Πρόβλεψη εβδομάδας 9/1-15/1

 

Πρόβλεψη εβδομάδας 9/1-15/1

 

Η πρόβλεψη εβδομάδας 9/1-15/1 ξεκινάει με τον Κριό…

 

 

 

ΚΡΙΟΣ

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: παρατηρείτε με χαρά, τις προσπάθειές σας να αποδίδουν και αυτό το διάστημα θα έχετε τη δυνατότητα αλλά και τις ευκαιρίες να σταθεροποιήσετε τα σχέδιά σας και τα βήματα που χρειάζονται, προκειμένου να εξελιχθούν θετικά για σας.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: ένα ξαφνικό γεγονός, μπορεί να συμβάλλει στο να ανατραπούν κάποια από τα επαγγελματικά σας σχέδια. Επειδή δεν μπορεί να γίνει κάτι άμεσα, εκλάβετέ το ως μια στρατηγική υποχώρηση και μην δώσετε περαιτέρω σημασία. Οικονομική άνοδος εν όψει.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: μπορείτε να εμπιστεύεστε το ένστικτό σας, σχετικά με τα ερωτικά σας. Αν υποψιάζεστε ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά στις σχέσεις σας, πιθανώς να έχετε δίκιο. Δύσκολη επιρροή από τους πλανήτες στις αρχές της εβδομάδας για αυτό δώστε προσοχή στο τι λέτε και τι κάνετε απέναντι στο ταίρι σας.

 

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: θέματα που αφορούν περιουσιακά ζητήματα, επί τάπητος προς συζήτηση και λήψη αποφάσεων. Πεσμένη λίγο η διάθεσή σας αυτό το διάστημα, αλλά αυτό δεν θα σας πτοήσει από τις υποχρεώσεις σας. Διάφορες μικροζημιές στο χώρο του σπιτιού, φέρνουν έξοδα.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: νέες επαφές, εμπλουτίζουν τις επαγγελματικές σας γνώσεις, και διευρύνουν τους ορίζοντές σας. Μια ιδέα σας, βρίσκει άψογη ανταπόκριση από το επαγγελματικό σας περιβάλλον και αυτό σας δίνει χαρά, αλλά και αυξάνει τον τραπεζικό σας λογαριασμό.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: η Δευτέρα, αλλά και η Τρίτη σας βρίσκουν με νεύρα, αρκετή κούραση, και διάφορα ψυχοσωματικά. Για όλα αυτά όμως, δεν φταίει το ταίρι σας ούτε είναι ο σάκος του μποξ για τα ξεσπάσματά σας. Προσέξτε λοιπόν τη συμπεριφορά σας απέναντί του. Νέος έρωτας, γεμάτος υποσχέσεις για τους ελεύθερους.

 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: αυτό το διάστημα θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε όλη σας την ψυχραιμία, προκειμένου να αποφύγετε διαπληκτισμούς και ρήξεις με το κοινωνικό, φιλικό, ή και επαγγελματικό σας περιβάλλον. Τα πράγματα φτιάχνουν προς το τέλος της βδομάδας. Το Σαββατοκύριακο απολαύστε όμορφες στιγμές με τους ανθρώπους της προτίμησής σας.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ:η κυρίως απασχόλησή σας αυτό το διάστημα, είναι η επενδύσεις, οι κερδοφόρες πηγές και η ανεύρεσή τους. Πάντα να έχετε το νου σας σε αυτούς που υπόσχονται πολλά, εύκολα και γρήγορα κέρδη.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: μπορεί μια δύσκολη πλανητική διέλευση να επηρεάζει τους υπόλοιπους τομείς της ζωής και της καθημερινότητάς σας, για τα αισθηματικά όμως, είναι ευεργετική. Οι σχέσεις αρχίζουν να καλυτερεύουν, και στον ερωτικό – συναισθηματικό, όσο και στον σεξουαλικό τομέα.

 

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: η περίοδος ενδείκνυται για να τακτοποιήσετε ό,τι υπόθεση εκκρεμεί. Οι συνθήκες είναι εξαιρετικές, η πνευματική σας διαύγεια παρούσα και εν πλήρη λειτουργία. Ό,τι κάνετε αυτό το διάστημα, να γνωρίζετε, θα κρατήσει.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε όλη σας την ευελιξία, στον επαγγελματικό τομέα, για να κατακτήσετε τους στόχους σας, είτε αυτοί είναι επαγγελματικοί, είτε οικονομικοί. Ένα μείζον οικονομικό ζήτημα που την προηγούμενη χρονιά σας ταλαιπώρησε, τώρα, τελειώνει.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: πεσμένη η διάθεση και ψυχολογία σας, λόγω της έκλειψης, αυτό το διάστημα, δεν έχετε όρεξη για τίποτα, πόσο μάλλον για να συνάψετε σχέσεις, ή να συζητήσετε με το σύντροφο για τη σχέση που ήδη έχετε. Αυτό που επιζητάτε, είναι η απομόνωση και η ησυχία.

 

 

 

ΛΕΩΝ

 

 

ΓΕΝΙΚΑ:αυτή τη βδομάδα, σας περιμένουν παρεξηγήσεις, γι αυτό να είστε προσεκτικοί σε θέματα συζητήσεων, αντιθέσεων, αντιπαραθέσεων και χωρισμών. Θα έχετε αρκετές προστριβές με το φιλικό σας περιβάλλον, αλλά και με τα πρόσωπα της οικογένειάς σας.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ:πολύ το άγχος της δουλειάς, ιδιαίτερα αν ξεκινήσατε πρόσφατα εργασία. Στην προσπάθειά σας να αποδείξετε ότι τα καταφέρνετε, καλό είναι να αποφύγετε τις υπερβολές, ακόμα κι αν έχετε να κάνετε με καταστάσεις που απαιτούν όλη σας την ενεργητικότητα.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: να είστε συνετοί στον τρόπο που αντιμετωπίζετε τις αισθηματικές σας, κυρίως, σχέσεις. Μπορεί να περνάτε μια περίοδο κρίσης, αλλά η απώλεια της ψυχραιμίας μπορεί να φέρει πιο σοβαρές εντάσεις από τις αναμενόμενες. Ένα οικονομικό ζήτημα, αναστατώνει το γάμο.

 

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: το μέλλον και ο σωστός προγραμματισμός του, είναι το κυρίως θέμα σας αυτό το διάστημα. Θα χρειαστεί να πειθαρχήσετε σε ένα αυστηρό, προσωπικό και επαγγελματικό πρόγραμμα, αν θέλετε να διατηρήσετε τις συνεργασίες σας σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: ένα επαγγελματικό σας σχέδιο, παρουσιάζει επιπλοκές, που δεν είχατε προνοήσει. Αυτό σας αποδεικνύει ότι χρειάζεται στο εξής να μπορείτε να έχετε στη διάθεσή σας πολλές εναλλακτικές. Τα οικονομικά, αν και σε καλό δρόμο, χρειάζονται προσοχή.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: να εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας προκειμένου να τελειώσετε με τις αντιπαραθέσεις στις σχέσεις σας. Δείξτε κατανόηση στα ζητούμενα του προσώπου που σας ενδιαφέρει αν θέλετε οι σχέσεις σας να εξελιχθούν σύμφωνα με τα δικά σας δεδομένα.

 

 

 

ΖΥΓΟΣ

 

 

ΓΕΝΙΚΑ:αρκετά τα εμπόδια που παρουσιάζονται στην καθημερινότητά σας και δεν αφήνουν τα σχέδιά σας να εξελιχθούν όπως πρέπει. Άτομα που φιλικού σας περιβάλλοντος αλλά και οι δικοί σας αγαπημένοι άνθρωποι θα είναι σε όλες τις περιπτώσεις δίπλα σας, να σας υποστηρίξουν.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ:τα επαγγελματικά σας σχέδια, βρίσκουν αρκετά εμπόδια, ως προς την εξέλιξή τους, και στερούνται δυνατότητες να προεκταθούν, να γίνουν πιο λειτουργικά και πιο ευέλικτα. Να είστε επιφυλακτικοί σε μια οικονομική ευκαιρία που παρουσιάζεται.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: η πλανητική συγκυρία «ρίχνει» τη διάθεσή σας, και οι σχέσεις διαταράσσονται. Οι συναναστροφές σας γίνονται μηχανικά, και το μόνο που επιθυμείτε είναι να αποτραβηχτείτε στον προσωπικό σας χώρο και να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας ανάγκες.

 

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: δεν υπάρχει τίποτα, αυτό το διάστημα, που θα σας ανατεθεί και δεν θα καταφέρετε να το φέρετε εις πέρας. Οι δικοί σας άνθρωποι είναι εξαιρετικά υποστηρικτικοί μαζί σας, και μπορεί να βοηθήσουν καίρια στην επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητάς σας.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ:καταξιώνεστε ως επαγγελματίες. Εις αναγνώριση των προσόντων και των ταλέντων σας, σας ανατίθενται επιπλέον ευθύνες και αυτό σας δίνει ικανοποίηση. Οι προσδοκίες σας εκπληρώνονται και οι ιδέες σας υλοποιούνται. Τα οικονομικά, θέλουν προσοχή, αλλά μην το παρακάνετε.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ:Θα έχετε την ευκαιρία αλλά και την ευχέρεια, να πλησιάσετε το πρόσωπο που έχει αποσπάσει το ερωτικό σας ενδιαφέρον και να επιτύχετε να συνάψετε δεσμό μαζί του. Όσοι βρίσκεστε σε σταθερές σχέσεις που έχουν αντέξει στο πέρασμα του χρόνου, αποφασίζετε να επισημοποιήσετε.

 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

 

ΓΕΝΙΚΑ:η ζωή και η καθημερινότητά σας, αλλά και τα προβλήματα που σας απασχολούσαν ως τώρα, επανέρχονται στην επιφάνεια, ίσως για να λυθούν οριστικά. Αυτό που καλείστε εσείς να κάνετε, είναι να βρείτε τον τρόπο που θα κινηθείτε από δω και πέρα. Η επιπολαιότητα, δεν θα έχει καλό αποτέλεσμα.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: ξέρετε πια καλά, ότι, όπου ακούτε πολλά κεράσια, να κρατάτε μικρό καλάθι. Για αυτό να προσέξετε πολύ στις επαγγελματικές προτάσεις που θα σας γίνουν. Παραμείνετε ψύχραιμοι ενόψει δύσκολων πλανητικών διελεύσεων που επηρεάζουν σημαντικά τα οικονομικά.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ:. Κάποιοι από τους πιο ηλικιωμένους συγγενείς σας έχουν να σας δώσουν συμβουλές. Ακούστε τους. Μια νέα γνωριμία για τους ελεύθερους, ξαναφέρνει το καρδιοχτύπι του έρωτα. Οι σταθερές σχέσεις όμως, είναι διαταραγμένες και μόνο με τις δικές σας προσπάθειες μπορεί να σωθούν… αν το θέλετε φυσικά.

 

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

 

ΓΕΝΙΚΑ:Κάποιες από τις υποθέσεις σας, θα βρουν λύσεις και θα τελειώσουν οριστικά οι ταλαιπωρίες σας από αυτές. Κάποιες άλλες όμως, επιμένουν να σας κουράζουν, αλλά και να σας χαλούν τη διάθεση. Δείξτε εμπιστοσύνη σε πρόσωπα του οικείου σας περιβάλλοντος.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ:Θέματα της δουλειάς, κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με κάποιες χωροταξικές ανακατατάξεις που έχετε σκοπό να κάνετε, θα σας κρατήσουν απασχολημένους. Να ακούτε όμως, και το σώμα σας, όταν διαμαρτύρεται ότι κουράζεστε πολύ.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ:Η επικοινωνία, αυτή την εβδομάδα, είναι ένας ευαίσθητος τομέας. Προσέχετε τα λόγια που ξεστομίζετε στο ταίρι σας, γιατί και θα προσβάλλουν αλλά και θα παρερμηνευτούν. Για να αποφύγετε ρήξεις, θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, ό,τι κι αν γίνει.

 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

 

ΓΕΝΙΚΑ:Σχέσεις, γάμοι, συνεργασίες, στο μικροσκόπιο του μυαλού σας προς ανάλυση και λήψη αποφάσεων. Οι γάμοι που δεν έχουν αντέξει στις δοκιμασίες της καθημερινότητας διαλύονται. Σχέσεις που δεν πληρούν συναισθηματικές προϋποθέσεις, τελειώνουν. Συνεργασίες που δεν αποδίδουν, λήγουν.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ:Να μην διστάσετε να κάνετε όποιες αλλαγές είναι απαραίτητες είτε στον επαγγελματικό σας χώρο, είτε στον τρόπο εργασίας σας, ακόμα και στην επιλογή συνεργατών, προκειμένου να κάνετε τη δουλειά σας πιο λειτουργική και πιο προσβάσιμη. Ανανεώστε τον τεχνολογικό σας εξοπλισμό.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ:Οι ερωτικές σχέσεις περνούν μια περίοδο ανάκαμψης. Ανανεώνονται τα συναισθήματα ενώ η ερωτική έξαψη χτυπάει κόκκινα. Όσοι βρίσκεστε σε μακροχρόνιες σχέσεις, δεν αποκλείεται να θελήσετε να γίνετε γονείς. Ο προγραμματισμός αυτός, μπορεί να σας φέρει μεγάλη χαρά.

 

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

 

ΓΕΝΙΚΑ:Μπορεί να αναγκαστείτε να πείτε μερικά «κατά συνθήκην» ψέματα προκειμένου να κάνετε τη δουλειά σας. Στα μέσα της εβδομάδας, θα υπάρξει αρκετή εύνοια από τους πλανήτες για να καταφέρετε να περάσετε το δικό σας και να βγείτε ασπροπρόσωποι. Γλυκύτητα στο λόγο, ακρίβεια στην έκφραση είναι τα κλειδιά της επιτυχίας.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ:οι συνεργασίες που έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό, αυτό το διάστημα θα δείξουν πώς πορεύονται. Ενθουσιασμός και ικανοποίηση σας περιμένει από το γεγονός ότι οι ανώτεροί σας, σας αναγνωρίζουν τα προσόντα και τα ταλέντα σας.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ:Παρουσιάζεται ένας έρωτας που θα σας αναστατώσει και θα σας ενθουσιάσει, αλλά που όμως, δεν έχει πολλές πιθανότητες να ευδοκιμήσει και να κρατήσει πολύ. Πριν απογοητευτείτε, δώστε στον χρόνο την ευκαιρία να κάνει σωστά τη δουλειά του, μια και ξέρει καλύτερα από εσάς.