Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 24/04-30/04

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Οι συνθήκες είναι εξαιρετικές. Τα ταλέντα σας αναγνωρίζονται. Δημοφιλία και κοινωνική καταξίωση. Η δυνατότητά σας να ψυχολογείτε τους άλλους, σας κάνει περιζήτητους συμβούλους. Έχετε πολύ καλή αντίληψη, του τι κρύβεται πίσω από αυτά που σας λένε.

Επαγγελματικά

σας απασχολεί μια επένδυση, αλλά καλύτερα να την αφήσετε για την επόμενη εβδομάδα. Ωστόσο, εκμεταλλευτείτε το χρόνο για να συγκεντρώσετε περισσότερα στοιχεία. Τα οικονομικά πηγαίνουν πάρα πολύ καλά.

Σχέσεις

η τάση σας να εξιδανικεύετε τους πιθανούς συντρόφους ίσως σας φέρει απογοήτευση σε βάθος χρόνου. Πριν ενδώσετε στα καλέσματα του έρωτα, καλύτερα να αφιερώσετε λίγο χρόνο στο να μάθετε τι μέρος του λόγου είναι το αντικείμενο του πόθου σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

ξαφνικά και αναπάντεχα γεγονότα, παρουσιάζονται και αναστατώνουν την καθημερινότητά σας αλλά και τη ζωή σας ολόκληρη. Πριν ανησυχήσετε, ωστόσο, κάντε έναν κόπο να δείτε και τι αφορούν και σκεφτείτε τα πιθανά τους αποτελέσματα γιατί μπορεί να μην είναι για κακό.

Επαγγελματικά

οι δουλειές πηγαίνουν πολύ καλά. Τα εισοδήματα αυξάνονται σημαντικά. Ήρθε η ώρα να επενδύσετε, είτε στην αγορά ενός ακινήτου, ή κάποιου άλλου περιουσιακού στοιχείου. Θα λάβετε βοήθεια από γυναικείο πρόσωπο κύρους. Δημοτικότητα.

Σχέσεις

νέα πρόσωπα εμφανίζονται στη ζωή σας και την κάνουν πιο συναρπαστική. Φιλίες που εξελίσσονται σε έρωτες, έρωτες που ανανεώνονται, αλλά και περιπέτειες που θα σας βγάλουν από την αισθηματική «πεπατημένη».

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

επιτυγχάνονται οι στόχοι σας, σχετικά με το σπίτι και την οικογένεια. Θα έχετε καλή διάθεση, η προσωπική σας γοητεία φέρνει στην πόρτα σας ανθρώπους, κάθε κοινωνικής επιφάνειας. Κερδίζετε τόσο τους άλλους, όσο και στο παιχνίδι της ζωής, γενικότερα.

Επαγγελματικά

όσοι από εσάς, ασχολείστε με το γράψιμο ή έχετε κάποιο επάγγελμα σχετικό με τον καλλιτεχνικό χώρο, θα ζήσετε στιγμές δόξας. Η τάση σας να λειτουργείτε εκ του πονηρού, φέρνει εντάσεις στον εργασιακό χώρο.

Σχέσεις

να αποφύγετε να εξιδανικεύετε τις σχέσεις σας γιατί μπορεί να απογοητευτείτε αργότερα, αν το ταίρι σας δεν πληροί τα στάνταρ σας. Η συναισθηματική σας εξάρτηση από το σύντροφο, μπορεί να φέρει προβλήματα στη σχέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

αρκετά δημιουργική περίοδος, αν και δεν θα αποφύγετε να νευριάσετε με το τίποτα. Θα έχετε τη δυνατότητα να ψυχολογείτε τους άλλους. Η διορατικότητά σας, θα σας επιτρέψει να διακρίνετε ποιος είναι ποιος ανάμεσα στους ανθρώπους με τους οποίους συναναστρέφεστε.

Επαγγελματικά

εξιδανικεύετε λίγο τα πράγματα στα επαγγελματικά σας κάτι που μπορεί να σας απογοητεύσει αργότερα. Οι καλλιτέχνες ευνοούνται, αλλά και όσοι ασχολούνται με την εκπαίδευση και τα γραπτά.

Σχέσεις

θα κάνετε πολλά για να δείξετε τα συναισθήματά σας στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει αλλά πρέπει να αποφύγετε τις υπερβολές. Κάποιες αυταπάτες σχετικά με τα αισθηματικά σας, θα πρέπει να τις αποβάλλετε. Δεν είναι όλα «αγγελικά πλασμένα».

ΛΕΩΝ

Γενικά

θα λάβετε μεγάλη βοήθεια από γυναικεία πρόσωπα, κυρίως της οικογένειάς σας. Τώρα, μπορείτε να κάνετε επενδύσεις, τόσο οικονομικές, όσο και συναισθηματικές. Ανάκαμψη, ανανέωση και πολύ καλή διάθεση.

Επαγγελματικά

ξαφνικές επαγγελματικές προτάσεις, διευρύνουν τους ορίζοντές σας και σας εισάγουν σε έναν νέο τρόπο δουλειάς. Η επαγγελματική σας ζωή αποκτά νέο ενδιαφέρον. Τα οικονομικά σας παίρνουν την ανιούσα.

Σχέσεις

καινούρια πρόσωπα, νέοι έρωτες κάνουν την καθημερινότητά σας πιο συναρπαστική. Συναισθηματική έξαρση και άκρατος ρομαντισμός. Αυτό χρειάζεται προσοχή, γιατί μπορεί να σας οδηγήσει σε εμμονές, ως προς έναν άνθρωπο, που μπορεί να μην ανταποκρίνεται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

θα είστε σε θέση να κερδίσετε τους άλλους με τη γοητεία και τα ταλέντα σας. Οι στόχοι επιτυγχάνονται. Η τάση σας όμως να εξιδανικεύετε τους ανθρώπους που αγαπάτε, μπορεί να σας εγκλωβίσει σε υποκειμενικές εκτιμήσεις των σχέσεών σας, ως εκ τούτου, μακριά από την πραγματικότητα.

Επαγγελματικά

το ένστικτο, το συναίσθημα και οι παρορμήσεις, αντενδείκνυται να λειτουργούν ανεξέλεγκτα, στον εργασιακό χώρο. Με μειωμένα, δε, τα ενεργειακά αποθέματά σας, θα δημιουργηθούν προβλήματα στη δουλειά. Τα οικονομικά, σκαμπανεβάζουν.

Σχέσεις

το ένστικτο, το συναίσθημα και οι παρορμήσεις, αντενδείκνυται να λειτουργούν ανεξέλεγκτα, στον εργασιακό χώρο. Με μειωμένα, δε, τα ενεργειακά αποθέματά σας, θα δημιουργηθούν προβλήματα στη δουλειά.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

με έμπνευση και ταλέντο θα επιτύχετε τους στόχους σας και θα σας αναγνωρισθεί. Οι συνθήκες στο σπίτι και την οικογένεια είναι καλές και η διάθεσή σας εξίσου καλή. Θα έχετε τη δυνατότητα να επιτύχετε στις επιδιώξεις σας, κυρίως αυτές που αφορούν στο σπίτι και την οικογένεια.

Επαγγελματικά

αν και ευνοούνται περισσότερο όσοι ασχολούνται με την τέχνη και τα καλλιτεχνικά, ωστόσο και οι υπόλοιποι θα απολαύσουν τους καρπούς των κόπων τους.

Σχέσεις

δεν έχετε ξεκάθαρη αντίληψη σε ό,τι αφορά στις σχέσεις γι αυτό και πιστεύετε ό,τι θέλετε να πιστεύετε. Ανεβάζετε το σύντροφό σας, σε δυσθεώρητα ύψη και στην πορεία απογοητεύεστε. Ίσως θα πρέπει να προσγειωθείτε λίγο στην πραγματικότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

ξαφνικά, αναπάντεχα γεγονότα, «σκάνε» από παντού. Άσχετα αν είναι καλά ή άσχημα, αναστατώνουν την καθημερινότητά σας και την ηρεμία σας. Ιδίως εσείς του  δεκαημέρου, θα βιώσετε συναρπαστικές στιγμές, συμμετέχοντας σε περιπέτειες, που διευρύνουν τους πνευματικούς σας ορίζοντες.

Επαγγελματικά

δημοτικότητα. Οι δουλειές πηγαίνουν εξαιρετικά καλά. Τα εισοδήματα αυξάνονται με σταθερούς ρυθμούς. Αν σκοπεύετε να επενδύσετε χρήματα για αγορά κατοικίας, τώρα είναι η ώρα να το κάνετε.

Σχέσεις

αγαπάτε και φροντίζετε για το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, και το δείχνετε με όποιον τρόπο μπορείτε. Θα πρέπει όμως να προσγειωθείτε λίγο στην πραγματικότητα, κυρίως εσείς του τρίτου δεκαημέρου, γιατί ο «χρυσός» που σας γυάλισε, ίσως να είναι ιμιτασιόν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

παρ’ όλο που θέλετε να φροντίσετε το σπίτι σας και τους δικούς σας, και στρέφετε την ψυχή και το συναίσθημά σας προς τους αδύναμους, ωστόσο αυταπατάσθε περιμένοντας να πραγματοποιηθούν ανεδαφικά, οράματα.

Επαγγελματικά

θα έχετε παραβατική συμπεριφορά στο χώρο της δουλειάς σας και θα λειτουργήσετε εκ του πονηρού. Μπορεί να έχετε δίκιο, καθώς λέγονται πολλά πίσω από την πλάτη σας, αλλά η πονηριά δεν είναι λύση.

Σχέσεις

συναισθηματικά και πρακτικά εξαρτημένοι από τις σχέσεις σας, τις οποίες εξιδανικεύετε αδυνατώντας να δείτε πώς είναι, ρεαλιστικά. Η απογοήτευση είναι προ των πυλών. Η ενέργειά σας εξαντλείται από τον υπερβολικό συναισθηματισμό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

δημιουργική περίοδος για όσους ασχολούνται με την τέχνη και τα καλλιτεχνικά. Τα ταλέντα σας αναγνωρίζονται, και οι συνθήκες στο σπίτι και την οικογένεια είναι πολύ θετικές και βοηθητικές για τις βλέψεις και τα σχέδιά σας.

Επαγγελματικά

εξαιρετικές οι συνθήκες για να σταδιοδρομήσετε στον τομέα που σας ενδιαφέρει. Όσοι βρίσκεστε στην αναζήτηση εργασίας, η περίοδος αυτή, φέρνει ιδανικές ευκαιρίες. Οικονομική σταθερότητα.

Σχέσεις

η τάση σας να εξιδανικεύετε το ταίρι σας, σας εγκλωβίζει σε υποκειμενικές εκτιμήσεις των προβλημάτων της σχέσης σας. Αυτό, ενδέχεται να σας απογοητεύσει αργότερα, γι αυτό, προσαρμόστε την αντίληψή σας ανάλογα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

ξαφνικά γεγονότα προκύπτουν, που δεν είναι εφικτό να αντιμετωπιστούν, τουλάχιστον όχι όλα. Σε κάθε περίπτωση όμως, η ζωή σας από δω και μπρος, θα είναι πιο περιπετειώδης και πιο συναρπαστική.

Επαγγελματικά

η σταθερότητα που πιστεύατε ότι είχατε στη δουλειά, ίσως κλονιστεί από γεγονότα, που δεν είναι στον έλεγχό σας να χειριστείτε. Δείξτε ψυχραιμία και προγραμματίστε τα οικονομικά σας για να μην έχετε τρεχάματα.

Σχέσεις

οι ελεύθεροι, θα έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε μέσα από αρκετές ξαφνικές γνωριμίες. Όσοι βρίσκεστε σε σταθερές σχέσεις, κάντε μια ανασκόπηση, των πεπραγμένων σας γιατί μπορεί να κλονιστούν ανεπανόρθωτα.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

οι στόχοι σε ό,τι αφορά στην οικογένεια, πραγματοποιούνται με τον εποικοδομητικότερο τρόπο. Η διάθεσή σας είναι καλή, και ό,τι κι αν συμβεί θα είστε σε θέση να το αντιμετωπίσετε.

Επαγγελματικά

υπάρχει ένα παρασκήνιο στο χώρο της δουλειάς που δρα εις βάρος της απόδοσής σας. Το ένστικτο, και οι παρορμήσεις σας, δεν είναι οι καλύτεροι σύμβουλοι. Προσοχή στην τάση σας για ατυχήματα και λάθη. Οικονομικά σκαμπανεβάσματα.

Σχέσεις

θα έχετε την τάση να εμμένετε σε μελλοντικά οράματα, που σύμφωνα με τις επικρατούσες συνθήκες, είναι ανεδαφικά. Ο σύντροφος έχει κουραστεί από τις εμμονές σας και από το ότι εξιδανικεύετε τις καταστάσεις. Γίνετε πιο ρεαλιστές, διαφορετικά, σας περιμένει χωρισμός.