Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 26/06-2/07

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

θα επενδύσετε πολλή ενέργεια προκειμένου να αποκτήσετε στοργή και αγάπη. Ο φόβος της απώλειάς της όμως, θα κάνει τις σχέσεις σας να τρικλίζουν από τη μία κρίση στην άλλη και αυτό επεκτείνεται και στις φιλικές σχέσεις αλλά και στις κοινωνικές γνωριμίες.

Επαγγελματικά

κάνετε τα πάντα για να σας εκτιμήσουν οι συνεργάτες σας. έρχεστε κοντά με αυτούς που σέβονται τις προσπάθειές σας και απομακρύνεστε από αυτούς που μένουν αδιάφοροι στα προσόντα σας. Οικονομικές σπατάλες για αγορές πραγμάτων που προσδίδουν κύρος.

Σχέσεις

ένας μεγάλος έρωτας έρχεται να σας βγάλει από τα καθιερωμένα. Θα κάνετε ό,τι περνάει από το χέρι σας να τον κρατήσετε κοντά σας. Αρχικά θα μπείτε στη διαδικασία να εξομολογηθείτε τα αισθήματά σας, και μετά θα προχωρήσετε ακόμα και σε έξοδα για χάρη του.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

προκλητική η συμπεριφορά σας απέναντι σε όλους. Ξαφνιάζετε τους πάντες γιατί κανείς δεν σας έχει συνηθίσει έτσι. Οι ξαφνικές πρωτότυπες ιδέες σας θα κάνουν πολύ καλή εντύπωση. Η εκκεντρική σας συμπεριφορά όμως, θα δημιουργήσει «σούσουρο» στον περίγυρό σας.

Επαγγελματικά

η χρήση της προηγμένης τεχνολογίας και η αγορά εξοπλισμού, θα βοηθήσει τη δουλειά σας να πάει ένα βήμα πιο πάνω. Αν και θα είστε προκλητικοί στις επικοινωνίες σας, ωστόσο οι συνεργασίες που θα προκύψουν από αυτές θα αυξήσουν το εισόδημά σας.

Σχέσεις

αρκετά κτητικοί στις σχέσεις σας, εφευρίσκετε πρωτότυπους τρόπους να ελέγξετε το σύντροφό σας. Τα δύσκολα θα έρθουν όταν σας πάρει είδηση και αρχίσει να αντιδρά. Εκεί, ο φόβος της απώλειας της αγάπης, θα σας κάνει να συμπεριφέρεστε πολύ προκλητικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

κατανοείτε, επιτέλους, πόσο μεγάλο ρόλο παίζει το ασυνείδητο στο συνειδητό νου και διαμορφώνετε τη συμπεριφορά σας έτσι, ώστε να δείχνετε μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τα αισθήματα των άλλων. Αυτάρκεις αυτή το βδομάδα και με δυνατό χαρακτήρα παρουσιάζεστε.

Επαγγελματικά

όσοι ασχολείστε με τον τομέα της συμβουλευτικής θα έχετε εύνοια. Ωστόσο, δεν θα αποφύγετε κάποιες συγκρούσεις στο επαγγελματικό περιβάλλον καθώς οι συνεργάτες σας, υπονομεύουν τη δουλειά σας. Οικονομική εύνοια, αλλά και έξοδα

Σχέσεις

δεν είστε σε θέση να γνωρίζετε πόσο πολύ μετράτε για το σύντροφό σας και αυτό μπορεί να δημιουργήσει ένα «ανακριτικό» στιλ, συμπεριφοράς σας απέναντί του. Εντάσεις και ρήξεις στις σχέσεις αλλά και νέοι έρωτες κάνουν την εμφάνισή τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

αρκετά εφευρετικοί με πρωτότυπες ιδέες παρουσιάζεστε στον κοινωνικό σας περίγυρο και δημιουργείτε «εντυπώσεις». Μπορεί να γίνετε λίγο προκλητικοί, ως προς τη συμπεριφορά σας, καθώς σας πνίγει η αδικία της κοινωνίας, ωστόσο, θα καταφέρετε να αναδειχθείτε.

Επαγγελματικά

αποφασίζετε να προχωρήσετε σε αγορές, πιθανότατα κάποιου εξοπλισμού που θα βοηθήσει τη δουλειά σας ως προς την οργάνωσή της, συνεπώς και την αποτελεσματικότητά της. Τα οικονομικά είναι σε άνοδο.

Σχέσεις

οι σχέσεις, δεν είναι σε πρώτη προτεραιότητα αυτή την εποχή, ωστόσο, όσοι είστε σε σταθερές σχέσεις θα βοηθηθείτε ώστε να φέρετε έναν νέο αέρα αναζωογονητικό σε όλες του τις εκφάνσεις. Οι ελεύθεροι, δεν θα μείνετε χωρίς γνωριμίες.

ΛΕΩΝ

Γενικά

ο Ουρανός από τον Ταύρο, δεν θα σταματήσει να σας φέρνει τα πάνω κάτω,  φέρνοντάς σας προ γεγονότων που δεν είναι καθόλου εύκολα να διαχειριστείτε. Η ψυχολογία σας, μπορεί να σκαμπανεβάζει σε βαθμό που να νομίζετε ότι είστε πραγματικά, οι πιο κακότυχοι του ζωδιακού.

Επαγγελματικά

περνάτε μια φάση, που θέλετε όλοι, συνεργάτες, ανώτεροι, αλλά και υφιστάμενοι, να δείχνουν την εκτίμησή τους, στις προσπάθειές σας. Θα κάνετε ό,τι περνά από το χέρι σας για να το πετύχετε αυτό. Φυσική συνέπεια θα είναι να αγχώσετε και να αγχωθείτε.

Σχέσεις

γίνεστε κτητικοί, αν δεν είστε ήδη, και ζηλιάρηδες καθώς βγαίνουν στην επιφάνεια οι ανασφάλειές σας σε ό,τι αφορά στη σχέση σας. Κάθε απόπειρά σας να ελέγξετε το σύντροφό σας, καταλήγει σε καβγάδες και εντάσεις. Αντί να «τσαντίζεστε», καλύτερα εκφράστε τα αισθήματά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

νιώθετε απογοητευμένοι, γιατί οι επιθυμίες και οι προσδοκίες σας δεν έχουν ευοδωθεί, ό,τι και να κάνετε. Εκτιμήσατε λάθος κάποιες καταστάσεις και φυσικά, τώρα, πληρώνετε τις συνέπειες. Στην κατάσταση που είστε, είναι πολύ εύκολο για κάποιους, να σας εξαπατήσουν.

Επαγγελματικά

άστοχες οι ενέργειές σας, ως προς την επίτευξη των στόχων σας. Πιστέψατε στα λόγια κάποιων συνεργατών, και δελεαστήκατε από τις οικονομικές προσφορές τους, που δεν ήταν ό,τι καλύτερο. Τώρα, καλείστε να βγάλετε «τα κάρβουνα απ’ τη φωτιά»

Σχέσεις

δεν λαμβάνετε την απαραίτητη προσοχή από το σύντροφό σας και αυτό σας δημιουργεί ανασφάλεια, την οποία εκδηλώνετε με τη μορφή πίεσης απέναντί του. Ως συνέπεια, αυτό που λαμβάνει ο σύντροφος από εσάς, είναι αδιαφορία για τα αισθήματά του. Προσέξτε!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

παίρνετε την απόφαση να αλλάξετε στάση ζωής, περισσότερο για να νιώσετε εσείς καλά. Όμως, μπορεί κάποιοι από το περιβάλλον σας να μην συμφωνούν με αυτό και να σας το δείξουν με άκομψο τρόπο. Τότε γίνεστε προκλητικοί και η συμπεριφορά σας άκρως εκκεντρική.

Επαγγελματικά

η αγορά προϊόντων προηγμένης τεχνολογίας, θα δώσει ώθηση στη δουλειά σας και θα φέρει κέρδη από την αύξηση της πελατείας, αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες. Νέες ευκαιρίες για δουλειά παρουσιάζονται ξαφνικά, σε όσους αναζητούν εργασία.

Σχέσεις

η εκκεντρικότητα στη συμπεριφορά σας, επεκτείνεται και στον αισθηματικό τομέα, όπου στην προσπάθειά σας να κατανοήσετε τα αισθήματα του συντρόφου ή του προσώπου που σας ενδιαφέρει, καταφεύγετε σε συμπεριφορές, που εσείς θεωρείτε πρωτότυπες, οι άλλοι όμως εκπλήσσονται, όχι πάντα ευχάριστα…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

η συναισθηματική και κοινωνική σας ζωή, σας καλύπτουν απόλυτα. Έτσι, θα έχετε την ευκαιρία και τον ελεύθερο χρόνο να ασχοληθείτε με πολιτιστικά θέματα και ομαδικές δραστηριότητες, που δεν είναι απλά ένα χόμπι. Όσοι ασχολείστε με ομαδικές δραστηριότητες, θα είστε πολύ δυναμικοί και «δουλευταράδες».

Επαγγελματικά

παρ’ όλο που νιώθετε ανασφαλείς σε ό,τι αφορά στα σχέδιά σας, οι συνθήκες είναι πολύ με το μέρος σας και συμβάλλουν θετικά στην υλοποίηση των ιδεών σας. Έτσι, θα υπάρξει η πολυπόθητη οικονομική άνοδος.

Σχέσεις

ευνοϊκότατες προϋποθέσεις για να βιώσετε μια ερωτική σχέση σε όλη της την ένταση, κι ας είναι με διαφορά ηλικίας. Ο ερωτικός σας σύντροφος αποδεικνύεται η καλύτερη συναισθηματική επένδυση όλων των εποχών, γι αυτό και θα είναι ο κύριός σας στόχος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

κακή η διάθεσή σας. Νιώθετε ανασφαλείς και κουρασμένοι από τις υποχρεώσεις. Δεν έχετε καθόλου κέφια, για τίποτα και μπορεί να αντιμετωπίσετε οικογενειακά προβλήματα. Θα ξοδέψετε χρήματα για το σπίτι, κυρίως για τον τεχνικό εξοπλισμό του. Προσοχή στην υγεία σας.

Επαγγελματικά

η ακεφιές επεκτείνονται και στο χώρο της δουλειάς. Οι συνεργασίες γίνονται με δυσκολία, και φαίνεται ότι δεν κατανοείτε τι πρέπει να γίνει στις ομαδικές δραστηριότητες. Αυτό μπορεί να σας φέρει σε ρήξη τόσο με τους συνεργάτες, όσο και με τα έσοδά σας.

Σχέσεις

συναισθηματικά, είναι μια δύσκολη περίοδος για τις σχέσεις. Όσοι είστε ελεύθεροι, είναι πολύ πιθανό να παραμείνετε ακόμα για καιρό έτσι. Όσοι βρίσκεστε σε σταθερές σχέσεις, θα έρθετε σε ρήξη με το σύντροφο και ίσως χρειαστεί να απομακρυνθείτε για κάμποσο διάστημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

νιώθετε ανασφαλείς και κουρασμένοι και γενικώς κακοδιάθετοι. Δεν έχετε κέφια για να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας. Οικογενειακά προβλήματα, σας ρίχνουν ακόμα πιο πολύ την ψυχολογία καθώς τα έξοδα τρέχουν και δεν μπορείτε να διαχειριστείτε τα χρήματά σας.

Επαγγελματικά

εντάσεις και στη δουλειά, δεδομένου ότι δεν είστε και πολύ καλά και δεν σηκώνετε «μύγα στο σπαθί σας». Οι συνεργάτες, και κυρίως οι υφιστάμενοί σας, φοβούνται να σας απευθυνθούν με αποτέλεσμα να υπάρχουν καθυστερήσεις στα σχέδιά σας.

Σχέσεις

δύσκολο το διάστημα και για τις σχέσεις. Καθώς έχετε να αντιμετωπίσετε άλλα προβλήματα, βάζετε στην άκρη τα αισθηματικά σας. Ο σύντροφος αισθάνεται παραμελημένος, και παραπονιέται διαρκώς. Αυτός είναι και ο λόγος που στην αγανάκτησή σας επάνω, μπορεί να δώσετε τέλος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες για να κάνετε αυτό που πραγματικά λαχταρά η ψυχή σας αυτό το διάστημα. Καθώς η καθημερινότητά σας παγιώνεται σε ένα πιο σταθερό σχήμα, οδηγείστε σε μια πιο ρεαλιστική αντιμετώπιση της ζωής και οι αποφάσεις σας έχουν κύρος και αλήθεια.

Επαγγελματικά

η δουλειά σταθεροποιείται καθώς οι προσπάθειές σας αποδίδουν καρπούς. Τα σχέδιά σας μπορούν να υλοποιηθούν, και να βρουν μάλιστα πρακτική εφαρμογή. Όλοι είναι ευχαριστημένοι από εσάς. Οικονομική εύνοια και μικρή άνοδος.

Σχέσεις

θα βιώσετε μια ερωτική εμπειρία, με κάποιο πρόσωπο, που ίσως έχει αρκετά μεγαλύτερη ηλικία από εσάς. Αυτή η εμπειρία, θα σας οδηγήσει σε συναισθηματικά μονοπάτια, πιο πνευματικά, επομένως και πιο σταθερά. Είναι ίσως, ό,τι καλύτερο θα μπορούσατε να κάνετε

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

η κοινωνική σας ζωή, σας καλύπτει απόλυτα. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να ασχοληθείτε με πολιτιστικά και καλλιτεχνικά θέματα, να δραστηριοποιηθείτε σε ένα χόμπι, να πάτε διακοπές. Οι ομαδικές δραστηριότητες ευνοούνται ιδιαίτερα.

Επαγγελματικά

η δημιουργικότητα και η φαντασία σας, είναι τα κλειδιά, για την επαγγελματική σας επιτυχία. Όσοι δραστηριοποιείστε στον τομέα των καλλιτεχνικών και της διαφήμισης, θα βιώσετε την «κορυφή». Οικονομική άνοδος, αλλά και αγοραστική μανία.

Σχέσεις

καλυμμένοι στο έπακρο και από τις συναισθηματικές σας σχέσεις. Ο έρωτας προκύπτει μέσα από φιλίες, ή από κοινωνικές δραστηριότητες. Μέσα από ομάδες ανθρώπων που μοιράζονται κοινωνικά ιδανικά, έρχεται ξαφνικά ένα πρόσωπο, καταλύτης, που σας αναστατώνει.