Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 27/03-02/04

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Να σκέφτεστε πολύ καλά πριν πάρετε αποφάσεις. Να αναλάβετε πρωτοβουλίες αλλά με σύνεση, κατανέμοντας τις προτεραιότητές σας, όπως πρέπει. Να αποφύγετε να προσπαθήσετε να επιβάλλετε το εγώ σας, στους ανθρώπους που σας περιβάλλουν, αν δεν θέλετε να έχετε παρεξηγήσεις

Επαγγελματικά

είστε σε θέση να αναλάβετε οποιαδήποτε εργασία, έχει συγκεκριμένες και δύσκολες απαιτήσεις. Θα καταφέρετε να καταξιωθείτε, παρ’ όλο που δεν θα είναι εύκολο, ούτε χωρίς κόπο και ανώδυνα. Οικονομική σταθερότητα.

Σχέσεις

στην προσπάθειά σας να επιβάλλετε το εγώ σας στη σχέση και στον σύντροφό σας, μπορεί να έρθετε σε ρήξη. Ιδιαίτερα αν ο σύντροφός σας είναι επίσης παρορμητικός και θέλει και εκείνος να επιβάλλει το δικό του εγώ. Μια νέα γνωριμία έρχεται να ενθουσιάσει τους ελεύθερους.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Καλές και τυχερές γνωριμίες, ανάπτυξη, απολαύσεις, καλοπέραση, θα είναι το μότο σας γι αυτό το διάστημα. Είναι η πιο ιδανική περίοδος για να ταξιδέψετε να διευρύνετε τους ορίζοντες και τις γνώσεις σας, και φυσικά, να ψυχαγωγηθείτε.

Επαγγελματικά

θα έχετε την ευκαιρία να επεκταθείτε κοινωνικά και επαγγελματικά, και να έρθετε σε επαφή με πολύ αξιόλογα άτομα, που θα σας ανοίξουν πολύ ενδιαφέροντες ορίζοντες αλλά και θα βοηθήσουν να αποκτήσετε έναν ικανοποιητικό τραπεζικό λογαριασμό.

Σχέσεις

μια σχέση, έχει όλες τις προϋποθέσεις να μετατραπεί σε έναν βαθύτερο και σοβαρότερο δεσμό ζωής. Οι ελεύθεροι θα φλερτάρετε, θα ερωτευθείτε, θα απολαύσετε την καλή ζωή και την καλή παρέα του αντίθετου φύλου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

αυτό το διάστημα θα ξεκουραστείτε, θα χαλαρώσετε καθώς θα επιδιώξετε να μείνετε στο σπίτι, στο οικείο περιβάλλον, εκεί που νιώθετε ασφαλείς και προστατευμένοι. Η συναισθηματική σας ζωή σας καλύπτει απόλυτα και δεν υπάρχει τίποτα άλλο να ζητήσετε απ’ τη ζωή σας.

Επαγγελματικά

σπουδαίο ρόλο θα παίξουν η δημιουργική φαντασία, αλλά και η αφοσίωση που θα δείξετε στις επιδιώξεις της συνεργασίας που έχετε ξεκινήσει. Όσοι αναζητάτε εργασία, είναι καλή περίοδος για να κατασταλάξετε. Οικονομική σταθερότητα.

Σχέσεις

σας καλύπτει απόλυτα η συναισθηματική σας ζωή. Αισθάνεστε πλήρεις και ικανοποιημένοι από τις σταθερές σας σχέσεις. Όσο για τους ελεύθερους μπορούν άνετα να αναζητήσουν το ιδανικό τους ταίρι. Οι φιλίες που δημιουργούνται αυτή την περίοδο, βασίζονται στην αγάπη και την τιμιότητα

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

έχετε βαλθεί αυτό το διάστημα να εξολοθρεύσετε όλα τα κακά του κόσμου, από τον κόσμο σας. Θα ξεσκεπάσετε παράνομες δραστηριότητες, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον κοινωνικό σας χώρο. Κι όλα αυτά, επειδή επιλέξατε να κάνετε μια επανεκκίνηση στη ζωή σας, πιο καθαρή και πιο διαφανή.

Επαγγελματικά

: θα αναλάβετε πρωτοβουλίες και θα κατανείμετε τις δραστηριότητές σας έτσι, ώστε να γίνεται πιο εποικοδομητικά η δουλειά σας. Ωστόσο, να σκέφτεστε αρκετά πριν αποφασίσετε για οτιδήποτε αφορά στη δουλειά σας.

Σχέσεις

η εγωιστική σας διάθεση να επιβάλλετε το δικό σας στη σχέση, θα σας φέρει σε ρήξη με το σύντροφό σας. Και αν η σχέση, δεν έχει γερά θεμέλια, μπορεί και να λήξει οριστικά. Νέες γνωριμίες έρχονται να σας ενθουσιάσουν και να κάνουν τη ζωή σας πιο συναρπαστική.

ΛΕΩΝ

Γενικά

πολύ καλές κοινωνικές επαφές θα κάνετε αυτό το διάστημα, που θα σας επιτρέψουν να «τρέξετε» τα σχέδιά σας με τον καλύτερο και ικανοποιητικότερο τρόπο. Κοινωνικές επιτυχίες σας περιμένουν αλλά και αναγνώριση και καταξίωση.

Επαγγελματικά

αν είστε καλλιτέχνες θα ευνοηθείτε αυτή την περίοδο που είστε περισσότερο δημιουργικοί από ποτέ. Τα σχέδιά σας προωθούνται από άτομα κύρους, που επικροτούν και επιβραβεύουν τις προσπάθειές σας.

Σχέσεις

έντονες ερωτικές στιγμές, και ένας μεγάλος έρωτας, που έρχεται να καθορίσει το αισθηματικό σας μέλλον. Θα εξομολογηθείτε τον έρωτά σας, θα αλλάξετε την εμφάνισή σας και θα διασκεδάσετε με φίλους. Οι σταθερές σχέσεις, είναι έτοιμες να κάνουν το επόμενο βήμα τους.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

ορθή κρίση, δημιουργική φαντασία, και πολλές ευκαιρίες, θα κάνουν την εβδομάδα σας ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική. Αρκεί να βλέπετε τα πράγματα αισιόδοξα, και να μην γκρινιάζετε με το παραμικρό. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας.

Επαγγελματικά

Σχέσεις

θα είστε σε θέση να ξέρετε εκ των προτέρων τι μέρος του λόγου είναι ο καθένας που σας πλησιάζει για να σας διεκδικήσει ερωτικά. Ο έρωτας πάντως, θα προκύψει μέσα από τη συμμετοχή σας σε ομαδικές δραστηριότητες.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

η συμμετοχή σας σε ομάδες με κοινά ιδανικά και κοινούς στόχους, εκτός από διεύρυνση των οριζόντων σας, θα σας φέρει και σε επαφή με άτομα που έχουν όλα τα εχέγγυα να εξελιχθούν σε σχέσεις, ακόμα και σοβαρές, ακόμα και σχέσεις ζωής.

Επαγγελματικά

να αποφύγετε να αντιδράσετε εκρηκτικά όταν κάποιοι συνεργάτες σας, δεν θα μπορέσουν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις και στους ρυθμούς δουλειάς σας. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας σε κάθε περίπτωση.

Σχέσεις

θα δείτε τα λάθη σας και θα αναλάβετε τις ευθύνες σας, απέναντι στο σύντροφό σας, έτσι, θα αποφευχθεί η κρίση στη σχέση αλλά και θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα μεταξύ εσάς και του συντρόφου σας. Η σχέση είναι έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

κινείστε σε ένα έντονο περιβάλλον, με έντονους προσωπικούς ρυθμούς. Προσέξτε όμως, γιατί η έλλειψη υπομονής που σας διακρίνει, μπορεί να οδηγήσει σε ατυχήματα κάθε είδους, λόγω κεκτημένης ταχύτητας. Ευχάριστο διάλειμμα στις 28 που θα δεχθείτε προσκλήσεις για διασκέδαση

Επαγγελματικά

δένετε πολύ αρμονικά με το επαγγελματικό σας περιβάλλον και σταματάτε επιτέλους να είστε επικριτικοί με συνεργάτες που δεν κάνουν τη δουλειά όπως εσείς θέλετε. Τα οικονομικά ανεβαίνουν ταχύτατα και το άγχος σας περιορίζεται στο ελάχιστο.

Σχέσεις

έχετε κάνει προσπάθειες για να διαμορφώσετε τις συνθήκες της σχέσης σας όπως σας εξυπηρετεί συναισθηματικά, ερωτικά, αλλά και πρακτικά. Οι φιλίες που θα δημιουργηθούν αυτό το διάστημα, βασίζονται στην ειλικρινή αγάπη και έχουν προϋποθέσεις να εξελιχθούν σε μεγάλο έρωτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

η κοινωνική θέση, τα χρήματα, ο έρωτας, έρχονται εύκολα σε σας, αυτό το διάστημα. Η καλή ζωή, η διασκέδαση, είναι δεδομένα μεν, αλλά αποτελούν την πληρωμή για τους κόπους που έχετε κάνει ως τώρα. Ώριμοι και υπεύθυνοι, θα αλλάξετε τη ζωή σας προς το καλύτερο.

Επαγγελματικά

θα είστε σε θέση να αξιοποιήσετε οποιαδήποτε ευκαιρία κι αν σας παρουσιαστεί, για να βγάλετε χρήματα. Μετά από πολλή και σκληρή δουλειά, οι ικανότητές σας αναγνωρίζονται και αυτό έχει αντίκτυπο στον τραπεζικό σας λογαριασμό

Σχέσεις

ανοίγει ένας νέος κύκλος ζωής για σας. Είτε επιλέξετε να μείνετε μόνοι και ελεύθεροι, είτε με σύντροφο, η ζωή και η καθημερινότητά σας αλλάζουν προς το καλύτερο. Σε λίγο χρονικό διάστημα, αυτή η νέα κατάσταση θα παγιωθεί και εσείς θα είστε πολύ ευτυχισμένοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

προκειμένου να επιτύχετε την μεγαλύτερη δυνατή αναγνωρισιμότητα και την κοινωνική καταξίωση, δεν θα διστάσετε να σχετιστείτε με άτομο, σε θέση ισχύος, ή μεγαλύτερης ηλικίας και εμπειρότερο

Επαγγελματικά

νέοι ορίζοντες παρουσιάζονται και νέες ευκαιρίες για άνοδο, προαγωγή και καταξίωση. Μπορεί να αλλάξετε δουλειά, ή επιτήδευμα, αυτό το διάστημα. Οι εμπειρίες του παρελθόντος αν χρησιμοποιηθούν σωστά, είναι οδηγοί για το μέλλον.

Σχέσεις

γρήγοροι και αποτελεσματικοί στο να κατοχυρώσετε την αγάπη του συντρόφου σας. Αυτό το διάστημα, θα επιδοθείτε σε πολλή διασκέδαση, ίσως και μέχρι πρωίας, με διάθεση άκρως ερωτική, και οι ελεύθεροι σε πολύ φλερτ. Στις αρχές της εβδομάδας, μάλιστα θα ζήσετε μοναδικές ερωτικές στιγμές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

το πλανητικό σκηνικό, σας ευνοεί στο να δραστηριοποιηθείτε, προς την κατεύθυνση των σοβαρών αποφάσεων, αλλά και στην εστίαση σε έναν συγκεκριμένο στόχο. Αυτό, θα σας καταστήσει δημοφιλείς στον επαγγελματικό χώρο, αλλά και θα ξεκουράσει τις ανησυχίες σας.

Επαγγελματικά

η άνοδος των οικονομικών αρχίζει από τη στιγμή που τακτοποιείτε τις χρηματοβόρες, υποχρεώσεις σας. Γιατί κακά τα ψέματα, έσοδα είχατε. Όμως ήταν τόσο πολλές οι υποχρεώσεις, τα χρήματα δεν έφταναν. Επαγγελματική καταξίωση και προαγωγή.

Σχέσεις

σοβαρές αποφάσεις που αφορούν στην καλή συνέχεια ή στο επόμενο βήμα μιας σοβαρής σχέσης. Ωστόσο, οι αντοχές σας στις δυσάρεστες αισθηματικές εκπλήξεις, δεν είναι μεγάλη. Δεν σκοπεύετε να κουράζεστε για ανούσια πράγματα. Οι εντάσεις ωστόσο, θα εκτονωθούν πιο μετά.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

η διαίσθησή σας λειτουργεί τέλεια αυτό το διάστημα. Θα είστε σε θέση να μπορείτε να προβλέψετε το αποτέλεσμα των επιλογών σας, έτσι ώστε να μειώσετε αρκετά πολύ την περίπτωση του λάθους. Αξιόπιστοι προς τις υποχρεώσεις σας, το τέλος του μήνα σας βρίσκει αισιόδοξους.

Επαγγελματικά

αν θέλετε να βάλετε κάποια χρήματα στην άκρη, σταματήστε να ξοδεύετε αλόγιστα. Θα κλείσετε συμφωνίες, μέσα από τα επικοινωνιακά μέσα. Τηρώντας το μέτρο και τη δεοντολογία, η άνοδος είναι εξασφαλισμένη, κι ας παραπονιέστε ότι πηγαίνετε με «το σταυρό στο χέρι».

Σχέσεις

η συναισθηματική σας ζωή, σας δίνει ένα αίσθημα πληρότητας και ολοκλήρωσης. Καλύπτεστε απόλυτα από το ταίρι σας, και δεν αποκλείεται καθόλου να αποφασίσετε να επισημοποιήσετε όσοι είστε ακόμα ανύπαντροι. Οι ελεύθεροι σκοπευτές, θα κάνετε γνωριμίες, αλλά το ρίσκο είναι μεγάλο, γι αυτό περιορίστε τις προσδοκίες σας.