Ταρώ εβδομάδας 23/1-29/1

Ταρώ εβδομάδας 23/1-29/1

 

Το Ταρώ εβδομάδας 23/1-29/1 ξεκινάει με τον Κριό…

 

 

 

 

ΚΡΙΟΣ(Η Κρίση)

 

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: αποφασίζετε να επαναπροσδιορίσετε το παρελθόν, προς όφελος του μέλλοντός σας. Επανέρχονται οι παλιές καταστάσεις, με νέους όρους όμως και με νέες προσδοκίες από μέρους σας. Θα αισθανθείτε ξανά, τον ενθουσιασμό, που είχατε όταν πρωτοξεκινούσατε.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: αφυπνίζεται εκείνη η αυτοεκτίμηση, που δεν σας άφηνε περιθώρια λαθών και κακών εκτιμήσεων πιο παλιά. Έντονη η επιθυμία να πετύχετε, και ένα ξαφνικό γεγονός, θα σας δείξει ότι είστε στο σωστό δρόμο. Επίσης οικονομική άνοδος.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: επανασύνδεση, αναγέννηση, βελτίωση. Οι σχέσεις ανανεώνονται. Καινούριες γνωριμίες που γίνονται πάνω σε πιο σωστές βάσεις και με νέες επιθυμίες και διεκδικήσεις.

 

 

 

ΤΑΥΡΟΣ (Ο Κρεμασμένος)

 

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: αντοχή στις δυσκολίες, και σκληρή προσπάθεια, θα φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Πολλά από αυτά που κάποτε, θεωρούσατε σημαντικά, σήμερα φαντάζουν ανούσια. Νιώθετε την ανάγκη να το μεταβιβάσετε αυτό στους άλλους, προκειμένου να τους διδάξετε.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: μια επαγγελματική πρόταση σας δίνει χαρά, καθώς αντιλαμβάνεστε ότι επιβραβεύονται οι κόποι και οι θυσίες σας. Μην σας περνάει απ’ τη σκέψη ότι οι κόποι σας είναι άσκοποι, γιατί η οικονομική επιβράβευση θα είναι αρκετά μεγάλη.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: κάνετε ό,τι περνά απ’ το χέρι σας για να είναι όλα καλά στη σχέση σας. Θα υπάρξουν στιγμές που θα νιώσετε χαμένοι και θα θέλετε να στηριχθείτε στο σύντροφό σας, ο οποίος με τη σειρά του θα σας στηρίξει, όπως κάνετε εσείς εδώ και καιρό.

 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (Ο Ερημίτης)

 

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: η κάρτα αυτή σχετίζεται με το αρχέτυπο του εσωτερικού ταξιδιού για την ανεύρεση των κρυμμένων αληθειών που όλοι έχουμε μέσα μας. Η κάρτα συνδέεται με δυσκολίες, αλλά υπόσχεται μακροπρόθεσμα οφέλη σε όλους τους τομείς της ζωής.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: θα αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία ένα επαγγελματικό πρόβλημα και θα καταφέρετε να το λύσετε, πριν επηρεάσει τα γενικότερα πλάνα σας. Η περίοδος είναι ευνοϊκή για τα νέα ξεκινήματα, αλλά και συνεργασίες που αποφέρουν κέρδη. Τα οικονομικά σας είναι υπό έλεγχο.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: αν επιμείνετε να κλείνεστε στο καβούκι σας και να αποκόβεστε από το σύντροφό σας που σας πλησιάζει, σύντομα θα έχετε φασαρίες. Καλή η περισυλλογή, καλός ο διαλογισμός, αλλά όσοι είστε σε σχέσεις, πρέπει να κοιτάξετε και την άλλη πλευρά.

 

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Η Εγκράτεια)

 

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: η ασφάλεια διατηρείται μέσω της ψυχραιμίας και των σωστών αποφάσεων. Η διατήρηση της παρούσας κατάστασης είναι επείγουσα και αναγκαστική. Η συντηρητικότητα και τα προσεκτικά βήματα, είναι αυτά που θα σας οδηγήσουν εκεί που θέλετε. Μην βιάζεστε, αλλά κάντε σταθερές και οργανωμένες κινήσεις.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: θα ανταποκριθείτε με συνέπεια μέχρι το τέλος της όποιας διαδικασίας έχετε εισέλθει, και θα προσφέρετε καλά αποτελέσματα σε όσους περιμένουν από εσάς να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας. Εξοικονομήστε ενέργεια και μην ξοδεύεστε σε κινήσεις που δεν χρειάζονται αυτή τη στιγμή. Προσοχή στα οικονομικά σας.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: όσοι βρίσκεστε σε σχέσεις, καλό θα ήταν να μην επιζητάτε την αλλαγή, ούτε να ενδίδετε σε πειρασμούς. Προσπαθήστε η συμπεριφορά σας να είναι σταθερή για να μην δημιουργήσετε ανασφάλειες στο ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, διαλέξτε με προσοχή τα βήματα με τα οποία θα διεκδικήσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

 

 

 

ΛΕΩΝ (Ο Αυτοκράτορας)

 

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: θάρρος για την αντιμετώπιση των θεμάτων που σας απασχολούν. Αποφασιστικότητα, αυτοπεποίθηση και καλές σχέσεις με άτομα σε ισχυρές ηγετικές θέσεις, που μπορούν και θέλουν να σας βοηθήσουν. Η υλοποίηση των σχεδίων σας είναι τώρα, περισσότερο εφικτή από ποτέ.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: οργανώνοντας τους συνεργάτες σας προς έναν κοινό σκοπό, θα σας δώσει τη δυνατότητα να φανούν οι ηγετικές σας ικανότητες αλλά και να πετύχετε πιο εύκολα τους στόχους σας. Οι επαγγελματικές σας κινήσεις είναι πρωτότυπες, αλλά ακραίες, και οι άλλοι μπορεί να σας παρεξηγήσουν ως προς τις προθέσεις σας. Εξαιρετικά τα οικονομικά σας.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: δεσποτικός ο τρόπος που προσπαθείτε να επιβάλλετε τις απόψεις σας στο ταίρι σας, και φέρνει εντάσεις και αντιπαραθέσεις. Νιώθετε έτοιμοι να διεκδικήσετε το αντικείμενο του πόθου σας οι ελεύθεροι, αλλά να μην το αντιμετωπίσετε ως μια κατάκτηση εντός τροπαίου.

 

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Ο Διάβολος)

 

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: οι επιθυμίες σας διογκώνονται  και η ψυχολογία σας επηρεάζεται αρνητικά, αδυνατώντας να δείτε τα πράγματα με καθαρή ματιά. Τα αισθήματά σας είναι ασύμβατα με την κατάσταση στην οποία βρίσκεστε. Η κάρτα σας προειδοποιεί ότι αν δεν συνέρθετε γρήγορα, κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί τις συνέπειες.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: απογοητευμένοι που η κατάσταση δεν εξελίσσεται σύμφωνα με τις προσδοκίες σας κλείνεστε στον εαυτό σας και σεναριογραφείτε εναντίον κάθε ενός και κάθε τι, που θεωρείτε ότι σας εμποδίζει να εξελιχθείτε. Κακίες και πείσματα στον εργασιακό χώρο σας απομονώνει από τους συνεργάτες σας. Αυτό δεν θα περάσει χωρίς επιπτώσεις στα οικονομικά.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: ζήλια, προσκόλληση, λαγνεία, ανεξέλεγκτο πάθος και πόθος. Χάνετε συχνά την ψυχραιμία σας, ενώ τα σενάρια απάτης, ξεπερνούν και την επιστημονική φαντασία. Αν δεν θέλετε να βιώσετε απώλειες και χωρισμούς, καλό είναι να σταματήσετε να δηλητηριάζετε τη σκέψη σας.

 

 

ΖΥΓΟΣ (Ο Τρελός)

 

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: η απάθεια, σας εμποδίζει να προχωρήσετε; Νιώθετε πως η καθημερινότητα χωρίς αλλαγές, στερεί κάποιον ανώτερο σκοπό απ’ τη ζωή σας; είναι δύσκολο να έχετε συγκροτημένες σκέψεις; Σας λείπει η πίστη. Δεν είστε όσο ενεργητικοί πρέπει και δεν εμπιστεύεστε τη διαίσθησή σας.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: δείξτε εμπιστοσύνη στην κρίση και την δυνατότητές σας. Η έλλειψη αυτοπεποίθησης εμποδίζει τις καταστάσεις από το να προχωρήσουν και να εξελιχθούν. Αν δείξετε λίγη περισσότερη πίστη στο σύμπαν, θα διαπιστώσετε σημαντική αύξηση των οικονομικών σας.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: μην αφήσετε την επιρροή του περίγυρού σας να σας εμποδίσει από το κάνετε την αισθηματική επιλογή που εσείς θέλετε. Σκεφθείτε ότι έτσι κι αλλιώς, η επιλογή είναι δική σας, δικές σας επίσης και οι συνέπειές της. Οι σταθερές σχέσεις ωστόσο, ευνοούνται.

 

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Ο Αυτοκράτορας)

 

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: θάρρος για την αντιμετώπιση των θεμάτων που σας απασχολούν. Αποφασιστικότητα, αυτοπεποίθηση και καλές σχέσεις με άτομα σε ισχυρές ηγετικές θέσεις, που μπορούν και θέλουν να σας βοηθήσουν. Η υλοποίηση των σχεδίων σας είναι τώρα, περισσότερο εφικτή από ποτέ.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: οργανώνοντας τους συνεργάτες σας προς έναν κοινό σκοπό, θα σας δώσει τη δυνατότητα να φανούν οι ηγετικές σας ικανότητες αλλά και να πετύχετε πιο εύκολα τους στόχους σας. Οι επαγγελματικές σας κινήσεις είναι πρωτότυπες, αλλά ακραίες, και οι άλλοι μπορεί να σας παρεξηγήσουν ως προς τις προθέσεις σας. Εξαιρετικά τα οικονομικά σας.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: δεσποτικός ο τρόπος που προσπαθείτε να επιβάλλετε τις απόψεις σας στο ταίρι σας, και φέρνει εντάσεις και αντιπαραθέσεις. Νιώθετε έτοιμοι να διεκδικήσετε το αντικείμενο του πόθου σας οι ελεύθεροι, αλλά να μην το αντιμετωπίσετε ως μια κατάκτηση εντός τροπαίου.

 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (Οι Ερωτευμένοι)

 

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: σηματοδοτείται αυτή την εβδομάδα, το τέλος αόριστων καταστάσεων που σας δημιουργούσαν αμφιβολίες και εμπόδιζαν την ομαλή σας πορεία. Οι αποφάσεις σας και οι επιλογές σας θα παίξουν σημαντικό ρόλο.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: θα σας γίνουν κάποιες επαγγελματικές προτάσεις με πολλά υποσχόμενα κέρδη. Σκεφθείτε διπλά και τριπλά πριν αποφασίσετε και κοιτάξτε καλά ακόμα και τα ψιλά γράμματα των συμφωνιών που πάτε να κλείσετε. Όσο έντιμοι κι αν είναι αυτοί που σας προτείνουν, οφείλετε να είστε προσεκτικοί.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: είναι καλή στιγμή να εκδηλώσετε τον έρωτά σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και να συνευρεθείτε ερωτικά μαζί του. Αρχίζει μία παθιασμένη σχέση, τα αποτελέσματα της οποίας θα είναι ανάλογα με τις αποφάσεις και τις επιλογές που κάνατε εν τη γενέσει της.

 

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Η Σελήνη)

 

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: κάποια σύγχυση με αρνητικές επιπτώσεις στην ψυχολογία σας. Σας λείπει η ευθύτητα και οι ξεκάθαρες βλέψεις. Μια κακή εξέλιξη έρχεται σε κάποιον τομέα της ζωής σας και δεν είστε σε θέση να πάρετε οριστικές αποφάσεις αν δεν ξανασκεφθείτε κάποια πράγματα.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: υποπτεύεστε τους συνεργάτες σας ότι σαμποτάρουν τη δουλειά σας, αλλά δεν έχετε δίκιο. Διώξτε γρήγορα τις ανασφάλειες που σας ταλαιπωρούν και δεν σας αφήνουν να δείτε καθαρά τις παραμέτρους, βάσει των οποίων θα έρθει η επιτυχία, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα οικονομικά.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: δυσκολεύεστε να ορίσετε τα συναισθήματά σας και ο έρωτας φαντάζει πολύ μακρινός. Υπό αυτές τις συνθήκες, δεν είστε σε θέση να δείτε αυτούς που σας τριγυρίζουν γιατί σας θέλουν. Προβληματίζεστε από ασταθή συναισθήματα, και θέλετε να τα ξεκαθαρίσετε όλα. Υπομονή. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους.

 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Το Άστρο)

 

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: θετικές αλλαγές και ευκαιρίες. Μπορείτε να περιμένετε θετικές εξελίξεις, καθώς η κατάσταση δεν είναι κακή και σε γενικές γραμμές δίνει ένα αισιόδοξο μήνυμα για το μέλλον. Είστε δεκτικοί στις εξελίξεις, και νιώθετε ασφαλείς.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: ανακτώντας την αυτοεκτίμησή σας, θα μπορέσετε να δώσετε λύσεις σε δύσκολα επαγγελματικά θέματα, έτσι ώστε το μέλλον να φαντάζει πιο ελπιδοφόρο. Θα διεκδικήσετε πολλές ευκαιρίες που θα φέρουν χρήμα, αλλά και αναγνώριση.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: ένας άνθρωπος, φωτεινός, ειλικρινής, καθαρός και τίμιος, έρχεται στη ζωή σας, και σας φέρνει ελπίδα για ένα λαμπρότατο μέλλον. Να σταματήσετε τις υπερβολικές αναλύσεις γιατί απλά είστε αμήχανοι μπροστά στις αισθηματικές εξελίξεις.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ (Ο Κόσμος)

 

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: επιτυχία, ολοκλήρωση και επίτευξη στόχων σε όλους τους τομείς. Παρ’ όλα αυτά, η ολοκλήρωση αυτή, μπορεί να αποτρέψει την ανάπτυξη κάποιων επιθυμιών σας, αλλά αυτό δεν πρέπει να σας πτοήσει. Τα όνειρά σας πρόκειται να πραγματοποιηθούν.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: θα ξεπεράσετε προβλήματα και περιορισμούς και θα πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους. Αυτό μεταφράζεται σε πολύ τακτοποιημένα οικονομικά και καλή διαχείριση των εσόδων. Οι εξελίξεις πηγαίνουν σύμφωνα με τις επιθυμίες σας.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: θα μπορέσετε να ξαναβρεθείτε με ένα πρόσωπο που χαθήκατε για λίγο. Θα θέσετε ένα νέο πλαίσιο με το άτομο που έχει μεγάλη ερωτική σημασία για σας. Οι σχέσεις δε, κατευθύνονται εκεί ακριβώς που έχετε εσείς, αποφασίσει.: