Ταρώ εβδομάδας 28/11-4/12

 

Ταρώ εβδομάδας 28/11-4/12

Το Ταρώ εβδομάδας 28/11-4/12 ξεκινάει με τον Κριό…

 

 

ΚΡΙΟΣ (Η Αρχιέρεια)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: η ψυχική σας ηρεμία αλλά και η πίστη στους ανθρώπους, θα φέρουν θετικά αποτελέσματα στις προσπάθειές σας. Όπλα σας, η γνώση και η δύναμη που απορρέει από αυτή και η διαίσθησή σας που λειτουργεί άψογα.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ:σταθερά και με ανοδικές τάσεις, πορεύονται τα οικονομικά σας αυτή την εβδομάδα. Καθαρό πνεύμα, ορθή κρίση, κάνει τις αποφάσεις σας, ιδιαίτερα βαρύνουσας σημασίας.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: μπορεί να νιώθετε ότι βρίσκεστε σε μια ασταθή σχέση, ίσως γιατί κυριαρχούν οι ανασφάλειές σας. Θα διαπιστώσετε όμως, ότι δεν έχετε κανέναν λόγο να αισθάνεστε έτσι. Ξεκαθαρίστε τη θέση σας.

 

 

 

ΤΑΥΡΟΣ (Η Ισχύς)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: θέληση και θετική στάση απέναντι στη ζωή, δυνατή βούληση και πρωτοβουλίες, ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι σας μια ώρα αρχύτερα. Δεν κρύβεστε απ’ τα προβλήματά σας αλλά με θάρρος τα αντιμετωπίζετε μέχρι τη λύση τους.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: υπάρχει μεγάλη ευκολία, ως προς την πραγματοποίηση των ονείρων και των φιλοδοξιών σας. Με ό,τι κι αν καταπιαστείτε θα έχετε όφελος, τόσο επαγγελματικό όσο και οικονομικό.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ:ακολουθήστε το δρόμο της καρδιάς σας, χωρίς να φοβάστε ή να είστε ανασφαλείς. Ο έρωτας, θέλει και ρίσκο για να ευδοκιμήσει. Δείξτε αυτοπεποίθηση και διεκδικήστε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (Ο Ερημίτης)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: η κάρτα σχετίζεται με το αρχέτυπο του ταξιδιού για την εύρεση των κρυμμένων αληθειών που βρίσκονται μέσα μας. Μπορεί να συνδέεται με δυσκολίες, αλλά συμβάλλει σε μακροπρόθεσμα οφέλη.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: τα συμπεράσματα που θα βγάλετε από τα πεπραγμένα των συνεργατών σας, θα σας αποκαλύψουν τις πραγματικές τους προθέσεις. Αυτό, είναι κάτι που θα ευεργετήσει τη συνεργασία σε πολλά επίπεδα.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: αισθάνεστε απομονωμένοι, κλεισμένοι στον εαυτό σας ακόμα και αν βρίσκεστε σε μία «υποτιθέμενη» συντροφική σχέση. Ωστόσο, οι σχέσεις δε λειτουργούν ποτέ σωστά «κεκλεισμένων των θυρών». Ανοιχτείτε άμεσα.

 

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Ο Κόσμος)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: οι κόποι που έχετε κάνει σε προσωπικό, αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο, τώρα ανταμείβονται. Ξέρετε καλά ότι τίποτα δεν σας έχει δοθεί εύκολα και για καιρό πιστεύατε ότι το ίδιο το σύμπαν σας εναντιώνεται. Τώρα όμως, θα αλλάξετε γνώμη.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: δυναμικά διεκδικείτε την υλοποίηση των σχεδίων σας. Οι κατάλληλοι συνεργάτες θα προσφέρουν τις κατάλληλες λύσεις. Οικονομικά οφέλη και από ευκαιρίες για επενδύσεις.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει εδώ και καιρό, ήρθε η ώρα να σας ανοιχτεί συναισθηματικά. Σας δίνεται μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να φτιάξετε τη ζωή σας, όπως τη θέλετε.

 

 

 

ΛΕΩΝ (Η Εγκράτεια)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ:ψυχραιμία και συντηρητικότητα θα πρέπει να επιδείξετε στα γεγονότα αυτής της περιόδου, αν θέλετε να έχετε καλά αποτελέσματα. Οι φιλικές σχέσεις στο προσκήνιο.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: μια επαγγελματική ευκαιρία που προσφέρει σταθερότητα και στα έσοδα, θα παρουσιαστεί, και το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να επιδείξετε προσαρμοστικότητα.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: μια μακροχρόνια φιλική σχέση, έχει όλα τα εχέγγυα να εξελιχθεί σε ερωτική. Οι ελεύθεροι, κάντε προσεκτικά βήματα γιατί ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός.

 

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Η Αυτοκράτειρα)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: δίνετε μεγάλη προσοχή στα συναισθήματά σας και δεν βλέπετε ξεκάθαρα τι συμβαίνει γύρω σας. Συμπεριφέρεστε και μιλάτε αόριστα και κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τις προθέσεις σας.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: βιάζεστε να φέρετε εις πέρας ό,τι σας έχει ανατεθεί, και κάνετε πολλά λάθη. Επειδή αυτό μπορεί να σας κοστίσει και οικονομικά, καλό είναι να συγκεντρωθείτε.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: είναι πολύ πιθανό να συνδεθείτε ερωτικά με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Γοητεύετε με το συναισθηματισμό σας, και δημιουργείτε πολύ ερωτικό κλίμα με τον αισθησιασμό που αναδίδετε.

 

 

 

ΖΥΓΟΣ (Ο Μάγος)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: αυτό το διάστημα, ίσως νιώσετε ότι σας λείπει η αυτοπεποίθηση για να φέρετε εις πέρας τις υποχρεώσεις σας. Μια ψυχική κόπωση σας αναγκάζει να μην μπορείτε να αποφασίσετε σωστά, σχεδόν, για κανέναν τομέα.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: οι γνωριμίες σας, και η επικοινωνιακή σας δεινότητα, θα είναι οι παράγοντες που θα προωθήσουν τα σχέδιά σας ώστε να υλοποιηθούν. Αρκεί να δείξετε συγκέντρωση και αυτοπεποίθηση.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: καθυστερείτε χαρακτηριστικά να εκφράσετε τα συναισθήματά σας και οι ερωτικές ευκαιρίες περνούν και φεύγουν. Οι σχέσεις από την άλλη, σταθεροποιούνται και ετοιμάζονται για επόμενα βήματα.

 

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Το Άστρο)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: η κατάσταση και οι συνθήκες είναι ευνοϊκά προς εσάς. Σας λείπει όμως η αυτοπεποίθηση και νομίζετε ότι τίποτα δεν είναι υπέρ σας. Αν όμως, βρείτε το σθένος και την ψυχραιμία να δείτε τι πραγματικά συμβαίνει, θα ικανοποιηθείτε.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: νέες δυνατότητες ανοίγονται επαγγελματικά για σας, καθώς όλοι αναγνωρίζουν τις ικανότητες και τα ταλέντα σας. Ανοδική η πορεία των οικονομικών, προσοχή όμως στα έξοδα.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: ένα καινούριο πρόσωπο εισέρχεται στη ζωή  σας και σας προσδίδει εκείνο το καρδιοχτύπι, που από καιρό φαίνεται ότι έχετε ξεχάσει. Προσοχή όμως, μην παθιαστείτε και οι εμμονές σας, χαλάσουν ό,τι πάει να χτιστεί.

 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (Ο Ήλιος)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: η σταθερότητα και ένα λαμπρό μέλλον είναι μπροστά στα μάτια σας, αν και η επιτυχία, δεν είναι δεδομένη, γιατί χρειάζονται περαιτέρω βήματα, χωρίς πάθη και επάρσεις.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: θα πάρετε πρωτοβουλίες που θα καλυτερεύσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες δουλεύετε. Τα εμπόδια εξαφανίζονται και το τοπίο γίνεται ξεκάθαρο και διαυγές. Τα οικονομικά ανεβαίνουν.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: η γοητεία σας δεν περνά απαρατήρητη, και πρόσωπα παρουσιάζονται διαρκώς. Οι ερωτικές και αισθηματικές προοπτικές τώρα είναι ορθάνοιχτες μπροστά σας, και το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να επιλέξετε σωστά.

 

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Η Κρίση)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: θα βρεθείτε απέναντι σε νέους στόχους και νέες δυνατότητες και θα ενθουσιαστείτε. Ανανεώνονται τα ενεργειακά σας αποθέματα, με κάτι καινούριο, που προκύπτει ξαφνικά.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: ίσως αλλάξετε δουλειά, ίσως προαχθείτε, ίσως κάνετε κάτι δικό σας. Με ό,τι κι αν καταπιαστείτε, οι πιθανότητες λένε ότι θα το κάνετε άψογα.

 

Οικονομικοί ορίζοντες ενόψει. Προσοχή στα έκτακτα έξοδα.

ΣΧΕΣΕΙΣ: μια φιλική σχέση, ή ένας παλιός έρωτας, έχει πιθανότητες να εξελιχθεί σε μία σοβαρή σχέση με πολύ θετικές προοπτικές. Όσο για τους ελεύθερους, αναζητήστε τον έρωτα, ανάμεσα στον ευρύτερο κοινωνικό σας, κύκλο.

 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Ο Οίκος του Θεού)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: δίνεται ένα τέλος σε προβλήματα που σας απασχολούσαν και σας αποσυντόνιζαν από τις υποχρεώσεις σας. Οι εξελίξεις του μέλλοντος θα είναι ανώτερες από εκείνες του παρελθόντος και αυτό σας ικανοποιεί τα μέγιστα.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ:κάνετε μια νέα επαγγελματική αρχή, είτε στην υπάρχουσα δουλειά σας, με νέες συμφωνίες συνεργασίας, είτε σε κάτι εντελώς καινούριο. Νέες προοπτικές ανοίγονται και για τα οικονομικά σας.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: οι σχέσεις που έφτασαν στον κορεσμό, δεν έχουν κανέναν λόγο να υπάρχουν πλέον. Οι πληγές του παρελθόντος έχουν επουλωθεί και εσείς κάνετε ένα νέο ξεκίνημα, σε όλα τα επίπεδα του ερωτικού σας γίγνεσθαι.

 

 

 

ΙΧΘΥΕΣ (Η Δικαιοσύνη)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ:τα προβλήματά σας δεν λύνονται εύκολα, και είναι πολύ πιθανό να σας συμβεί κάποιο δυσάρεστο γεγονός που θα οδηγήσει στην κατάρρευση ενός τομέα της ζωής σας.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: αποδιοργανώνεστε από τον όγκο εργασίας που σας ανατίθεται και δεν ξέρετε τι να κάνετε. Αν δεν έχετε τη δυνατότητα να ξεκουραστείτε σωματικά και πνευματικά, προσπαθήστε να δείξετε ψυχραιμία και προσαρμοστικότητα.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: νιώθετε να σας αδικεί ο σύντροφός σας, και δεν σας φέρεται δίκαια και ισότιμα. Αισθάνεστε εγκλωβισμένοι σε μία σχέση, που κατάφορα σας μειώνει. Κάντε το μεγάλο βήμα και απελευθερωθείτε.