Πρόβλεψη εβδομάδας 16/1-22/1

 

Πρόβλεψη εβδομάδας 16/1-22/1

Η πρόβλεψη εβδομάδας 16/1-22/1 ξεκινάει με τον Κριό…

 

 

ΚΡΙΟΣ

 

 

ΓΕΝΙΚΑ:  αφήστε το χρόνο να σας δείξει προς τα πού κατευθύνονται οι υποθέσεις σας. Μην πιέσετε τις καταστάσεις να εξελιχθούν γιατί η βιασύνη δεν είναι καλός σύμβουλος. Προσέξτε τη συμπεριφορά σας απέναντι στους επαγγελματικούς συνεργάτες σας αλλά και στους αγαπημένους σας.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: να είστε ξεκάθαροι και σαφείς ως προς τα ζητούμενά σας από τους συνεργάτες σας στη δουλειά, ειδάλλως θα προβληματιστείτε αλλά και δεν θα γίνει η δουλειά σας όπως θέλετε. Εξετάστε τις λεπτομέρειες των συνεργασιών σας.

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: αν έχετε τα μάτια σας ανοιχτά και τις κεραίες τεντωμένες, η πλανητική συγκυρία, θα  φέρει στο δρόμο σας έναν έρωτα που θα σας αναστατώσει και θα σας προσδώσει το καρδιοχτύπι που μπορεί να σας έχει λείψει. Οι σχέσεις εξελίσσονται κανονικά.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: θα σας απασχολήσουν μικρά προβλήματα υγείας σε βαθμό, που να σας υποχρεώσουν να επισκεφθείτε το γιατρό σας. Αυτό γίνεται γιατί έχετε παραμελήσει τον οργανισμό σας, και κυρίως, γιατί δεν ακούτε που σας φωνάζει ότι χρειάζεστε ξεκούραση.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ:εργασιακά ζητήματα προκύπτουν και πρέπει να επιληφθείτε άμεσα και καίρια. Το καλό είναι ότι έχετε, ευτυχώς, ικανότατους συνεργάτες, που δεν θα σας αφήσουν ξεκρέμαστους. Μπορεί να χρειαστεί να εγκαταλείψετε κάποια σχέδιά σας, για χάρη κάποιων άλλων.

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: ένα γεγονός, άσχετα αν είναι καλό ή αρνητικό,  μπορεί να σας ανατρέψει λίγο το σκηνικό των σχέσεων. Κυρίως όμως, συμβαίνει για να σας δείξει ότι θα πρέπει να αφιερώνετε λίγο περισσότερο χρόνο στο σύντροφό σας, γιατί αυτό είναι η τροφή για τις σχέσεις.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

 

ΓΕΝΙΚΑ:δώστε σημασία στα προσωπικά σας θέματα και ασχοληθείτε λίγο παραπάνω με τις σχέσεις σας, πάσης φύσεως. Το κοινωνικό σας περιβάλλον σας θεωρεί καταξιωμένους και προσβλέπει στη βοήθειά σας. Θα ησυχάσετε οριστικά από περιουσιακά ζητήματα.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: μια ανανέωση του χώρου εργασίας, σας απασχολεί σε βαθμό, που να αμελείτε άλλα καίρια ζητήματα της καθημερινότητάς σας. Τα οικονομικά σας, είναι σε καλό δρόμο και μάλιστα με ανοδικές τάσεις.

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: τα αισθηματικά σας σχέδια, μπορεί να ανατραπούν και όχι απαραίτητα με δική σας υπαιτιότητα. Προσανατολίστε το ενδιαφέρον σας στους αγαπημένους σας ανθρώπους και εκμεταλλευθείτε εποικοδομητικά το χρόνο που έχετε με το ταίρι σας.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: αναλάβετε τις ευθύνες σας για τους λόγους που σας έφεραν σε ρήξεις με κάποιους από τους φίλους σας, και ζητήστε συγνώμη αν κρίνετε ότι είναι απαραίτητο. Οι πλανήτες είναι διατεθειμένοι να σας βοηθήσουν ώστε να αποκαταστήσετε τις «ζημιές».

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: αποκαθίστανται οι καλές συνεργατικές σας σχέσεις και αυτό σας κάνει πιο αποδοτικούς στη δουλειά σας. Κανείς δεν πρόκειται να μείνει ασυγκίνητος από τις έντιμες προσπάθειές σας και αυτό θα αποδειχθεί περίτρανα, από τα μπόλικα έσοδά σας.

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: ασχοληθείτε λίγο παραπάνω με τους αγαπημένους σας ανθρώπους και αποκαταστήστε τα κομμάτια των σχέσεων που χάλασαν το διάστημα κατά το οποίο η συμπεριφορά σας ήταν απαράδεκτη. Οι ελεύθεροι, θα έχετε την ευκαιρία να διεκδικήσετε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει.

 

 

ΛΕΩΝ

 

 

ΓΕΝΙΚΑ:θέματα υγείας σας κρατούν απασχολημένους και αγχωμένους, καθώς κάποιες μικροενοχλήσεις έχουν γίνει αισθητές και σας ταλαιπωρούν. Υπάρχουν αρκετοί καλοί φίλοι και συγγενείς γύρω σας, που μπορούν να βοηθήσουν. Μην διστάσετε να τους απευθυνθείτε.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: καθώς ο Δίας παίρνει ευνοϊκή θέση αποκαθίστανται τα επαγγελματικά σας που είχαν προβληματιστεί. Δυο τρεις καλές ευκαιρίες για δουλειά σας χαροποιούν ενώ τα οικονομικά ευνοούνται ιδιαίτερα.

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: θα έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε με το ταίρι σας θέματα που απασχολούν τη σχέση, και μαζί να βρείτε λύσεις. Αν έχετε πρόσφατα βιώσει έναν χωρισμό, ίσως είναι μια καλή ευκαιρία να κάνετε τις κινήσεις σας για να τα ξαναβρείτε.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: ευνοούνται οι κοινωνικές συναναστροφές, οι προσωπικές σχέσεις και οι φιλίες. Η συμμετοχή σας δε σε μια ομαδική δραστηριότητα, ή σε μια ομάδα ή σύλλογο, με κοινά ιδανικά και επιδιώξεις θα σας δώσει μεγάλη ικανοποίηση.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: παρεξηγήσεις με τους επαγγελματικούς σας συνεργάτες φέρνουν ρήξεις και οι ρήξεις με τη σειρά τους οδηγούν σε ναυάγιο τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις και τα οικονομικά σας σχέδια. Προσοχή λοιπόν, να διατηρείτε την ψυχραιμία σας σε κάθε περίπτωση.

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: η δουλειά θα σας απορροφήσει έτσι ώστε να παραμερίσετε τις προσωπικές σας και τις αισθηματικές σας σχέσεις. Παρ’ όλα αυτά, αν οργανώσετε καλύτερα το χρόνο σας, είναι σίγουρο ότι το ταίρι σας θα είναι ικανοποιημένο και δεν θα γκρινιάζει.

 

 

ΖΥΓΟΣ

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: ένα ζήτημα που απασχολεί την οικογένειά σας αλλά και τον ευρύτερο συγγενικό κύκλο, σήμερα λύνεται επιτυχώς. Είναι καλό που αποφασίσατε να ασχοληθείτε λίγο παραπάνω με τους δικούς σας ανθρώπους. Ευνοούνται θέματα υγείας.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: ο Δίας,  ευνοεί τον επαγγελματικό σας τομέα. Η επιτυχία των σχεδίων σας είναι σχεδόν δεδομένη. Να φροντίσετε όμως, να κάνετε τις απαραίτητες ενέργειες για να εξασφαλίσετε σταθερότητα στα σχέδιά σας και στα οικονομικά.

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: θέματα που σας απασχόλησαν πολύ το τελευταίο διάστημα, όπως αντιπαραθέσεις με το σύντροφο, καβγάδες και διαφωνίες, αυτή τη βδομάδα λύνονται, με κοινούς συμβιβασμούς, και κοινές υποχωρήσεις. Πάνω απ’ όλα όμως, με αγάπη από αμφότερες τις πλευρές.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: κρατήστε τα σχέδιά σας μακριά από τα αδιάκριτα, κουτσομπόλικα μάτια, των ανθρώπων που εποφθαλμιούν την επιτυχία σας, αλλά και των επαγγελματικών σας αντιπάλων. Προσοχή σε οικογενειακά και κληρονομικά ζητήματα, που ξέρετε ότι μπορούν να διαταράξουν τις προσωπικές και οικογενειακές σχέσεις.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: θα έρθετε πολλές φορές αυτό το διάστημα, στα όρια του να χάσετε την ψυχραιμία σας, στη δουλειά, αλλά και για διάφορες οικονομικές καθυστερήσεις, κυρίως στα έσοδα. Φροντίστε να κρατάτε αμερόληπτη στάση, όταν παίρνετε σοβαρές αποφάσεις.

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: Όσο γίνεται , προσπαθήστε να έχετε τα αισθηματικά σας, πάντα στο προσκήνιο. Αντιμετωπίστε τα με ευαισθησία για να διατηρήσετε τη μαγεία στις σχέσεις. Προβλήματα του συντρόφου θα απασχολήσουν και τους δυο αλλά και διάφορα οικογενειακά θέματα, μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις. Το ξέρετε, πια, χρειάζεται ψυχραιμία.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

 

ΓΕΝΙΚΑ:κρατήστε καλά τα μυστικά σας και μην ξανοίγεστε θεωρώντας ότι όλοι έχουν καλή πίστη απέναντί σας. Κάποιοι, είτε πρόκειται για συνεργάτες, είτε για φίλους, είτε για γνωστούς, δεν είναι οι «τάφοι», που διατείνονται. Αν δε, πρόκειται για επαγγελματικά σχέδια, βάλτε λουκέτο στα συρτάρια σας.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: κρατηθείτε μακριά από υπογραφές συμφωνιών και συμβολαίων ακόμα κι αν ξέρετε ότι δεν θα έχετε άλλη ευκαιρία. Το διάστημα αυτό δεν ευνοεί τις επαγγελματικές και οικονομικές συναλλαγές. Σταθερότητα στον οικονομικό τομέα, αλλά μην επαναπαύεστε.

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: καλό θα ήταν να κρατήσετε μακριά τους φίλους και τους γνωστούς από την αισθηματική σας ζωή και να μην επηρεάζεστε από τις γνώμες τους σχετικά με τις σχέσεις σας. Ακόμα κι αν νιώθετε ότι δεν μπορείτε να διαχειριστείτε τα θέματα που προκύπτουν, κρατήστε τα για τον εαυτό σας.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: θα πρέπει να είστε σαφείς σ’ αυτά που λέτε και στον τρόπο που τα εκφράζετε. Αυτό ισχύει για όλο το κοινωνικό και προσωπικό σας περιβάλλον αλλά κυρίως για το επαγγελματικό και τους συνεργάτες σας. Τα αγαπημένα σας πρόσωπα, σε κάθε περίπτωση είναι κοντά σας για να σας στηρίζουν.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ:πολλές οι συναντήσεις σας με τους επαγγελματικούς σας συνεργάτες. Η εβδομάδα, είναι ευνοϊκή στον τομέα του ανταγωνισμού και θα φέρει έτσι τις συνθήκες, ώστε να κερδίσετε πολλές μάχες, που θα σας καταξιώσουν.

 

ΣΧΕΣΕΙΣ:η θετική συναναστροφή σας με άτομα κύρους, θα φέρει την αναγνώριση μια ώρα αρχύτερα. Οι σχέσεις κάθε είδους, αυτό το διάστημα στο προσκήνιο, καθώς αναθεωρείτε τις απόψεις και τις επιδιώξεις σας από αυτές, προκειμένου να κάνετε τα πράγματα καλύτερα.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

 

ΓΕΝΙΚΑ:οι κοινωνικές επαφές θα φέρουν καλές συμφωνίες και οι νέες φιλίες θα σας ανοίξουν νέους ορίζοντες. Η συμμετοχή σας δε, σε ομαδικές δραστηριότητες και η σημαντική προσφορά σας σ’ αυτές, θα ανοίξει ένα σπουδαίο κεφάλαιο στη ζωή σας, που θα αλλάξει την καθημερινότητά σας.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: και εκεί που όλα πάνε καλά, ξαφνικά, συμβαίνουν ανατροπές που επηρεάζουν τα επαγγελματικά σας. Φέρνουν καθυστερήσεις και εμπόδια στην εξέλιξη των σχεδίων σας, και κατά κάποιον τρόπο σας αφήνουν μετέωρους και αποπροσανατολισμένους.

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: πολύ ερωτικοί, συναισθηματικοί και με ιδιαίτερες ευαισθησίες προς τα προβλήματα του συντρόφου σας, θα είστε αυτό το διάστημα. Οι ελεύθεροι, ενδέχεται να συναντήσετε τον έρωτα της ζωής σας, μέσα από ένα κοινωνικό περιβάλλον, που έχετε προσκληθεί να παρευρίσκεστε.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: σοβαρότατος ο κίνδυνος να εξαπατηθείτε, είτε οικονομικά, είτε επαγγελματικά, ακόμα και συναισθηματικά. Βέβαια, πάντα ελλοχεύει ο κίνδυνος να εξαπατήσετε εσείς οι ίδιοι κάποιους άλλους, προκειμένου να κάνετε τη δουλειά σας. Χρειάζεται σύνεση και προσοχή.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: εκ των πραγμάτων, θα αναγκαστείτε να ασχοληθείτε σοβαρά με τις οικονομικές σας υποθέσεις που εκκρεμούν, αν δεν θέλετε να βρεθείτε ση δύσκολη εκείνη θέση, όπου δεν θα μπορείτε να αντεπεξέλθετε ακόμα και στις πιο μικρές υποχρεώσεις σας.

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, δεν φαίνεται να έχετε και πολλή όρεξη, για έρωτες και εκφράσεις συναισθημάτων. Αυτό που θα επιδιώξετε θα είναι να απομονωθείτε στον προσωπικό σας χώρο και να βάλετε σε μια σειρά τις σκέψεις σας. Το Σαββατοκύριακο όμως, σας περιμένει έντονο «ξεσάλωμα».