Ταρώ εβδομάδας 12/12-18/12

 

Ταρώ εβδομάδας 12/12-18/12

Το Ταρώ εβδομάδας 12/12-18/12 ξεκινάει με τον Κριό…

 

 

 

ΚΡΙΟΣ (Η Αυτοκράτειρα)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: είναι ανάγκη να δείτε τα πράγματα από μια πλευρά, γεμάτη κατανόηση, ηρεμία και αγάπη. Αν γίνετε υπερβολικά συναισθηματικοί, η κρίση σας θα θολώσει και τα αποτελέσματα στις επιδιώξεις σας, δεν θα σας αρέσουν καθόλου. Δείξτε φρόνηση, ψυχραιμία και καλή διάθεση.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: αν σας λείπει η αποφασιστικότητα, σίγουρα δεν θα καταφέρετε να πραγματοποιήσετε τίποτα από αυτά που διεκδικείτε. Δίνετε μεγάλη σημασία στα συναισθηματικά σας, αγνοώντας τη δουλειά, και αυτό μπορεί να σας στοιχίσει οικονομικά.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: είναι σημαντικό να δείξετε εμπιστοσύνη στο πρόσωπο με το οποίο συνδέεστε συναισθηματικά και ερωτικά. Επίσης, αποτελεί σοβαρό παράγοντα καλής εξέλιξης, το να αποδεχθείτε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, όπως είναι, χωρίς να επιθυμείτε να το αλλάξετε κατά πώς σας βολεύει.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ (Η Αρχιέρεια)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ:  διαίσθηση, ηρεμία πνεύματος και ψυχική ανάταση. Έχετε γνώσεις, νιώθετε ασφαλείς, είστε ικανοποιημένοι. Όλα αυτά θα επιφέρουν θετικά και μόνο αποτελέσματα στις επιδιώξεις σας.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: θα είστε σε θέση να παρατηρείτε με ηρεμία τις αλλαγές που συμβαίνουν γύρω σας και έτσι οι αποφάσεις που θα παίρνετε θα είναι καίριες. Όσοι αναζητάτε εργασία, η περίοδος είναι η πιο κατάλληλη για να κατασταλάξετε. Στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται και οικονομική άνοδος.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: εμπιστεύεστε τα συναισθήματά σας, αλλά και των ανθρώπων που αγαπάτε και αυτό μπορεί να φέρει μόνο αρμονία στις σχέσεις.  Κάποιες φορές ίσως, νιώθετε λίγο κουρασμένοι από τη ρουτίνα της καθημερινότητας, αυτό όμως δεν εμποδίζει την γενικότερη καλή εξέλιξη των σχέσεων.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (Το Άστρο)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: ελπίδες, προσδοκίες για ένα καλύτερο μέλλον, ικανοποίηση, ευτυχία και πολλές δυνατότητες για να τα αποκτήσετε όλα αυτά. Είστε δεκτικοί στις θετικές επιρροές του περιβάλλοντός σας και προχωράτε προς ένα εκπληκτικό μέλλον.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: αν οι εξελίξεις αργούν, μην γίνεστε αρνητικοί και απαισιόδοξοι. Αυτό που έχει σημασία είναι να δείξετε εμπιστοσύνη στο χρόνο και αυτός με τη σειρά του θα σας αποζημιώσει, με εξαιρετικές εξελίξεις στη δουλειά και τα οικονομικά.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: ένα νέο πρόσωπο θα δώσει φως στη ζωή σας και θα σας φέρει πρόσωπο με πρόσωπο με την αληθινή αγάπη. Τα μηνύματα της κάρτας σε ό,τι αφορά στα αισθηματικά είναι μόνο αισιόδοξα. Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο να αγαπήσει.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Το Άρμα)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: η ενεργητική σας προσέγγιση θα σας βοηθήσει να λύσετε προβλήματα και να κερδίσετε όπου και αν βρεθείτε. Η κάρτα εγγυάται ένα καλό αποτέλεσμα, σε θέματα που σχετίζονται αυτή τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή και κάτω από τις συγκεκριμένες συνθήκες.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: νίκη και θετική στάση, χωρίς συμβιβασμούς, ενδείκνυται, προκειμένου να πραγματοποιηθεί μια συνεργασία, ή ένα νέο ξεκίνημα που δουλεύετε εδώ και καιρό. Οι εχθροί και οι ανταγωνιστές τρίβουν τα μάτια τους από τα εξαιρετικά αποτελέσματα των προσπαθειών σας, που αποφέρουν και καλά κέρδη.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: οι αντιδράσεις σας, στα αισθηματικά ζητήματα, είναι ή του ύψους ή του βάθους. Είτε θα προχωράτε με θάρρος και θράσσος, για να κατακτήσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, είτε θα τρέπεστε σε άτακτη φυγή λόγω συστολής. Αυτή η συμπεριφορά, μπερδεύει όμως, γι αυτό, αποφασίστε ποια στάση θα κρατήσετε.

 

 

ΛΕΩΝ (Ο Θάνατος)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: επιβάλλεται να τελειώσετε με καταστάσεις που εμποδίζουν την πρόοδό σας και να κάνετε ριζικές αλλαγές τόσο στην καθημερινότητά σας, όσο και στον τρόπο που σκέφτεστε. Ίσως θα ήταν καλύτερα να ξανασκεφτείτε με διαφορετικό τρόπο τα πράγματα.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: αλλαγή επαγγέλματος ή στον τρόπο που διαχειρίζεστε το χρήμα, θα σας δώσει άλλο αέρα και θα σας βοηθήσει να πάτε ένα βήμα πιο πέρα. Με την παρούσα στάση σας, τίποτα δεν πρόκειται να πάει καλά.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: κατευθυνθείτε προς άλλες ερωτικές σχέσεις και γνωριμίες, ξεκινώντας από την αρχή. Ο νέος κύκλος μπορεί να αποδειχθεί, μακροπρόθεσμα, καλύτερος από τον προηγούμενο. Μια σημαντική νέα γνωριμία θα σας επηρεάσει θετικά ως προς αυτό.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Ο Ερημίτης)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: η κάρτα αυτή σχετίζεται με το αρχέτυπο του εσωτερικού ταξιδιού για την ανεύρεση των κρυμμένων αληθειών που όλοι έχουμε μέσα μας. Η κάρτα συνδέεται με δυσκολίες, αλλά υπόσχεται μακροπρόθεσμα οφέλη σε όλους τους τομείς της ζωής.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: θα αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία ένα επαγγελματικό πρόβλημα και θα καταφέρετε να το λύσετε, πριν επηρεάσει τα γενικότερα πλάνα σας. Η περίοδος είναι ευνοϊκή για τα νέα ξεκινήματα, αλλά και συνεργασίες που αποφέρουν κέρδη. Τα οικονομικά σας είναι υπό έλεγχο.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: αν επιμείνετε να κλείνεστε στο καβούκι σας και να αποκόβεστε από το σύντροφό σας που σας πλησιάζει, σύντομα θα έχετε φασαρίες. Καλή η περισυλλογή, καλός ο διαλογισμός, αλλά όσοι είστε σε σχέσεις, πρέπει να κοιτάξετε και την άλλη πλευρά.

 

 

ΖΥΓΟΣ (Η Δικαιοσύνη)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: ομαλή πορεία προς σταθεροποίηση και ισορροπία στη ζωή σας. Έχετε πάρει τις σωστές αποφάσεις και τώρα εξισορροπούνται οι αντιθέσεις που παλαιότερα σας υποχρέωναν να συμπεριφέρεστε άδικα προς όλους. Ειρήνη, σωφροσύνη, ορθή κρίση.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: οι συνεργάτες αλλά και οι ανώτεροί σας, αναγνωρίζουν την ορθότητα της κρίσης σας, και γι αυτό απολαμβάνετε αυξημένη αναγνωρισιμότητα και πρόοδο. Οι προσδοκίες σας ταυτίζονται δε, με αυτές των συνεργατών σας και γι αυτό η επιτυχία είναι κοντά. Ισορροπημένα οικονομικά.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: επειδή έχετε απαιτήσεις από τον εαυτό σας, νομίζετε ότι θα μπορείτε να έχετε τις ίδιες απαιτήσεις και από τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αυτό είναι άδικο όμως και γι αυτό έρχονται εντάσεις και προστριβές στις σχέσεις. Αν δεν θέλετε να φτάσετε στο χωρισμό, αποφασίστε να είστε πιο επιεικείς και δίκαιοι.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Ο Ήλιος)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: η σταθερότητα και ένα λαμπρό μέλλον είναι μπροστά στα μάτια σας. Η επιτυχία, δεν είναι δεδομένη και χρειάζεται σκληρή δουλειά. Ωστόσο, ο δρόμος είναι πλέον σίγουρος. Αρκεί να μην σας καταλάβει η έπαρση.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: τα προβλήματα θα λυθούν άμεσα, και γρήγορα. Οι κόποι σας αποδίδουν αρκεί να γίνονται απροβλημάτιστα, και χωρίς να γκρινιάζετε. Μην αφήσετε τον εαυτό σας να κομπάζει για τα κατορθώματά σας. Τα οικονομικά σε άνθηση.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: η προσωπική σας γοητεία θα φέρει πολλές καινούριες γνωριμίες στο δρόμο σας. Όσο για τις υπάρχουσες σχέσεις, τα προβλήματα τελειώνουν και με ηρεμία πλέον, σκέφτεστε το μέλλον σας.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (Η Κρίση)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: θα νιώσετε ενθουσιασμό για κάτι, ή κάποιον, που είχατε εγκαταλείψει στο παρελθόν. Οι σχέσεις ανανεώνονται, με μια πολύ αισιόδοξη αλλαγή η οποία με τη σειρά της συνδέεται με μια σημαντική απόφαση. Η ζωή και η καθημερινότητά σας, αλλάζουν ρότα. Είναι στο χέρι σας να είναι η σωστή.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ:  τα θέματα της δουλειάς, αντιμετωπίζονται με διαφορετικό τρόπο, απ’ αυτόν του παρελθόντος και αυτό είναι σημαντικό ως προς την επιτυχία τους. Τα οικονομικά, βελτιώνονται σε μεγάλο βαθμό. Όσοι αναζητάτε εργασία, οι συνθήκες είναι εξαιρετικές.

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: αν το θέμα σας είναι η επανασύνδεση, η ευκαιρία είναι τώρα. Πλησιάστε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και αποφασίστε να μιλήσετε με ειλικρίνεια. Φανερώστε τους τίμιους σκοπούς σας και απολαύστε μαζί με το σύντροφό σας, όμορφες, στιγμές, απ’ την αρχή.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Η Εγκράτεια)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: η ασφάλεια διατηρείται μέσω της ψυχραιμίας και των σωστών αποφάσεων. Η διατήρηση της παρούσας κατάστασης είναι επείγουσα και αναγκαστική. Η συντηρητικότητα και τα προσεκτικά βήματα, είναι αυτά που θα σας οδηγήσουν εκεί που θέλετε. Μην βιάζεστε, αλλά κάντε σταθερές και οργανωμένες κινήσεις.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: θα ανταποκριθείτε με συνέπεια μέχρι το τέλος της όποιας διαδικασίας έχετε εισέλθει, και θα προσφέρετε καλά αποτελέσματα σε όσους περιμένουν από εσάς να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας. Εξοικονομήστε ενέργεια και μην ξοδεύεστε σε κινήσεις που δεν χρειάζονται αυτή τη στιγμή. Προσοχή στα οικονομικά σας.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: όσοι βρίσκεστε σε σχέσεις, καλό θα ήταν να μην επιζητάτε την αλλαγή, ούτε να ενδίδετε σε πειρασμούς. Προσπαθήστε η συμπεριφορά σας να είναι σταθερή για να μην δημιουργήσετε ανασφάλειες στο ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, διαλέξτε με προσοχή τα βήματα με τα οποία θα διεκδικήσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Ο Οίκος του Θεού)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: πολλές δυσκολίες, πολλές αποτυχίες οδηγούν στο κλείσιμο ενός σημαντικού κεφαλαίου στη ζωή σας. Αισθάνεστε ότι έχετε «πιάσει πάτο» και δεν ξέρετε τι να κάνετε για να «πάρετε ανάσα». Μήπως να δίνατε ένα τέλος σε ό,τι σας κρατάει εγκλωβισμένους;

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: οι συνεργασίες και οι στόχοι σας έχουν φτάσει σε αδιέξοδο, ή σε κρίσιμη φάση. Συνειδητοποιείτε τώρα ότι, είτε οι επιλογές σας είναι περιορισμένες, είτε δεν υπάρχουν καθόλου. Είναι σοφό να απομακρυνθείτε από τις καταστάσεις.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: δεν αγαπάτε, αυτό το διάστημα, αλλά παραμένετε προσκολλημένοι στο πρόσωπο που σας δημιουργεί προβλήματα. Χωρισμοί και διαζύγια, διαμάχες και εντάσεις εμφανίζονται που δεν οδηγούν πουθενά, αντίθετα δημιουργούν χειρότερα αδιέξοδα. Αποστασιοποιηθείτε.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ (Ο Μάγος)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: η κάρτα συμβολίζει τις δημιουργικές σκέψεις, την αυθεντικότητα και τις ανεξάντλητες επιλογές για κάτι νέο. Ωστόσο, επισημαίνει την ανάγκη να θέσετε όρια και να πάρετε αποφάσεις. Αν εκμεταλλευθείτε σωστά τα δεδομένα που έχετε, η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: όσοι επιδιώκετε να κάνετε νέα επαγγελματικά ξεκινήματα, ο καιρός είναι πολύ ευνοϊκός. Πάρτε πρωτοβουλίες και σχεδιάσετε εκ νέου τα πλάνα σας. Η επαγγελματική και οικονομική επιτυχία είναι κοντά σας, περισσότερο από ποτέ.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: σχέσεις που έχουν αποδείξει ότι δεν αντέχουν σε βάθος χρόνου, καλό είναι να τελειώσουν. Η θετική σας διάθεση, δεν σηκώνει γκρίνιες και εντάσεις. Αποφασίστε να μην κάνετε πλέον «εκπτώσεις», στα ζητούμενά σας και βάλτε τον πήχυ, ψηλά.