Ταρώ εβδομάδας 21/11-27/11

 

Ταρώ εβδομάδας 21/11-27/11

Το Ταρώ εβδομάδας 21/11-27/11 ξεκινάει με τον Κριό…

 

 

ΚΡΙΟΣ (Η Δικαιοσύνη)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: νιώθετε αδικημένοι. Πιστεύετε ότι μόνο τα δικά σας προβλήματα είναι σοβαρά και όχι των άλλων. Απαιτείτε να ασχολούνται όλοι με σας και αυτό γρήγορα θα σας φέρει σε αντιπαραθέσεις, διαμάχες, ίσως και οριστικές ρήξεις.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: τίποτα δεν φαίνεται να βελτιώνεται στον επαγγελματικό σας τομέα, και ό,τι κι αν κάνετε, δεν αποδίδει. Γίνεστε αγενείς με τους συνεργάτες αλλά και τους ανωτέρους σας. Προσοχή, γιατί θα τους βρείτε απέναντί σας.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: τα προβλήματα στη σχέση σας, δεν λύνονται εύκολα. Έρχεται και ένα δυσάρεστο γεγονός που θα οδηγήσει τα πράγματα σε μεγαλύτερη ένταση και αυτό με τη σειρά του μπορεί να φέρει ανεπιθύμητους χωρισμούς.

 

 

 

ΤΑΥΡΟΣ (Η Αρχιέρεια)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: με ηρεμία στο πνεύμα, ξεκούραστη ψυχή και σώμα, θα προβείτε σε αποφάσεις που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην περαιτέρω πορεία της ζωής σας. Αυτό το διάστημα νέα γεγονότα ασκούν θετική επιρροή επάνω σας.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: τα γυναικεία πρόσωπα θα παίξουν μεγάλο ρόλο στις εξελίξεις των σχεδίων σας, ιδιαίτερα αν αυτές οι γυναίκες κατέχουν σημαντικές θέσεις ή είναι πρόσωπα κύρους.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: γίνεστε κτητικοί και αγενείς απέναντι στο σύντροφό σας και αυτό προκαλεί εντάσεις στις σχέσεις. Οι ελεύθεροι προσπαθείτε να διεκδικήσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, με λάθος τρόπο.

 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (Ο Μάγος)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: επισημαίνεται η ανάγκη να θέσετε τα όριά σας και να πάρετε αποφάσεις, ως προς τη δράση σας. Αυτό το διάστημα, είναι μια καλή αφορμή να δώσετε τέλος σε καταστάσεις που σας κρατούν πίσω απ’ τις εξελίξεις.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: τόσο το επαγγελματικό σας περιβάλλον, όσο και σεις οι ίδιοι αναγνωρίζετε και αξιοποιείτε στο έπακρο τις ικανότητές σας και αυτό θα σας φέρει οικονομικό κέρδος.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: ένα καινούριο ξεκίνημα στα ερωτικά, είτε με το ίδιο πρόσωπο, είτε με άλλο, δίνει εξαιρετικές προοπτικές, αρκεί να είστε πάντα σε θέση να εκφράζετε τα συναισθήματά σας, χωρίς φόβο και πάθος.

 

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Το Άστρο)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: η κάρτα προμηνύει θετικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα της ζωής και της καθημερινότητάς σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να αντιμετωπίζετε θετικά, ακόμα και την πιο δύσκολη κατάσταση.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: είστε αρκετά καλοί δέκτες του χρήματος και αυτό έρχεται εύκολα σε σας. Προχωρήστε με σιγουριά στο χτίσιμο του επαγγελματικού σας μέλλοντος. Ευκαιρίες για κέρδη, έχετε το νου σας.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: ένα «φωτεινό» πρόσωπο, εισέρχεται σαν σίφουνας στη ζωή σας και την αναστατώνει. Αναπτερώνεται το ηθικό σας, και η ερωτική σας διάθεση κάνει την καρδιά σας να χτυπά «τρελά».

 

 

 

ΛΕΩΝ (Ο Κρεμασμένος)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: αρέσκεστε να υπηρετείτε τους συνανθρώπους σας, και δείχνετε εμφανώς τον αλτρουισμό σας, συχνά με πράξεις αυτοθυσίας. Όλοι προστρέχουν σε σας για βοήθεια και συμπαράσταση.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ:οι κόποι που έχετε κάνει στα επαγγελματικά σας, τώρα αμείβονται. Εσείς αποδέχεστε τις τιμές, με ταπεινοφροσύνη και μετριοπάθεια και δεν αρνείστε να βοηθήσετε όπου σας ζητηθεί.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: νιώθετε την ανάγκη να φροντίσετε και να προστατέψετε το ταίρι σας και αυτό λειτουργεί ανταποδοτικά προς εσάς. Οι σχέσεις χαρακτηρίζονται από βαθιά, ανιδιοτελή και ειλικρινή συναισθήματα.

 

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Η Κρίση)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: αυτή την εβδομάδα, καλείστε να πάρετε μια πολύ μεγάλη απόφαση για κάποιον τομέα της ζωής σας. Πριν όμως, το κάνετε, εξετάστε πάλι όλες τις λεπτομέρειες και προσπαθήστε να έχετε σφαιρική αντίληψη των πραγμάτων,

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: οριστικοποιούνται οι στόχοι σας με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζετε καλύτερα όποια έκτακτη κατάσταση παρουσιαστεί. Νέες δυνατότητες και νέοι ορίζοντες ανοίγονται και για τα οικονομικά σας.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: αναζωογονούνται οι σχέσεις, ιδιαίτερα εκείνες που πέρασαν με άριστα τη δοκιμασία του χρόνου και της καθημερινότητας. Είναι καιρός πια, να αποφασίσετε να κάνετε το επόμενο βήμα. Νέες γνωριμίες για τους ελεύθερους,

 

 

 

ΖΥΓΟΣ (Ο Τροχός της Τύχης)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ:αλλαγές και γυρίσματα της τύχης, αναπόφευκτα μεν, ευπρόσδεκτα δε. Αν και υπάρχουν κάποιες καταστάσεις που δεν επιθυμείτε, ωστόσο οι στόχοι, τα όνειρα και οι επιδιώξεις σας, έχουν μια μοναδική ευκαιρία, να πραγματοποιηθούν.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: τα πράγματα, πηγαίνουν καλύτερα απ’ ό,τι περιμένατε. Θα καταφέρετε να εκμεταλλευθείτε στο έπακρο μια επαγγελματική ευκαιρία και να κερδίσετε τα μέγιστα από αυτή.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: εκτροχιάζονται για λίγο οι σχέσεις, καθώς συμβαίνουν πράγματα που δυσκολεύεστε να διαχειριστείτε. Παρ’ όλα αυτά, στο τέλος, θα διαπιστώσετε ότι η τύχη είναι με το μέρος σας και οι σχέσεις σας θα πάρουν ανοδική πορεία.

 

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Ο Κόσμος)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: οι εξελίξεις πηγαίνουν όπως θέλετε και θα πάρετε μεγάλη ικανοποίηση. Βλέπετε ξεκάθαρα πια, τις συνθήκες γύρω σας και καθορίζετε με μεγάλη ακρίβεια τις επόμενες κινήσεις σας.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: η ολοκλήρωση κάποιων σχεδίων σας, μπορεί να προϋποθέτει την αναβολή ή τη ματαίωση κάποιων επιθυμιών σας. Μην διστάσετε να κάνετε κάποιες στρατηγικές υποχωρήσεις προκειμένου να έχετε οικονομικό όφελος.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: θα θέσετε ένα νέο πλαίσιο με κάποιο πρόσωπο που ερωτικά, έχει μεγάλη σημασία για σας. Το να βρεθείτε μαζί του, φαίνεται ότι είναι πολύ σημαντικό για την περαιτέρω ερωτική σας πορεία.

 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (Ο Αρχιερέας)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: βλέπετε τα πράγματα με ψυχραιμία. Παρατηρείτε κρυμμένες λύσεις και δρόμους που ανοίγονται μπροστά σας, σε όλη τους την υπόσταση και εύρος. Οι ανθρώπινες σχέσεις δε, αποκτούν μια έντονα πνευματική χροιά.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: θα μπορείτε να αντιμετωπίζετε με ειλικρίνεια την κριτική των άλλων και να παραδέχεστε την αλήθεια των λεγομένων τους. Αν θα ακούτε, η επαγγελματική σας πορεία παίρνει την ανιούσα και δεν σταματιέστε πουθενά.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: θα συγκινηθείτε από το πρόσωπο που αγαπάτε, με τη θαλπωρή, τη ζεστασιά και την αγάπη που σας προσφέρει απλόχερα. Ίσως έχει έρθει η στιγμή να αποφασίσετε να επισημοποιήσετε τη σχέση σας.

 

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Οι Ερωτευμένοι)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ:διανύετε μια περίοδο σημαντικών και καίριων αποφάσεων που θα καθορίσουν τις μελλοντικές σας εξελίξεις. Θα έρθετε αντιμέτωποι με πρόσωπα που έχετε διαφορές αλλά και με άλλα που έχουν τη διάθεση να σταθούν στο πλευρό σας.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: βρίσκεστε σε διχασμό, ως προς την επαγγελματική σας πορεία. Να αλλάξετε δουλειά, με άγνωστες, προς το παρόν, συνέπειες, ή να παραμείνετε εντός και επί τα αυτά, με τις γνωστές απολαβές; Η απόφαση, σε κάθε περίπτωση, είναι μόνο δική σας.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: είναι καλή στιγμή εκδηλώσετε τον έρωτά σας για κάποιο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Θα συνευρεθείτε ερωτικά  μαζί του και θα ξεκινήσει ένα πολύ ρομαντικό ειδύλλιο, που δίνει απόλαυση και ικανοποιεί τις αισθήσεις και την ψυχή.

 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Η Σελήνη)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: θα ξεπεράσετε ό,τι σας προκαλεί ανασφάλεια και προμηνύεται ένα μέλλον με ηρεμία και ομαλότητα. Νιώθετε ασφαλείς, καθώς οι παράγοντες αποσταθεροποίησης, σιγά-σιγά, εξαφανίζονται.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: κατευθύνεστε προς την επιτυχία, γιατί οι βλέψεις και οι επιδιώξεις σας είναι ξεκάθαρες και δεν αφήνουν περιθώριο παρερμηνείας, από κανέναν. Οικονομική σταθερότητα με ανοδικές τάσεις.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ:δεν έχετε κανέναν απολύτως λόγο να υποπτεύεστε το ταίρι σας για απιστίες και ατασθαλίες. Ξεκαθαρίστε τα θέλω σας, δείξτε τα συναισθήματά σας, εκφραστείτε τρυφερά και κανείς δεν πρόκειται να απιστήσει.

 

 

 

ΙΧΘΥΕΣ (Ο Τρελός)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: με ευελιξία φέρνετε τις αλλαγές που θέλετε στη ζωή και την καθημερινότητά σας. Είναι προφανές ότι η κατάσταση που βρίσκεστε δεν σας ικανοποιεί. Χρειάζεται διπλωματία και καλή διαισθητική ικανότητα.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: δεν έχετε και πολύ το νου σας στη δουλειά, καθώς έχετε ανάγκη να ξεκολλήσετε από την ανιαρή καθημερινότητα. Επειδή όμως, οι υποχρεώσεις τρέχουν, καλό είναι να βρείτε έναν τρόπο να εκτονώνετε την συσσωρευμένη ένταση μέσα σας.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ:θα δυσκολευτείτε να σκεφτείτε και να αποφασίσετε ψύχραιμα, το τέλος μιας σχέσης ή την επανασύνδεση. Μια τάση απαισιοδοξίας, αλλά και επιρροές τρίτων, δεν σας αφήνουν να σκεφτείτε καθαρά.