Ταρώ εβδομάδας 10/10-16/10

Ταρώ εβδομάδας 10/10-16/10

Η πρόβλεψη εβδομάδας 10/10-16/10 ξεκινάει με τον Κριό…

 

 

 

ΚΡΙΟΣ (Ο Μάγος)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: οι προοπτικές είναι ανεξάντλητες, αλλά εσείς πρέπει να θέσετε τα όριά σας και να πάρετε τις σωστές αποφάσεις τη σωστή στιγμή. Αν υπάρχουν καταστάσεις που δεν σας ενδιαφέρουν πια, καλό είναι να τις ξεφορτωθείτε και να εστιάσετε εκεί που σας κατευθύνει η καρδιά και η λογική σας.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: μπορεί να αισθάνεστε ότι σας λείπει η αυτοπεποίθηση, αλλά οι επαγγελματικοί στόχοι είναι εκεί και απαιτούν εκπλήρωση. Πάρτε πρωτοβουλίες άφοβα και εκφράστε τη δημιουργικότητά σας σε ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα που θα αποφέρει κέρδη.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: καινούρια ξεκινήματα και στα αισθηματικά. Το σύμπαν, φέρνει στο δρόμο σας πρόσωπα, που σας κινούν το ενδιαφέρον αλλά θα πρέπει να μπείτε δυναμικά στο παιχνίδι της διεκδίκησης. Οι σχέσεις, που έχουν αντέξει στο χρόνο, ανανεώνονται ανοίγοντας νέους ορίζοντες.

 

 

 

ΤΑΥΡΟΣ (Η Εγκράτεια)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: η μετριοφροσύνη και η προσπάθεια να διατηρηθεί η παρούσα κατάσταση είναι οι παράγοντες που θα οδηγήσουν στην επιτυχία. Κάντε προσεκτικά βήματα σε όλους τους τομείς και θα δείτε ότι τα εμπόδια εξαφανίζονται. Θα προχωρήσετε σταθερά σε όλα τα επίπεδα της καθημερινής σας ζωής.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: σκέφτεστε πολύ και συγχύζεστε, αποπροσανατολίζεστε και απομακρύνεστε από τους στόχους σας. Πάρτε απόσταση από τις καταστάσεις δείτε τα πράγματα ψύχραιμα και αποφασίστε σωστά. Η επαγγελματική σας εξέλιξη είναι δεδομένη. Προσοχή στα έκτακτα έξοδα.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: η ψυχραιμία, η νηφαλιότητα και η ηρεμία, εξοικονομούν ενέργεια. Αυτή την ενέργεια θα τη χρειαστείτε προκειμένου να πάρετε τις σωστές αποφάσεις για τη σχέση σας. Η καλή συνεννόηση, η διαλλακτικότητα και η ήρεμη επικοινωνία θα φέρει πολλά καλά για σας και το σύντροφό σας.

 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (Ο Τροχός της Τύχης)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: η κάρτα αυτή, εκφράζει τις αναπόφευκτες αλλαγές, τα ατυχήματα, τα γυρίσματα της τύχης. Η μοίρα, είναι ευαίσθητο κεφάλαιο. Δεν εγγυάται την ικανοποίηση των επιθυμιών και φέρνει καταστάσεις που μπορεί να μην επιθυμούμε ούτε μπορούμε να χειριστούμε. Το πιο βασικό όμως είναι να τα αποδεχόμαστε με σύνεση.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά στη δουλειά. Αλλαγές και εξελίξεις συμβάλλουν στην πραγματοποίηση των ονείρων σας αλλά και στην υλοποίηση των στόχων σας. Θα καταφέρετε να εκμεταλλευθείτε μια πολύ προσοδοφόρα ευκαιρία που θα αυξήσει σημαντικά τα εισοδήματά σας.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: μια μοιραία γνωριμία, σας αλλάζει το αισθηματικό σας γίγνεσθαι, και σας αποδεικνύει ότι τελικά αξίζει να ρισκάρετε για την αγάπη. Ένα πρόσωπο κάνει την εμφάνισή του, από το πουθενά και σας δίνει την ευκαιρία να συνειδητοποιήσετε πώς είναι να σας αγαπούν.

 

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Ο Θάνατος)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: η κάρτα εκφράζει την ανάγκη για ριζικές αλλαγές στον τρόπο που σκέφτεστε ή να σταματήσετε κάτι που κάνετε. Μπορεί να μην είναι θετική κάρτα, επισημαίνει ωστόσο την κατεύθυνση για να βγείτε από τα αδιέξοδα στα οποία βρίσκεστε και να σκεφτείτε τα πράγματα από διαφορετική σκοπιά.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: διανύετε μια δύσκολη επαγγελματική περίοδο και χρειάζεται μια αλλαγή. Κάτι που να λειτουργήσει ως «από μηχανής θεός», και να δώσει διέξοδο. Δώστε τέλος σε μια δουλειά που σας καταπιέζει, ή σε συνεργάτες που σας επιβουλεύονται. Είναι απαραίτητη η αλλαγή περιβάλλοντος.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: η κάρτα συνιστά, να κατευθυνθείτε προς άλλες ερωτικές σχέσεις κάνοντας νέες γνωριμίες. Ξεκινήστε από την αρχή γιατί το τέλμα στο οποίο έχετε πέσει κινδυνεύετε να σας καταπιεί. Αφήστε τα πάντα, ακόμα κι αν δεν έχουν ολοκληρωθεί και κατευθυνθείτε σε άλλες οδούς. Οριστικός και αμετάκλητος χωρισμός.

 

 

 

ΛΕΩΝ (Ο Ερημίτης)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ:  αυτή η κάρτα, συνδέεται με δυσκολίες, που όμως μπορούν να συμβάλλουν σε μακροπρόθεσμα οφέλη. Θα σας θυμίσει την κρυμμένη υπόσταση του πραγματικού σας εαυτού, μιας πραγματικότητας που πολύ λίγοι θα έχουν πρόσβαση. Η ψύχραιμη εσωτερική αναζήτηση, θα φέρει στο φως την αλήθεια σας.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: θα αποκαλυφθεί ένα παρασκήνιο που παίζεται πίσω από την πλάτη σας, στο χώρο της δουλειάς. Η αλήθεια, μπορεί να σας δικαιώσει αλλά μπορεί και να μην σας αρέσει καθόλου καθώς έχετε συμβάλλει και εσείς στη δημιουργία αυτής της ίντριγκας. Οικονομική απώλεια.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: συλλογιστείτε τον εαυτό σας αντικειμενικά και ανακαλύψτε το δικό σας μερίδιο της ευθύνης για το χωρισμό ή τη διάσταση από τη σχέση σας. Παραδεχτείτε τις ευθύνες σας και αναλάβετε δράση, προκειμένου να διορθώσετε τα πράγματα, αν δεν θέλετε να βιώσετε έναν οριστικό και αμετάκλητο χωρισμό.

 

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Ο Αυτοκράτορας)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: εμφανίζονται ευκαιρίες, για όλα τα ζητήματά σας, που αν σας λείπει η αυτοπεποίθηση, θα τις αφήσετε να φύγουν ανεκμετάλλευτες. Ωστόσο, οι κινήσεις που θα κάνετε στο διάστημα αυτό, μπορεί να είναι ακραίες, αλλά διαθέτουν πρωτοτυπία. Αποκτάτε ένα ηγετικό προφίλ απέναντι στους άλλους.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: αν το αντικείμενο εργασίας σας είναι στο χώρο του ανταγωνισμού και σχετίζεται με διαπραγματεύσεις, έχετε όλη την συμπαντική εύνοια στο πλευρό σας. Οργανώστε καλύτερα το team των συνεργατών σας για να επιτύχετε τα καλύτερα αποτελέσματα. Οικονομική άνοδος.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: είστε σε πλεονεκτική θέση, απέναντι στο ταίρι σας και σε θέση να παίρνετε σωστές αποφάσεις. Προστατευτικοί, και με ένα αίσθημα αφοσίωσης προς τη σχέση, θα επιτύχετε τις ιδανικές συνθήκες για συμβίωση, γάμο. Νιώθετε επίσης άνετα να κάνετε αλλαγές, που θα φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

 

 

 

ΖΥΓΟΣ (Η Αρχιέρεια)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: θετική διαίσθηση, ηρεμία πνεύματος και ό,τι σχετίζεται με τα θέματα της ψυχής, στο προσκήνιο αυτή την εβδομάδα. Η ηρεμία σας και η πίστη σας στους ανθρώπους θα σας δώσει τη δυνατότητα να επιτύχετε στους στόχους σας, ό,τι κι αν, αυτοί, αφορούν.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: η καλή σας επικοινωνιακή ικανότητα, σας φέρνει σε συνεννόηση με τους συνεργάτες σας. Οι δουλειές πηγαίνουν εξαιρετικά και η προαγωγή είναι τώρα πιο κοντά από ποτέ. Όσοι αναζητάτε εργασία, η επαφή σας με γυναίκες κύρους θα βοηθήσει αφάνταστα. Οικονομική άνοδος.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: εστιάζετε στο παρελθόν για να κρυφτείτε από τις αποφάσεις που πρέπει να πάρετε για το μέλλον της σχέσης σας. Ο ψυχισμός σας, επηρεασμένος αρνητικά, δεν σας αφήνει να διεκδικήσετε τον άνθρωπο που έχει αποσπάσει το ερωτικό σας ενδιαφέρον. Πριν χάσετε τα πάντα, συνέλθετε.

 

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Το Άστρο)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: παρ’ όλο που η κατάσταση είναι με το μέρος σας, εσείς νιώθετε αμφιβολίες. Χάνετε τη σιγουριά σας και γίνεστε σκεπτικοί, αρνητικοί και απαισιόδοξοι. Προσέξτε να μην χάσετε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν, επειδή φοβάστε να ρισκάρετε.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: τα μηνύματα που λαμβάνετε από το περιβάλλον σας, υπόσχονται ένα φωτεινό επαγγελματικό μέλλον. Κάποιοι από εσάς, θα αρπάξετε τις ευκαιρίες και θα επιτύχετε. Κάποιοι άλλοι, θα το σκεφθείτε λίγο καλύτερα. Σε κάθε περίπτωση όμως, τα εισοδήματα αυξάνονται.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: είστε δεκτικοί στα συναισθήματα αγάπης που λαμβάνετε από το πρόσωπο που αγαπάτε και αυτό δένει περισσότερο τις σχέσεις σας. Ακόμα κι αν κάποιες φορές σας πιάνουν οι ανασφάλειες και γίνεστε σκεπτικοί, στο βάθος ξέρετε ότι η αγάπη, όλα είναι ικανή να τα διορθώσει.

 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (Ο Ήλιος)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: η κάρτα εκφράζει σταθερότητα και ένα λαμπρό μέλλον. Ωστόσο, δεν σημαίνει ότι όλα έρχονται εύκολα και στο πιάτο. Η επιτυχία δεν είναι δεδομένη. Χρειάζονται αρκετές προσπάθειες απ’ τη μεριά σας, χωρίς πάθη και χωρίς έπαρση. Τα προβλήματα λύνονται και νέες δυνατότητες ανοίγονται μπροστά σας.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: θα είστε σε θέση να πάρετε πρωτοβουλίες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην αναγνώριση των ικανοτήτων σας, στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Η αδυναμία έκφρασης και η ηττοπάθεια, θα φέρουν μόνο αρνητικά αποτελέσματα και φυσικά, οικονομικές δυσχέρειες.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: μπορείτε να αναμένετε νέες γνωριμίες με σοβαρές ερωτικές προοπτικές. Η γοητεία σας, η χάρη και τα συναισθηματικά σας προσόντα, θα φέρουν την ευτυχία στην πόρτα σας. Ακόμα κι αν πρόσφατα περάσατε μια κρίση στη σχέση, η κατάσταση τώρα ηρεμεί και μπορείτε να δείτε τα πράγματα ξεκάθαρα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Η Κρίση)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: οι στόχοι οριστικοποιούνται με αποτέλεσμα την καλύτερη αντιμετώπιση καταστάσεων και σχέσεων γενικότερα. Θα βρεθείτε ενώπιον νέων προοπτικών, και καινούριοι ορίζοντες ανοίγονται μπροστά σας. Μια επικείμενη αισιόδοξη αλλαγή που συνδέεται με μια τελική απόφαση.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: αισιόδοξες οι εξελίξεις στην επαγγελματική σας ζωή. Όσοι από εσάς βρίσκονται στην αναζήτηση εργασίας, μια καινούρια ευκαιρία σας δίνεται με πολύ καλές προοπτικές. Ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα, αλλά προσοχή σε αυτούς που σας υπόσχονται πολλά, γρήγορα και εύκολα κέρδη.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: αν ακόμα βρίσκεστε στη δυσάρεστη θέση να μην μπορείτε να ξεπεράσετε έναν χωρισμό, η επανασύνδεση είναι προ των πυλών. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να αναθεωρήσετε τη στάση σας απέναντι στο σύντροφό σας και να κάνετε μαζί, ένα καινούριο ξεκίνημα, σε άλλες βάσεις με γνώμονα την αγάπη.

 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Η Αυτοκράτειρα)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: έχετε δώσει μεγάλη σημασία στα συναισθηματικά σας και δεν βλέπετε τι γίνεται γύρω σας. Καθυστερείτε χαρακτηριστικά να πάρετε αποφάσεις για καίρια θέματα και αυτό μπορεί να φέρει πολλά περισσότερα εμπόδια απ’ όσο περιμένετε. Αναποφασιστικότητα και δογματισμός.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: εμπόδια και καθυστερήσεις στις επαγγελματικές σας υποθέσεις, που μπορεί να μην οφείλονται στην αναποφασιστικότητά σας, εξ ολοκλήρου, αλλά είστε εσείς που καλείστε να δώσετε λύσεις. Αφήστε τις ανασφάλειες και μπείτε σε δράση. Οικονομική στασιμότητα.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: η συμπεριφορά σας στις σχέσεις είναι αόριστη, ακαθόριστη, σαν να μην ξέρετε τι θέλετε. Νιώθετε ανασφαλείς και κατηγορείτε το ταίρι σας, ενώ το πρόβλημα βρίσκεται μέσα σας. Ένας γάμος ματαιώνεται και μια σχέση είναι υπό διάλυση. Επιδείξτε ψυχραιμία και δείτε την αλήθεια κατάματα, χωρίς φόβο και πάθος.

 

 

 

ΙΧΘΥΕΣ (Οι Ερωτευμένοι)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: διανύετε μια περίοδο σημαντικών αποφάσεων και επιλογών. Οι αοριστίες και τα διλήμματα, μπορεί να σας βόλεψαν για κάποιο διάστημα, όμως τώρα, θα πρέπει να αποφασίσετε. Κάντε το με δύναμη και ειλικρίνεια. Η κρίση σας θα είναι σωστή και οι αποφάσεις σας καίριες.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: βρίσκεστε ενώπιον μιας επαγγελματικής πρότασης που σας ανοίγει νέους ορίζοντες με πολύ καλές οικονομικές απολαβές. Σκέφτεστε αν πρέπει να ρισκάρετε μια σταθερή εργασία για υποσχέσεις; Η απόφασή σας θα είναι με γνώμονα αυτό που σας λέει η καρδιά σας. Οικονομική άνοδος.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: είναι πολύ καλή στιγμή να εκδηλώσετε τον έρωτά σας προς το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Είναι επίσης καλή στιγμή να εκδηλώσετε τα αισθήματά σας προς τον άνθρωπό σας αν βρίσκεστε σε σταθερή σχέση. Θα συνευρεθείτε ερωτικά και τα αισθηματικά σας θα πάρουν την «ανηφόρα».