Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 20/03-26/03

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

είναι μία περίοδος, «κλεισίματος» στο καβούκι σας. Δεν θα έχετε όρεξη ούτε καν να βγείτε από το σπίτι για τα απαραίτητα ψώνια. Επιφυλακτικοί, καχύποπτοι με όλους, θα περάσετε ένα μεγάλο διάστημα μακριά από τους οικείους σας, που όμως, θα συμβάλλει σοβαρά στην αυτογνωσία σας.

Επαγγελματικά

παρ’ όλη την ανορεξία, η τύχη δεν θα σας εγκαταλείψει. Θα σας φέρει ενώπιον ευκαιριών για τυχερά κέρδη, που δεν πρέπει να αγνοήσετε. Θα έχετε δε, βοήθεια, από έμπειρα και ισχυρά πρόσωπα, ως προς τη προώθηση των επαγγελματικών σας σχεδίων.

Σχέσεις

οι τάσεις απομόνωσης, δεν σας αφήνουν να δείτε την ερωτική ευκαιρία που έρχεται και ως εκ τούτου, χάνετε μεγάλες χαρές. Παρ’ όλα αυτά στις 20 του μήνα, απαντήστε θετικά στις προσκλήσεις των φίλων σας για διασκέδαση μέχρι πρωίας, γιατί εκεί, θα συναντήσετε έναν μεγάλο έρωτα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

πιο δεμένοι με το περιβάλλον σας, ευγενικοί, διπλωμάτες και ορθώς κρίνοντες, θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις σχετικά με τη ζωή και την καθημερινότητά σας. Οι κοινωνικότητες, θα φέρουν πρόσωπα, χρήσιμα για σας σε όλα τα επίπεδα.

Επαγγελματικά

διαθέτετε επικοινωνιακή άνεση που θα σας επιτρέψει να διαπρέψετε στον τομέα της παροχής υπηρεσιών. Το ότι διαθέτετε εμπειρία, δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να ακούτε τους εμπειρότερους. Τα οικονομικά, αρχίζουν να παίρνουν ανοδική πορεία και αυτό σας ικανοποιεί.

Σχέσεις

μια νέα γνωριμία, και μια σχέση «στα σπάργανα», σας ικανοποιεί και σας δίνει μια αίσθηση πληρότητας και ασφάλειας, που είχατε πολύ καιρό να αισθανθείτε. Έντονες ερωτικές στιγμές θα ζήσετε προς το τέλος της εβδομάδας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

η τύχη επιστρέφει σε σας, που είχατε ξεχάσει ότι μπορεί και να υπάρχουν καταστάσεις που σας δίνουν χαρά. Ευνοείστε να επιδιώξετε να εκπληρώσετε τα όνειρα και τις επιθυμίες σας, αλλά και να έρθετε σε επαφή με πρόσωπα που είχατε καιρό να δείτε.

Επαγγελματικά

λιγότερο επιθετικοί, ήρεμοι και με ωραίο τρόπο θα επιδιώξετε να επιβάλλετε τις απόψεις σας στο επαγγελματικό σας περιβάλλον και θα καταφέρετε να κερδίσετε τους κατάλληλους συνεργάτες για να έχετε το μέγιστο δυνατό κέρδος, είτε οικονομικό, είτε άλλου τύπου.

Σχέσεις

πολλές οι ευκαιρίες αυτό το διάστημα, για καινούριες γνωριμίες, ή για έρωτες που θα αναπτυχθούν μέσα από φιλίες, ή από τη συμμετοχή σας σε ομάδες με κοινές δραστηριότητες και ιδανικά. Οι σταθερές σχέσεις έχουν αυτή την περίοδο τη μέγιστη εύνοια

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

εύκολες λύσεις στα θέματά σας, η μέγιστη βοήθεια από τους ισχυρούς ανθρώπους με τους οποίους έρχεστε σε επαφή αυτή τη βδομάδα. Αρκετά επικοινωνιακοί θα καταφέρετε να περάσετε το δικό σας, σε όποιον τομέα εσείς επιλέξετε.

Επαγγελματικά

η διαίσθησή σας είναι αυτή που θα σας επιτρέψει να ανακαλύψετε το παρασκήνιο που παίζεται πίσω από την πλάτη σας εδώ και πάρα πολύ καιρό και σας κοστίζει, τόσο ψυχολογικά, όσο και επαγγελματικά. Τα οικονομικά σε ικανοποιητικό επίπεδο.

Σχέσεις

η αγάπη θα ανθίσει μέσα από φιλίες, ή ομαδικές δραστηριότητες. Κάποιο πρόσωπο που θεωρείτε «δικό σας», θα σας εξομολογηθεί τον έρωτά του για σας και αυτό αφενός θα σας εκπλήξει, αφετέρου θα σας ικανοποιήσει. Οι σταθερές σχέσεις, περνούν μια κρίση, που όμως, θα ωφελήσει σημαντικά.

ΛΕΩΝ

Γενικά

αυτό το διάστημα, θα καλοπεράσετε. Θα βγείτε, θα διασκεδάσετε, θα χαρείτε και επιτέλους θα μπορέσετε να κάνετε όνειρα, που έχουν ρεαλιστική βάση και είναι εφικτά να πραγματοποιηθούν. Ασυνήθιστα τα ενδιαφέροντά σας, εκπλήσσουν το περιβάλλον σας.

Επαγγελματικά

μια καλή και μακροχρόνια φιλία, που βασίζεται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη, πρόκειται να εξελιχθεί σε επαγγελματική συνεργασία, με πολύ καλές προοπτικές και ανοιχτούς ορίζοντες. Προσέξτε να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας προς αυτή.

Σχέσεις

παρ’ όλα τα εμπόδια που βρίσκετε στο δρόμο σας, όσοι είστε σε σταθερές σχέσεις, να ξέρετε ότι μπορείτε άνετα να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα. Όσοι είστε ακόμα ελεύθεροι, θα έχετε την ευκαιρία να ερωτευτείτε και να χαρείτε τα δώρα του έρωτα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

μια γενικότερη ανάκαμψη παίρνει η καθημερινότητά σας, αυτή την περίοδο, που κι εσείς ακόμα, δεν μπορείτε να πιστέψετε. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι γύρω σας, άτομα με εμπειρία και κύρος, που θέλουν και μπορούν να σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε τις επιδιώξεις σας.

Επαγγελματικά

διαύγεια, ορθή κρίση, και διαίσθηση είναι τα όπλα σας στο στίβο του ανταγωνισμού. Θα δικαιωθείτε, θα νικήσετε και θα αναγνωριστούν οι ικανότητές σας από εχθρούς και φίλους. Κυρίως όμως, θα απολαύσετε τη νίκη σας, όταν κοιτάξετε τον τραπεζικό σας λογαριασμό.

Σχέσεις

θα είστε σε θέση να ξέρετε εκ των προτέρων ποιος είναι ποιος, στις καινούριες γνωριμίες που θα κάνετε. Έτσι, ελαχιστοποιείτε τον κίνδυνο να εξαπατηθείτε. Όσοι βρίσκεστε σε μακροχρόνιες σχέσεις, αυτό το διάστημα ενδείκνυται να πάρετε μεγάλες αποφάσεις για το μέλλον

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

ο μοναδικός λόγος για να πάτε πίσω στα οικονομικά σας, αυτό το διάστημα, είναι τα έξοδα που μπορεί να κάνετε για να εντυπωσιάσετε το πρόσωπο που έχει αποσπάσει το ερωτικό σας ενδιαφέρον. Να είστε προσεκτικοί και να ξοδεύετε βάσει λογικής.

Επαγγελματικά

τα οικονομικά χρειάζονται λίγο χρόνο ακόμα για να μπουν σε ανοδική πορεία, ωστόσο τα έσοδα, είναι αρκετά. Κάποια έκτακτα έξοδα δεν θα τα αποφύγετε, παρ’ όλα αυτά. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα έχετε την ευκαιρία να επεκταθείτε.

Σχέσεις

αμοιβαίες υποχωρήσεις, στρατηγικοί συμβιβασμοί, είναι απαραίτητα να γίνουν προκειμένου να εξελιχθούν οι σχέσεις σύμφωνα με τις προσδοκίες σας. Αν δεν το κάνετε, μπορεί να χρειαστεί να βιώσετε χωρισμούς και κρίσεις με μη αναστρέψιμες συνέπειες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

θα συναντήσετε πρόσωπα, που δεν περιμένατε να δείτε και θα πάρετε μεγάλη χαρά… ή και λύπη, αναλόγως τα πρόσωπα. Περιμένετε απ’ την άλλη να εκπληρωθούν κάποιες επιδιώξεις σας, που η αργοπορία ή τα εμπόδια που συναντάτε, σας τη δίνουν στα νεύρα.

Επαγγελματικά

το ότι αποφασίζετε να σταματήσετε να επικρίνετε τους συναδέλφους σας, που δεν κάνουν και τόσο σωστά τη δουλειά τους, είναι καλό και δημιουργεί αρμονικές συνθήκες εργασίας. Τα οικονομικά παίρνουν ανοδική πορεία και αυτό σας ικανοποιεί τα μέγιστα.

Σχέσεις

βλέπετε νέους αισθηματικούς ορίζοντες να ανοίγονται μπροστά σας και ένας νέος ενθουσιασμός σας πλημμυρίζει. Η καινούρια γνωριμία που κάνατε λίγο καιρό πριν, έχει μπει σε πολύ καλό δρόμο. Οι δεσμευμένοι, περνάτε έναν δεύτερο μήνα το μέλιτος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

η κοινωνική ζωή, ο έρωτας, το χρήμα, οι καλές ευκαιρίες, έρχονται με ευκολία και, στην κυριολεξία, στο πιάτο. Δεν χρειάζεται να αγωνιάτε για τίποτα. Η ζωή σας ξαφνικά έχει πάρει πορεία καλυτέρευσης, τόσο που δεν μπορείτε να το πιστέψετε.

Επαγγελματικά

τηρείτε τη δεοντολογία της δουλειάς. Έχετε μέτρα και σταθμά, και θα αξιοποιήσετε με τον πιο εποικοδομητικό τρόπο τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Ό,τι κι αν σας ανατεθεί, μπορείτε να το φέρετε εις πέρας. Τα οικονομικά, εκτοξεύονται.

Σχέσεις

η συναισθηματική σας ζωή, αν και μοναχική, σας καλύπτει απόλυτα, δεδομένου ότι δεν θέλετε να μπείτε στις υποχρεώσεις μιας δέσμευσης αυτή τη στιγμή. Περνάτε καλά μόνοι και οι μόνες σχέσεις που επιδιώκετε να αναβαθμίσετε, είναι οι φιλικές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

θα νιώσετε περιορισμένοι στο να κάνετε κινήσεις για την πρόοδό σας, και αναγκασμένοι να κάνετε πράγματα που δεν απολαμβάνετε καθόλου. Μπορεί να ξεκινήσετε να κόβετε κάποιες κακές συνήθειες, ή μια δίαιτα. Μην δυστροπείτε. Κάντε αυτό που πρέπει χωρίς παράπονα και γκρίνιες.

Επαγγελματικά

νέοι ορίζοντες ανοίγονται, νέες προοπτικές αλλά και νέες ευκαιρίες, έρχονται να συμπληρώσουν το επαγγελματικό σας σκηνικό. Όσο για τα οικονομικά, θα σας δώσουν ικανοποίηση τα έσοδα, όχι όμως, όση θα θέλατε.

Σχέσεις

κάποιοι από εσάς, θα επιδιώξετε να συνάψετε σχέσεις με άτομα μεγαλύτερης, από τη δική σας, ηλικίας, ή με άτομα που έχετε κάποιο συμφέρον από αυτά. Αργότερα αυτή την εβδομάδα, θα γνωρίσετε έναν μεγάλο έρωτα, που δεν εγγυάται όμως, μακροβιότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

εστιάζετε σε έναν συγκεκριμένο στόχο και δεν αφήνετε περιθώρια για παρασπονδίες και λάθη. Είστε πιο υπομονετικοί, λιγότερο επικριτικοί με τους άλλους, κάνετε νέους φίλους και έρχεστε σε επαφή με ανθρώπους που μπορούν να σας συμβουλέψουν πώς να πλασάρετε πιο καλά, τον εαυτό σας.

Επαγγελματικά

οι ομαδικές εργασίες θα σας ευνοήσουν ως προς το να αναγνωριστούν τα προσόντα σας αλλά και ως προς την άνοδο των οικονομικών σας. Ωστόσο, δίνεται μεγαλύτερη εύνοια σ’ όσους από εσάς, ακολουθείτε μοναχική καριέρα ή ελεύθερα επαγγέλματα.

Σχέσεις

πρόκειται να πάρετε σημαντικές αποφάσεις σχετικά με τους αισθηματικούς σας δεσμούς. Κάποιοι θα τελειώσουν, οριστικά, κάποιοι άλλοι θα προχωρήσουν στο επόμενο βήμα. Όπως και να ‘χει, εσείς θα είστε ικανοποιημένοι στο τέλος αυτής της διαδικασίας.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

: απρόσμενη τύχη, σημαντικά οικονομικά κέρδη, βοήθεια από ισχυρά πρόσωπα, σας ξαναβάζουν στο παιχνίδι της διεκδίκησης, της κοινωνικής καταξίωσης. Τώρα το μέλλον αρχίζει να φαντάζει απολύτως εφικτό και πραγματοποιήσιμο.

Επαγγελματικά

πολλή δουλειά, αλλά και μεγάλη πνευματική διαύγεια. Γι αυτό και δικαιώνεστε τόσο επαγγελματικά, όσο και οικονομικά. Αυτό που πρέπει να αποφασίσετε, είναι να διαχειρίζεστε τα έσοδά σας, πιο λογικά και να μην ξοδεύετε άσκοπα και ενστικτωδώς.

Σχέσεις

η αισθηματική σας ζωή, σας δίνει ένα αίσθημα πληρότητας και ολοκλήρωσης που όμοιό του δεν θα συναντήσετε για πολύ καιρό. Καλύπτεσθε απόλυτα από τον ερωτικό σας δεσμό και μπορεί να πάρετε την απόφαση να επισημοποιήσετε, όσο πιο άμεσα γίνεται.