Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 31/07-6/08

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

να έχετε κατά νου ότι το πιο ευνοϊκό διάστημα της εβδομάδας, είναι από Τετάρτη μεσημεράκι, μέχρι την Παρασκευή. Παρ’ όλα αυτά  στο ξεκίνημά της, μπορεί να διαψεύσει κάποιες από τις προσδοκίες σας, περισσότερο γιατί εσείς δεν προσμετρήσατε όλες τις παραμέτρους.

Επαγγελματικά

υπάρχουν αρκετές αρνητικές όψεις, που μπορεί να επηρεάσουν τη δουλειά σας, τα σχέδιά σας και να καθυστερήσουν τη διεκπεραίωση κάποιων υποχρεώσεών σας. Εσείς θα πρέπει να κρατάτε ψύχραιμη στάση και να μην σας πιάνει φούρια.

Σχέσεις

οι αρνητικές όψεις, επηρεάζουν και τα οικογενειακά θέματα, αλλά και τις σχέσεις, που όσο καλές κι αν είναι, πάντα κάποια συννεφάκια σκοτεινιάζουν την ηλιοφάνεια. Οι ελεύθεροι θα έχετε ευκαιρίες, που όμως, θέλουν προσοχή.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

αρκετά επικοινωνιακοί αυτό το διάστημα, θα μιλήσετε με κόσμο και θα διεκπεραιώσετε έναν μεγάλο όγκο υποχρεώσεων. Ευνοούνται αρκετά οι μετακινήσεις, γι αυτό αν έχετε αποφασίσει να ταξιδέψετε μπορείτε άνετα να το κάνετε. Προσοχή στο Σαββατοκύριακο που θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο.

Επαγγελματικά

ένα έκτακτο έξοδο σας αναστατώνει, αλλά ωστόσο δεν θα επηρεάσει πολύ τον τραπεζικό σας λογαριασμό και την οικονομική σας πορεία. Μια μικρή αναστάτωση στη δουλειά, επίσης είναι εύκολα διαχειρίσιμη, αρκεί να είστε ψύχραιμοι.

Σχέσεις

ανατροπές στις σχέσεις στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου και αυτό ισχύει για όλους. Σε μεγαλύτερο ή σε μικρότερο βαθμό, ο καθένας από σας, θα περάσει από μια αισθηματική κρίση, που, είτε θα ανανεώσει τις σχέσεις, είτε θα τις λήξει οριστικά. Οι ευκαιρίες όμως, δεν θα λείψουν για τους ελεύθερους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

καθώς μπαίνει ο Αύγουστος, κλείνεστε στον εαυτό σας και προτιμάτε να απομονωθείτε στον δικό σας χώρο, προκειμένου να ανασυντάξετε τις σκέψεις και να κάνετε μια γενική ανασκόπηση στα πεπραγμένα σας.

Επαγγελματικά

το δύσκολο Σαββατοκύριακο θα φέρει έκτακτα έξοδα, που θα επηρεάσουν την γενικότερη οικονομική σας πορεία, αλλά και τις επιδιώξεις σας. Ωστόσο, οι επιτυχίες στη δουλειά, αναπτερώνουν λίγο το ηθικό σας και σας δίνουν δύναμη να αντεπεξέλθετε.

Σχέσεις

οι σχέσεις στο προσκήνιο καθώς πλησιάζει το Σαββατοκύριακο. Μια είδηση που δεν θα σας αρέσει καθόλου, ένας διαπληκτισμός με το ταίρι σας, μια ασυμφωνία με κάποιον δικό σας άνθρωπο, δεν θέλει και πολύ να ανάψει το φυτίλι. Προσοχή, σύνεση και ψυχραιμία, συνιστώνται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

εξοδάκια και διαφωνίες, κυρίως με τα δικά σας πρόσωπα, θα σας ταλαιπωρήσουν στις αρχές της εβδομάδας. Όσο περνά ο καιρός όμως, είναι σίγουρο ότι θα ανακάμψετε. Και μην ανησυχείτε το κομπόδεμά σας, θα παραμείνει άθικτο.

Επαγγελματικά

οι εντάσεις στο χώρο της δουλειάς θα εξακολουθήσουν να σας τη δίνουν στα νεύρα, παρ’ όλα αυτά, θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τα προβλήματα και να πορευθείτε προς την επιτυχία. Σταθερότητα στα οικονομικά επίσης, σας ικανοποιεί απόλυτα.

Σχέσεις

κυρίως οι πολύ κοντινές σας σχέσεις είναι αυτές που θα προβληματιστούν, τόσο γιατί είστε μέσα στα νεύρα, όσο και γιατί το πλανητικό σκηνικό δεν συνάδει προς την καλυτέρευση. Όσοι είστε ελεύθεροι ωστόσο, θα κάνετε γνωριμίες, που μπορεί να αποδειχθούν, εξαιρετικές.

ΛΕΩΝ

Γενικά

τα προβλήματα που αντιμετωπίσατε τον Ιούλιο, θα σας ταλαιπωρήσουν αρκετά και στις αρχές του Αυγούστου. Οι δυο πρώτες μέρες δε, είναι οι δυσκολότερες. Όσοι δε, από εσάς έχετε θέματα υγείας καλό είναι να προσέχετε. Γι αυτό θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε όλη σας την ψυχραιμία.

Επαγγελματικά

οι επαγγελματικές συμφωνίες, που σκοπεύετε να κλείσετε, θα καθυστερήσουν. Τα έσοδα καθυστερούν να έρθουν στην τσέπη σας, κι εσείς, αρχίζετε να χάνετε την ψυχραιμία σας. Να διατηρήσετε ψύχραιμη στάση, σταδιακά, όλα θα φτιάχνουν.

Σχέσεις

προβλήματα και στις στενές σας σχέσεις. Ασυμφωνίες, διαπληκτισμοί, διαφωνίες και εντάσεις στις σχέσεις, φέρνουν ανησυχία, ανασφάλεια και νεύρα. Προσπαθήστε να είστε ήρεμοι και να αφήσετε το χρόνο να γιατρέψει τις πληγές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

το διάστημα αυτό περιλαμβάνει πολλά ανατρεπτικά γεγονότα, η αντιμετώπιση των οποίων, θα εξαρτηθεί από το πόσο καλά μπορείτε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και την ορθότητα της κρίσης σας. Η καλή σας ψυχολογία και η αισιοδοξία σας, είναι οι παράγοντες που θα παίξουν τον κυριότερο ρόλο.

Επαγγελματικά

Κάποιοι περιορισμοί, κάποιες καθυστερήσεις θα συμβούν, όπως είναι αναμενόμενο. Αν όμως έχετε ήδη μεριμνήσει για να διευθετηθούν οι υποχρεώσεις σας, δεν θα σας φανούν και πολύ.

Σχέσεις

Οι ελεύθεροι, θα έχετε αρκετές ευκαιρίες να γνωρίσετε κόσμο, κι αν είστε σε διακοπές, ακόμα καλύτερα, μια και οι έρωτες του καλοκαιριού, σε σας, ανοίγουν προοπτικές σταθερότητας. Η αισθηματική σας ζωή βελτιώνεται κατά πολύ χάρη στις πλανητικές συνθήκες αλλά και στις δικές σας προσπάθειες

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αυτό που θα πρέπει να αποφύγετε, είναι οι τελεσίδικες αποφάσεις και λύσεις. Δεν ήρθε η ώρα ακόμα για να τελειώσετε με καταστάσεις. Δώστε χρόνο στις εξελίξεις να δείξουν την πραγματική τους πορεία. Να προσέξετε γενικά τα έξοδα, που μπορεί να δημιουργήσουν αντιδράσεις στα πρόσωπα της οικογένειάς σας

Επαγγελματικά

Σκέφτεστε διακοπές και δεν έχετε άδικο, καθώς έχετε κουραστεί αρκετά. Όμως, οι υποχρεώσεις σας δεν έχουν τελειώσει. Καλά θα κάνετε να επιστρέψετε στην καθημερινότητα και μάλιστα να είστε όσο πιο συνεπείς γίνεται

Σχέσεις

ακόμα κι αν οι διακοπές σας, δεν είναι προγραμματισμένες γι αυτό το μήνα, δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες για διασκέδαση και κοινωνικότητες, αλλά και για καινούριες γνωριμίες που προκύπτουν μέσα από αυτές. Αν δεν είστε όμως, ελεύθεροι, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί ο κίνδυνος να αποκαλυφθούν οι ατασθαλίες σας, είναι μεγάλος

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Οι ανάγκες σας, είτε είναι οικονομικές είτε όποιου άλλου τύπου, θα εκπληρωθούν με το παραπάνω. Αυτό που πρέπει να προσέξετε, είναι να μην θίξετε τους άλλους με τα λεγόμενά σας, γιατί δεν θέλετε με κανέναν τρόπο να σας απομονώσουν.

Επαγγελματικά

Σε ό,τι έχει να κάνει με την προώθηση των οικονομικών σας συμφερόντων, θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε τη μαγική φόρμουλα «μέθοδος – οργάνωση – συνέπεια». Αν το καταφέρετε αυτό, ο επαγγελματικός και οικονομικός τομέας, θα είναι από τους πιο ευνοημένους.

Σχέσεις

θα μπορέσετε να απολαύσετε τα δώρα μιας καλής σχέσης, στης οποίας την υγιή διαμόρφωση έχετε συμβάλλει κατά πολύ, εσείς οι ίδιοι. Όσοι είστε ελεύθεροι ακόμα, οι γνωριμίες θα είναι πολλές, αλλά οι επιλογές, δύσκολες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Χρειάζεται να είστε οργανωμένοι αυτό το διάστημα, και να μην ξεφεύγετε του μέτρου, αν φυσικά θέλετε να πραγματοποιηθούν οι επιδιώξεις σας. Μια αλλαγή στην εμφάνισή σας, μπορεί να κρατήσει το κέφι και τον ενθουσιασμό σας, σε αρκετά υψηλά

Επαγγελματικά

ευνοούνται οι ελεύθεροι επαγγελματίες, κυρίως αυτοί που ασχολούνται με εποχιακές δουλειές. Τα οικονομικά, δεν θα σας απογοητεύσουν, αφού η τύχη είναι με το μέρος σας αλλά και σεις δεν δίνετε και μεγάλη σημασία στο χρήμα.

Σχέσεις

εσείς που ακόμα παραμένετε ελεύθεροι και δηλώνετε ότι σκοπεύετε να παραμείνετε έτσι, να είστε βέβαιοι ότι λογαριάζετε χωρίς τον ξενοδόχο. Μια γνωριμία πρόκειται να εξάψει την ερωτική σας φαντασία, και πού ξέρετε ίσως αποδειχθεί έρωτας ζωής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

: τα επαγγελματικά, με επιτακτικό τρόπο, απαιτούν να ασχοληθείτε κατ’ αποκλειστικότητα μαζί τους, και να μην προσπαθήσετε να βρείτε χρόνο για τίποτα άλλο. Αυτό μπορεί να έχει αντίκτυπο στις σχέσεις και στην οικογένεια, αλλά δεν φαίνεται να πτοείστε.

Επαγγελματικά

Τα οικονομικά θα είναι ισορροπημένα, εσείς όμως, φροντίστε να είστε σε ετοιμότητα για ξαφνικά έξοδα, αλλαγές και ανακατατάξεις στα εισοδήματα, αλλά και ανάγκες που θα πρέπει να καλυφθούν.

Σχέσεις

Οι ελεύθεροι θα έχετε αρκετές ευκαιρίες, για γνωριμίες. Θα πρέπει όμως, να τις περάσετε από ψιλό κόσκινο και να κάνετε ένα καλό ξεσκαρτάρισμα για να κρατήσετε αυτές που αισθάνεστε ότι μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Να μην αφήσετε τον Άρη από τον Κριό να σας δημιουργεί φούρια και βιασύνη. Να αφήνετε τα πράγματα να εξελίσσονται φυσιολογικά και στην ώρα τους. Η ηρεμία και η μεθοδικότητά σας, θα είναι τα όπλα σας ενάντια στις κακοτοπιές, όχι μόνο τώρα αλλά και για ένα μεγάλο διάστημα πιο μετά.

Επαγγελματικά

να αποφύγετε να είστε εριστικοί με τους συνεργάτες σας. Ξέρετε καλά ότι οι σωστές συνεργασίες, φέρνουν την επιτυχία μια ώρα αρχύτερα. Φροντίστε να είστε μεθοδικοί και αποτελεσματικοί με ό,τι αναλαμβάνετε και να μην διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια

Σχέσεις

θα διεκδικήσετε την αγάπη του ανθρώπου που έχει αποσπάσει το ερωτικό σας ενδιαφέρον και ίσως ξεκινήσει μια σχέση με προδιαγραφές μακροβιότητας. Όσο για σας που είστε σε δέσμευση, θα σας δοθούν ευκαιρίες να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα και να πείτε επιτέλους αυτά που εδώ και καιρό «καταπίνετε»

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

μικρές ανάσες χαράς, μέσα σε μια μονότονη καθημερινότητα είναι ό,τι καλύτερο για σας, που έχετε ανάγκη να ξεφεύγετε πού και πού. Η οικογένεια θα παίξει σημαντικό ρόλο στο καθημερινό σας γίγνεσθαι. Πρόσωπα που αγαπάτε, θα είναι δίπλα σας, ό,τι κι αν γίνει.

Επαγγελματικά

Αν αισθάνεστε την ανάγκη να προβείτε σε αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα, μπορείτε να το κάνετε, αφού φυσικά έχετε σκεφθεί όλες τις παραμέτρους. Αυτό το διάστημα ευνοούνται οι αλλαγές, εννοείται με τις καλύτερες οικονομικές προϋποθέσεις.

Σχέσεις

τα αισθηματικά σας βρίσκονται σε μεταβατικό στάδιο, γι αυτό θα χρειαστεί να είστε υπομονετικοί. Τίποτα δεν έχει αποφασιστεί ακόμα και όλα είναι ρευστά. Κάποιοι μπορεί να απογοητεύεστε που δεν «τσουλάει» η κατάσταση, αλλά η ανταμοιβή, θα είναι μεγάλη.