Ταρώ εβδομάδας 19/9-25/9

 

 

Ταρώ εβδομάδας  19/9-25/9

Το Ταρώ εβδομάδας 19/9-25/9 ξεκινάει με τον Κριό…

 

 

ΚΡΙΟΣ (Ο Κόσμος)

 

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: βρίσκεστε ακριβώς εκεί που έπρεπε να βρίσκεστε σύμφωνα με τα πεπραγμένα σας. Ολοκληρώνετε ένα ταξίδι ζωής και η ανταμοιβή σας θα είναι αναλόγως προσόντων. Η ατμόσφαιρα γύρω σας είναι πολύ ευνοϊκή προς εσάς για ό,τι θέλετε να πετύχετε.

 

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: παρεμβαίνετε αποφασιστικά στις διαδικασίες λήψης αποφάσεων και πετυχαίνετε τα καλύτερα αποτελέσματα. Οικονομικά, σας περιμένουν αρκετά χρήματα, που όμως θα πρέπει να προσέχετε πώς θα διαχειριστείτε.

 

 

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: η ευτυχία είναι επιτέλους εδώ. Ένα πρόσωπο έχει δώσει νέα αισιοδοξία στη ζωή και την καθημερινότητά σας και τα προβλήματά σας, σας φαίνονται ελαφρύτερα. Οι μακροχρόνιες σχέσεις, ολοκληρώνοντας έναν κύκλο ζωής, κάνουν το επόμενο βήμα.

 

 

 

 

ΤΑΥΡΟΣ (Ο Ήλιος)

 

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: το μέλλον σας, διαγράφεται πολύ ευνοϊκό και φωτεινό. Τα φιλολογικά και καλλιτεχνικά σας ταλέντα, αν έχετε, είναι σε έξαρση και θα έχετε πολλές διακρίσεις μέσω αυτών. Φήμη, δόξα, διασημότητα και αναγνώριση της προσφοράς σας.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: ορθή κρίση, καθαρή σκέψη, εύκολες λύσεις, και ευελιξία, είναι τα όπλα σας στο παιχνίδι του ανταγωνισμού αν είστε σε θέση κλειδί, ή ελεύθεροι επαγγελματίες. Τα οικονομικά είναι σε άνοδο και σύντομα θα μπορείτε να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα.

 

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: οι σταθερές σχέσεις απολαμβάνουν στιγμές αγάπης και τρυφερότητας. Θετικά συναισθήματα, θετικές σκέψεις, θετικά όνειρα και ένας γάμος που λαβαίνει χώρα, δίνει ευτυχία σε αμφότερες τις πλευρές. Για τους ελεύθερους μια καινούρια, πολύ ενδιαφέρουσα, γνωριμία.

 

 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (Ο Αρχιερέας)

 

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: είστε σε θέση να εκτελέσετε το καθήκον σας με θετικό πνεύμα και διαυγή σκέψη. Έχετε τον έλεγχο των κινήσεών σας και τη σύνεση να εκμεταλλευτείτε σωστά τις ευκαιρίες. Με ηρεμία, σύνεση και γαλήνη προχωράτε στο χτίσιμο του μέλλοντός σας.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: είστε αρκετά υποχωρητικοί και πράοι, ώστε να αποφεύγετε τους διαπληκτισμούς στο εργασιακό περιβάλλον σας. Αρκετές φορές αυτή την εβδομάδα, θα χρειαστεί κάνετε σοφές και στρατηγικές υποχωρήσεις. Αρκετά θα είναι και τα κέρδη σας.

 

 

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: ένα νέο πρόσωπο εμφανίζεται στη ζωή σας και εμπνέει εμπιστοσύνη. Η υψηλή σας ηθική και ο σεβασμός που επιδεικνύετε, δεν περνούν απαρατήρητα. Η γενναιοδωρία σας θα κάνει τις μακροχρόνιες σχέσεις να λάμψουν.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Ο Μάγος)

 

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: δημιουργικότητα, δύναμη και ικανότητα να κάνετε τα πράγματα να συμβαίνουν. Ακόμα κι όταν οι συνθήκες δεν επιτρέπουν τη δράση, εσείς θα ξέρετε να τις φτιάξετε έτσι, ώστε να ωφεληθείτε. Γρήγορος νους, άγρυπνο πνεύμα.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: με ευγλωττία, θα κερδίσετε πελάτες, αλλά και με τη διπλωματία σας θα καταφέρετε να τους κερδίσετε δια βίου. Αυτό θα εκτοξεύσει τη δουλειά σας και θα κάνει τους ανώτερούς σας να πιστέψουν στα προσόντα σας, δείχνοντας την ευγνωμοσύνη τους με αύξηση μισθού.

 

 

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: πειστικοί οι τρόποι σας, θα κερδίσουν το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Μπορεί να μην φαίνεστε ρομαντικοί, φαίνεστε όμως, έτοιμοι να κάνετε τα πάντα προκειμένου να αποκτήσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά.

 

 

ΛΕΩΝ (Το Άστρο)

 

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: πιστεύετε στο μέλλον και στην ευνοϊκή εξέλιξη των πραγμάτων. Είστε ειλικρινείς, δεκτικοί στις συνετές επιρροές και δείχνετε εμπιστοσύνη στο πεπρωμένο σας. Γι αυτό και αυτό το διάστημα είναι γεμάτο επιτυχίες. Βλέπετε γύρω σας, μόνο όμορφα πράγματα.

 

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: πρακτική σκέψη, γρήγορα βήματα, καθαρό πνεύμα. Αυτά είναι υπέρ – αρκετά ως προσόντα, για να προχωρήσετε στο επαγγελματικό μέλλον που έχετε βάλει στόχο. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα πάρετε χαρά από έκτακτα κέρδη.

 

 

 

 

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: η υψηλή αισθητική σας θα φέρει στο διάβα σας, ένα νέο πρόσωπο που θα ανανεώσει την εμπιστοσύνη σας στην αγάπη και στον έρωτα. Με ποιητική, σχεδόν, ευαισθησία, θα πλησιάσετε ο ένας τον άλλο για να δημιουργήσετε μια ζηλευτή σχέση.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Η Κρίση)

 

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: οι συνθήκες, αυτό το διάστημα, θα βοηθήσουν να αναδυθεί η πραγματική σας φύση, έτσι ώστε να απελευθερωθείτε από περιορισμούς και εγκλωβισμούς που σας κρατούσαν πίσω, από το να πετύχετε τους στόχους σας.

 

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: αν εργάζεστε κάπου, με σύμβαση περιορισμένου χρόνου, αυτή την εβδομάδα θα μάθετε, ενδεχομένως ανεπίσημα, ότι θα ανανεωθεί. Αν περιμένετε απαντήσεις για εργασία, θα ακούσετε καλά νέα. Οικονομική άνοδος.

 

 

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: ένα λυτρωτικό γεγονός, στα αισθηματικά σας, ίσως ένας χωρισμός που έπρεπε να γίνει, ή η δημιουργία μιας σχέσης, θα φέρει απελευθέρωση στο εγκλωβισμένο σας συναίσθημα. Μια μακροχρόνια σχέση, καταλήγει σε γάμο.

 

 

 

ΖΥΓΟΣ (Η Αυτοκράτειρα)

 

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: έκρηξη δημιουργικότητας αυτό το διάστημα. Η ευγένειά σας και η κοινωνικότητά σας, θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στο κοινωνικό σας γίγνεσθαι και θα διακριθείτε. Αντιλαμβάνεστε την αφθονία γύρω σας και αισθάνεστε ευγνώμονες.

 

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: διακρίνεστε για τα προσόντα και την προσφορά σας στην εργασία σας. Οι συνεργάτες προστρέχουν σε σας για βοήθεια και συμβουλές. Οικονομική αφθονία και εύκολα κέρδη έρχονται να συμπληρώσουν τη χαρά σας.

 

 

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: ο νους ελέγχει απόλυτα τα συναισθήματα και αυτό κάνει την ερωτική σας συμπεριφορά άψογη. Μια εγκυμοσύνη θα παίξει καταλυτικό ρόλο στις αισθηματικές σας αποφάσεις από εδώ και στο εξής. Άφθονη αγάπη, κι ένας γάμος λαμβάνει χώρα.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Το Άστρο)

 

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: προμηνύονται θετικές αλλαγές και έρχονται ευκαιρίες. Μπορείτε πλέον να περιμένετε πολύ θετικές εξελίξεις στις υποθέσεις σας. Οι αλλαγές υπόσχονται ένα λαμπρότατο μέλλον, ενώ οι εξελίξεις συνάδουν με την  αυτοπεποίθηση και τις δυνατότητές σας.

 

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: νέες επαγγελματικές ευκαιρίες σας ανοίγουν νέους δρόμους και διευρύνουν τους ορίζοντές σας. Νιώθετε ικανοποιημένοι απ’ αυτά που έχετε πετύχει και προχωράτε με σίγουρα βήματα, τόσο στην επαγγελματική, όσο και στην οικονομική σας άνοδο.

 

 

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: ο έρωτας έρχεται να επιβεβαιώσει την καλή πορεία που έχει πάρει η ζωή σας. Απαλλαγμένοι από μικρότητες, κτητικότητες και ανεξέλεγκτα πάθη, προχωράτε ξεκάθαροι με τα «θέλω» σας, για να κάνετε πραγματικότητα τα «πιστεύω» σας.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (Το Άρμα)

 

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: η πρόοδος που έχει συντελεστεί ως τώρα, σας αξίζει. Έχετε κάνει σωστή χρήση, όλων των νόμιμων τρόπων για να φέρετε την ομαλότητα στη ζωή σας και γι αυτό θα θριαμβεύσετε. Ίσως κάνετε ένα ταξίδι, που επιδιώκατε εδώ και πολύ καιρό.

 

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: οι επαγγελματικές σας κινήσεις γίνονται με δυναμικό τρόπο. Αυτό προχωράει μπροστά την κατάσταση, γρηγορότερα αλλά και με σταθερότητα. Στο τέλος, εσείς θα βγείτε νικητές, να το ξέρετε. Τα οικονομικά βρίσκονται σε ανοδική πορεία. Μην σταματάτε τώρα.

 

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: θριαμβεύουν τα συναισθήματα εναντίον μιας ωμής καθημερινότητας που δεν αξίζει ούτε σε σας, ούτε και στο σύντροφό σας. Οι σχέσεις που πέρασαν κρίση, αναρρώνουν τώρα και πορεύονται προς το να κατασταλάξουν εκεί που τις οδηγείτε.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Ο Θάνατος)

 

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: δίνεται ένα τέλος αυτό το διάστημα. Ένα αναπόφευκτο τέλος, που σας λυπεί, ωστόσο είναι απαραίτητο προκειμένου να ξεκινήσετε απ’ την αρχή με καλύτερες συνθήκες απ’ ό,τι στο παρελθόν. Πενθήστε γι αυτά που χάνετε, αλλά συνέρθετε γιατί σας περιμένει πολλή δουλειά.

 

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: απώλεια εργασίας, ή αποτυχία σε ένα σχέδιο σας στεναχωρεί αφάνταστα. Πιστέψατε σε χίμαιρες και κάνατε ανεφάρμοστα σχέδια. Γι αυτό και τώρα, βιώνετε απώλειες. Αυτό επεκτείνεται και στα οικονομικά.

 

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: ένας χωρισμός, σας θλίβει και συνθλίβει τα όνειρα και τα σχέδια που κάνατε. Ωστόσο, σας απεγκλωβίζει και από καταστάσεις που είχαν καταντήσει αρρώστια. Κλείνει οριστικά ένα κεφάλαιο ζωής, αλλά να είστε σίγουροι ότι είναι για το καλό σας.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Η Εγκράτεια)

 

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: επικρατεί ηρεμία, συντηρητικότητα και σταθερότητα. Οι καταστάσεις γύρω σας δεν εξελίσσονται γρήγορα, αλλά σταθερά. Μπορεί τα αποτελέσματα των ενεργειών σας να αργούν, αλλά όταν έρχονται είναι οριστικά και τελεσίδικα.

 

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: δείξτε σύνεση, ψυχραιμία, μετριοπάθεια ώστε να ισορροπήσετε τις καταστάσεις στον επαγγελματικό τομέα. Οι πρωτοβουλίες σας βρίσκουν ανταπόκριση και από τους συνεργάτες και από τους ανωτέρους. Αρκεί να μην βιάζεστε να κερδίσετε πολλά.

 

 

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: ηρεμία, ισορροπία, και αγνά συναισθήματα επικρατούν στις σχέσεις. Οι μακροχρόνιες και σταθερές δε, ευνοούνται πολύ αυτό το διάστημα. Συντηρήστε αυτή την κατάσταση γιατί σας χαρίζει όμορφες στιγμές. Ισορροπήστε το συναίσθημα με τη λογική και όλα θα είναι πολύ καλά.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ (Η Σελήνη )

 

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: βαθιά ριζωμένοι φόβοι και αναστολές, σας κρατούν πίσω από τη δράση. Η φαντασία σας οργιάζει και πιστεύετε ό,τι θέλετε να πιστεύετε. Έχετε παραπλανηθεί  από τις καταστάσεις. Τις έχετε αντιληφθεί τελείως διαφορετικά απ’ ό,τι είναι στην πραγματικότητα. Προσέξτε πολύ.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: είτε σας κορόιδεψαν, είτε κοροϊδέψατε. Είτε παρερμηνεύσατε, είτε παρερμηνεύεστε από τους άλλους. Το υποσυνείδητό σας, σας παίζει περίεργα παιχνίδια και στον επαγγελματικό τομέα. Οικονομική χασούρα.

 

 

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: έντονα συναισθήματα ζήλια, προερχόμενα από έναν βαθιά ριζωμένο φόβο για την απώλεια, σας ωθούν να συμπεριφέρεστε ανεξέλεγκτα και σύμφωνα με τα πιστεύω σας. Εντάσεις στις σχέσεις, ρήξεις που δυστυχώς, οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια, στο χωρισμό.