Ταρώ εβδομάδας 16/1-22/1

 

 

Ταρώ εβδομάδας 16/1-22/1

 

Το Ταρώ εβδομάδας 16/1-22/1 ξεκινάει με τον Κριό…

 

 

 

ΚΡΙΟΣ(Η Δύναμη)

 

ΓΕΝΙΚΑ: θετική στάση απέναντι στη ζωή. Δυνατή βούληση για την επίτευξη των στόχων σας. Σωστή αντιμετώπιση κάθε εμποδίου. Η θέλησή σας όμως, μπορεί να φαίνεται σαν κάτι τρομακτικό στα μάτια των άλλων, γι αυτό χαμηλώνετε κατά καιρούς, τους τόνους.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: χρειάζεται να ακολουθήσετε τις αρχές σας, χωρίς συμβιβασμούς ή αλλαγές στον τρόπο σκέψης σας. Κάποιες φορές, μπορεί να χάσετε την ορμή σας, είτε λόγω κούρασης, είτε για άλλους λόγους. Μην αφεθείτε σε ηττοπαθή συναισθήματα και θα δείτε τον τραπεζικό σας λογαριασμό να απογειώνεται.

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: να γνωρίζετε ότι δεν μπορείτε να επιβάλλετε τις απόψεις σας σε κανέναν, και κυρίως στο ταίρι σας. Είναι άλλο να εκφράζετε ξεκάθαρα τα συναισθήματά σας, και άλλο να τα επιβάλλετε με το ζόρι. Μην κρύβεστε από την αλήθεια και οι σχέσεις θα λάμψουν.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ (Ο Ήλιος)

 

ΓΕΝΙΚΑ: η σταθερότητα και ένα λαμπρό μέλλον είναι μπροστά στα μάτια σας. Η επιτυχία, δεν είναι δεδομένη και χρειάζεται σκληρή δουλειά. Ωστόσο, ο δρόμος είναι πλέον σίγουρος. Αρκεί να μην σας καταλάβει η έπαρση.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: τα προβλήματα θα λυθούν άμεσα, και γρήγορα. Οι κόποι σας αποδίδουν αρκεί να γίνονται απροβλημάτιστα, και χωρίς να γκρινιάζετε. Μην αφήσετε τον εαυτό σας να κομπάζει για τα κατορθώματά σας. Τα οικονομικά σε άνθηση.

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: η προσωπική σας γοητεία θα φέρει πολλές καινούριες γνωριμίες στο δρόμο σας. Όσο για τις υπάρχουσες σχέσεις, τα προβλήματα τελειώνουν και με ηρεμία πλέον, σκέφτεστε το μέλλον σας.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (Ο Θάνατος)

 

ΓΕΝΙΚΑ: επιβάλλεται να τελειώσετε με καταστάσεις που εμποδίζουν την πρόοδό σας και να κάνετε ριζικές αλλαγές τόσο στην καθημερινότητά σας, όσο και στον τρόπο που σκέφτεστε. Ίσως θα ήταν καλύτερα να ξανασκεφτείτε με διαφορετικό τρόπο τα πράγματα.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: αλλαγή επαγγέλματος ή στον τρόπο που διαχειρίζεστε το χρήμα, θα σας δώσει άλλο αέρα και θα σας βοηθήσει να πάτε ένα βήμα πιο πέρα. Με την παρούσα στάση σας, τίποτα δεν πρόκειται να πάει καλά.

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: κατευθυνθείτε προς άλλες ερωτικές σχέσεις και γνωριμίες, ξεκινώντας από την αρχή. Ο νέος κύκλος μπορεί να αποδειχθεί, μακροπρόθεσμα, καλύτερος από τον προηγούμενο. Μια σημαντική νέα γνωριμία θα σας επηρεάσει θετικά ως προς αυτό.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Ο Κόσμος)

 

ΓΕΝΙΚΑ: επιτυχία, ολοκλήρωση και επίτευξη στόχων σε όλους τους τομείς. Παρ’ όλα αυτά, η ολοκλήρωση αυτή, μπορεί να αποτρέψει την ανάπτυξη κάποιων επιθυμιών σας, αλλά αυτό δεν πρέπει να σας πτοήσει. Τα όνειρά σας πρόκειται να πραγματοποιηθούν.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: θα ξεπεράσετε προβλήματα και περιορισμούς και θα πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους. Αυτό μεταφράζεται σε πολύ τακτοποιημένα οικονομικά και καλή διαχείριση των εσόδων. Οι εξελίξεις πηγαίνουν σύμφωνα με τις επιθυμίες σας.

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: θα μπορέσετε να ξαναβρεθείτε με ένα πρόσωπο που χαθήκατε για λίγο. Θα θέσετε ένα νέο πλαίσιο με το άτομο που έχει μεγάλη ερωτική σημασία για σας. Οι σχέσεις δε, κατευθύνονται εκεί ακριβώς που έχετε εσείς, αποφασίσει.

 

ΛΕΩΝ (Ο Αυτοκράτορας)

 

ΓΕΝΙΚΑ: θάρρος για την αντιμετώπιση των θεμάτων που σας απασχολούν. Αποφασιστικότητα, αυτοπεποίθηση και καλές σχέσεις με άτομα σε ισχυρές ηγετικές θέσεις, που μπορούν και θέλουν να σας βοηθήσουν. Η υλοποίηση των σχεδίων σας είναι τώρα, περισσότερο εφικτή από ποτέ.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: οργανώνοντας τους συνεργάτες σας προς έναν κοινό σκοπό, θα σας δώσει τη δυνατότητα να φανούν οι ηγετικές σας ικανότητες αλλά και να πετύχετε πιο εύκολα τους στόχους σας. Οι επαγγελματικές σας κινήσεις είναι πρωτότυπες, αλλά ακραίες, και οι άλλοι μπορεί να σας παρεξηγήσουν ως προς τις προθέσεις σας. Εξαιρετικά τα οικονομικά σας.

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: δεσποτικός ο τρόπος που προσπαθείτε να επιβάλλετε τις απόψεις σας στο ταίρι σας, και φέρνει εντάσεις και αντιπαραθέσεις. Νιώθετε έτοιμοι να διεκδικήσετε το αντικείμενο του πόθου σας οι ελεύθεροι, αλλά να μην το αντιμετωπίσετε ως μια κατάκτηση εντός τροπαίου.

.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Ο Τρελός)

 

ΓΕΝΙΚΑ: η απάθεια, σας εμποδίζει να προχωρήσετε; Νιώθετε πως η καθημερινότητα χωρίς αλλαγές, στερεί κάποιον ανώτερο σκοπό απ’ τη ζωή σας; είναι δύσκολο να έχετε συγκροτημένες σκέψεις; Σας λείπει η πίστη. Δεν είστε όσο ενεργητικοί πρέπει και δεν εμπιστεύεστε τη διαίσθησή σας.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: δείξτε εμπιστοσύνη στην κρίση και την δυνατότητές σας. Η έλλειψη αυτοπεποίθησης εμποδίζει τις καταστάσεις από το να προχωρήσουν και να εξελιχθούν. Αν δείξετε λίγη περισσότερη πίστη στο σύμπαν, θα διαπιστώσετε σημαντική αύξηση των οικονομικών σας.

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: μην αφήσετε την επιρροή του περίγυρού σας να σας εμποδίσει από το κάνετε την αισθηματική επιλογή που εσείς θέλετε. Σκεφθείτε ότι έτσι κι αλλιώς, η επιλογή είναι δική σας, δικές σας επίσης και οι συνέπειές της. Οι σταθερές σχέσεις ωστόσο, ευνοούνται.

 

 

ΖΥΓΟΣ (Η Δικαιοσύνη)

 

ΓΕΝΙΚΑ: ομαλή πορεία προς σταθεροποίηση και ισορροπία στη ζωή σας. Έχετε πάρει τις σωστές αποφάσεις και τώρα εξισορροπούνται οι αντιθέσεις που παλαιότερα σας υποχρέωναν να συμπεριφέρεστε άδικα προς όλους. Ειρήνη, σωφροσύνη, ορθή κρίση.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: οι συνεργάτες αλλά και οι ανώτεροί σας, αναγνωρίζουν την ορθότητα της κρίσης σας, και γι αυτό απολαμβάνετε αυξημένη αναγνωρισιμότητα και πρόοδο. Οι προσδοκίες σας ταυτίζονται δε, με αυτές των συνεργατών σας και γι αυτό η επιτυχία είναι κοντά. Ισορροπημένα οικονομικά.

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: επειδή έχετε απαιτήσεις από τον εαυτό σας, νομίζετε ότι θα μπορείτε να έχετε τις ίδιες απαιτήσεις και από τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αυτό είναι άδικο όμως και γι αυτό έρχονται εντάσεις και προστριβές στις σχέσεις. Αν δεν θέλετε να φτάσετε στο χωρισμό, αποφασίστε να είστε πιο επιεικείς και δίκαιοι.:

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Η Εγκράτεια)

 

ΓΕΝΙΚΑ: η ασφάλεια διατηρείται μέσω της ψυχραιμίας και των σωστών αποφάσεων. Η διατήρηση της παρούσας κατάστασης είναι επείγουσα και αναγκαστική. Η συντηρητικότητα και τα προσεκτικά βήματα, είναι αυτά που θα σας οδηγήσουν εκεί που θέλετε. Μην βιάζεστε, αλλά κάντε σταθερές και οργανωμένες κινήσεις.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: θα ανταποκριθείτε με συνέπεια μέχρι το τέλος της όποιας διαδικασίας έχετε εισέλθει, και θα προσφέρετε καλά αποτελέσματα σε όσους περιμένουν από εσάς να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας. Εξοικονομήστε ενέργεια και μην ξοδεύεστε σε κινήσεις που δεν χρειάζονται αυτή τη στιγμή. Προσοχή στα οικονομικά σας.

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: όσοι βρίσκεστε σε σχέσεις, καλό θα ήταν να μην επιζητάτε την αλλαγή, ούτε να ενδίδετε σε πειρασμούς. Προσπαθήστε η συμπεριφορά σας να είναι σταθερή για να μην δημιουργήσετε ανασφάλειες στο ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, διαλέξτε με προσοχή τα βήματα με τα οποία θα διεκδικήσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (Η Κρίση)

 

ΓΕΝΙΚΑ: αποφασίζετε να επαναπροσδιορίσετε το παρελθόν, προς όφελος του μέλλοντός σας. Επανέρχονται οι παλιές καταστάσεις, με νέους όρους όμως και με νέες προσδοκίες από μέρους σας. Θα αισθανθείτε ξανά, τον ενθουσιασμό, που είχατε όταν πρωτοξεκινούσατε.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: αφυπνίζεται εκείνη η αυτοεκτίμηση, που δεν σας άφηνε περιθώρια λαθών και κακών εκτιμήσεων πιο παλιά. Έντονη η επιθυμία να πετύχετε, και ένα ξαφνικό γεγονός, θα σας δείξει ότι είστε στο σωστό δρόμο. Επίσης οικονομική άνοδος.

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: επανασύνδεση, αναγέννηση, βελτίωση. Οι σχέσεις ανανεώνονται. Καινούριες γνωριμίες που γίνονται πάνω σε πιο σωστές βάσεις και με νέες επιθυμίες και διεκδικήσεις.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Ο Μάγος)

 

ΓΕΝΙΚΑ: η κάρτα συμβολίζει τις δημιουργικές σκέψεις, την αυθεντικότητα και τις ανεξάντλητες επιλογές για κάτι νέο. Ωστόσο, επισημαίνει την ανάγκη να θέσετε όρια και να πάρετε αποφάσεις. Αν εκμεταλλευθείτε σωστά τα δεδομένα που έχετε, η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: όσοι επιδιώκετε να κάνετε νέα επαγγελματικά ξεκινήματα, ο καιρός είναι πολύ ευνοϊκός. Πάρτε πρωτοβουλίες και σχεδιάσετε εκ νέου τα πλάνα σας. Η επαγγελματική και οικονομική επιτυχία είναι κοντά σας, περισσότερο από ποτέ.

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: σχέσεις που έχουν αποδείξει ότι δεν αντέχουν σε βάθος χρόνου, καλό είναι να τελειώσουν. Η θετική σας διάθεση, δεν σηκώνει γκρίνιες και εντάσεις. Αποφασίστε να μην κάνετε πλέον «εκπτώσεις», στα ζητούμενά σας και βάλτε τον πήχυ, ψηλά.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Η Αρχιέρεια)

 

ΓΕΝΙΚΑ: έντονη διαίσθηση, ψυχική και πνευματική ηρεμία. Η πίστη σας στους ανθρώπους θα φέρει θετικά αποτελέσματα. Έχετε τη γνώση και το μόνο που σας λείπει είναι να τη χρησιμοποιήσετε σωστά για την επίτευξη των προσωπικών, και όχι μόνο, στόχων.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: θα είστε σε θέση να παρατηρείτε τις αλλαγές που γίνονται στο χώρο της εργασίας, έτσι ώστε να κάνετε τις απαραίτητες διορθωτικές ή προσαρμοστικές κινήσεις. Οι συνεργασίες αρχίζουν τώρα να αποδίδουν και αυτό θα φανεί στα οικονομικά.

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: μην κολλάτε στο παρελθόν και χάνετε την εμπιστοσύνη στο μέλλον. Αν παραιτηθείτε από τη διεκδίκηση της ευτυχίας, θα χάσετε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται κάθε στιγμή μπροστά σας. Να εμπιστεύεστε τους ανθρώπους που γνωρίζετε και να αφήνετε το χρόνο να σας δείξει πού πάνε οι σχέσεις.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ(Ο Αρχιερέας)

 

ΓΕΝΙΚΑ: καλοσύνη, μεγαλοψυχία και δεκτικότητα. Αυτή τη βδομάδα, βλέπετε τα πράγματα μακροπρόθεσμα, ακούγοντας τι έχουν να πουν οι άλλοι γύρω σας. Δίνετε έμφαση στις ανθρώπινες σχέσεις και βοηθάτε συνανθρώπους σας που έχουν ανάγκη από τη βοήθεια και τη συμπαράστασή σας.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: είστε σε θέση να αντιμετωπίζετε με ειλικρίνεια την κριτική των εμπειρότερων και αυτό είναι το πιο απαραίτητο εξελικτικό βήμα. Η σωστή επιλογή συνεργατών θα σας λύσει τα χέρια και θα χρησιμοποιείτε την εμπειρία σας για να πάρετε σωστές αποφάσεις, που θα ανεβάσουν τις απολαβές σας κατά μεγάλο ποσοστό.

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: αμοιβαία η αγάπη που μοιράζεστε με το σύντροφό σας, όσοι είστε σε σταθερές σχέσεις. Η καλοσύνη σας κάνει εντύπωση στο ταίρι σας που απολαμβάνει κοντά σας ήρεμες, γαλήνιες και ερωτικές στιγμές. Όσοι αναζητάτε σύντροφο, ένα ειρηνικό και πράο άτομο κάνει την εμφάνισή του στη ζωή σας.