Πρόβλεψη εβδομάδας 23/1-29/1

 

Πρόβλεψη εβδομάδας 23/1-29/1

 

Η πρόβλεψη εβδομάδας 23/1-29/1 ξεκινάει με τον Κριό…

 

 

 

ΚΡΙΟΣ

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: έτοιμοι για δράση και γεμάτοι οράματα και προγραμματισμούς. Έντονη κοινωνική ζωή, θα σας φέρει κοντά με φίλους, που ενδεχόμενα είχατε απομακρυνθεί από καιρό. Δεν αποκλείεται δε, να συμμετάσχετε σε ομαδικές δραστηριότητες, που έχουν κάπως παράξενες αντιλήψεις.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: αυτή τη βδομάδα, είστε με ανεβασμένη τη διάθεση αλλά και την αυτοεκτίμηση, έτσι ώστε να μπείτε με όρεξη στον επαγγελματικό στίβο και να κερδίσετε, τη μερίδα του λέοντος. Τα οικονομικά, εξελίσσονται σε φυσιολογικά επίπεδα.

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: καινούριες γνωριμίες, έρχονται να σας συναρπάσουν και να διευρύνουν τους συναισθηματικούς σας ορίζοντες. Ένας μεγάλος έρωτας αναπτύσσεται μέσα από παλιές ή και καινούριες φιλίες. Όσοι είστε σε σταθερές σχέσεις, διανύετε μια περίοδο ανανέωσης.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: φωτίζεται ο επαγγελματικός σας τομέας, και οι συνεργασίες παίρνουν τα πάνω τους. Ο Ήλιος από τον Υδροχόο, θα είναι σύμμαχός σας. Όμως, το ανέβασμα αυτό, φέρνει και ευθύνες, από τις οποίες δεν θα είναι εύκολο να ξεφύγετε. Αλλά γιατί να ξεφύγετε, από τη στιγμή που όλο αυτό θα σας φέρει την αναγνώριση που πάντα επιδιώκατε;

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ:μια πολύ ευνοϊκή για σας, πρόταση, έρχεται να σας δώσει ενθουσιασμό και ικανοποίηση, καθώς διαπιστώνετε ότι το όνομά σας ακούγεται όλο και πιο συχνά στην αγορά εργασίας. Ευχάριστη αλλαγή, που θα αυξήσει σημαντικά τα έσοδά σας.

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: η επιτυχία σας στα επαγγελματικά, σας προσδίδει αισιοδοξία, έτσι ώστε να κάνετε ό,τι καλύτερο μπορείτε στις σχέσεις σας. Αυτή την εβδομάδα θα περάσετε όμορφες στιγμές με το σύντροφό σας, ενώ οι ελεύθεροι, θα έχετε δυνατότητες να κάνετε αρκετές καινούριες γνωριμίες.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: σημαντικό το πέρασμα του Ήλιου στον Υδροχόο, φιλικό για σας ως ζώδιο του αέρα. Θα σας φέρει ενώπιον ταξιδιών που θα διευρύνουν τους πνευματικούς αλλά και τους επαγγελματικούς σας ορίζοντες, αλλά και θα ανοίξει αρκετές πόρτες προς εκμετάλλευση.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: θα καταφέρετε να βρείτε πρωτότυπους τρόπους, ακόμα και να εφεύρετε έναν δικό σας, προκειμένου να λύσετε ένα δύσκολο επαγγελματικό πρόβλημα. Αυτό είναι κάτι που θα σας ανταμείψει οικονομικά, αλλά και θα σας καταξιώσει.

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: προς το τέλος της εβδομάδας, θα μπορέστε να πλησιάσετε αρκετά το σύντροφό σας, και να περάσετε μαζί αξέχαστες στιγμές. Οι σχέσεις εξελίσσονται θετικά και παίρνετε μεγάλη ικανοποίηση από τις δηλώσεις των αγαπημένων σας ανθρώπων.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: δεν θα είστε και στα καλύτερά σας αυτό το διάστημα. Δεν αποκλείεται να αναζητάτε μια δεύτερη απασχόληση προκειμένου να αυξήσετε το εισόδημά σας, αλλά είναι αρκετά δύσκολο να βρείτε κάτι που να σας συμφέρει και να σας αρέσει.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: προβληματισμένοι και ανήσυχοι σχετικά με τα οικονομικά σας, αυτή την εβδομάδα που ο Ήλιος περνά στον Υδροχόο. η ανησυχία σας εντείνεται. Δείξτε ψυχραιμία και ψάξτε να βρείτε τρόπους να το λύσετε αυτό.

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: αν και τα επαγγελματικά και οικονομικά, είναι αυτά που σας απασχολούν περισσότερο, ωστόσο θα βρείτε το χρόνο να αφιερώσετε και στις σχέσεις σας. Μπορεί να ακούτε παράπονα για παραμέληση από το σύντροφό σας και αυτό σας εκνευρίζει, αλλά… ψυχραιμία.

 

 

ΛΕΩΝ

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: ο Ήλιος τοποθετείται αντιδιαμετρικά σας και αυτό σας βοηθά να φέρετε εις πέρας ό,τι κι αν σας ανατεθεί. Η πλανητική συγκυρία της Παρασκευής θα εξελίξει σημαντικά σχέσεις και συνεργασίες και θα σας δώσει εφόδια για να προχωρήσετε τα σχέδιά σας.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: έχετε πολύ συνεργατική διάθεση. Η συμμετοχή σας σε ομάδες εργασίας, θα βοηθήσει στο να επιτυγχάνονται οι στόχοι σας καλύτερα. Τα οικονομικά σας, αρχίζουν να μπαίνουν σε πορεία σταθεροποίησης.

 

ΣΧΕΣΕΙΣ:αν θέλετε να κάνετε τις σχέσεις σας πιο αποδοτικές και πιο συναισθηματικές, αφιερώστε χρόνο και ενδιαφέρον. Κάποιοι από εσάς, αυτό το διάστημα μπορεί να αποφασίσετε να παντρευτείτε. Οι ελεύθεροι όμως, θα απολαύσουν φλερτ, σεξ και διεκδίκηση, άνευ προηγουμένου.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

 

ΓΕΝΙΚΑ:η εβδομάδα αυτή, τα έχει όλα. Θετική διάθεση, καινούρια ξεκινήματα, έντονη κοινωνικότητα, επαφές, φιλίες, κέρδη, καλή υγεία και ανθρώπους που σας νοιάζονται και σας αγαπούν, στο πλάι σας, να στηρίζουν τις προσπάθειές σας.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ:μια ευκαιρία για συνεργασία, παρουσιάζεται στο τέλος της βδομάδας, την οποία δεν πρέπει επουδενί να χάσετε. Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά και τις κεραίες τεντωμένες, γιατί πρόκειται να έχετε άμεση οικονομική απόδοση.

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: ανανεώνονται οι σχέσεις που είχαν τελματώσει, και αρχίζει έντονη κινητικότητα προς την κατεύθυνση του γάμου. Οι ελεύθεροι θα απολαύσετε πολλές και καλές ερωτικές στιγμές. Σε κάθε περίπτωση, όμως, σχέσεις που δεν έχουν τίποτα άλλο να δώσουν, θα τελειώσουν, οριστικά.

 

 

ΖΥΓΟΣ

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: πολύ ευχάριστα τα νέα, από και προς το εξωτερικό, με δικούς σας ή και συνεργάτες. Θα ανταλλάξετε μηνύματα επαγγελματικά αλλά και αγάπης, με τα ενδιαφερόμενα, κατά περίσταση, πρόσωπα. Δεν αποκλείεται να αποφασίσετε να αλλάξετε και την εμφάνισή σας.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: η περίοδος αυτή είναι ιδιαίτερα γόνιμη για τα επαγγελματικά σας. Αρκετά θα είναι τα έσοδα από αγοραπωλησίες ή επενδύσεις αλλά και από τη σκληρή δουλειά. Αναγνωρίζεται η αξία σας και κάνετε καλό όνομα στην αγορά εργασίας.

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: το πλανητικό σκηνικό της Πέμπτης στον ερωτικό σας τομέα, δίνει νέα πνοή στα αισθηματικά σας και σας κάνει γοητευτικούς, αγαπητούς και πολύ προσιτούς σ’ αυτούς που σας διεκδικούν, αλλά και φέρνει κοντά σας, αυτούς που διεκδικείτε.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: για όσο διάστημα θα παραμένει ο Ήλιος στο ζώδιο του Υδροχόου, εσείς θα δίνετε την προσοχή σας στην οικογένεια και τον ευρύτερο συγγενικό κύκλο. Κάτι διαφαίνεται ότι πάει να αλλάξει και για αυτό θα εντείνετε τις προσπάθειές σας να λύστε θέματα που απασχολούν αυτό τον τομέα.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: η Τετάρτη και η Πέμπτη δίνουν επαγγελματικές ευκαιρίες στους αναζητούντες εργασία, παρουσιάζοντάς τους περιπτώσεις, που είναι πολύ ενδιαφέρουσες. Κέρδη θα έχετε όσοι ασχολείστε με επενδύσεις γενικώς.

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: στο δρόμο σας ένα πρόσωπο, που πληροί τους όρους και τις συνθήκες που θέλετε για να εμπιστευθείτε και να αφήσετε τον εαυτό σας να μπει σε μία σχέση. Μπορεί να σας βγουν συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητας, αλλά θα καταφέρετε να μην γίνετε πιεστικοί.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: θα συμβούν αρκετές αλλαγές, γρήγορα και εύκολα αυτό το διάστημα, κάτι που θα σας δώσει μεγάλη χαρά και ικανοποίηση. Ζητήματα που έχετε σε εκκρεμότητα για μεγάλο διάστημα, τώρα έρχονται να διευθετηθούν, ενώ ξεκινούν συνεργασίες με πολλά υποσχόμενα κέρδη.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: οι ξεκάθαρες κουβέντες σας με τους συνεργάτες και ανωτέρους, θα βοηθήσουν ώστε να ξεδιαλύνουν κάποια θολά σημεία, στις συνεργασίες σας. Αυτό, θα εκτοξεύσει τη δουλειά σας και προφανώς, και τα κέρδη σας.

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: ενδιαφέρουσες συζητήσεις με εμπειρότερους ανθρώπους από εσάς, διευρύνουν τους πνευματικούς σας ορίζοντες και σας προτρέπουν να ξεκινήσετε την εκμάθηση ενός νέου αντικειμένου. Εκεί, είναι και ο χώρος μέσα στον οποίο θα κάνετε νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

 

ΓΕΝΙΚΑ:καλές οι επιδόσεις σας, σε όλους τους τομείς και ακόμα καλύτερες οι αποδόσεις. Χρήμα, δουλειά, κοινωνική ζωή, ανέβασμα της δημόσιας εικόνας σας, θα είναι  μόνο η επιφάνεια από αυτά που πρόκειται να απολαύσετε αυτή την εβδομάδα.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: μια δελεαστική επαγγελματική πρόταση πρόκειται να δεχθείτε αυτές τις μέρες. Αφού την εξετάσετε εξονυχιστικά, και δείτε ότι σας συμφέρει πραγματικά, συμφωνήστε. Σε κάθε άλλη περίπτωση μακριά από μεγαλεπήβολες υποσχέσεις.

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: οι σχέσεις, είναι αλήθεια, σκαμπανεβάζουν. Είναι προφανές ότι σας έχει συνεπάρει η δουλειά και ο αγώνας για να καταξιωθείτε κοινωνικά και επαγγελματικά. Παρ’ όλα αυτά, ίσως πρέπει να βρείτε και λίγο χρόνο για να ασχοληθείτε με τις αισθηματικές σας σχέσεις.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: προς τα τελειώματα του μήνα, που ξεκινούν τα γενέθλιά σας, θα διαπιστώσετε με χαρά σας, ότι είστε πολύ καλύτερα από άλλες χρονιές. Μπορεί να κατασταλάξετε σε σοβαρές αποφάσεις αυτή τη βδομάδα, αλλά κυρίως, θα κάνετε έναν πολύ δημιουργικό και πρωτότυπο, απολογισμό.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: αν και προτεραιότητα αυτή τη βδομάδα, έχετε εσείς και οι προσωπικές σας ανάγκες, ωστόσο πρέπει και να δουλεύετε. Γι αυτό, μην σας πιάσει τεμπελιά, όταν σας αναθέσουν παραπανίσιες ευθύνες. Είναι επειδή σας εμπιστεύονται. Σταθερά οικονομικά.

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: αρκετοί θα είναι οι φίλοι, που θα προστρέξουν να ακούσουν τα προβλήματά σας και να σας συμβουλέψουν, ή και να σας στηρίξουν. Ο σύντροφός σας είναι καλός στο να ακούει, ανοιχτείτε συναισθηματικά. Όσοι αναζητάτε ταίρι, έχετε το νου σας, στις καλές ευκαιρίες.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

 

ΓΕΝΙΚΑ:αυτό είναι το διάστημα κατά το οποίο, θα επιτύχετε στις επιδιώξεις σας, θα δικαιωθείτε, θα βγείτε νικητές και θα απολαύσετε τους καρπούς των κόπων σας. Σχέσεις και επαγγελματικά σε μεγάλη άνοδο, ενώ τα σχέδιά σας αρχίζουν να υλοποιούνται.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ:περισσότερες ευθύνες, πρόκειται να αναλάβετε κυρίως γιατί οι ανώτεροι, σας εμπιστεύονται. Μια καλή επαγγελματική ευκαιρία θα προκύψει για όσους αναζητάτε εργασία, με ιδιαίτερα συμφέρουσες απολαβές.

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: η εσωστρέφειά σας, έχει να κάνει κυρίως, με το γεγονός ότι είναι περίοδος απολογισμών. Θέλετε να βάλετε τάξη στην αταξία που επικρατούσε ως τώρα στο μυαλό σας. Απολογισμός σχέσεων και ερώτων, θα σας φέρει στην ευχάριστη θέση να θέλετε να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα.