Ταρώ εβδομάδας 19/12-25/12

 

 

Ταρώ εβδομάδας 19/12-25/12

Το Ταρώ εβδομάδας 19/12-25/12 ξεκινάει με τον Κριό…

 

 

ΚΡΙΟΣ (Το Άρμα)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: η ενεργητική σας προσέγγιση θα σας βοηθήσει να λύσετε προβλήματα και να κερδίσετε όπου και αν βρεθείτε. Η κάρτα εγγυάται ένα καλό αποτέλεσμα, σε θέματα που σχετίζονται αυτή τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή και κάτω από τις συγκεκριμένες συνθήκες.

 

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: νίκη και θετική στάση, χωρίς συμβιβασμούς, ενδείκνυται, προκειμένου να πραγματοποιηθεί μια συνεργασία, ή ένα νέο ξεκίνημα που δουλεύετε εδώ και καιρό. Οι εχθροί και οι ανταγωνιστές τρίβουν τα μάτια τους από τα εξαιρετικά αποτελέσματα των προσπαθειών σας, που αποφέρουν και καλά κέρδη.

 

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: οι αντιδράσεις σας, στα αισθηματικά ζητήματα, είναι ή του ύψους ή του βάθους. Είτε θα προχωράτε με θάρρος και θράσσος, για να κατακτήσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, είτε θα τρέπεστε σε άτακτη φυγή λόγω συστολής. Αυτή η συμπεριφορά, μπερδεύει όμως, γι αυτό, αποφασίστε ποια στάση θα κρατήσετε.

 

 

 

ΤΑΥΡΟΣ (Ο Αρχιερέας)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: καλοσύνη, μεγαλοψυχία και δεκτικότητα. Αυτή τη βδομάδα, βλέπετε τα πράγματα μακροπρόθεσμα, ακούγοντας τι έχουν να πουν οι άλλοι γύρω σας. Δίνετε έμφαση στις ανθρώπινες σχέσεις και βοηθάτε συνανθρώπους σας που έχουν ανάγκη από τη βοήθεια και τη συμπαράστασή σας.

 

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: είστε σε θέση να αντιμετωπίζετε με ειλικρίνεια την κριτική των εμπειρότερων και αυτό είναι το πιο απαραίτητο εξελικτικό βήμα. Η σωστή επιλογή συνεργατών θα σας λύσει τα χέρια και θα χρησιμοποιείτε την εμπειρία σας για να πάρετε σωστές αποφάσεις, που θα ανεβάσουν τις απολαβές σας κατά μεγάλο ποσοστό.

 

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: αμοιβαία η αγάπη που μοιράζεστε με το σύντροφό σας, όσοι είστε σε σταθερές σχέσεις. Η καλοσύνη σας κάνει εντύπωση στο ταίρι σας που απολαμβάνει κοντά σας ήρεμες, γαλήνιες και ερωτικές στιγμές. Όσοι αναζητάτε σύντροφο, ένα ειρηνικό και πράο άτομο κάνει την εμφάνισή του στη ζωή σας.

 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (Ο Αυτοκράτορας)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: θάρρος για την αντιμετώπιση των θεμάτων που σας απασχολούν. Αποφασιστικότητα, αυτοπεποίθηση και καλές σχέσεις με άτομα σε ισχυρές ηγετικές θέσεις, που μπορούν και θέλουν να σας βοηθήσουν. Η υλοποίηση των σχεδίων σας είναι τώρα, περισσότερο εφικτή από ποτέ.

 

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: οργανώνοντας τους συνεργάτες σας προς έναν κοινό σκοπό, θα σας δώσει τη δυνατότητα να φανούν οι ηγετικές σας ικανότητες αλλά και να πετύχετε πιο εύκολα τους στόχους σας. Οι επαγγελματικές σας κινήσεις είναι πρωτότυπες, αλλά ακραίες, και οι άλλοι μπορεί να σας παρεξηγήσουν ως προς τις προθέσεις σας. Εξαιρετικά τα οικονομικά σας.

 

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: δεσποτικός ο τρόπος που προσπαθείτε να επιβάλλετε τις απόψεις σας στο ταίρι σας, και φέρνει εντάσεις και αντιπαραθέσεις. Νιώθετε έτοιμοι να διεκδικήσετε το αντικείμενο του πόθου σας οι ελεύθεροι, αλλά να μην το αντιμετωπίσετε ως μια κατάκτηση εντός τροπαίου.

 

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Ο Κόσμος)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: επιτυχία, ολοκλήρωση και επίτευξη στόχων σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Αυτό δεν σημαίνει όμως, ότι όλα έρχονται εύκολα και ίσως χρειαστεί να θυσιάσετε κάτι για να επιτευχθεί κάτι άλλο. Ωστόσο, θα υπάρχει γενικότερη εύνοια σε όλα.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: θα ξεπεράσετε οποιαδήποτε επαγγελματική δυσκολία και θα κατακτήσετε την κορυφή όσοι είστε καριερίστες. Οι οικονομικές εξελίξεις πηγαίνουν σύμφωνα με τις επιδιώξεις σας. Όσοι αναζητάτε εργασία, πάρα πολύ σύντομα, ανοίγει νέα πόρτα.

 

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: οι σχέσεις κατευθύνονται με πολύ θετικό τρόπο εκεί ακριβώς όπου τις θέλετε. Αν έχετε σκοπό να προτείνετε γάμο ή να απαντήσετε σε πρόταση, είναι η καλύτερη περίοδος για να το κάνετε. Όσοι, δε, έχετε αποφασίσει να αποκτήσετε διαδόχους, τώρα είναι η ευκαιρία.

 

 

 

ΛΕΩΝ (Οι Ερωτευμένοι)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: θα βρεθείτε ανάμεσα σε δύο στρατόπεδα, καθένα από τα οποία θα σας καλεί να πάρετε θέση υπέρ του ενός ή του άλλου. Διλήμματα, διχασμοί και διχογνωμίες. Η επιλογή είναι αποκλειστικά και μόνο στο χέρι σας. Δείτε τα πράγματα με ψυχραιμία και πάρτε το χρόνο σας πριν αποφασίσετε.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: ευκαιρίες έρχονται από πολλές μεριές. Οι επενδυτικοί ορίζοντες ορθάνοιχτοι, περιμένουν τις αποφάσεις σας. Μείνετε λίγο πίσω, προκειμένου να αποφασίσετε τελεσίδικα και οριστικά. Επαγγελματικές ευκαιρίες ζητούν να επιλέξτε. Επιδείξτε σοφία και σύνεση.

 

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: ανάμεσα σε δύο πρόσωπα η επιλογή σας, και δυσκολεύεστε να αποφασίσετε. Καλό είναι σ’ αυτή την περίπτωση να ακούσετε την καρδιά σας και να ενδώσετε στα συναισθήματά σας. Μια σχέση, βρίσκεται καθ’ οδόν για το επόμενο βήμα.

 

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Ο Τρελός)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: η καθημερινότητα σας έχει κουράσει και αναζητάτε διεξόδους από τη ρουτίνα. Οι υποχρεώσεις όμως είναι πολλές και είναι δύσκολο να αλλάξετε τα πράγματα. Ευτυχώς, υπάρχουν ευκαιρίες για αλλαγή και θα το δείτε από αυτή την εβδομάδα.

 

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: αντιμετωπίζετε τη δουλειά σας με ελαφρότητα και ίσως αυτό δεν είναι καλό. Απογοητεύεστε και κάνετε απερισκεψίες, αλλά είστε τυχεροί γιατί το σύμπαν σας προστατεύει. Έχετε αγνή καρδιά.

 

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: ένας έρωτας με την πρώτη ματιά, έρχεται να σας βγάλει από την ανιαρή καθημερινότητα. Εμπιστεύεστε τη διαίσθησή σας η οποία σας οδηγεί σε νέα αισθηματικά μονοπάτια.

 

 

 

ΖΥΓΟΣ (Η Κρίση)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: θα νιώσετε ενθουσιασμό για κάτι, ή κάποιον, που είχατε εγκαταλείψει στο παρελθόν. Οι σχέσεις ανανεώνονται, με μια πολύ αισιόδοξη αλλαγή η οποία με τη σειρά της συνδέεται με μια σημαντική απόφαση. Η ζωή και η καθημερινότητά σας, αλλάζουν ρότα. Είναι στο χέρι σας να είναι η σωστή.

 

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ:  τα θέματα της δουλειάς, αντιμετωπίζονται με διαφορετικό τρόπο, απ’ αυτόν του παρελθόντος και αυτό είναι σημαντικό ως προς την επιτυχία τους. Τα οικονομικά, βελτιώνονται σε μεγάλο βαθμό. Όσοι αναζητάτε εργασία, οι συνθήκες είναι εξαιρετικές.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: αν το θέμα σας είναι η επανασύνδεση, η ευκαιρία είναι τώρα. Πλησιάστε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και αποφασίστε να μιλήσετε με ειλικρίνεια. Φανερώστε τους τίμιους σκοπούς σας και απολαύστε μαζί με το σύντροφό σας, όμορφες, στιγμές, απ’ την αρχή.

 

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Η Εγκράτεια)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: η ασφάλεια διατηρείται μέσω της ψυχραιμίας και των σωστών αποφάσεων. Η διατήρηση της παρούσας κατάστασης είναι επείγουσα και αναγκαστική. Η συντηρητικότητα και τα προσεκτικά βήματα, είναι αυτά που θα σας οδηγήσουν εκεί που θέλετε. Μην βιάζεστε, αλλά κάντε σταθερές και οργανωμένες κινήσεις.

 

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: θα ανταποκριθείτε με συνέπεια μέχρι το τέλος της όποιας διαδικασίας έχετε εισέλθει, και θα προσφέρετε καλά αποτελέσματα σε όσους περιμένουν από εσάς να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας. Εξοικονομήστε ενέργεια και μην ξοδεύεστε σε κινήσεις που δεν χρειάζονται αυτή τη στιγμή. Προσοχή στα οικονομικά σας.

 

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: όσοι βρίσκεστε σε σχέσεις, καλό θα ήταν να μην επιζητάτε την αλλαγή, ούτε να ενδίδετε σε πειρασμούς. Προσπαθήστε η συμπεριφορά σας να είναι σταθερή για να μην δημιουργήσετε ανασφάλειες στο ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, διαλέξτε με προσοχή τα βήματα με τα οποία θα διεκδικήσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (Ο Ερημίτης)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: αυτό που οι άλλοι βλέπουν σε σας ως τάσεις φυγής, είναι απλά η ανάγκη σας να αποτραβηχτείτε και να συλλογιστείτε την μέχρι τώρα πορεία σας. Τα πεπραγμένα σας και μια σειρά γεγονότων που συμβαίνουν σας δείχνουν την κατεύθυνση που πρέπει να πάρουν οι επιδιώξεις σας.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: πριν αναλάβετε την οποιαδήποτε εργασία, φροντίστε να μαθαίνετε τα πάντα γύρω από αυτή. Έτσι, θα αποφύγετε τα λάθη και θα φέρετε εις πέρας τα σχέδιά σας με υπεύθυνο και έγκυρο τρόπο. Τα οικονομικά ακολουθούν την πεπατημένη.

 

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: αν μιλήστε ειλικρινά στο ταίρι σας, δεν θα παρεξηγήσει την τάση απομόνωσης που δείχνετε αυτό το διάστημα. Χρειάζεστε να τα πείτε ένα χεράκι με τον εαυτό σας και να πάρετε αποφάσεις σχετικά με την πορεία των σχέσεών σας.

 

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Ο Διάβολος)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: αυτό που αντιλαμβάνεστε εσείς με αυτό που συμβαίνει γύρω σας τώρα, είναι εντελώς ασύμβατα. Έχετε κυριευτεί από σκοτεινά και ακατάλληλα συναισθήματα και δεν βλέπετε καθαρά τα πράγματα, ούτε και είστε σε θέση να κρίνετε.

 

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: οι επιθυμίες σας για καταξίωση και η ανυπομονησία σας, σας βάζουν σε πειρασμό να χρησιμοποιήσετε ανορθόδοξες μεθόδους για να επιτύχετε στους στόχους σας. Γίνεστε εγωκεντρικοί και δεν αφήνετε τους συνεργάτες σας να σας πλησιάσουν.

 

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: ζήλια και πάθος στις σχέσεις, προερχόμενα από την ανασφάλειά σας. Τυφλωμένοι από το πάθος δεν βλέπετε καθαρά τι συμβαίνει και αυτό φέρνει εντάσεις και προστριβές, ίσως και χωρισμούς. Καλύτερα να αποστασιοποιηθείτε από την τρέχουσα σχέση, παρά να ρισκάρετε έναν χωρισμό.

 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Ο Ήλιος)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: η σταθερότητα και ένα λαμπρό μέλλον είναι μπροστά στα μάτια σας. Η επιτυχία, δεν είναι δεδομένη και χρειάζεται σκληρή δουλειά. Ωστόσο, ο δρόμος είναι πλέον σίγουρος. Αρκεί να μην σας καταλάβει η έπαρση.

 

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: τα προβλήματα θα λυθούν άμεσα, και γρήγορα. Οι κόποι σας αποδίδουν αρκεί να γίνονται απροβλημάτιστα, και χωρίς να γκρινιάζετε. Μην αφήσετε τον εαυτό σας να κομπάζει για τα κατορθώματά σας. Τα οικονομικά σε άνθηση.

 

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: η προσωπική σας γοητεία θα φέρει πολλές καινούριες γνωριμίες στο δρόμο σας. Όσο για τις υπάρχουσες σχέσεις, τα προβλήματα τελειώνουν και με ηρεμία πλέον, σκέφτεστε το μέλλον σας.

 

 

 

ΙΧΘΥΕΣ (Ο Μάγος)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: η κάρτα συμβολίζει τις δημιουργικές σκέψεις, την αυθεντικότητα και τις ανεξάντλητες επιλογές για κάτι νέο. Ωστόσο, επισημαίνει την ανάγκη να θέσετε όρια και να πάρετε αποφάσεις. Αν εκμεταλλευθείτε σωστά τα δεδομένα που έχετε, η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη.

 

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: όσοι επιδιώκετε να κάνετε νέα επαγγελματικά ξεκινήματα, ο καιρός είναι πολύ ευνοϊκός. Πάρτε πρωτοβουλίες και σχεδιάσετε εκ νέου τα πλάνα σας. Η επαγγελματική και οικονομική επιτυχία είναι κοντά σας, περισσότερο από ποτέ.

 

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: σχέσεις που έχουν αποδείξει ότι δεν αντέχουν σε βάθος χρόνου, καλό είναι να τελειώσουν. Η θετική σας διάθεση, δεν σηκώνει γκρίνιες και εντάσεις. Αποφασίστε να μην κάνετε πλέον «εκπτώσεις», στα ζητούμενά σας και βάλτε τον πήχυ, ψηλά.