό σας ενδιαφέρον. Πριν χάσετε τα πάντα, συνέλθετε.

 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (Το Άρμα)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: η κάρτα αυτή, συμβολίζει το θάρρος και την τελική νίκη. Εγγυάται ένα καλό αποτέλεσμα, που όμως σχετίζεται με το θέμα που αντιμετωπίζετε αυτή τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Προσέξτε λοιπόν, να έχετε ολοκληρωμένη εικόνα του τελικού σας στόχου.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: απορρίπτετε κάθε συμβιβασμό και αντιμετωπίζετε εχθρούς και ανταγωνιστές με επιτυχία. Παραμένετε θρασείς στις διαπραγματεύσεις και γίνεστε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Ευνοούνται τα κτηματομεσιτικά και η παροχή υπηρεσιών. Οικονομική σταθερότητα.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: η κρούση από κάποιο πρόσωπο που ενδιαφέρεται για σας, ίσως σας τρομάξει. Συγχυσμένοι, ίσως τραπείτε σε φυγή κάτι που μπορεί να σας κουράσει συναισθηματικά, μια και το κάνετε συχνά. Αποποιηθείτε τους φόβους σας και ρισκάρετε μια καινούρια σχέση. Δεν θα σας βγει σε κακό.

 

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Ο Κόσμος)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: ολοκλήρωση και επίτευξη των στόχων σε όλους τους τομείς. Φυσικά, δεν αποκλείεται, η επίτευξη κάποιων στόχων να πάει πίσω την εξέλιξη κάποιων άλλων επιθυμιών σας. Παρ’ όλα αυτά, δεν πρέπει να πτοηθείτε. Προβλήματα και περιορισμοί ξεπερνιούνται και η ζωή αρχίζει να δείχνει το καλό της πρόσωπο.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: οι εξελίξεις πηγαίνουν όπως το επιθυμούσατε. Χάρη στις προσπάθειές σας, θα πετύχετε να ολοκληρώσετε τα επαγγελματικά σας πλάνα. Οι ικανότητές σας αναγνωρίζονται, τα έσοδα αυξάνονται και βαδίζετε κατευθείαν στην επιτυχία. Οικονομική άνοδος.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: το ότι υπήρξε μια αποτυχία σε μια σχέση στο παρελθόν, δεν σημαίνει ότι δεν αξίζει να ρισκάρετε στο μέλλον. Μια καινούρια γνωριμία φέρνει νέο φως στη ζωή σας και ενεργοποιεί τα συναισθήματά σας που βρίσκονταν σε ύπνωση εδώ και αρκετό καιρό.

 

 

 

ΛΕΩΝ (Ο Οίκος του Θεού)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: η κάρτα συμβολίζει δυσκολίες, αποτυχίες και το τέλος κάποιου σημαντικού κεφαλαίου της ζωής σας. Είναι σοφό απ’ τη μεριά σας να εγκαταλείψετε κάθε προσπάθεια να συνεχίσετε να προσπαθείτε γιατί δεν θα σας βγάλει πουθενά.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: τα πράγματα έχουν έρθει σε αδιέξοδο και συνειδητοποιείτε ότι οι επιλογές είναι πλέον λιγοστές έως ανύπαρκτες. Να μην πτοηθείτε, ακόμα κι αν χρειαστεί να χάσετε τη δουλειά σας. Οι άρρωστες καταστάσεις πρέπει να «κόβονται» ριζικά.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: αδυνατείτε να νιώσετε αγάπη αλλά καταλήγετε να προσκολλάσθε σε μια σχέση που δεν οδηγεί πουθενά. Ίσως η ψυχολογία σας να είναι ασθενής, ίσως να είστε πολύ εγωκεντρικοί. Ό,τι κι αν συμβαίνει ο τρόπος σας είναι αναποτελεσματικός. Προσέξτε πολύ. Συνέρθετε γρήγορα.

 

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Ο Κρεμασμένος)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: σας αρέσει να υπηρετείτε τους συνανθρώπους σας και να δείχνετε εμφανώς τον αλτρουισμό σας, συχνά με πράξεις αυτοθυσίας. Ωστόσο, πρέπει να φροντίζετε και τον εαυτό σας. Αυτό το διάστημα, θα δεχθείτε προτάσεις που θα σας κάνουν να νιώσετε ευγνώμονες.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: θα δώσετε τη βοήθειά σας στους συνεργάτες σας έτσι ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι, αλλά θα πρέπει να είστε και σεις έτοιμοι να ζητήσετε βοήθεια αν χρειαστεί. Δεν είναι καλό να «τρέχετε» για τους άλλους αλλά να απομονώνεστε όταν προβληματίζεστε. Στασιμότητα στα οικονομικά.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: θεωρείτε ότι αυτά που κάνετε για τη σχέση σας, είναι μάταια, καθώς δεν βλέπετε καμία ανταπόκριση από την άλλη πλευρά. Μήπως πρέπει να αλλάξετε τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τη σχέση και στο σύντροφό σας; Μήπως πρέπει να δείχνετε λίγη περισσότερη εμπιστοσύνη στην αγάπη του;

 

 

 

ΖΥΓΟΣ (Η Δικαιοσύνη)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: αξιοπρέπεια, σταθερότητα και ισορροπία. Οι καταστάσεις γύρω σας είναι αρμονικές και έχετε την τάση να φέρεστε δίκαια προς όλους. Η πραγματικότητα και οι προσδοκίες σας είναι τέλεια εναρμονισμένες και έτσι, η επιτυχία των στόχων σας είναι εφικτή.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: ανώτεροι και συνεργάτες αναγνωρίζουν την ορθότητα της κρίσης σας, και απολαμβάνετε αυξημένη αναγνωρισιμότητα. Εκμεταλλευόμενοι τις περιστάσεις, τα επαγγελματικά σας σχέδια εκπληρώνονται στο 100%. Τα οικονομικά αυξάνονται, το ίδιο και ο τραπεζικός λογαριασμός.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: τα προβλήματα της σχέσης, δεν φαίνεται να λύνονται και κάποιο δυσάρεστο γεγονός θα σας υποδείξει ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά. Δεν αποκλείεται ένας χωρισμός, ή ένα διαζύγιο. Απαιτείτε από το ταίρι σας να σας δεχθεί όπως είστε, αλλά δεν κάνετε και σεις το ίδιο.

 

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Ο Τροχός της Τύχης)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: η κάρτα αυτή, εκφράζει τις αναπόφευκτες αλλαγές, τα ατυχήματα, τα γυρίσματα της τύχης. Η μοίρα, είναι ευαίσθητο κεφάλαιο. Δεν εγγυάται την ικανοποίηση των επιθυμιών και φέρνει καταστάσεις που μπορεί να μην επιθυμούμε ούτε μπορούμε να χειριστούμε. Το πιο βασικό όμως είναι να τα αποδεχόμαστε με σύνεση.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά στη δουλειά. Αλλαγές και εξελίξεις συμβάλλουν στην πραγματοποίηση των ονείρων σας αλλά και στην υλοποίηση των στόχων σας. Θα καταφέρετε να εκμεταλλευθείτε μια πολύ προσοδοφόρα ευκαιρία που θα αυξήσει σημαντικά τα εισοδήματά σας.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: μια μοιραία γνωριμία, σας αλλάζει το αισθηματικό σας γίγνεσθαι, και σας αποδεικνύει ότι τελικά αξίζει να ρισκάρετε για την αγάπη. Ένα πρόσωπο κάνει την εμφάνισή του, από το πουθενά και σας δίνει την ευκαιρία να συνειδητοποιήσετε πώς είναι να σας αγαπούν.

 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (Το Άστρο)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: παρ’ όλο που η κατάσταση είναι με το μέρος σας, εσείς νιώθετε αμφιβολίες. Χάνετε τη σιγουριά σας και γίνεστε σκεπτικοί, αρνητικοί και απαισιόδοξοι. Προσέξτε να μην χάσετε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν, επειδή φοβάστε να ρισκάρετε.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: τα μηνύματα που λαμβάνετε από το περιβάλλον σας, υπόσχονται ένα φωτεινό επαγγελματικό μέλλον. Κάποιοι από εσάς, θα αρπάξετε τις ευκαιρίες και θα επιτύχετε. Κάποιοι άλλοι, θα το σκεφθείτε λίγο καλύτερα. Σε κάθε περίπτωση όμως, τα εισοδήματα αυξάνονται.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: είστε δεκτικοί στα συναισθήματα αγάπης που λαμβάνετε από το πρόσωπο που αγαπάτε και αυτό δένει περισσότερο τις σχέσεις σας. Ακόμα κι αν κάποιες φορές σας πιάνουν οι ανασφάλειες και γίνεστε σκεπτικοί, στο βάθος ξέρετε ότι η αγάπη, όλα είναι ικανή να τα διορθώσει.

 

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Ο Διάβολος)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: αυτά που αισθάνεστε, είναι εντελώς ασύμβατα με την κατάσταση στην οποία βρίσκεστε. Η κάρτα σας προειδοποιεί ότι παίρνετε τα πάντα πολύ σοβαρά ακόμα και το χιούμορ, και οι σκέψεις σας κατευθύνονται σε ανύπαρκτους εχθρούς, και ανεύθυνους δρόμους.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: η απογοήτευση επηρεάζει την αυτοπεποίθησή σας, και με χαμηλή αυτοπεποίθηση, μάλλον θα χάσετε τις επαγγελματικές ευκαιρίες που παρουσιάζονται μπροστά σας. Αυτό με τη σειρά του σας κάνει να χάνετε με το παραμικρό την ψυχραιμία σας. Εντάσεις στο χώρο της δουλειάς αναμένονται.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: απομακρύνεστε σταδιακά από πράγματα, που κάποτε σας έδιναν ευχαρίστηση. Η αγάπη, έχει μετατραπεί σε ζήλια, ανασφάλεια, τυφλό πάθος και προσκόλληση στο σύντροφο, ο οποίος ασφυκτιά κάτω από το βάρος της σχέσης αγάπης – μίσους. Δεν θα σας βγει σε καλό, όσο αυτό. Συνέρθετε γρήγορα.

 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Ο Μάγος)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: οι προοπτικές είναι ανεξάντλητες, αλλά εσείς πρέπει να θέσετε τα όριά σας και να πάρετε τις σωστές αποφάσεις τη σωστή στιγμή. Αν υπάρχουν καταστάσεις που δεν σας ενδιαφέρουν πια, καλό είναι να τις ξεφορτωθείτε και να εστιάσετε εκεί που σας κατευθύνει η καρδιά και η λογική σας.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: μπορεί να αισθάνεστε ότι σας λείπει η αυτοπεποίθηση, αλλά οι επαγγελματικοί στόχοι είναι εκεί και απαιτούν εκπλήρωση. Πάρτε πρωτοβουλίες άφοβα και εκφράστε τη δημιουργικότητά σας σε ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα που θα αποφέρει κέρδη.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: καινούρια ξεκινήματα και στα αισθηματικά. Το σύμπαν, φέρνει στο δρόμο σας πρόσωπα, που σας κινούν το ενδιαφέρον αλλά θα πρέπει να μπείτε δυναμικά στο παιχνίδι της διεκδίκησης. Οι σχέσεις, που έχουν αντέξει στο χρόνο, ανανεώνονται ανοίγοντας νέους ορίζοντες.

 

 

 

ΙΧΘΥΕΣ (Η Αυτοκράτειρα)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: έχετε δώσει μεγάλη σημασία στα συναισθηματικά σας και δεν βλέπετε τι γίνεται γύρω σας. Καθυστερείτε χαρακτηριστικά να πάρετε αποφάσεις για καίρια θέματα και αυτό μπορεί να φέρει πολλά περισσότερα εμπόδια απ’ όσο περιμένετε. Αναποφασιστικότητα και δογματισμός.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: εμπόδια και καθυστερήσεις στις επαγγελματικές σας υποθέσεις, που μπορεί να μην οφείλονται στην αναποφασιστικότητά σας, εξ ολοκλήρου, αλλά είστε εσείς που καλείστε να δώσετε λύσεις. Αφήστε τις ανασφάλειες και μπείτε σε δράση. Οικονομική στασιμότητα.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: η συμπεριφορά σας στις σχέσεις είναι αόριστη, ακαθόριστη, σαν να μην ξέρετε τι θέλετε. Νιώθετε ανασφαλείς και κατηγορείτε το ταίρι σας, ενώ το πρόβλημα βρίσκεται μέσα σας. Ένας γάμος ματαιώνεται και μια σχέση είναι υπό διάλυση. Επιδείξτε ψυχραιμία και δείτε την αλήθεια κατάματα, χωρίς φόβο και πάθος.