Ταρώ εβδομάδας 14/11-20/11

Ταρώ εβδομάδας 14/11-20/11

Το Ταρώ εβδομάδας 14/11-20/11 ξεκινάει με τον Κριό…

 

ΚΡΙΟΣ (Ο Μάγος)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: δημιουργικές σκέψεις, αυθεντικότητα και ανεξάντλητες προοπτικές για κάτι νέο, αλλά και η ανάγκη να θέστε όρια και να πάρετε αποφάσεις. Δώστε τέλος σε καταστάσεις που δεν σας ενδιαφέρουν πια. Ξεκαθαρίστε το τοπίο γύρω σας.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: παίρνετε πρωτοβουλίες και αξιοποιείτε τις ικανότητές σας σε όλο τους το εύρος. Αυτό σας βάζει σε ανοδική πορεία. Η προαγωγή τώρα, είναι πιο σίγουρη από ποτέ. Οικονομική άνοδος.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: δυσκολεύεστε λίγο να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον των σχέσεών σας και αυτό μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις, που μπορεί με τη σειρά τους να οδηγήσουν σε ρήξεις με το σύντροφό σας. Να είστε προσεκτικοί.

 

 

 

ΤΑΥΡΟΣ (Η Εγκράτεια)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: θα μπορείτε να διαβλέπετε τις καταστάσεις γύρω σας και να παίρνετε τις κατάλληλες αποφάσεις με ψυχραιμία. Θα ανταποκριθείτε μέχρι το τέλος σε μια διαδικασία και θα προσφέρετε αρμονία στο περιβάλλον σας.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: μια αποτυχία στη δουλειά, επηρεάζει την κρίση σας αρνητικά. Χάνετε την ψυχραιμία σας, διαταράσσεται η ηρεμία σας και τα απρόοπτα σας εκνευρίζουν. Προσοχή στις οικονομικές παγίδες που σας στήνουν επιτήδειοι.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: τρίτα πρόσωπα επηρεάζουν αρνητικά είτε εσάς, είτε το σύντροφό σας και οι σχέσεις κλονίζονται. Ίσως θα πρέπει να δείχνατε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στο πρόσωπο που εξ αρχής επιλέξατε για σύντροφό σας.

 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (Η Κρίση)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: μπορείτε να αναμένετε αυτό το διάστημα, επανασύνδεση με πρόσωπα από το παρελθόν. Θα κληθείτε να πάρετε μια πολύ σημαντική απόφαση. Έρχονται εξελίξεις και μεγάλες αλλαγές στην ζωή και την καθημερινότητά σας.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: βελτιώνονται, τόσο οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας, όσο και τα οικονομικά σας. Σε αυτό, συμβάλλει ένα νέο ξεκίνημα που κάνετε στον επαγγελματικό σας τομέα, που συνδέεται άμεσα, με μια τελική απόφασή σας.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: προσκολλάσθε στο παρελθόν, και αποφεύγετε την πραγματικότητα. Δεν αντιμετωπίζετε ρεαλιστικά τις σχέσεις σας και οι επιθυμίες σας δεν έχουν καμία λογική. Επιμένετε σε σχέσεις που έχουν οριστικά, τελειώσει.

 

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Ο Τρελός)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: η κατάσταση όπως έχει αυτή τη στιγμή, δεν σας ικανοποιεί καθόλου, και αναζητάτε την αλλαγή. Ψάχνετε αυτό που θα σας δώσει πραγματική χαρά και ικανοποίηση. Νέα ερεθίσματα θα διεγείρουν τις αισθήσεις σας.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: η αισιοδοξία και η διαίσθησή σας, θα λειτουργήσουν ως καλοί οδηγοί, στην επαγγελματική σας ανέλιξη. Μια καινούρια περίοδος ξεκινά τώρα, με ένα δυναμικό καινούριο επαγγελματικό ξεκίνημα.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: μια τάση απαισιοδοξίας, ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόσωπο που σας αγαπήσει γι αυτό που είστε, θα οδηγήσει την ψυχολογία σας σε δυσάρεστες κατευθύνσεις. Απογοητεύεστε και ίσως χάσετε εξαιρετικές ευκαιρίες.

 

 

 

ΛΕΩΝ (Το Άστρο)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: η κάρτα σας προειδοποιεί ότι θα συμβούν αλλαγές στο περιβάλλον σας, αλλά και σας δείχνει πώς θα φτάσετε στους στόχους σας. Με αισιοδοξία, πίστη και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας, χτίζετε τώρα γερά μελλοντικά θεμέλια.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: ασφάλεια και ικανοποίηση θα πάρετε από τον επαγγελματικό σας τομέα. Είστε δεκτικοί σε υλικά αγαθά, και θα είναι πολλά αυτό το διάστημα. Οι μελλοντικές σας προσδοκίες, είναι τώρα πιο εφικτές από ποτέ.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: η χαμηλή σας αυτοεκτίμηση, δεν σας οδηγεί πουθενά και κάνει τις αισθηματικές σας σχέσεις να προβληματίζονται για λάθος λόγους. Τα μηνύματα που εκπέμπετε προς το ταίρι σας είναι λανθασμένα και μπορεί να φτάσετε και στο χωρισμό. Να είστε προσεκτικοί.

 

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Ο Αρχιερέας)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ:θα είστε σε θέση να δέχεστε την κριτική των άλλων, όταν είναι εποικοδομητική, και να παραδέχεστε την αλήθεια στα λεγόμενά τους. Αν θα ακούτε, θα σας βοηθήσει να βρείτε τη σωστή κατεύθυνση στα ζητούμενά σας.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: η σωστή επιλογή συνεργατών θα σας λύσει τα χέρια, σε ό,τι έχει να κάνει με την εξέλιξη των θεμάτων σας. Η εμπειρία σας, θα οδηγήσει σε σωστές αποφάσεις και οι σωστές αποφάσεις φέρνουν κέρδος.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: κυκλοθυμικοί και στενόμυαλοι, δεν φαίνεται να ανέχεστε πολλά-πολλά, στις σχέσεις σας. Αν και υποστηρίζετε ότι όλο αυτό έχει να κάνει με την ασυνέπεια του συντρόφου, στην ουσία έχει να κάνει με τον εγωκεντρισμό σας.

 

 

 

ΖΥΓΟΣ (Ο Οίκος του Θεού)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: ο «πάτος» στον οποίο αισθάνεστε ότι έχετε φτάσει, είναι απλά μια δοκιμασία, που σας υποδεικνύει ότι ο τρόπος που αντιμετωπίζετε τα πράγματα δεν είναι ο σωστός. Αλλάξτε άμεσα γραμμή πλεύσης.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: αδιέξοδα, δυσκολίες, έκτακτα έξοδα, και μια τάση να καταρρεύσουν όλα, σας αναγκάζουν να κλειστείτε στον εαυτό σας και να μην γίνεται η δουλειά σας σωστά. Σταματήστε άμεσα ό,τι κάνετε.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: αδυνατείτε να νιώσετε αγάπη, αλλά καταλήγετε να προσκολλάστε στον ερωτικό σας σύντροφο. Διαμάχες, καβγάδες, χωρισμοί, εμφανίζονται για να δοκιμάσουν τα νεύρα σας και την ψυχική σας αντοχή.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Η Δικαιοσύνη)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: η κάρτα συμβολίζει έννοιες όπως η αξιοπρέπεια, η σταθερότητα και η ισορροπία. Εκφράζει αρμονικές καταστάσεις γύρω σας και μια τάση σας, να φέρεστε δίκαια προς όλους.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: οι συνεργάτες σας, αναγνωρίζοντας την ορθότητα της κρίσης σας, προστρέχουν σε σας για συνεργασία, και βοήθεια. Τα σχέδιά σας ολοκληρώνονται και τα κέρδη θα είναι ικανοποιητικά.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: αποδεχόμενοι τις αδυναμίες του χαρακτήρα σας, θα πάτε τη σχέση σας ένα βήμα πιο πέρα. Η δυσκολία που έχετε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, θα είναι περαστική.

 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (Ο Ήλιος)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: η σταθερότητα και ένα λαμπρό μέλλον είναι μπροστά στα μάτια σας. Η κάρτα είναι πολύ θετική, αλλά δεν σημαίνει ότι η επιτυχία είναι δεδομένη και χωρίς κανέναν κόπο.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: άμεσα θα λυθούν τα όποια ζητήματα σας έχουν προβληματίσει και θα νιώσετε τις δυνατότητες που ανοίγονται, έτσι ώστε να ολοκληρωθούν τα σχέδιά σας και να ανέβουν τα οικονομικά σας.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: νέες γνωριμίες με ερωτικές προοπτικές. Παίρνετε την πρωτοβουλία να διεκδικήσετε το πρόσωπο που έχει αποσπάσει το ερωτικό σας ενδιαφέρον, με όμορφο, και πρωτότυπο, τρόπο.

 

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Ο Ερημίτης)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: η κάρτα αυτή, συνδέεται με δυσκολίες, όμως, υποδηλώνει και την αναγκαιότητα της αυτοκριτικής, η οποία θα συμβάλλει μακροπρόθεσμα στην ανακάλυψη του πραγματικού εαυτού και στην βελτίωσή του.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: με ψυχραιμία θα επανεξετάσετε ένα επαγγελματικό πρόβλημα και αυτή τη φορά, θα ανακαλύψετε νέα δεδομένα που θα σας επιτρέψουν την οριστική του λύση. Τα οικονομικά είναι σε άνοδο, προσοχή όμως στα έξοδα.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: η έλλειψη εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του συντρόφου σας, σας υποχρεώνει να κλειστείτε στον εαυτό σας, ανήμποροι να εκφράσετε αυτό που πραγματικά σας απασχολεί. Αυτό, όμως, μπορεί να οδηγήσει σε ρήξεις.

 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Η Αυτοκράτειρα)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: κάποιες φορές μέσα στη βδομάδα θα γίνετε υπερβολικά συναισθηματικοί και θα παίρνετε πολύ επί προσωπικού τα θέματα που προκύπτουν. Αυτό, σας κάνει να φαίνεστε εγωιστές απέναντι στους άλλους.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: η συμπεριφορά σας απέναντι στους συνεργάτες σας, είναι λίγο περισσότερο «ηγετική» απ’ όσο χρειάζεται και αυτό μπορεί να σας φέρει σε ρήξη μαζί τους. Οικονομική σταθερότητα.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: είστε υπερπροστατευτικοί απέναντι στο ταίρι σας, που «πνίγεται» από την αγάπη σας. Αν αυτό οφείλεται στην ανασφάλειά σας, για να μην χάσετε την αγάπη σας, καλύτερα να ηρεμήσετε. Κανείς δεν θέλει να φύγει από εσάς.

 

 

 

ΙΧΘΥΕΣ (Οι Ερωτευμένοι)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: διανύετε μια περίοδο σημαντικών αποφάσεων. Θα αντιμετωπίσετε ερωτικά διλήμματα, των οποίων η λύση θα σας δώσει μεγάλη αυτοπεποίθηση. Δείξτε ειλικρίνεια και καλές προθέσεις.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: μια επαγγελματική πρόταση, ή ευκαιρία, θα σας προβληματίσει και θα σας κάνει αναποφάσιστους. Ωστόσο, θα πρέπει να εκτιμήσετε, ίσως και να επανεκτιμήσετε τα δεδομένα και τις συνθήκες πριν πάρετε την οριστική απόφαση.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: ξεκινά μια ερωτική σχέση, που σας δίνει χαρά και κάνει την καρδιά σας να χτυπά δυνατά. Το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, δείχνει ειλικρινείς και καλές προθέσεις προς εσάς και αυτό σας ικανοποιεί πολύ.