Πρόβλεψη εβδομάδας 9/5-15/5

 

Πρόβλεψη εβδομάδας 9/5-15/5

Η πρόβλεψη εβδομάδας 9/5-15/5 ξεκινάει με τον Κριό…

 

 

ΚΡΙΟΣ

 

ΓΕΝΙΚΑ: δύσκολα θα παραμείνετε ήρεμοι με όσα θα συμβούν γύρω σας. εκφράζετε ανοιχτά τους ενδοιασμούς σας ακόμα κι αν αυτό δημιουργεί εντάσεις, με όσους συναναστρέφεστε. Να κρατάτε την ψυχραιμία σας και να μην έρχεστε σε αντιπαραθέσεις με όσους χρειάζεστε.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: προσοχή στην καταναλωτική σας μανία, έρχονται δύσκολες μέρες, γι αυτό κρατήστε λίγα αποθέματα για αργότερα. Στον επαγγελματικό τομέα οι συνεργασίες πηγαίνουν περίφημα, χρειάζεται όμως, προσοχή.

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: ένα αισθηματικό ραντεβού, είτε ζωντανά, είτε διαδικτυακά ή ακόμα και επικοινωνιακά, θα σας δώσει μεγάλη χαρά, καθώς το πρόσωπο με το οποίο θα συνευρεθείτε, έχει αποσπάσει κατά πολύ το ερωτικό σας ενδιαφέρον,

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

ΓΕΝΙΚΑ: Θα έρθουν στιγμές που μπορεί να αγανακτήσετε και να αρχίσετε να εφαρμόζετε τη λαϊκή ρήση «ταύρος εν υαλοπωλείω». Σ’ αυτή τη φάση, μαζί με τα ξερά θα καούν και τα χλωρά, αφού ακόμα κι αυτοί που έχουν πραγματική ανάγκη δεν θα καταφέρουν να πάρουν βοήθεια από εσάς.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Θα διεκδικήσετε τα νόμιμα δικαιώματά σας, σηκώνοντας μπαϊράκι απέναντι στους άδικους εργοδότες, αλλά και θα σας βρουν απέναντι αυτοί που εκμεταλλεύονται τους κόπους σας.

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: μια καλή κουβέντα, μια συζήτηση εκ βαθέων, με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει σας ανοίγει επιτέλους την πόρτα προς τον έρωτα. Θεωρείτε ότι έχει έρθει ο καιρός να επιδιώξετε και να πραγματοποιήσετε τη δέσμευση που από καιρό σκέφτεστε.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

ΓΕΝΙΚΑ: το διάστημα αυτό, έχει να κάνει περισσότερο με τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε εσείς προσωπικά τις καταστάσεις γύρω σας, και όχι τις καταστάσεις καθαυτού. Προσοχή, στις υπόγειες και σκοτεινές πράξεις που μπορεί να θέλετε να κάνετε, γιατί υπάρχουν και τα «καρφιά».

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Θα έχετε σύμμαχο την καλή σας τύχη αλλά και την καλή συνεργατική σας ικανότητα. Δεν αποκλείεται, να έρθουν στα χέρια σας χρήματα, που δεν τα περιμένατε, από μια κληρονομιά, ή μια αποζημίωση που θα σας βγάλει από τη δύσκολη οικονομική θέση.

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: τα λόγια του αγαπημένου σας, του συντρόφου, ή του/της συζύγου, θα έχουν αρκετά μεγάλη βαρύτητα για σας, αυτό το μήνα. Θα σας βάλουν σε σκέψη. Από την άλλη θα λειτουργήσουν βοηθητικά, ώστε να συνειδητοποιήσετε, ότι κάποιες καταστάσεις, στην κοινή σας ζωή, πρέπει να αλλάξουν.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

ΓΕΝΙΚΑ: θα αισθανθείτε και όχι άδικα, αυτό το μήνα, αδικημένοι. Μια που δεν θα γίνονται οι δουλειές σας όπως θέλετε, μια που θα χρειαστεί να ξοδεύετε εσείς τα χρήματά σας, για λάθη των άλλων, και μια που θα μπείτε στη διαδικασία να απαιτήσετε να αποζημιωθείτε για την ταλαιπωρία.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: με δυσκολίες στα οικονομικά καθώς βλέπετε να συμβαίνει αυτό που φοβόσασταν, να μειώνονται σημαντικά τα κομποδέματά σας. Γι αυτό το λόγο, θα «παγώσετε» τις εξελίξεις σε κάποιες καταστάσεις, και όπου είναι απαραίτητο, θα πουλήσετε.

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, θα αποστάσει το ερωτικό σας ενδιαφέρον, αν είστε ελεύθεροι, πολύ ή λίγο καιρό. Αυτό το συγκεκριμένο πρόσωπο πρόκειται να σας ανοιχτεί συναισθηματικά. Να μην αφήσετε τους ενδοιασμούς σας να σας αποτρέψουν από το να ενδώσετε.

 

ΛΕΩΝ

 

ΓΕΝΙΚΑ: θα ξοδέψετε αρκετή ενέργεια, στο να αντιμετωπίζετε κάθε θέμα και κάθε άνθρωπο, πολύ «πατριωτικά». Θα διαπιστώσετε όμως, πως ό,τι γίνεται δεν γίνεται αποκλειστικά για σας, και θα σταματήσετε να βάζετε άλλους να κάνουν τις δουλειές σας.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Τα επαγγελματικά σας σχέδια, δεν θα πάρουν μπροστά πριν τις 10 του μήνα, καθώς οι συνεργάτες ή συνεταίροι σας δεν είναι σε θέση να ακολουθήσουν τους ρυθμούς σας. Προσοχή στα έξοδα γιατί θα υπάρξουν περιπτώσεις που θα εξαπατηθείτε.

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: θα κάνετε αρκετές συζητήσεις αυτό το μήνα για τα αισθηματικά σας, είτε με αγαπημένους σας ανθρώπους, είτε με φίλους και συγγενείς. Σας δίνεται η ευκαιρία, από τις αρχές κιόλας του μήνα, να επιδιώξετε να δημιουργήσετε μια σταθερή σχέση.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

ΓΕΝΙΚΑ: Χωρίς να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κάποιο έκτακτο οικονομικό θέμα, τα οικονομικά σας θα πάνε λίγο πίσω, χωρίς μεγάλες απώλειες, ευτυχώς. Προβλήματα και εντάσεις με συνεργάτες, συνεταίρους, ακόμα και συντρόφους, θα έχετε σε καθημερινή βάση.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: βλέπετε να ανεβαίνουν άνθρωποι που δεν έχουν ούτε το ένα τέταρτο από τη δική σας αξία ενώ εσείς πρέπει να παλεύετε για να πετύχετε αυτό που οι άλλοι θεωρούν δεδομένο. Η επαγγελματική σας ψυχολογία, είναι στα τάρταρα.

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: Όσοι βρίσκεστε σε σταθερές σχέσεις και έως τώρα κρατούσατε «μικρό καλάθι» και ήσασταν καχύποπτοι με τον άνθρωπό σας, επιτέλους βγαίνετε απ’ το καβούκι σας, ανοίγεστε συναισθηματικά και απολαμβάνετε τα δώρα που σας προσφέρει απλόχερα ο έρωτας.

 

ΖΥΓΟΣ

 

ΓΕΝΙΚΑ: μπερδεμένα τα πράγματα. Από τη μία τα οικονομικά σας, από την άλλη τα προσωπικά σας, από την άλλη τα επαγγελματικά σας, το κεφάλι σας γίνεται «καζάνι» και η ψυχολογία σας, πιάνει «πάτο». Προσοχή στις ιώσεις, στις αλλεργίες, αλλά και στα θέματα του μυοσκελετικού,

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: είναι ξεκάθαρα στο χέρι σας να επιλέξετε αν θα χάσετε, ή θα κερδίσετε, επαγγελματικά ή οικονομικά, αφού η χασούρα, είναι σχεδόν ίδια με τα κέρδη. Επιλέξτε αυτό για το οποίο δεν υπάρχει περίπτωση να μετανοήσετε αργότερα.

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: μέχρι τώρα, νοιώθατε αρκετά εγκλωβισμένοι, απομονωμένοι και ίσως και μόνοι. Γι αυτό και επιδιώξατε να κάνετε γνωριμίες, μέσω διαδικτύου. Αυτό το μήνα, θα είναι αρκετές οι επικοινωνιακές σας επαφές, κυρίως αυτές που έχουν καταφέρει να σας αποσπάσουν το ερωτικό ενδιαφέρον.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

ΓΕΝΙΚΑ: Αντιμετωπίζετε τους πάντες στα ίσια, και γενικά κάνετε ξεκαθαρίσματα εφ’ όλης της ύλης. Ξεκαθαρίσματα στον χώρο της δουλειάς και μεταξύ των συνεργατών σας, φαίνεται ότι είναι απαραίτητο για σας, προκειμένου να αποκαταστήσετε την εικόνα σας, που έχει βληθεί αρκετά.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: . Ό,τι όφελος περιμένετε να αποκομίσετε από συνεργασίες, να γνωρίζετε ότι θα έρθει μετά τις 10 του μήνα και ίσως να είναι και κάτι παραπάνω από αυτά που περιμένετε. Με όλα αυτά που συνέβησαν στην κοινωνία, εσείς αποδείξατε σε όλους αλλά και στον εαυτό σας, ότι μπορείτε να ζήσετε και με τα λίγα.

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: θα σας απασχολήσουν περισσότερο τα οικονομικά και η δουλειά. Θέματα των σχέσεων και του έρωτα, ενδέχεται να πάνε αρκετά πίσω και να καθυστερήσουν κάποιες εξελίξεις. Όμως, αυτό που λέει ο λαός «κάθε εμπόδιο για καλό», στην περίπτωσή σας θα αποδειχθεί σωτήριο.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

ΓΕΝΙΚΑ: Μπορεί να έχει αποκλειστεί σε μεγάλο βαθμό η επικοινωνία και η επαφή σας με τον έξω κόσμο, εσείς όμως, είστε στο δικό σας κόσμο, της ηρεμίας και της γαλήνης, και πολύ λίγο σας νοιάζει τι γίνεται έξω απ’ την πόρτα του σπιτιού σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: μια μικρή πτώση στα επαγγελματικά σας, δεν φαίνεται να σας πτοεί. Τα οικονομικά σας, περνούν μια μικρή κρίση, που όμως, δεν θα έχει μεγάλη διάρκεια και μετά τις 10 αρχίζει ουσιαστική ανάκαμψη.

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: Οι κοινωνικότητες που τόσον καιρό απαγορεύονται, και που σας έχουν λείψει, έχουν περάσει σε επικοινωνιακό επίπεδο. Έχουν ανάψει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και οι επικοινωνίες. Έχετε κάνει αρκετές γνωριμίες, οι οποίες όμως, δεν εγγυώνται τα αποτελέσματα που επιδιώκετε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

ΓΕΝΙΚΑ: Άψογη η αντιμετώπιση των επαγγελματικών σας θεμάτων, άψογες και οι συνεργασίες σας και η προώθηση των σχεδίων σας. Θα καταφέρετε πολλά αυτό το μήνα, ακόμα κι αν είστε μακριά από το εργασιακό σας περιβάλλον.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: αγανακτείτε με μια αδικία που πρόκειται να σας γίνει στον επαγγελματικό σας χώρο. Ίσως να σας ρίξουν στην αμοιβή, ή ακόμα και να σας στερήσουν την πληρωμή των κόπων σας. Εδώ θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε όλη σας τη διπλωματία, όλη σας τη στρατηγική ή ακόμα και να καταφύγετε στο νόμο, προκειμένου να μην χάσετε τα κεκτημένα σας.

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: έχει έρθει ο καιρός να προβείτε σε ανανεωτικές κινήσεις για τη ζωή και την καθημερινότητά σας. Είναι ώρα, κάθε τι αρνητικό, ακόμα κι αν αυτό αφορά στις σκέψεις σας, να εξαφανιστεί από τη ζωή σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

ΓΕΝΙΚΑ: επιθετικοί, εριστικοί, επαναστάτες και εναντίον κάθε αδικίας, παρουσιάζεστε στο πρώτο μισό του μήνα. Ανεξάρτητα αν φταίει ο Κρόνος στο ζώδιό σας, ή ο Ουρανός, ο κυβερνήτης σας από τον Ταύρο, εσείς πλέον, ανήκετε στην ισχυρότερη επαναστατική σέκτα, όλων των εποχών.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: . Έχουν, εδώ και καιρό, δρομολογηθεί ανατροπές στο επαγγελματικό σας σκηνικό και η επαναστατική σας διάθεση δεν βοηθά στην εξομάλυνση των συνεπειών που αυτές φέρνουν, είτε σε προσωπικό, είτε σε επαγγελματικό επίπεδο.

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: θα σας δοθεί η ευκαιρία να σκεφθείτε λογικά και να διεισδύσετε στο βάθος των συναισθημάτων σας, για να δείτε ξεκάθαρα τα προβλήματα που σας απασχολούν με τα αισθηματικά σας, ώστε να βρείτε ξεκάθαρες και ειλικρινείς λύσεις.

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

ΓΕΝΙΚΑ: το πλανητικό σκηνικό από μόνο του, αρκεί για να σας δημιουργήσει αισθήματα φόβου, για θέματα υγείας, που ούτως ή άλλως  σύμφωνα με το κλίμα της εποχής υπήρχαν πάντα. Είναι άδικο όμως να τρομάζετε ακόμα και για μικρές ανοιξιάτικες αλλεργίες.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: οι ισορροπίες στα επαγγελματικά σας, αλλά και στα οικονομικά σας,  πρόκειται να αλλάξουν. Θα χρειαστεί να περάσετε από αρκετές δυσκολίες προκειμένου να προσαρμοστείτε σ’ αυτές τις αλλαγές.

 

ΣΧΕΣΕΙΣ:  παρουσιάζεστε πολύ ευάλωτοι και ιδιαίτερα ευαίσθητοι στα αισθηματικά σας θέματα. Αυτό δεν είναι καλό, μια και θα υποχρεωθείτε να απομακρυνθείτε από σχέσεις που δεν σας κάνουν καλό πλέον, ενώ τα άτομα που είναι στη ζωή σας, ρουφούν ενέργεια από εσάς και θα πρέπει να τα διώξετε από κοντά σας.