Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 15/05-21/05

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

οι πλανήτες πορεύονται, φέρνουν ευχάριστες μετακινήσεις για σας, αλλά και ειδήσεις που μπορεί να αναστατώσουν την ηρεμία σας. θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε όλη σας τη διπλωματία προκειμένου να επιτύχετε στις επιδιώξεις σας

Επαγγελματικά

έχετε δίπλα σας, μια πολύ ικανή ομάδα εργασίας, και έτσι δεν θα προβληματιστείτε ως προς την προώθηση και διεκπεραίωση των σχεδίων σας. Τα οικονομικά μπορεί να μπήκαν σε ανοδική πορεία, χρειάζεται όμως, ακόμα, προσοχή.

Σχέσεις

δεν θα έβλαπτε καθόλου μια ενδοσκόπηση, προκειμένου να δείτε και να λύσετε τα δικά σας, εσωτερικά, κακώς κείμενα. Έτσι, διαφορετικοί, πιο ήρεμοι και πιο ρομαντικοί θα πάτε τη σχέση σας σε πολύ ρομαντικά μήκη κύματος.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

πιο μεθοδικοί, πιο οργανωμένοι αυτή την εβδομάδα, θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε άνετα, πια, να υλοποιήσετε έναν μεγάλο όγκο εργασιών και επιδιώξεών σας. Προσοχή στην υγεία σας, γιατί η κούραση μπορεί να εξαντλήσει τον οργανισμό σας.

Επαγγελματικά

θα κάντε αρκετές συζητήσεις με τους συνεργάτες σας, και θα σχεδιάσετε ένα νέο πλάνο δράσης, προκειμένου να επιτευχθούν οι κοινοί σας στόχοι. Η οικονομική άνοδος είναι δεδομένη για σας και θα αποτελέσει επιβράβευση για τις προσπάθειές σας.

Σχέσεις

θα αισθανθείτε έντονη την ανάγκη να μιλήσετε για τα αισθηματικά σας, σε ένα πρόσωπο που εμπιστεύεστε. Μπορεί να βρείτε λύσεις για τα προβλήματα που απασχολούν τις σχέσεις σας, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα πάρτε συγκεκριμένες αποφάσεις

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

εκτός από τον κορωνοϊό, σέρνονται και διάφορες αλλεργίες, και επειδή εσείς έχετε ευαίσθητο αναπνευστικό, καλό είναι να δείξετε προσοχή. Καλό είναι επίσης, να αποφύγετε κάθε τι που έχει σχέση με τον καλλωπισμό, τις αισθητικές επεμβάσεις, και γενικά την αλλαγή της εμφάνισής σας, γιατί δεν θα σας βγει σε καλό.

Επαγγελματικά

Μπορεί να είστε ικανοί στους ελιγμούς, αλλά οι καταστάσεις, απαιτούν συγκέντρωση και θέληση, πείσμα και αγωνιστικότητα, ειδάλλως θα βρείτε μπελά. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες, να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας

Σχέσεις

Επικοινωνιακά άνετοι, πολύ ομιλητικοί, κοινωνικοί και ευχάριστοι, θα μιλήσετε με τους φίλους σας αλλά και θα συμμετάσχετε σε ομαδικές δραστηριότητες. Ευχάριστες εκπλήξεις, δε, περιμένουν τους ελεύθερους του ζωδίου, από νέες γνωριμίες

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

δεν θα γίνονται οι δουλειές σας όπως θέλετε, θα χρειαστεί να ξοδεύετε εσείς τα χρήματά σας, για λάθη των άλλων. Θα απαιτήσετε να αποζημιωθείτε για τη χασούρα και την ψυχολογική ταλαιπωρία και τα νεύρα σας θα είναι «τσιτωμένα».

Επαγγελματικά

θα «παγώσετε» τις εξελίξεις σε κάποιες καταστάσεις, και όπου είναι απαραίτητο, θα πουλήσετε, αν διαθέτετε κάποιο περιουσιακό στοιχείο προς πώληση. Όλη αυτή η πίεση όμως, θα έχει και ένα καλό αποτέλεσμα για σας, αφού θα αναζητήσετε νέες πηγές εσόδων

Σχέσεις

έρχεται μια ευκαιρία που δεν πρέπει να χάσετε. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, θα αποστάσει το ερωτικό σας ενδιαφέρον, αν είστε ελεύθεροι, πολύ ή λίγο καιρό. Γι αυτό μην αφήσετε τους ενδοιασμούς σας να σας αποτρέψουν από το να ενδώσετε

ΛΕΩΝ

Γενικά

Θα πρέπει να προσέχετε πολύ όλους αυτούς που υπόσχονται πολλά, μόνο και μόνο για να κερδίσουν την εύνοιά σας. Να σταματήσετε δε, να είστε ευάλωτοι σε κολακείες. Να προσέχετε την υγεία σας και να δώσετε σημασία στην καλή φυσική σας κατάσταση

Επαγγελματικά

οι συνεργάτες ή συνεταίροι σας δεν είναι σε θέση να ακολουθήσουν τους ρυθμούς σας. Και σαν να μην έφτανε αυτό, σαμποτάρουν με την κωλυσιεργία τους, τις επιδιώξεις σας και φρενάρουν την εξέλιξη των σχεδίων σας.

Σχέσεις

Εύστροφοι, πειστικοί στο λόγο σας, συζητήσιμοι και επικοινωνιακά, πολύ ενεργοί, όσοι είστε ακόμα ελεύθεροι, είναι σίγουρο ότι θα σας προκύψει μια εξαιρετικά καλή γνωριμία που θα αποστάσει το εκατό τοις εκατό του ερωτικού σας ενδιαφέροντος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Η Αφροδίτη, σας φέρνει την εύνοια ενός προσώπου κύρους, που έχει τη δυνατότητα αλλά και τη θέληση να σας βοηθήσει ως προς την προώθηση των σχεδίων σας. Αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, καλό είναι να αποφύγετε τους συνεταιρισμούς

Επαγγελματικά

υπάρχουν οι καλοθελητές που διαδίδουν άσχετα πράγματα για σας. Ευτυχώς για την επαγγελματική σας ζωή, το πλανητικό σκηνικό αλλάζει και θα καταφέρετε να ανακαλύψετε τους σαμποτέρ αλλά και τους αχάριστους συνεργάτες

Σχέσεις

Όσοι βρίσκεστε σε σταθερές σχέσεις και έως τώρα κρατούσατε «μικρό καλάθι» και ήσασταν καχύποπτοι με τον άνθρωπό σας, επιτέλους βγαίνετε απ’ το καβούκι σας, ανοίγεστε συναισθηματικά και απολαμβάνετε τα δώρα που σας προσφέρει απλόχερα ο έρωτας

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Από τη μία τα οικονομικά σας, από την άλλη τα προσωπικά σας, από την άλλη τα επαγγελματικά σας, το κεφάλι σας γίνεται «καζάνι» και η ψυχολογία σας, πιάνει «πάτο». Αν δεν είστε υπομονετικοί ετοιμαστείτε να δώσετε μάχες.

Επαγγελματικά

θα μπορέσετε να εκμεταλλευθείτε τις περιστάσεις και θα αξιοποιήσετε εποικοδομητικά και προσοδοφόρα, ένα περιουσιακό σας στοιχείο. Κάποιοι από εσάς, ίσως εισπράξουν μια αποζημίωση, ή μια κληρονομιά που θα δώσει πολύτιμες ανάσες στα οικονομικά σας.

Σχέσεις

Όσοι βρίσκεστε σε μακροχρόνιες και σταθερές σχέσεις, καλό είναι να επιδιώξετε να συζητήσετε με το ταίρι σας, τα κακώς κείμενα και να βρείτε τρόπους θα τα διορθώσετε.  Θα είναι αρκετές οι επικοινωνιακές επαφές, για τους ελεύθερους, κυρίως αυτές που έχουν καταφέρει να σας αποσπάσουν το ερωτικό ενδιαφέρον.  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αντιμετωπίζετε τους πάντες στα ίσια, και γενικά κάνετε ξεκαθαρίσματα εφ’ όλης της ύλης. Ξεκαθαρίσματα στον χώρο της δουλειάς και μεταξύ των συνεργατών σας, φαίνεται ότι είναι απαραίτητο για σας, προκειμένου να αποκαταστήσετε την εικόνα σας, που έχει βληθεί αρκετά το τελευταίο διάστημα

Επαγγελματικά

Με όλα αυτά που συνέβησαν στην κοινωνία, εσείς αποδείξατε σε όλους αλλά και στον εαυτό σας, ότι μπορείτε να ζήσετε και με τα λίγα, αν και φαίνεται ότι επιδοθήκατε στη μαύρη εργασία και μάλιστα με σημαντικά κέρδη από αυτή.

Σχέσεις

οι σταθερές σχέσεις, μέσα από μια περίοδο κρίσης, θα ανανεωθούν, ενώ για τους ελεύθερους, τα γεγονότα θα βοηθήσουν ώστε να συνειδητοποιήσετε τι συμβαίνει γύρω σας και να βγείτε από τις αυταπάτες περί των σχέσεων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Κινδυνεύετε να πέσετε θύματα διάρρηξης, κλοπής, ή κάθε άλλου εξωγενούς κινδύνου. Επίσης μπορεί να πάθουν ζημιά τα υδραυλικά ή αποχετευτικά του σπιτιού και τότε θα χρειαστεί ένα καλό αποθεματικό για να τα επιδιορθώσετε.

Επαγγελματικά

μια μικρή πτώση στα επαγγελματικά σας, δεν φαίνεται να σας πτοεί. Τα οικονομικά σας, περνούν μια μικρή κρίση, που όμως, δεν θα έχει μεγάλη διάρκεια. Αυτό το διάστημα, πρόκειται να σας ενθουσιάσει μια συνεργασία που μπορεί να κυνηγάτε για καιρό.

Σχέσεις

θα βιώσετε χωρισμούς, που δεν γίνεται να αποφευχθούν καθώς σας δεσμεύουν σε καταστάσεις που δεν κάνουν καλό ούτε στην ψυχή αλλά ούτε και στην καρδιά σας. Οι ελεύθεροι, θα δεχθείτε μια ερωτική πρόταση, που μπορεί να σας χαροποιήσει, δεν εγγυάται όμως, διάρκεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Κάποιοι, δικοί σας άνθρωποι, πρόκειται να επιδείξουν αχάριστη στάση απέναντί σας και αυτό θα σας θυμώσει πολύ, αλλά διατηρήστε την ψυχραιμία σας και απλά απομακρύνετέ τους από κοντά σας.

Επαγγελματικά

θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε όλη σας τη διπλωματία, όλη σας τη στρατηγική ή ακόμα και να καταφύγετε στο νόμο, προκειμένου να μην χάσετε τα κεκτημένα σας. Η καλύτερη αντιμετώπιση όμως, θα είναι, να αναζητήσετε άλλη πηγή εσόδων, που θα σας δώσουν προσωρινά ανάσες

Σχέσεις

Είναι ώρα, κάθε τι αρνητικό, ακόμα κι αν αυτό αφορά στις σκέψεις σας, να εξαφανιστεί από τη ζωή σας. Απογοητευμένοι ίσως, από καταστάσεις που δεν φαίνεται να ικανοποιούν το αισθηματικό σας γίγνεσθαι, θα προβείτε σε χωρισμούς, γιατί δεν γίνεται αλλιώς, αν θέλετε να προστατέψετε τον εαυτό σας και τα αισθήματά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Όποιος συμφωνεί μαζί σας, τον «κρατάτε», όσοι διαφωνούν, μπορούν εύκολα και να αποχωρήσουν, δεν κρατάτε κανέναν με το ζόρι. Δεν θα διστάσετε να έρθετε σε ρήξεις ακόμα και με τους πολύ δικούς του ανθρώπους μπροστά στην επίτευξη των «επαναστατικών» σας στόχων.

Επαγγελματικά

Όποιος συμφωνεί μαζί σας, τον «κρατάτε», όσοι διαφωνούν, μπορούν εύκολα και να αποχωρήσουν, δεν κρατάτε κανέναν με το ζόρι. Δεν θα διστάσετε να έρθετε σε ρήξεις ακόμα και με τους πολύ δικούς του ανθρώπους μπροστά στην επίτευξη των «επαναστατικών» σας στόχων.

Σχέσεις

Θα πρέπει να αλλάξετε κατά πολύ τον τρόπο που σκέφτεστε και δράτε αν θέλετε να γυρίσει η κατάσταση με το μέρος σας. Κάποιες σχέσεις που σας έχουν κουράσει ψυχολογικά κυρίως, θα πρέπει να τελειώσουν οριστικά. Οι νέες γνωριμίες είναι περιορισμένες

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

θα βγει στην επιφάνεια η μαχητική σας πλευρά και θα μπείτε στη μάχη της διεκδίκησης υλοποίησης των ονείρων και των επιδιώξεών σας. Θα βγει στην επιφάνεια η μαχητική σας πλευρά και θα μπείτε στη μάχη της διεκδίκησης υλοποίησης των ονείρων και των επιδιώξεών σας.

Επαγγελματικά

η ψυχολογία σας, δεν πρόκειται να επηρεαστεί, από τα γεγονότα που θα συμβούν, στον επαγγελματικό σας χώρο, τουλάχιστον όχι, σε βαθμό, που να χάσετε τον κόσμο κάτω απ’ τα πόδια σας. Άλλωστε έχετε τους δικούς σας ανθρώπους κοντά σας, που θα σας προστατέψουν σε κάθε κακοτοπιά.

Σχέσεις

Είναι η πλέον κατάλληλη στιγμή για να προβείτε σε μια σειρά ανανεωτικών κινήσεων ως προς τα ερωτικά σας και γιατί όχι, να κάνετε νέες γνωριμίες. Θα καταφέρετε, να ξεμπλοκαριστείτε από ανασφάλειες και καταστάσεις που φέρνουν αρνητισμό στη ζωή σας. Να θυμάστε πάντα, ότι ο χρόνος, είναι με το μέρος σας.