Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 17/04-23/04

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

θα επεκταθείτε κοινωνικά και θα έρθετε σε επαφή με πολύ αξιόλογα άτομα, που θα σας ανοίξουν ενδιαφέροντες ορίζοντες. Βαθιές και σημαντικές θα είναι οι φιλίες, που θα ξεκινήσουν αυτή την εβδομάδα. Έτσι θα μετριαστεί η εσωτερική σύγκρουση που εδώ και καιρό σας καθυστερεί σημαντικά θέματα.

Επαγγελματικά

η αναποφασιστικότητά σας σε σημαντικά εργασιακά θέματα, οδηγεί σε ατέλειωτες συζητήσεις με τους συνεργάτες σας, κάτι που θα καθυστερήσει σημαντικά τη λήψη αποφάσεων. Πριν αρχίσουν να εμποδίζονται και τα οικονομικά σας, ανακάμψτε γρήγορα.

Σχέσεις

μια νέο-συσταθείσα, φιλία, έχει δυνατότητες να εξελιχθεί σε μεγάλο έρωτα. Μια σχέση, έχει όλες τις προϋποθέσεις για να μετασχηματισθεί σε έναν βαθύτερο δεσμό ζωής. Δεν αποκλείεται δε, να αποφασίσετε να ενώσετε τη ζωή σας με το έτερον ήμισυ, με τα δεσμά του γάμου.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

η πρόσφατη είσοδος του Πλούτωνα στον Υδροχόο, φέρνει ξαφνιάσματα, ουρανοκατέβατα γεγονότα, που άλλοτε μπορείτε, και άλλοτε δεν μπορείτε να διαχειριστείτε. Αυτό που έχει σημασία, είναι να είστε ψύχραιμοι σε κάθε περίσταση, και να αποφεύγετε τον πανικό.

Επαγγελματικά

κυρίως για εσάς του πρώτου δεκαημέρου, τα νέα επαγγελματικά ξεκινήματα, πέρα από το ότι θέλουν προσοχή, ευνοούνται αρκετά, τόσο από τις συνθήκες όσο και από την τύχη.

Σχέσεις

καινούρια άτομα κάνουν την εμφάνισή τους στη ζωή σας και σας αναστατώνουν. Νέα πρόσωπα διεκδικούν την αγάπη σας και νέοι έρωτες φουντώνουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

η αναποφασιστικότητά σας, σας καθυστερεί από το να πάρετε ουσιώδεις αποφάσεις για καίρια θέματα, τόσο της δουλειάς όσο και προσωπικά σας.

Επαγγελματικά

η επαφή και η επικοινωνία σας με πρόσωπα εξουσίας, ή κύρους γενικότερα, θα σας ανοίξει νέους επαγγελματικούς ορίζοντες. Αν καταφέρετε να εκμεταλλευθείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν, η οικονομική άνοδος είναι σίγουρη.

Σχέσεις

μια σχέση που προέκυψε ξαφνικά, έχει όλες τις προϋποθέσεις να εξελιχθεί σε δεσμό ζωής. Η πραγματοποίηση των ερωτικών ονείρων σας, είναι γεγονός αυτή την περίοδο. Μια καλή φιλία, έχει πολλές πιθανότητες να εξελιχθεί σε έρωτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

αυτή την περίοδο, θα σας δοθεί η ευκαιρία να διαπιστώσετε ποιοι είναι οι πραγματικοί σας φίλοι και ποιοι όχι. Οι νέες φιλίες, που δημιουργούνται είναι πολύ σημαντικές και βαθιές σε μακροπρόθεσμη βάση. Να έχετε πάντα υπό έλεγχο το άγχος σας.

Επαγγελματικά

σταθερότητα για τους εργαζόμενους και νέες ευκαιρίες για τους καριερίστες. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες έχουν εύνοια ως προς τα νέα ξεκινήματα. Τα οικονομικά σας θα πάνε λίγο πίσω από έκτακτα έξοδα που παρουσιάζονται.

Σχέσεις

μπορεί να νιώθετε απογοητευμένοι από καταστάσεις που έχετε βιώσει, και ίσως πιστεύετε ότι δεν θα υπάρξουν άλλες ευκαιρίες, αλλά κάνετε λάθος. Τη στιγμή που θα αποποιηθείτε τα εσωτερικά σας διλήμματα, θα δείτε ότι υπάρχουν γύρω σας άνθρωποι, που σας θαυμάζουν.

ΛΕΩΝ

Γενικά

με τον Πλούτωνα απέναντί σας, εμφανίζονται γεγονότα, ξαφνικά, που σας εισάγουν σε καταστάσεις, που δεν είναι εύκολες στο χειρισμό τους, αλλά που ωστόσο σας ανοίγουν το μυαλό και διευρύνουν τους ορίζοντές σας. Η ζωή σας περνάει σε έναν νέο κύκλο, πιο συναρπαστικό και πιο ενδιαφέροντα.

Επαγγελματικά

όσοι βρίσκεστε στην αναζήτηση εργασίας η περίοδος ενδείκνυται. Παρουσιάζονται ευκαιρίες, που, θέλετε δεν θέλετε θα τις αρπάξετε. Ο χειρισμός τους μπορεί να σας φανεί κάπως δύσκολος, ωστόσο θα καταφέρετε να σταθεροποιηθείτε. Το ίδιο ισχύει και για τα οικονομικά.

Σχέσεις

μπορεί να ανακαλύψετε «κουσούρια» στις σχέσεις, που πριν λίγο καιρό δεν είχατε καν φανταστεί ότι θα υπήρχαν. Αντί να αγχωθείτε και να στεναχωρηθείτε, καλό θα ήταν να ψαχτείτε ώστε να εξάγετε τα θετικά μαθήματα από αυτά. Η σταθερότητα των σχέσεων, κλονίζεται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

αισιοδοξία και ενδιαφέρον για νέες γνώσεις και εμπειρίες. Τα πάντα έρχονται εύκολα, και είναι εξίσου εύκολο να υιοθετήσετε μια υπερβολική αυτοπεποίθηση. Αυτό μπορεί να σας κοστίσει, γι αυτό να προσέχετε όταν έχετε να κάνετε με μια διαρκώς, ευνοϊκή τύχη.

Επαγγελματικά

δυσκολίες που στο παρελθόν σας εγκλώβισαν σε καταστάσεις, υποχωρούν. Κοινωνική και επαγγελματική άνοδος, αλλά και οικονομική σταθερότητα, είναι τα χαρακτηριστικά αυτού του διαστήματος. Αυτό που πρέπει να κάνετε εσείς, είναι καλή διαχείριση.

Σχέσεις

οι σχέσεις περνούν την καλύτερή τους περίοδο. Δημιουργικότητα, ασφάλεια και σταθερότητα. Τόσο οι νέες γνωριμίες όσο και οι μακροχρόνιες φιλίες, έχουν πολλές πιθανότητες να εξελιχθούν σε μεγάλους έρωτες.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

οι εσωτερικές σας εντάσεις, είναι εμφανείς στο εξωτερικό περιβάλλον και εκεί όπου κινείστε. Βιώνετε συγκρούσεις εντός σας, που δεν σας αφήνουν να δείτε τις καταστάσεις αντικειμενικά, πόσο μάλλον να κάνετε κάτι ως προς τη λύση τους.

Επαγγελματικά

η αναποφασιστικότητά σας, κουράζει τους συνεργάτες σας. Αναλώνεστε σε ατέρμονες συζητήσεις, αποφεύγοντας να πάρετε μια απόφαση και αυτό μπορεί να σας κοστίσει, τόσο επαγγελματικά όσο και οικονομικά.

Σχέσεις

παρ’ όλο που οι συνθήκες ευνοούν ως προς τη σταθεροποίηση μιας σχέσης, εσείς δεν θέλετε να αποφασίσετε να το παλέψετε, προς αυτή την κατεύθυνση. Η επιθυμία σας για ισορροπία και αρμονία, δεν πραγματοποιείται και νιώθετε άβολα. Πάρτε αποφάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

διάφορες καταστάσεις θα σας προκαλέσουν άγχος, εκνευρισμούς και γενικά μια ένταση που δεν θα είναι εύκολο να ξεφορτωθείτε. Μπορεί να είστε αντικειμενικοί στις κρίσεις σας ως επί το πλείστον, αλλά ως προς τις αποφάσεις σας, θα έχετε σημαντικές καθυστερήσεις.

Επαγγελματικά

η ένταση επεκτείνεται και στο περιβάλλον εργασίας. Θα σας δοθεί όμως η δυνατότητα, να επεκταθείτε κοινωνικά και επαγγελματικά, αρκεί να είστε όσο το δυνατόν εντός των ορίων λογικής. Τα οικονομικά, περνούν ένα σκαμπανέβασμα, αλλά όχι σοβαρό.

Σχέσεις

λίγο πριν τη λήξη αυτής της περιόδου, καινούρια άτομα εισέρχονται στη συναισθηματική σας ζωή και την αναστατώνουν. Χαρίζουν όμως, μια αίσθηση περιπέτειας, και κάνουν τον έρωτα να φαντάζει ως κάτι, πολύ συναρπαστικό. Ευνοούνται οι σταθερές σχέσεις που ανανεώνονται.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

αναποφάσιστοι ως προς τις επόμενες κινήσεις σας. Περιπλέκονται τα πράγματα από ατέλειωτες συζητήσεις επί συζητήσεων, χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα, και χωρίς να μπορείτε να αποφασίσετε. Θα αντιμετωπίσετε πολλά εμπόδια και καθυστερήσεις.

Επαγγελματικά

θα έρθετε σε επαφή με πολύ αξιόλογα άτομα, που μπορεί να σας φανούν χρήσιμα σε επαγγελματικό αλλά και οικονομικό επίπεδο. Νέοι επαγγελματικοί ορίζοντες ανοίγουν μπροστά σας, αλλά ενέχεται ο κίνδυνος να τους αφήστε ανεκμετάλλευτους.

Σχέσεις

οι σχέσεις που έχουν πέσει στη ρουτίνα της καθημερινότητας περνούν από το μικροσκόπιο. Σας ενοχλούν πράγματα που παλαιότερα αγνοούσατε. Θέλετε ειρήνη και ισορροπία, αλλά είναι δύσκολο να επιτευχθούν. Μια φιλία δε, εξελίσσεται σε μεγάλο έρωτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

βιώνετε μια διαρκή εσωτερική σύγκρουση. Τα «θέλω» σας πολεμούν τα «πρέπει». Το τι θα υπερισχύσει θα το καθορίσει η αποφασιστικότητά σας να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας, αλλά κι αυτό, δέχεται σημαντικά εμπόδια και καθυστερήσεις.

Επαγγελματικά

η επαφή σας με πρόσωπα κύρους, θα σας ανοίξει ευκαιρίες που δεν πρέπει να αφήστε ανεκμετάλλευτες. Τα οικονομικά σας έχουν μπει σε έναν καλό δρόμο και εξελίσσονται προς το θετικό. Ένα επαγγελματικό ταξίδι θα παίξει ρόλο στην επιτυχία σας.

Σχέσεις

ξαφνικά εισέρχονται στη ζωή σας καινούρια άτομα, που αλλάζουν το συναισθηματικό σας στάτους και σας οδηγούν σε πιο υγιείς και πιο ισορροπημένες σχέσεις. Όσοι είστε σε σταθερές σχέσεις, η περίοδος ενδείκνυται για ανανέωση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

οι αντιδράσεις σας απέναντι στα γεγονότα αυτής της περιόδου, είναι εν μέρει αυτόματες, ως εκ τούτου και μη αρεστές στο περιβάλλον σας, πάντα. Θα υπάρξουν κάποιες εντάσεις με τους δικούς σας ανθρώπους, οι οποίες θα κρατήσουν, για όσο καιρό εσείς αντιδράτε με το ένστικτο.

Επαγγελματικά

σταθερότητα στη δουλειά, για τους ελεύθερους επαγγελματίες, και νέες ευκαιρίες για τους καριερίστες. Στο παιχνίδι του ανταγωνισμού θα βγείτε κερδισμένοι. Τα οικονομικά, εξελίσσονται προς το καλύτερο, με αργούς ρυθμούς ωστόσο.

Σχέσεις

μια σχέση που εδώ και καιρό υπάρχει και σας δίνει χαρά, έχει όλες τις προϋποθέσεις να εξελιχθεί σε σχέση ζωής. Όσοι από εσάς σκοπεύετε να παντρευτείτε δεν θα βρείτε καλύτερο διάστημα. Νέες γνωριμίες, για τους ελεύθερους.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

θα σας απασχολήσουν οικονομικά και επαγγελματικά ζητήματα. Συγκρούεται το «θέλω να ξοδεύω ανεξέλεγκτα», με το «πρέπει να κάνω κράτει στα έξοδα», και σας αγχώνει. Θα τα καταφέρετε όμως να έχετε ισορροπία στον οικονομικό σας τομέα.

Επαγγελματικά

μπορεί να νιώσετε ότι δεν εκπληρώνονται οι στόχοι σας, και οι καθυστερήσεις και τα εμπόδια είναι πολλά και δύσκολα. Αυτό συμβαίνει γιατί το άγχος και η βιασύνη δεν σας αφήνουν να δείτε τα πράγματα ψύχραιμα. Ελέγξτε την καταναλωτική σας μανία.

Σχέσεις

νέα ενδιαφέροντα πρόσωπα, διευρύνουν τους αισθηματικούς σας ορίζοντες και δίνουν νέα πνοή στα ερωτικά σας. Μία μακροχρόνια φιλία εξελίσσεται σε μεγάλο έρωτα και ένας έρωτας, καταλήγει σε γάμο.