Πρόβλεψη εβδομάδας 26/12-1/1

 

Πρόβλεψη εβδομάδας 26/12-1/1

Η πρόβλεψη εβδομάδας 26/12-1/1 ξεκινάει με τον Κριό…

 

 

ΚΡΙΟΣ

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: μια πολύ ευνοϊκή αλλαγή συντελείται αυτές τις μέρες, κυρίως σε σας τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου. Το σκηνικό ανατρέπεται ευχάριστα και η παρέμβαση ενός γεγονότος, ως από μηχανής θεός, λύνει πολλά από τα προβλήματα που σας δυσκολεύουν εδώ και καιρό.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: υπάρχουν «ετοιμοπαράδοτες», όλες οι προϋποθέσεις που χρειάζονται για να αλλάξετε τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εργάζεστε, και να βελτιώσετε ως εκ τούτου, την ποιότητα ζωής σας. Πρωτότυπες οικονομικές επιλογές, φέρνουν κέρδη.

 

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: όλα τα θετικά της σχέσης ή του γάμου, στο προσκήνιο. Περνάτε, ίσως την πιο δημιουργική, σε συναισθηματικό επίπεδο, περίοδο της χρονιάς και αυτό σας δίνει μεγάλη ικανοποίηση. Οι ευκαιρίες για νέες, συγκλονιστικές γνωριμίες θα δοθούν και στους ελεύθερους.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

 

ΓΕΝΙΚΑ:τόσο σε πρακτικό, όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο, η ζωή σας βελτιώνεται. Οι συνθήκες είναι εξαιρετικές για να αλλάξετε τα δεδομένα και να κάνετε αλλαγές, που θα κρατήσουν σε βάθος χρόνου, με το ανάλογο κέρδος, εννοείται.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες. Ωστόσο, αυτό που πρέπει εσείς να επιδιώξετε βάσει διελεύσεων, είναι να εκμεταλλευτείτε όσο πιο καλά και εποικοδομητικά μπορείτε τις ήδη υπάρχουσες για να απολαύσετε αργότερα τους καρπούς των κόπων σας, αλλά και τα κέρδη.

 

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: αν πρόσφατα έχετε βιώσει έναν χωρισμό, ήρθε ο καιρός να αλλάξετε πορεία πλεύσης και να επιδιώξετε να ξεκινήσετε από την αρχή. Μια γνωριμία που πληροί τους όρους σας, εμφανίζεται από το πουθενά για να σας ξαναδώσει το καρδιοχτύπι του έρωτα, που τόσο πολύ σας έχει λείψει.

 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: θα επιδιώξετε να αλλάξετε κάποια δεδομένα στην καθημερινότητά σας, ακόμα και την εξωτερική σας εμφάνιση, που όμως δεν είναι σίγουρο ότι θα είναι επιτυχημένη αυτή η αλλαγή. Να προσέχετε γιατί είστε αφηρημένοι και μπορεί να χάσετε πράγματα ή να σας κλέψουν.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: κάποιες επαγγελματικές ευκαιρίες χρειάζονται περαιτέρω έλεγχο, πριν αποφασίσετε να τις αρπάξετε. Μια συνεργασία, πηγαίνει καλά, και τα οικονομικά έχουν μπει σε ανοδική πορεία. Προσοχή στα περιττά, ενστικτώδη έξοδα.

 

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: αναβαθμίζονται οι σχέσεις καθώς αποφασίζετε να είστε πιο εντάξει, με το ταίρι σας, αλλά και πιο εντάξει με τις υποχρεώσεις σας απέναντι στις σχέσεις. Οι ελεύθεροι, έχετε μεγάλες πιθανότητες να βρείτε το σύντροφο που περιμένατε.

 

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

 

ΓΕΝΙΚΑ:κυρίως όσοι έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου, να περιμένετε πολύ ευχάριστα πράγματα αυτό το διάστημα. Την παραμονή των Χριστουγέννων, ένας από μηχανής θεός, δίνει λύσεις σε ό,τι κι αν σας απασχολεί. Μια πολύ ευχάριστη τροπή παίρνει η ζωή σας.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ:δημιουργούνται αυτό το διάστημα, όλες οι προϋποθέσεις για επαγγελματικές αλλαγές, που όμως, οδηγούν σε σταθερότητα με μακροπρόθεσμα οφέλη. Η οικονομική άνοδος, συνεπώς… συνεπάγεται.

 

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: μια υγιής εξωστρέφεια, σας φέρνει σε επαφή με ανθρώπους, που αγγίζουν ευαίσθητες χορδές σας, και σας ξαναφέρνουν στη ζωή σας, το ερωτικό σκίρτημα που κάνει την καρδιά σας να χτυπά σε τρελούς ρυθμούς. Αναγέννηση στα αισθηματικά.

 

 

 

ΛΕΩΝ

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: παρουσιάζεστε στο κοινωνικό σας περιβάλλον, αλλαγμένοι, και είστε διατεθειμένοι, όχι μόνο να γίνετε οπαδοί, προχωρημένων ιδεών, αλλά και να τις διοχετεύσετε προς τα έξω, ως ένθερμοι υποστηρικτές. Είστε έτοιμοι να πιάσετε τη ζωή και να τη στύψετε.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ:ευκαιρίες για κέρδη, είτε από τύχη, είτε από σκληρή δουλειά. Η εύνοια των πλανητών, λίγο πριν τη λήξη της εβδομάδας, θα σας φέρει ενώπιον πολλών ευκαιριών, που υπόσχονται κέρδη αλλά και επαγγελματική καταξίωση.

 

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: ανακάμπτετε από μια δύσκολη για τα αισθηματικά σας, περίοδο. Αποφασισμένοι και σίγουροι περνάτε στην ανανέωση της ερωτικής σας καθημερινότητας, με μια νέα γνωριμία που θα σας φέρει τον ενθουσιασμό και την αγάπη ξανά στη ζωή σας.

 

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: ξαφνικά γεγονότα, εμπλουτίζουν θετικά την καθημερινότητά σας, ώστε να αποκομίσετε τις πιο θετικές εμπειρίες. Πορεύεστε με ευελιξία, για να κάνετε αλλαγές που θα ωφελήσουν, σε πιο πρακτικό επίπεδο. Ευκαιρίες για κέρδη και εύνοια της τύχης είναι επίσης παρόντα.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: νέες ευκαιρίες για συνεργασίες αλλά και για νέα ξεκινήματα στους ελεύθερους επαγγελματίες, θα παρουσιαστούν αυτό το διάστημα. Το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς είναι να φροντίσετε οι οικονομικοί όροι να σας συμφέρουν.

 

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: οι σχέσεις σταθεροποιούνται καθώς οι συνθήκες ευνοούν προς αυτή την κατεύθυνση. Κάποιοι από εσάς, μπορεί να βιώσετε έναν χωρισμό, που όμως η κοινή συναίνεση, θα αποδείξει πως δεν είχε άλλο δρόμο να βαδίσει η σχέση.

 

 

 

ΖΥΓΟΣ

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: θα βρείτε όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να κάνετε τις αλλαγές που έχετε βάλει ως στόχο, στη ζωή και την καθημερινότητά σας, αλλά και στις σχέσεις και στη δουλειά. Είναι η ανάγκη σας για το διαφορετικό, το ασυνήθιστο που σας ωθεί, και καλά κάνει γιατί το είχατε ανάγκη.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: πολλές ευκαιρίες παρουσιάζονται. Αν και δεν είναι όλες εκμεταλλεύσιμες, ωστόσο κάτι καλό θα αποκομίσετε απ’ όλες. Η επαγγελματική ανάπτυξη είναι πλέον εδώ και σας καλεί να συμμετάσχετε με όλες τις δυνάμεις σας. Στο ίδιο μοτίβο κινούνται και τα οικονομικά.

 

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: μια νέα γνωριμία για τους ελεύθερους, υπόσχεται μια ονειρεμένη σχέση. Ωστόσο, καλό είναι να μην βιαστείτε να ρισκάρετε. Οι σχέσεις ανανεώνονται, και παίρνουν την οδό της επισημοποίησης. Ένας γάμος, μια ευτυχισμένη συνάντηση, ένας μεγάλος έρωτας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: και εκεί που όλα πηγαίνουν στραβά, εμφανίζεται ένα γεγονός, ή ακόμα και ένα πρόσωπο, που λύνει τα άλυτα και ανοίγει νέες προοπτικές στις επιδιώξεις σας. Αυτό το διάστημα, ο από μηχανής θεός σας, σας αγαπά και σας υποστηρίζει με την παρουσία του σε όλες τις πτυχές της καθημερινότητάς σας.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: οι τάσεις σας να αυτονομηθείτε θα σας ωθήσει να αναζητήσετε την επαγγελματική επιτυχία στον τομέα των ελεύθερων επαγγελμάτων. Όσοι από εσάς, κάνετε δουλειές καριέρας, η τύχη σας ευνοεί. Εύνοια δίνεται επίσης και στα οικονομικά σας.

 

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: μια νέα γνωριμία έρχεται να διευρύνει τους ορίζοντές σας και να ανοίξει καινούριες προοπτικές στα αισθηματικά σας. Ο ενθουσιασμός και η αισιοδοξία ξαναγυρίζουν, αυτή τη φορά για να εγκατασταθούν στη ζωή σας. Μεγάλη τύχη στις σταθερές σχέσεις.

 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

 

ΓΕΝΙΚΑ:αρχίζει τώρα να διαφαίνεται ένα φως, μέσα στα σκοτάδια των καθυστερήσεων και των αναβολών της προηγούμενης περιόδου. Οι υποθέσεις σας αρχίζουν να κινούνται, η διάθεσή σας αρχίζει να ανεβαίνει και νιώθετε ότι πραγματικά τώρα κάτι πάει να αλλάξει.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: τα επαγγελματικά σας εξελίσσονται θετικά, αφού έχετε κάνει τις προσπάθειές σας. Τώρα είναι η ώρα να ανταμειφθείτε για τους κόπους σας και αυτό επεκτείνεται και στα οικονομικά. Ο Ουρανός από τον έκτο ηλιακό σας οίκο, θα σας φέρει αρκετές ξαφνικές ευκαιρίες.

 

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: μια τάση απελευθέρωσης από τα καθιερωμένα θα σας ωθήσει να εγκαταλείψετε σχέσεις που σας έχουν κουράσει και δεν έχουν αντέξει στην πάροδο του χρόνου. Οι ελεύθεροι, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε νέες γνωριμίες, που όμως, δεν εγγυώνται διάρκεια.

 

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: όμορφες εκπλήξεις θα έχει η καθημερινότητά σας, που θα σας ικανοποιήσουν και θα σας δώσουν χαρά. Νέες προοπτικές ανοίγονται μπροστά σας, πολλά υποσχόμενες, για ένα μέλλον που προδιατίθεται να είναι όπως το έχετε ονειρευτεί.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: βλέπετε τα πράγματα πιο θετικά και πιο αισιόδοξα. Συμβαίνουν όμως και ευχάριστες αλλαγές στο επαγγελματικό σας σκηνικό, που σας ικανοποιούν. Αυτό, έχει και οικονομικές επεκτάσεις, κάτι που σας ενθουσιάζει περισσότερο.

 

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ:προς το τέλος της εβδομάδας, δίνεται εύνοια στο ζώδιό σας κάτι που απογειώνει και τα αισθηματικά σας, αφού σας δίνει μεγάλη αισιοδοξία, ενθουσιασμό και λαχτάρα για να ερωτευθείτε. Όσοι βρίσκεστε σε σταθερές σχέσεις, δεν αποκλείεται καθόλου να αποφασίσετε να παντρευτείτε.

 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: ανατρέπεται ευχάριστα στο καθημερινό σας σκηνικό, από γεγονότα που επιδρούν θετικά στην εξέλιξη των σχεδίων και των επιδιώξεών σας. Θα κάνετε εμφανείς αλλαγές αυτό το διάστημα, τόσο στην εμφάνισή σας, όσο και στον τρόπο που αντιμετωπίζετε την καθημερινότητά σας.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: τάσεις αυτονομίας, σας ωθούν να επιλέξετε τα ελεύθερα επαγγέλματα. Πρόοδος και άνοδος στα σχέδιά σας και στα οικονομικά σας, σας ικανοποιούν πλήρως. Μια επαγγελματική ευκαιρία για όσους αναζητάτε εργασία, σας ανοίγει προοπτικές και ορίζοντες.

 

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ:οι σταθερές σχέσεις βιώνουν πρωτοφανή ικανοποίηση και ευτυχία. Οι ελεύθεροι όμως, θα γνωρίσετε άτομα, αντισυμβατικά, ασυνήθιστα και περίεργα, που θα εξάψουν την ερωτική σας φαντασία και θα διευρύνουν τους αισθηματικούς σας ορίζοντες.

 

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: η αναζήτησή σας για διεξόδους, τελειώνει, καθώς εμφανίζονται ευκαιρίες, που δεν περιμένατε και δεν είχατε καν την αισιοδοξία να τις ονειρεύεστε. Λίγο πριν λήξει ο χρόνος η καθημερινότητά σας γίνεται πιο ευχάριστη, πιο βατή και πιο αισιόδοξη.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: επιτέλους, τώρα μπορείτε να πείτε ότι τα πράγματα πηγαίνουν καλά στα επαγγελματικά σας. Εδραιώνετε τη θέση σας και νιώθετε πιο ασφαλείς. Τα οικονομικά, εξακολουθούν να έχουν χάσματα, αλλά είστε σε θέση και έχετε τη διάθεση να διορθώσετε τα κακώς κείμενα.

 

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: και καινούριες γνωριμίες έχει το τελείωμα του έτους, αλλά και επιστροφές από τα παλιά. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να σιγουρευτείτε ότι είναι αυτό που θέλετε, μειώνοντας σημαντικά τον κίνδυνο να κάνετε τη λάθος επιλογή. Οι δεσμευμένοι περνούν στιγμές απόλυτης ευτυχίας.