Πρόβλεψη εβδομάδας 12/12-18/12

 

Πρόβλεψη εβδομάδας 12/12-18/12

Η πρόβλεψη εβδομάδας 12/12-18/12 ξεκινάει με τον Κριό…

 

 

 

ΚΡΙΟΣ

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: αυτό το διάστημα, δεν αποκλείεται να αποφασίσετε να μπείτε σε ένα νέο διατροφικό πρόγραμμα. Θα εκπληρώσετε τις υποχρεώσεις σας καθώς τα «πρέπει» είναι τονισμένα αλλά και θα επιβάλλετε στον εαυτό σας περιορισμούς προκειμένου να έχετε επιτυχία στις επιδιώξεις σας.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: πρόκειται να υπάρξουν κάποιες δυσκολίες στα οικονομικά, οι οποίες δεν θα πρέπει να σας τρομάξουν. Αντίθετα, θα πρέπει να μπείτε στη διαδικασία να διορθώσετε τα κακώς κείμενα, μια για πάντα. Οι σωστές αποφάσεις  φέρνουν καλές συνεργασίες.

 

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: αισθάνεστε καταπιεσμένοι και δυσκολεύεστε να εκδηλώσετε τα συναισθήματά σας. Αυτός είναι και ο λόγος, που θα δοκιμαστεί η ανθεκτικότητα των σχέσεών σας, και όσες δεν πληρούν τις προϋποθέσεις που πρέπει, θα τελειώσουν.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

 

ΓΕΝΙΚΑ:ό,τι κάνετε αυτή την περίοδο, θα το κάνετε για τους άλλους. Διάφορα γεγονότα κεντρίζουν το ενδιαφέρον σας και σας ωθούν να ασχοληθείτε με τη μεταφυσική, αλλά και με κλάδους, αντισυμβατικούς, που δεν θα στρεφόσασταν, υπό άλλες συνθήκες.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: με μεγάλη ευελιξία θα είστε σε θέση να διεκπεραιώσετε οποιαδήποτε εκκρεμότητα και οποιοδήποτε γεγονός προκύψει, είτε ξαφνικά, είτε αναμενόμενα. Παίρνετε ενθάρρυνση τόσο από την πίστη στον εαυτό σας, όσο και από τον αξιοσέβαστο τραπεζικό σας λογαριασμό.

 

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: οι ερωτικές σας φαντασιώσεις θα βρουν εκπλήρωση, σε ένα πρόσωπο που εισέρχεται σαν κομήτης στη ζωή σας και αναστατώνει το είναι σας. Ο έρωτας, κυριαρχεί, κατακλύζει τις σχέσεις, παλαιές ή νέες, και σας ολοκληρώνει.

 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: θα ανακαλύψετε, με χαρά ή λύπη σας, ότι γίνονται αρκετές παρασκηνιακές ενέργειες προκειμένου να σας κακολογήσουν ή να σας υπονομεύσουν τις προσπάθειες. Αυτό το διάστημα δε, θα ασχοληθείτε με το σπίτι, με τα υδραυλικά, ή τα αποχετευτικά συστήματα, λόγω βλαβών.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: συνεργάτες, συνεταίροι, συνάδελφοι, έχουν βαλθεί να υπονομεύσουν τις προσπάθειές σας, στη δουλειά, είτε από ζήλια, είτε από δική τους ανασφάλεια. Θα πρέπει να δείξετε ψυχραιμία και κυρίως να εξασφαλίσετε χρηματικά αποθέματα για τις δύσκολες μέρες.

 

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ:συναισθήματα τρυφερότητας, ρομαντισμού και αγάπης σας πλημμυρίζουν οδηγώντας τις σταθερές σχέσεις στην ολοκλήρωση. Θα ασχοληθείτε με τις συναισθηματικές και ερωτικές ανάγκες του συντρόφου σας. Οι ελεύθεροι θα έχετε την ευκαιρία για νέες γνωριμίες, αμφίβολης διάρκειας όμως.

 

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: το διάστημα αυτό, είναι το καταλληλότερο για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, τη διατροφή και την αποκατάσταση ή βελτίωση της φυσικής κατάστασης και της υγείας σας. Θα προβείτε σε αγορές, ρούχων και εσωρούχων, που έχετε βάλει στο μάτι εδώ και καιρό.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: να αποφύγετε τα περιττά έξοδα, αλλά και τις σπατάλες για διασκέδαση. Να είστε συντηρητικοί, με τα οικονομικά και τη δουλειά σας, αν δεν θέλετε να προβληματιστείτε αργότερα. Μια συνεργασία, αποδίδει τα μέγιστα.

 

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ:μια καθοριστική γνωριμία αλλάζει την αισθηματική σας ζωή, προς το καλύτερο, και σας προσδίδει πληρότητα και ικανοποίηση. Έντονες ερωτικές οι στιγμές που θα ζήσετε. Οι δεσμευμένοι, αποφασίστε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας στο σύντροφο. Θα κάνει καλό και στους δυο.

 

 

 

ΛΕΩΝ

 

 

ΓΕΝΙΚΑ:κάποιοι από εσάς, αυτό το διάστημα θα αποφασίσετε να αποτοξινωθείτε, αρχίζοντας κάποια δίαιτα ή αλλάζοντας διατροφικές συνήθειες. Ακόμα και να κόψετε κακές συνήθειες όπως το κάπνισμα, θα σας κάνει πολύ καλό.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: να γνωρίζετε ότι οποιαδήποτε «παράνομη» πράξη, στο χώρο της δουλειάς, θα σας κοστίσει, επαγγελματικά αλλά και οικονομικά. Γι αυτό φροντίστε να μην εμπλακεί το όνομά σας σε τέτοιου είδους ενέργειες.

 

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: ο ρομαντισμός κατακλύζει τη σχέση και σας ολοκληρώνει. Η πίστη σας στην αγάπη του συντρόφου σας, θα σας δικαιώσει, και θα εξελίξει τους δεσμούς. Εκπληρώνονται οι ερωτικές φαντασιώσεις των αδέσμευτων, με έναν έρωτα που σας δίνει πληρότητα και ικανοποίηση.

 

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: θα είστε σε θέση να διακρίνετε τις προθέσεις των άλλων, πριν εκδηλωθούν σε πράξεις.  Αυτή την εβδομάδα, θα ξαναβρείτε την υγεία σας, οι πάσχοντες, αλλά και θα υιοθετήσετε έναν νέο τρόπο να αντιμετωπίζετε τα πράγματα και τις καταστάσεις.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: το παρασκήνιο στον επαγγελματικό σας χώρο, αποκαλύπτεται και ησυχάζετε μια για πάντα από τα κουτσομπολιά που γίνονταν για καιρό, πίσω από την πλάτη σας. Δείξτε εμπιστοσύνη σε συνεργάτες που έχουν δώσει τα διαπιστευτήριά τους στην πάροδο του χρόνου.

 

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ:οι σταθερές σχέσεις κατασταλάζουν και δεν αποκλείεται να αποφασίσετε να συμβιώσετε με το ταίρι σας, ή ακόμα και να παντρευτείτε. Οι ελεύθεροι, θα κάνετε σημαντικές γνωριμίες, που θα σας ολοκληρώσουν και θα σας ικανοποιήσουν στο έπακρο.

 

 

 

ΖΥΓΟΣ

 

 

ΓΕΝΙΚΑ:η επιθυμία σας είναι να εκφράσετε τα συναισθήματά σας και να νιώσετε απόλυτη ασφάλεια με τον άνθρωπό σας. Οι σχέσεις αποκτούν μεγαλύτερη συνοχή και βαθύτητα συναισθημάτων, κάτι που σας δίνει πληρότητα και μεγάλη ικανοποίηση.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ:δεν θα έχετε και τόσο μεγάλη διάθεση για δουλειά, αλλά στις βασικές υποχρεώσεις σας θα είστε εκεί. Σας δίνεται η ευκαιρία να κάνετε ένα καινούριο ξεκίνημα, που όμως θα πρέπει να εξετάσετε όλες τις λεπτομέρειες πριν συμφωνήσετε.

 

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ:θα το βρείτε αρκετά δύσκολο να εκφράσετε τα συναισθήματά σας εκεί που «πρέπει». Νιώθετε απογοήτευση από την αισθηματική σας ζωή και δεν βρίσκετε διέξοδο στα προβλήματά σας. Παρ’ όλα αυτά, όσοι συνάψετε σχέσεις αυτό το διάστημα, θα έχουν διάρκεια.

 

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: θα ασχοληθείτε με το σπίτι αυτή την περίοδο, κυρίως με τα υδραυλικά και αποχετευτικά του. Θα σας αποκαλυφθούν επίσης παρασκηνιακές ενέργειες που έχουν γίνει εις βάρος σας, από οποιονδήποτε τομέα, ενώ θα σας απασχολήσει έντονα το θέμα της υγείας σας.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: θα είστε σε θέση να τα βγάλετε πέρα με οποιαδήποτε πρόκληση, ιδιαίτερα στον τομέα των χρηματοοικονομικών και του ανταγωνισμού. Τα οικονομικά σας πηγαίνουν αναλόγως της δουλειάς και των ευκαιριών.

 

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: είναι το διάστημα κατά το οποίο, υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να εκπληρωθούν οι ερωτικές σας φαντασιώσεις. Ένα πρόσωπο μπαίνει στη ζωή σας και την αναστατώνει, τη στιγμή που εσείς, δεν είχατε και ιδιαίτερη όρεξη για έρωτες. Ρομαντισμός και αισθησιασμός, είναι ένα εκρηκτικό πακέτο, που διαθέτετε και θα σας χρησιμεύσει πολύ αυτό τον καιρό.

 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: η ευελιξία σας και ο έξυπνος τρόπος που αντιμετωπίζετε το κάθε τι, θα σας βοηθήσει να διεκπεραιώσετε ό,τι κι αν σας ανατεθεί, ενώ θα έχετε καλλιτεχνική έμπνευση. Μπορεί σωματικά να μην είστε τόσο πολύ δραστήριοι, ωστόσο, θα παλέψετε για τους αγαπημένους σας και για όσους ζητήσουν τη βοήθειά σας.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: σταθερότητα στη δουλειά, αν και με πτωτικές τάσεις, ίσως επειδή δεν αισθάνεστε και πολύ δυνατοί αυτό το διάστημα. Τα οικονομικά είναι σε τόσο καλό δρόμο, που το πορτοφόλι σας αντέχει για μία δύο υποχρεώσεις ακόμα.

 

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: θα είναι πολλές οι αιτίες που θα σας αποτρέψουν από το να ασχοληθείτε με τα αισθηματικά σας ζητήματα αυτή την περίοδο. Ίσως να δυσκολεύεστε να εκφραστείτε συναισθηματικά, ίσως πάλι να έχετε αποφασίσει να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και μόνο. Όπως και να έχει, θα κάνετε το καλύτερο.

 

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: η κοινωνική ζωή σας, δεν έχει την αίγλη που είχε πριν. Μια εσωστρέφεια, σας κατακλύζει και σας δίνει λόγους να ασχοληθείτε με τα «ημέτερα». Θα αυτό-περιορίσετε λοιπόν τις δραστηριότητές σας και θα ασχοληθείτε με τους πολύ δικούς σας ανθρώπους και τις δικές σας ουσιαστικές ανάγκες.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: θα υπάρξουν κάποιες οικονομικές δυσκολίες, κυρίως από δικούς σας κακούς χειρισμούς. Δεν θα διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια από άτομα εμπειρότερα από εσάς, ως προς τη διαχείριση των οικονομικών σας. Η εργασία, σταθεροποιείται.

 

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: οι αλλαγές που θα γίνουν στην αισθηματική σας ζωή θα γίνουν γιατί στην προσπάθειά σας να νιώσετε ασφαλείς μέσα στη σχέση σας θα εκφράσετε με ειλικρίνεια τα συναισθήματά σας. Οι σχέσεις θα γίνουν πιο βαθιές, πιο αξιόλογες. Δεν θα λείψουν οι περιπτώσεις όμως, που κάποιες σχέσεις θα τελειώσουν οριστικά.

 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

 

ΓΕΝΙΚΑ:σας αποκαλύπτεται ποιοι ήταν εκείνοι που υπονόμευαν τις δραστηριότητές σας, είτε στη δουλειά, είτε στον κοινωνικο περίγυρό σας. Τελειώνετε διά παντός με ανθρώπους που σας έβλαψαν. Νέες γνωριμίες και νέοι κύκλοι, εμφανίζονται για να ικανοποιήσουν τα γούστα σας.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: μεγάλη διάθεση για δουλειά και πίστη στις ικανότητές σας, θα είναι τα όπλα σας για να εργασθείτε με συνέπεια και στο τέλος, να καταξιωθείτε. Τα οικονομικά ακολουθούν ανοδική πορεία, αλλά χρειάζεται και προσοχή.

 

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: θα κυριαρχήσουν συναισθήματα κατανόησης, συμπόνιας και τρυφερότητας στις σχέσεις. Ο ρομαντισμός που εισπράττετε από το ταίρι σας, σας ολοκληρώνει και σας ικανοποιεί τα μέγιστα. Ο έρωτας χτυπά την πόρτα των ελεύθερων σκοπευτών. Συμβουλεύουμε να την ανοίξετε διάπλατα.

 

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: θα πρέπει να ασχοληθείτε σοβαρά με το αποχετευτικό σύστημα του σπιτιού αλλά και με τα υδραυλικά. Ένα ταξίδι, θα παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη ενός ζητήματος που σας απασχολεί, ενώ αυτό το διάστημα είναι ιδανικό για να εκπληρωθούν τα ερωτικά σας όνειρα.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: η διάθεσή σας είναι πεσμένη. Η ρουτίνα της καθημερινότητας έχει γίνει βραχνάς και ούτε που σκέφτεστε τη δουλειά σας. Επειδή όμως, οι υποχρεώσεις και αυτά που σας έχουν αναθέσει, τρέχουν, καλό είναι να προσγειωθείτε άμεσα.

 

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: θα κυριαρχήσουν συναισθήματα τρυφερότητας και αγάπης στις σχέσεις, κυρίως εκείνες που είναι έτοιμες να μπουν στο επόμενο στάδιο. Η δημιουργία οικογένειας είναι πολύ έντονη στο μυαλό σας και δεν αποκλείεται να το αποφασίσετε αυτό το διάστημα.