Ταρώ εβδομάδας 29/8-4/9

 

Ταρώ εβδομάδας 29/8-4/9

Το Ταρώ εβδομάδας 29/8-4/9 ξεκινάει με τον Κριό…

 

 

 

ΚΡΙΟΣ (Ο Τρελός)

 

 

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: η διαίσθησή σας λειτουργεί ως καλός οδηγός για σωστές αποφάσεις. Η πίστη στις δυνάμεις σας δεν θα σας απογοητεύσει. Μεγάλη ενεργητικότητα και δύναμη ψυχής. Οι αλλαγές που γίνονται στέφονται από επιτυχία.

 

 

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: αρχίζει μία περίοδος για τα επαγγελματικά σας, όπου η μία αλλαγή θα φέρνει την άλλη και όλες μαζί οδηγούν στην επιτυχία. Τα οικονομικά συμβαδίζουν με την απόδοσή σας.

 

 

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: κάτι νέο, μια αισθηματική αλλαγή έρχεται την ώρα ακριβώς που το χρειάζεστε για να αναπτερωθεί το ηθικό και η αυτοπεποίθησή σας. Οι σχέσεις ανθίζουν και νέοι έρωτες παρουσιάζονται.

 

 

 

 

 

ΤΑΥΡΟΣ (Ο Μάγος)

 

 

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: δείχνετε παθητικότητα απέναντι στα γεγονότα και αυτό δεν σας επιτρέπει να πλησιάσετε τους στόχους σας. Θα πρέπει να δείξετε περισσότερη θετικότητα ως προς την αντιμετώπιση των προβλημάτων σας και περισσότερη πίστη στο σύμπαν.

 

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: η επαγγελματική σας σταδιοδρομία δεν εξαρτήθηκε ποτέ από την ψυχολογική σας διάθεση. Γιατί τώρα, έχετε πέσει; Αργοπορείτε να αντιδράσετε στις καταστάσεις και χάνετε πολύτιμο χρόνο. Αυτό όμως, μπορεί να σας στοιχίσει και οικονομικά. Συνέρθετε γρήγορα.

 

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: αναζητάτε το νέο, αλλά δεν κάνετε κάτι για να το βρείτε. Θέλετε την αλλαγή αλλά χωρίς κόπο. Οι σταθερές σχέσεις κλονίζονται από την παθητικότητά σας. Όσοι είστε ελεύθεροι, καλό θα είναι να βάλετε τον εαυτό σας σε εγρήγορση.

 

 

 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (Η Αρχιέρεια)

 

 

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: ήρθε η περίοδος να ηρεμήσετε και να αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία τα ζητήματα που σας απασχολούν. Με καλή διάθεση και αρμονία πνεύματος θα ασχοληθείτε με τα θέματά σας έτσι ώστε να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

 

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: οι συνεργάτες ή συνεταίροι σας, θα αποζητήσουν τη βοήθεια και τη συμβουλή σας, προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι κοινοί σας στόχοι. Η επίτευξη των σκοπών σας είναι γεγονός. Το ίδιο συμβαίνει και στα οικονομικά.

 

 

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: ένα πρόσωπο που μπαίνει στη ζωή σας, θα συμβάλλει στην επαναφορά της αρμονίας και της ισορροπίας στη σχέση σας. Το ταίρι σας, σας καταλαβαίνει και είναι δίπλα σας ό,τι κι αν συμβεί. Αγάπη που καταλήγει σε γάμο.

 

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Οι Ερωτευμένοι)

 

 

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: υπάρχουν επιλογές που πρέπει να κάνετε. Η κάρτα αυτή είναι καλό σημάδι γιατί σηματοδοτεί το τέλος των αόριστων καταστάσεων και την εισαγωγή σας σε πιο σταθερά επίπεδα. Ένα δίλημμα βρίσκει την διέξοδό του και μία απόφαση που για καιρό σας παιδεύει.

 

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: οι καλές και ειλικρινείς προθέσεις των συνεργατών σας, θα είναι ο παράγοντας που θα δώσει λύσεις στα προβλήματα που σας απασχολούν στο περιβάλλον της εργασίας. Παίρνετε τις σωστές αποφάσεις για τα οικονομικά σας.

 

 

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: είναι πολύ καλή στιγμή να εκδηλώσετε τον έρωτά σας για το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Θα συνευρεθείτε ερωτικά με το αντικείμενο του πόθου σας και θα νιώσετε ευτυχία και αρμονία τόσο μέσα σας, όσο και στο περιβάλλον σας.

 

 

 

ΛΕΩΝ (Η Κρίση)

 

 

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: αν δεν εγκαταλείψετε τις προσπάθειες για την επιτυχία, λόγω απογοήτευσης θα καταφέρετε να πετύχετε τους στόχους σας. Ειδάλλως θα απομακρυνθείτε από αυτούς και θα πέσετε σε τέλμα.

 

 

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: θα βρεθείτε απέναντι σε νέους στόχους με νέες δυνατότητες και φρέσκιες ιδέες και ενθουσιασμό. Μπορεί να ασχοληθείτε με κάποια θέματα, που απογοητευμένοι, στο παρελθόν, είχατε εγκαταλείψει. Να προσέχετε τα οικονομικά σας γιατί είστε επιρρεπείς στη σπατάλη.

 

 

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: αν η επανασύνδεση σημαίνει πολλά για σας, να γνωρίζετε ότι έχετε κάνει τα απαραίτητα βήματα για να συμβεί. Επίκειται μια σημαντική αλλαγή στις σχέσεις σας, που σχετίζεται άμεσα με μια απόφαση, ίσως για προχώρημα των σχέσεών σας, σε πιο επίσημα επίπεδα.

 

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Ο Οίκος του Θεού)

 

 

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: έρχεται το τέλος στα προβλήματα που σας απασχολούσαν ως τώρα. Αναγέννηση, λύτρωση από πιέσεις και εγκλωβισμούς, ανοικοδόμηση, νέα αρχή, ίσως κι απ’ το μηδέν.

 

 

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: ένα νέο ξεκίνημα, έρχεται σαν ευκαιρία για να ανακάμψετε, τόσο επαγγελματικά όσο και οικονομικά. Αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις με νέα διάθεση. Έχετε περάσει από πολλές δοκιμασίες και crash tests και τώρα είστε έτοιμοι, δυνατοί, να προχωρήσετε ακάθεκτοι προς την επιτυχία.

 

 

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: τελειώνετε με σχέσεις που δεν έχουν τίποτα άλλο να δώσουν. Νιώθετε ελεύθεροι να προχωρήσετε στο να ξαναφτιάξετε τη ζωή σας με πρόσωπα, που θα πληρούν καλύτερα τα στάνταρ σας. Όσοι από εσάς βρίσκεστε σε δέσμευση, θα βρείτε τρόπους να ανανεώσετε τη σχέση.

 

 

 

 

 

ΖΥΓΟΣ (Ο Τροχός της Τύχης)

 

 

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: η κάρτα αυτή αντιπροσωπεύει την έννοια της μοίρας. Εκφράζει τις αναπόφευκτες αλλαγές, τα ατυχήματα και τα γυρίσματα της τύχης που κοστίζουν τόσο σε χρήμα όσο και σε ψυχολογία. Καλά ή άσχημα, δεν έχει σημασία. Αυτό που είναι σημαντικό, είναι η καλή αποδοχή και η σοφή διαχείριση.

 

 

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: ένα επαγγελματικό γεγονός, ίσως μια ευκαιρία, που μπορεί και να μην περιμένατε, θα αλλάξει ριζικά τη ζωή σας αλλά και τις επιδιώξεις σας, προς το καλύτερο. Αν καταφέρετε να το εκμεταλλευτείτε τα οφέλη θα είναι πολλαπλά. Κυρίως όμως, θα ανεβάσει κατά πολύ τα οικονομικά σας.

 

 

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: μια διαμάχη, θα φέρει ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σας. Είστε σε θέση να ακούσετε το κάλεσμα του έρωτα και να μπείτε σε μία σχέση που θα αλλάξει τα αισθηματικά σας δεδομένα. Όσοι είστε σε σταθερές σχέσεις, όμορφα γεγονότα, έρχονται να συμπληρώσουν τη γενικότερη ευτυχία σας.

 

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Η Δικαιοσύνη)

 

 

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: η κάρτα αυτή συμβολίζει έννοιες όπως η αξιοπρέπεια, η σταθερότητα και η ισορροπία. Εκφράζει αρμονικές καταστάσεις και μια τάση σας να φέρεστε δίκαια προς όλους. Γι αυτό και ανταμείβεστε με δικαίωση.

 

 

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: οι άνθρωποι, αναγνωρίζουν την ορθότητα της κρίσης σας και αναγνωρίζουν τα προσόντα και τις ικανότητές σας. Σε επίπεδα συνεργασίας, κανείς δεν θα μείνει ασυγκίνητος από τις δυνατότητες που έχετε. Η ανταμοιβή σας είναι ξεκάθαρα οικονομική, και όχι μόνο…

 

 

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: η αφοσίωσή σας στα επαγγελματικά, αποσυντονίζει την προσοχή σας από τη σχέση σας και αυτό προκαλεί προβλήματα. Το ταίρι σας παραπονιέται, εσείς αντιδράτε και το αποτέλεσμα μπορεί να είναι ακόμα και χωρισμός, αν δεν προσέξετε.

 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (Ο Αρχιερέας)

 

 

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: είναι μεγάλη χαρά για σας να στηρίζετε τους άλλους και να εισπράττετε υποστήριξη από αυτούς. Αυτό το κομμάτι του χαρακτήρα σας είναι αυτό που θα σας φέρει πολλά καλά μελλοντικά. Να είστε σίγουροι ότι το σύμπαν θα σας επιβραβεύσει.

 

 

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: η σωστή επιλογή συνεργατών, θα σας λύσει τα χέρια και θα χρησιμοποιήσετε την εμπειρία σας για να πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Γι αυτό και θα έχετε οικονομική ανάκαμψη, παρ’ όλο που η περίοδος είναι αρκετά δύσκολη.

 

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: αμοιβαία αγάπη, καλοσύνη και πνευματική σύμπνοια έχετε όσοι βρίσκεστε σε σταθερές σχέσεις. Όσο για τους ελεύθερους θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε την απόλυτη αγάπη, ψυχή τε και σώματι.

 

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Η Δύναμη)

 

 

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: θετική η στάση σας απέναντι στη ζωή. Θέληση και πείσμα για την επιτυχία. Οι στόχοι σας θα επιτευχθούν πιο γρήγορα από ποτέ, χάρη στις εντατικές σας προσπάθειες. Ξεκάθαρη ή έκφραση των επιθυμιών σας.

 

 

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: το γεγονός ότι δεν κρύβεστε από τα προβλήματα αλλά ούτε και αμελείτε τις υποχρεώσεις σας, σας κάνει περιζήτητους συνεργάτες. Διαθέτετε μεγάλα αποθέματα ενέργειας και ξέρετε να ξεχωρίζετε την ήρα απ’ το στάρι. Οικονομική επιτυχία.

 

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: ο τρόπος που διαλέγετε για να επιλύσετε τα αισθηματικά σας προβλήματα, μπορεί να είναι αποτελεσματικός, είναι όμως πολύ τρομακτικά δυναμικός για το σύντροφό σας. Ίσως θα έπρεπε να κρατάτε πιο μετριόφρονα στάση και πιο χαμηλούς τόνους.

 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Ο Θάνατος)

 

 

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: το να συνεχίζετε να προσπαθείτε, όταν δεν υπάρχουν προοπτικές, δεν είναι κάτι που θα σας βοηθήσει. Ίσως η καλύτερη λύση αυτή τη στιγμή, είναι να βρείτε τη δύναμη να ξανασκεφθείτε με διαφορετικό τρόπο τα πράγματα.

 

 

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: υπάρχει ανάγκη να αποτινάξετε τη ρουτίνα της δουλειάς από πάνω σας και να ξανασκεφθείτε σοβαρά ποια θα είναι η επόμενή σας κίνηση. Αν δεν υπάρχει η δυνατότητα να αλλάξετε εργασία, αλλάξτε τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εργάζεστε.

 

 

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: οι σχέσεις είναι τελματωμένες. Δεν υπάρχει άνοιγμα από πουθενά και αυτό σας κάνει δυστυχισμένους. Ήρθε η ώρα να τελειώσετε με σχέσεις που δεν σας αφήνουν περιθώρια εξέλιξης και να αναζητήσετε έναν καινούριο έρωτα που θα σας κάνει, πραγματικά, ευτυχισμένους.

 

 

 

ΙΧΘΥΕΣ (Η Αυτοκράτειρα)

 

ΓΕΝΙΚΑ:  είναι ανάγκη να δείτε τα πράγματα από μια πλευρά γεμάτη κατανόηση, ηρεμία και αγάπη. Χωρίς όμως να γίνετε υπερβολικά συναισθηματικοί και να επηρεαστεί η κρίση σας, έτσι ώστε να μην μπορείτε να εξηγήσετε αυτά που σας συμβαίνουν.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: συνειδητοποιώντας την αφθονία που σας περιβάλλει, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα οικονομικά σας, θα βρείτε ευκαιρίες που θα σας ανεβάσουν παραπάνω. Αν δεν νιώσετε «πλεονεξία» και θέλετε περισσότερα, όλα θα κυλήσουν σύμφωνα με τα προσδοκώμενα.

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: θα παρουσιαστεί ένα πρόσωπο στη ζωή σας και θα πρέπει να ακολουθήσετε αυτό που σας προστάζει η καρδιά σας. Με ειλικρίνεια και ανοιχτό πνεύμα, θα προχωρήσετε στην σύναψη μιας σχέσης που θα σας φέρει την ευτυχία.