Ταρώ εβδομάδας 22/8-28/8

Ταρώ εβδομάδας 22/8-28/8

Το Ταρώ εβδομάδας 22/8-28/8 ξεκινάει με τον Κριό…

 

 

 

ΚΡΙΟΣ (Ο Τρελός)

 

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: σας λείπει η εσωτερική δύναμη και νιώθετε ότι δεν μπορείτε να προχωρήσετε άλλο; Πιστεύετε ότι ο περίγυρος έχει δίκιο σ’ αυτά που σας λέει; Θα απογοητευτείτε αν δεν δείξετε εμπιστοσύνη στη διαίσθησή σας. Κανείς δεν μπορεί να σας δείξει τι να κάνετε.

 

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: υπάρχει έλλειψη αρμονίας στην καθημερινότητά σας γι αυτό και δεν μπορείτε να σκεφθείτε συγκροτημένα, ούτε και να αποδώσετε τα δέοντα στη δουλειά σας. Χρειάζεστε μια αλλαγή. Έρχονται οικονομικές εξελίξεις. Προετοιμαστείτε για το καλύτερο ή το χειρότερο.

 

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: νέοι έρωτες κάνουν την εμφάνισή τους και σας αναστατώνουν. Προσέξτε όμως, αν βρίσκεστε σε μια σταθερή σχέση, τι πρόκειται να διακινδυνέψετε. Εμπιστευθείτε την κρίση και τη συναισθηματική σας λογική.

 

 

 

 

ΤΑΥΡΟΣ (Ο Διάβολος)

 

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: πόθος, λαγνεία, και σκοτεινά ή ακατάλληλα συναισθήματα. Υπάρχει μεγάλη ασυμβατότητα μεταξύ των αισθημάτων σας και της κατάστασης που βρίσκεστε. Η κάρτα σας προειδοποιεί ότι παίρνετε πολύ σοβαρά τα πράγματα και οι σκέψεις σας κατευθύνονται σε ανεύθυνους δρόμους.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ:  παρ’ όλο που το μέλλον σας, φαίνεται αβέβαιο, ωστόσο η ροή χρήματος, είναι πολύ ικανοποιητική. Είστε απαθείς απέναντι σε οτιδήποτε άλλο, εκτός από το χρήμα. Δεν διστάζετε να πατήσετε και επί πτωμάτων προκειμένου να εξασφαλίσετε εισοδήματα.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: χάνετε πολύ συχνά την ψυχραιμία σας με το σύντροφό σας εξαιτίας του άγχους και της έντασης που σας διακατέχει. Αυτό σταδιακά μπορεί να οδηγήσει σε οριστικό χωρισμό, γι αυτό να προσέχετε. Ζηλεύετε πολύ, παθιάζεστε πολύ και γενικά είστε σε μεγάλη ένταση. Κάντε κάτι για να εκτονώσετε την περισσή ενέργειά σας.

 

 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (Ο Ερημίτης)

 

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: θα είστε σε θέση να συλλογιστείτε για τον εαυτό σας, αντικειμενικά και να δείτε κρυμμένες αλήθειες που προηγουμένως, αγνοούσατε. Θα δείτε τα προβλήματά σας με ψυχραιμία και θα βγάλετε διαφορετικά συμπεράσματα απ’ ό,τι συνήθως.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: είναι πολύ καλή ευκαιρία να κάνετε επαγγελματικά ξεκινήματα. Ξέροντας τι θέλετε και πώς να το αποκτήσετε, θα κερδίσετε στο παιχνίδι του ανταγωνισμού. Με ηρεμία αντιμετωπίζετε κάθε πρόβλημα. Αναλόγως πηγαίνει και η οικονομική διαχείριση των εσόδων.

 

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: αισθάνεστε την ανάγκη να απομονωθείτε και να κάνετε την αυτοκριτική σας. Ο σκοπός σας είναι να διορθώσετε πιθανά λάθη σας, στις σχέσεις, έτσι ώστε να τους δώσετε την ευκαιρία να ανακάμψουν.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Ο Κρεμασμένος)

 

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: οι κόποι σας ανταμείβονται. Με τα μαθήματα που έχετε πάρει ως τώρα, θα μπορέσετε να βοηθήσετε τους συνανθρώπους σας. Ιδιαίτερη αντοχή στις δυσκολίες σας καθιστά το πρόσωπο της ημέρας. Δέχεστε προτάσεις που θα σας κάνουν να ευγνωμονείτε αυτούς που σας τις προτείνουν.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: προτιμάτε να δουλεύετε ομαδικά και να βοηθάτε τους συνεργάτες σας. Η υλοποίηση των σχεδίων σας είναι πλέον ορατή και κανείς δεν γίνεται να μείνει ασυγκίνητος από την αξιοσύνη σας. Ένα μικρό οικονομικό «ζόρι», θα ξεπεραστεί σύντομα. Μην ανησυχήσετε.

 

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: θα κάνετε ό,τι περνά από το χέρι σας για να αποδείξετε στο ταίρι σας την αγάπη σας. Έχετε διαμορφώσει τις συνθήκες με τέτοιον τρόπο, που του αφήνετε το περιθώριο ότι μπορεί να στηριχτεί επάνω σας. Νιώθετε ισχυρή την ανάγκη μέσα σας, να δώσετε, ό,τι καλύτερο έχετε.

 

 

ΛΕΩΝ (Ο Θάνατος)

 

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: επείγει να κάνετε μια αλλαγή. Ένα νέο ξεκίνημα ζωής για να αποκτήσει η καθημερινότητά σας ενδιαφέρον και πάλι. Έχετε μπλεχτεί στα δίχτυα ενός φαύλου κύκλου, από τον οποίο θεωρείτε ότι δεν μπορείτε να βγείτε. Ωστόσο, πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας.

 

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: κάθε τι που γνωρίζατε εδώ και καιρό έχει καταρρεύσει αλλά εσείς τώρα μόλις αναγνωρίζετε τα σημάδια της καταστροφής. Κάντε ένα καινούριο ξεκίνημα και επιμείνετε σ’ αυτό μέχρι να αρχίσει να αποδίδει. Τα οικονομικά σε κακό χάλι. Αναγέννηση απ’ τις στάχτες σας.

 

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: κατευθυνθείτε προς άλλες ερωτικές σχέσεις και γνωριμίες, ξεκινώντας από την αρχή. Ο νέος κύκλος ζωής θα είναι καλύτερος από τον προηγούμενο γιατί πλέον έχετε πάρει τα μαθήματά σας.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Η Δύναμη)

 

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: θετική η στάση σας απέναντι στη ζωή. Θέληση και πείσμα για την επιτυχία. Οι στόχοι σας θα επιτευχθούν πιο γρήγορα από ποτέ, χάρη στις εντατικές σας προσπάθειες. Ξεκάθαρη ή έκφραση των επιθυμιών σας.

 

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: το γεγονός ότι δεν κρύβεστε από τα προβλήματα αλλά ούτε και αμελείτε τις υποχρεώσεις σας, σας κάνει περιζήτητους συνεργάτες. Διαθέτετε μεγάλα αποθέματα ενέργειας και ξέρετε να ξεχωρίζετε την ήρα απ’ το στάρι. Οικονομική επιτυχία.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: ο τρόπος που διαλέγετε για να επιλύσετε τα αισθηματικά σας προβλήματα, μπορεί να είναι αποτελεσματικός, είναι όμως πολύ τρομακτικά δυναμικός για το σύντροφό σας. Ίσως θα έπρεπε να κρατάτε πιο μετριόφρονα στάση και πιο χαμηλούς τόνους.

 

 

 

 

ΖΥΓΟΣ (Το Άρμα)

 

 

 

ΓΕΝΙΚΑ:  δυσκολεύεστε να προχωρήσετε μπροστά, συγχυσμένοι από καταστάσεις που σας περιβάλλουν θέλετε δεν θέλετε. Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να αντιδράσετε συναισθηματικά και πάνω στον παρορμητισμό σας, να τραπείτε σε φυγή.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα και τις περισσότερες φορές συμπεραίνετε αυθαίρετα. Αν δεν σταματήσετε να το κάνετε αυτό, σύντομα θα έχετε άσχημες συνέπειες. Να περιορίσετε την ανάγκη σας για σπατάλες.

 

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: οι σχέσεις χρειάζονται χρόνο για να σταθεροποιηθούν και να δείξουν προς τα πού κατευθύνονται. Αν βιάζεστε να προχωρήσετε το σίγουρο είναι ότι αυτό δεν θα σας βγάλει πουθενά. Αντίθετα, υπάρχουν πιθανότητες να χάσετε απ’ τη ζωή σας έναν καλό σύντροφο.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Η Κρίση)

 

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: εγκαταλείπετε τους στόχους και απομακρύνεστε από τους σκοπούς και τις επιδιώξεις σας. Απογοητευμένοι από μία αισθηματική κατάσταση που ενδεχομένως, δεν «τσουλάει» πια, δεν έχετε μυαλό για τίποτα. Μην μένετε προσκολλημένοι στο παρελθόν. Προχωρήστε στο μέλλον.

 

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: θα βρεθείτε απέναντι σε καταστάσεις που θα σας κάνουν να συνειδητοποιήσετε ότι δεν υπάρχει ελπίδα να ευοδωθούν οι επιδιώξεις σας αν δεν πάρετε δραστικά μέτρα. Τα οικονομικά παρουσιάζουν ύφεση. Αν δεν κάνετε κάτι σύντομα, θα έχετε πρόβλημα.

 

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: δυσκολεύεστε να προχωρήσετε ερωτικά, γιατί στην καρδιά και το μυαλό σας είναι ένα πρόσωπο απ’ το παρελθόν. Προσκολλημένοι σ’ αυτό, δεν βλέπετε τις ερωτικές ευκαιρίες που υπάρχουν γύρω σας. Εμπιστευθείτε το χρόνο για να επουλώσει τις πληγές σας. Και όλα θα γίνουν όπως πρέπει.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (Ο Κόσμος)

 

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: μην σας τρομάξει μια προσωρινή παύση στις εξελίξεις. Μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να βρεθεί σε αδιέξοδο, εξαιτίας μιας βραδύτητας των γεγονότων. Όλα θα επανέλθουν στο κανονικό, μόλις ξεπεράσετε μικρά εμπόδια. Αυτό που πρέπει να έχετε στο νου σας, είναι ότι βαδίζετε προς την επιτυχία.

 

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: κάνοντας μια ανασκόπηση, στα επαγγελματικά σας επιτεύγματα, θα βρείτε νέους τρόπους να αντιμετωπίζετε τις προκλήσεις. Οι ευκαιρίες που σας δίνονται είναι όλες εκμεταλλεύσιμες και ως εκ τούτου, αποδίδουν αρκετά κέρδη.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: οι σχέσεις, περνούν μια μικρή περίοδο παύσης. Τα συναισθήματα δεν εκφράζονται, και ο έρωτας δεν είναι όσο θερμός θέλετε. Παρ’ όλα αυτά, σύντομα, θα καταφέρετε να βρείτε τον τρόπο να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας, και η σχέση να πάρει ξανά, «τον ανήφορο».

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Ο Αυτοκράτορας)

 

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: ο τρόπος που προσεγγίζετε τα θέματα που σας απασχολούν είναι μεν ο ενδεικνυόμενος, αλλά μην το παίρνετε πάνω σας. Ο κομπασμός για τα κατορθώματά σας δεν θα σας βγάλει πουθενά.

 

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: οι επαγγελματική σας επιτυχία είναι πλέον δεδομένη. Αφήστε στην άκρη τις προσωπικές διαφορές που μπορεί να έχετε με τους συνεργάτες σας και εστιάστε στον κοινό στόχο που σας ενώνει. Είστε καλά οικονομικά και έρχονται κι άλλα έσοδα.

 

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: προσπαθείτε να επιβληθείτε στο ταίρι σας, ενώ ξέρετε καλά ότι συναισθηματικά στηρίζεστε επάνω του. Μην αδικείτε τον άνθρωπό σας και μην προσπαθείτε να δείξετε ότι είστε κάτι παραπάνω απ’ αυτό που πραγματικά είστε, γιατί θα χάσετε.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Η Σελήνη)

 

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: μπερδεμένες καταστάσεις βιώνετε και αποσυντονίζεστε από αυτές. Ίσως θα έπρεπε να μείνετε λίγο αποστασιοποιημένοι από τα γεγονότα. Έτσι, θα παρατηρήσετε πιο αντικειμενικά τι συμβαίνει, ώστε να πάρετε τα μέτρα σας.

 

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: συμβαίνουν γεγονότα στο χώρο της εργασίας, που σας συγχύζουν και δεν σας αφήνουν να σκεφθείτε καθαρά και συγκεκριμένα. Οι συνεργάτες σας, περιμένουν πολλά από εσάς και νιώθετε πίεση. Προσοχή στα οικονομικά. Έξοδα για τα υδραυλικά του σπιτιού.

 

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ:  δεν είστε σε θέση να κρίνετε αντικειμενικά τα προβλήματα της σχέσης ή του γάμου σας. Μην προβαίνετε σε αποφάσεις, κυρίως αν αυτές είναι τελεσίδικες, πριν ηρεμήσετε και δείτε καθαρά τα πράγματα.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ (Η Αυτοκράτειρα)

 

 

 

ΓΕΝΙΚΑ:  θα ευνοηθείτε πολύ από γυναικεία πρόσωπα κύρους, που έχουν τη δύναμη αλλά και την επιθυμία να σας βοηθήσουν. Οι επιδιώξεις σας πραγματοποιούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: αμέριστη η βοήθεια και η συμπαράσταση από τους συνεργάτες σας. Συμμετέχετε σε ομάδες εργασίας με κοινές επιδιώξεις και ευνοείστε πολύ από τις γυναίκες. Αύξηση των εσόδων σας δίνει ικανοποίηση.

 

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: ήρθε η ώρα για όσους θέλουν να γίνουν γονείς, να «βάλουν μπροστά». Ο γάμος και οι μακροχρόνιες σχέσεις ευνοούνται πολύ αυτό το διάστημα. Αν είστε γυναίκα να περιμένετε εγκυμοσύνη. Αν είστε άντρας, θα γνωρίσετε τη γυναίκα της ζωής σας.