Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 6/03 -12/03

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αυτή η εβδομάδα σας αναγκάζει, να αντλήσετε όσο περισσότερη εσωτερική δύναμη μπορείτε, για να καταφέρετε στο τέλος, να ανταπεξέλθετε σε απρόσμενες καταστάσεις και να ισορροπήσετε σε δυσκολότερες που προϋπήρχαν.

Επαγγελματικά

Όλη τη διάρκεια της εβδομάδας θα παρατηρήσετε συγκεκριμένες διαφορές στον εργασιακό σας χώρο όπου θα σας προβληματίσουν σχετικά με συγκεκριμένες εξελίξεις. Θα δεχθείτε έντονες οικονομικές πιέσεις για ζητήματα συγγενικών σας προσώπων.

Σχέσεις

Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δείξετε αυτές τις μέρες, σε πιεστικές καταστάσεις που δημιουργείται για να δρομολογήσετε, τις δικές σας προτεραιότητες έναντι από το ταίρι σας. Προχωράτε συντηρητικά αλλά σε καλό δρόμο οι ελεύθεροι.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Μία εβδομάδα ευχάριστη στην οποία θα μπορέσετε να απαλλαγείτε από βεβαρημένες υποχρεώσεις Προς το τέλος αυτής θα διασκεδάσετε περνώντας χρόνο με φιλικά πρόσωπα δεν θα λείψουν οι διαφωνίες σε οικογενειακό επίπεδο.

Επαγγελματικά

Τα προβλήματα που είχαν διογκωθεί ξεπερνιούνται. Ότι σας φαινόταν βουνό, πλέον θα ξέρετε πώς έχετε ανταπεξέλθει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στα οικονομικά ζητήματα, παρά τη φουρτούνα που πέρασε όλα έρχονται καλύτερα.

Σχέσεις

Αυτή την εβδομάδα και με τη βοήθεια της πανσελήνου θα είστε ιδιαίτερα και έντονα ερωτικοί προς το ταίρι σας και θα προσπαθήσετε έως ότου καταφέρετε να βελτιώσετε τη σχέση σας. Οι ελεύθεροι βάζετε τις βάσεις ή κάνετε προτάσεις για νέα ξεκινήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Μία εβδομάδα με ξαφνικά γεγονότα, απρόσμενες καταστάσεις, αλλά και εξ ουρανού λύσεις, για παρελθοντικά προβλήματα και όχι μόνο. Επίσης θα μπείτε σε μία εβδομάδα ευνοϊκή, για να αλλάξετε ελαττωματικές συνήθειες.

Επαγγελματικά

Η αρχή της εβδομάδας, σας επιφυλάσσει ευχάριστες ειδήσεις, τις οποίες και θα εκμεταλλευτείτε, ως μία νέα βάση για προσωπική εξέλιξη Η καλή εβδομάδα, θα ολοκληρωθεί με ξαφνικά χρήματα, που θα έρθουν στα χέρια σας.

Σχέσεις

Βάζετε σε μία σειρά και διαλέγετε με την σωστή προτεραιότητα να λύσετε πρακτικά ζητήματα με το ταίρι σας κορυφώνοντας διαδικασία στο τέλος της εβδομάδας. Για τους ελεύθερους θα αρκεστείτε σε μία έντονα ερωτική εβδομάδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα θα δημιουργηθούν γεγονότα, που θα μπερδέψουν την σκέψη και θα δοκιμαστούν οι διαπροσωπικές σας σχέσεις. Για την αντιμετώπισή τους απαιτείται σεβασμός, λογική και να μην κρίνετε με υποθετικά σενάρια.

Επαγγελματικά

Προσοχή στην έκδοση σημαντικών συζητήσεων. Ενδέχεται να υπάρξουν συγκρούσεις και να ξεκαθαρίσουν οριστικά, πρόσωπα που θεωρούνται τοξικά για το περιβάλλον. Παρασύρεστε σε οικονομικά ανοίγματα, τα οποία αν δεν προσέξετε θα δημιουργήσουν εμπόδια.

Σχέσεις

Αυτές τις μέρες θα έχετε την αρνητική διάθεση, να υποδεχτείτε νέες καταστάσεις που θα προσπαθήσει να δημιουργήσει το ταίρι σας. Ιδιαίτερη προσοχή, θα δείξετε πριν αποδεχθείτε μία νέα πρόταση σχέσης.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δείξετε σε ενοχές, που θα σας δημιουργηθούν για καταστάσεις που πιθανόν να έχετε υπερεκτιμήσει. Είναι μία περίοδος επικίνδυνη, να παρασυρθείτε από συναισθήματα απογοήτευσης.

Επαγγελματικά

Σας προβληματίζουν, οι πολλές απαιτήσεις, καθώς αγχώνεστε για την αποδοτικότητα σας. Αλλά και ταυτόχρονα σας απασχολεί έντονα τόσο η προσωπική σας ανέλιξη ακόμα και νέες καλύτερες οικονομικές αξιώσεις.

Σχέσεις

Η κακή επικοινωνία θα είναι το μοναδικό εμπόδιο, αλλά και ο λόγος των παρεξηγήσεων, που θα έχετε να αντιμετωπίσετε μαζί με το ταίρι σας. Συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και έντονες ανασφάλειες για τους ελεύθερους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Διαφωνίες, εντάσεις, ξεσπάσματα με πολύ κοντινά σας πρόσωπα, θα υπάρχουν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας Χωρίς να φέρουν στο τέλος αυτής ιδιαίτερες επιπτώσεις. Ξαφνικές ειδήσεις θα προσφέρουν μεγάλη χαρά.

Επαγγελματικά

Περίεργη εβδομάδα, καθώς θα επικρατήσει μία έντονη κυκλοθυμία και υπερένταση. Ωστόσο στο τέλος αυτής θα αποφευχθούν τα χειρότερα, χωρίς σημαντικές επιπτώσεις. Προσοχή σε οικονομικά ξεσπάσματα, καθώς καραδοκεί ένας πολυέξοδος μήνας.

Σχέσεις

Ευνοϊκή εβδομάδα, για να ξεκαθαρίσετε συζητήσεις όπου μπορείτε να αποσαφηνίσεται, τα κοινά θέλω αλλά και τον ορίζοντα τις σχέσεις σας με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, θα αναζητήσετε τον έρωτα στον επαγγελματικό σας χώρο.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Μία νέα εβδομάδα με πιθανές και απίθανες συναντήσεις θα δημιουργήσουν τις κατάλληλες συνθήκες, για να μπορέσετε να αφήσετε σημαντικά προβλήματα στο παρελθόν. Νέες συζητήσεις θα αποσαφηνίσουν θολές καταστάσεις.

Επαγγελματικά

Στο προσκήνιο θα βρεθούν ζητήματα που φέρετε στο μεγαλύτερο μερος την ευθύνη. Προσοχή στην αντίδραση σας και περιορίστε τον παρορμητισμό σας. Περιττά έξοδα θα κάνετε για ανάγκες καλλωπισμού και προσωπικής ανανέωσης.

Σχέσεις

Μπαίνετε σε μία ευνοϊκή περίοδο, που την εκμεταλλεύεστε για να αναζωπύρωσετε την σχέση σας ή να την επισημοποιήσετε με το ταίρι σας. Επίσης Θα παρουσιαστούν αξιόλογες ευκαιρίες για δέσμευση στους ελεύθερους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Θέματα της οικογένειας,  θα κυριαρχήσουν αυτή την εβδομάδα. Βγάζοντας οριστικά συμπεράσματα,  για την άποψη και τη θέση που έχει ο καθένας. Περιορισμένες θα είναι οι επαφές λόγω κακής διάθεσης.

Επαγγελματικά

Προσοχή στον ανταγωνισμό καθώς είναι επικίνδυνο να αντιδράσετε επιθετικά σε συνεργάτες που ίσως εκτιμήσετε ότι προσπαθούν να σας επιβληθούν. Οικονομικές δυσκολίες παραμένουν, δύσκολα θα μπορέσουν να βρουν λύσεις αυτή την εβδομάδα.

Σχέσεις

Είναι σημαντικό για εσάς και θα ξεκαθαρίσετε τις πραγματικές σας ανάγκες και προθέσεις απέναντι στο ταίρι σας, με αποτέλεσμα θετικής αποδοχής. Πιθανή επανασύνδεση για τους ελεύθερους που έχουν γεννηθεί τις τελευταίες πέντε ημέρες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Κομβική εβδομάδα και κρίσιμες συζητήσεις, για το πώς θα κινηθείτε σε συγκεκριμένα γεγονότα. Στο προσκήνιο θα βρεθεί ακόμα, πώς θα ανακτήσετε τον έλεγχο σε οικογενειακά ζητήματα, που θεωρείτε πως είστε παραγκωνισμένοι.

Επαγγελματικά

Αυτή την εβδομάδα, ανταμείβονται οι κόποι και οι προσπάθειες, με μεθοδικές κινήσεις. Με σκοπό να είστε συνεχώς στο επίκεντρο, δείχνοντας το εύρος των ικανοτήτων σας Οικονομική σταθερότητα χωρίς αλλαγές.

Σχέσεις

Έντονες διακυμάνσεις και σημαντικές διαφωνίες θα προκύψουν απο συζητήσεις οικογενειακής φύσεως και αρκετές προστριβές μέσα στην εβδομάδα με το ταίρι σας. Νέα γνωριμία αναπτερώνει το ηθικό μέσα στην εβδομάδα για τους ελεύθερους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Η πανσέληνος του Μαρτίου, θα σας βοηθήσει μέσα από δύσκολες καταστάσεις, να αναθεωρήσετε την άποψή σας για πρόσωπα που είχατε υπερεκτιμήσει. Αυτό ως αποτέλεσμα θα φέρει συναισθηματική ηρεμία.

Επαγγελματικά

Απαραίτητη η συγκέντρωση και η προσήλωση στο στόχο σας. Διότι βρίσκεστε σε μία εβδομάδα, όπου θα βάλεστε συνεχώς από τον ανταγωνισμό.
Προσοχή σε οικονομικά ζητήματα του παρελθόντος, που έρχονται στο προσκήνιο.

Σχέσεις

Ευνοϊκή εβδομάδα, για να συζητήσετε θέματα που θα εξελίξουν, την σχέση σας ή ακόμα, θα της δώσουν έναν άλλο καλύτερο αέρα, μαζί με το ταίρι σας. Οριστικές αποφάσεις, για παρόν και μέλλον, παίρνουν οι ελεύθεροι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα θα στραφείτε προς την κοινωνικοποίηση σας και θα επιδιώξετε να διεκδικήσετε μικρές στιγμές διασκεδάσεις. Ωστόσο κατά την διάρκεια της εβδομάδας δημιουργούνται οι συνθήκες για να μπορέσετε να διορθώσετε λάθη.

Επαγγελματικά

Διάσπαρτες συζητήσεις θα σας βοηθήσουν, να αντιληφθείτε πως αντιμετωπίζετε προβλήματα, από πρόσωπα που έχετε στηρίξει ή στηρίζεται. Είστε επιφυλακτικοί σε μεγάλα λόγια. Μικρές ανάσες και ανακούφιση σε οικονομικά ζητήματα.

Σχέσεις

Αυτή την εβδομάδα, η συναισθηματική ανάγκη σας, θα περιοριστεί έντονα στο να υπερτονίσεται τι αισθάνεστε για το ταίρι σας, ενδέχεται κίνδυνος να παρεξηγηθείτε. Οι ελεύθεροι, αδυνατείτε να δεσμευτείτε και απολαμβάνετε εφήμερες καταστάσεις.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αυτή η εβδομάδα θα φέρει πολλές υποχρεώσεις, έντονες δυσκολίες αλλά και όμορφες αλλαγές. Επιστρατεύετε την λογική και βρίσκεται ενέργεια από την οικογένεια, για να ξεπεράσετε τα συναισθηματικά, ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα της.

Επαγγελματικά

Με αμεσότητα και σοβαρότητα θα αντιμετωπίσετε προβλήματα. Όσο περισσότερο τα αμελείτε τόσο πιο επικίνδυνα γίνονται. Ιδιαίτερη προσοχή για ζητήματα επενδύσεων. Επιπλέον οικονομικά έξοδα θα σας αγχώσουν περισσότερο.

Σχέσεις

Αυτή την εβδομάδα θα αισθανθείτε την ανάγκη να αναζητήσετε εσωτερικά τι πραγματικά σας ενώνει και τι όχι με το ταίρι σας. Η ευστροφία και η διαύγεια σας, θα προκαλέσει νέα πρόσωπα για τους ελεύθερους.