Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 10/07-16/07

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

αυτό το διάστημα, μπορεί να μην περάσετε καλά, καθώς τρέχουν εκκρεμότητες με ασφαλιστικά ταμεία, γραφειοκρατικά, νομικά. Οι καιροί είναι δύσκολοι γι αυτό θα πρέπει να κάντε κάτι άμεσα. Ευτυχώς, έχετε εύνοια ώστε να τα διευθετήσετε όλα αυτά, εύκολα. Και μετά… μπορείτε να πάτε διακοπές.

Επαγγελματικά

οι επιτυχίες, είναι επιτυχίες και όταν έρχονται είναι καλοδεχούμενες. Θα έχετε μπόλικες από αυτές, εννοείται φυσικά, με τις ανάλογες οικονομικές απολαβές. Αυτές τις τελευταίες, καλό είναι να τις διαχειριστείτε συνετά, γιατί είναι εύκολο να ξεμείνετε από χρήμα

Σχέσεις

η αλήθεια είναι ότι τα επαγγελματικά θα παίξουν σημαντικό ρόλο, έτσι ώστε τα αισθηματικά να πάνε λίγο πίσω. Παρ’ όλα αυτά, εσείς, θα βρείτε χρόνο για να τα κάνετε όλα. Πολλές από τις ερωτικές σας επιθυμίες, είτε είστε δεσμευμένοι, είτε ελεύθεροι, θα πραγματοποιηθούν με τον καλύτερο τρόπο

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

θα πρέπει να επικεντρωθείτε στο πώς θα οργανώσετε το χρόνο σας αυτή τη βδομάδα, κυρίως για να μπορέσετε να εξοικονομήσετε χρόνο για τις προσωπικές σας ανάγκες. Προγραμματίστε τις ενέργειές σας, τις δουλειές σας, ώστε κανένα εμπόδιο να μην βρει έδαφος για να εκδηλωθεί.

Επαγγελματικά

οι ελεύθεροι επαγγελματίες, να μην διστάσετε να προβείτε σε αγορές, προϊόντων προηγμένης τεχνολογίας, που θα εξελίξουν και θα προάγουν τη δουλειά σας. Όσοι έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου, μπορεί να μπείτε στη διαδικασία να σκεφτείτε αλλαγή δουλειάς, με καλύτερες συνθήκες, κυρίως οικονομικές.

Σχέσεις

να είστε διαλλακτικοί και έτοιμοι να συζητήσετε επί παντός επιστητού, ανά πάσα στιγμή. Μην ζοριστείτε όταν θα χρειαστεί να πείτε και να ακούσετε αλήθειες και να μην αποφεύγετε να αναλάβετε τις ευθύνες των πράξεών σας. Να είστε πάντα σε θέση να οριοθετείτε τον εαυτό σας μέσα σε μια σχέση

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

θα δείτε πολύ κόσμο, θα συναναστραφείτε με αρκετούς ανθρώπους, από τους οποίους θα αποκομίσετε διάφορες εντυπώσεις, οι οποίες με τη σειρά τους θα επηρεάσουν τόσο τον τρόπο έκφρασής σας, όσο και την συμπεριφορά σας

Επαγγελματικά

δεν θα αποφύγετε, δυστυχώς, κάποιες εντάσεις στη δουλειά, κυρίως με πρόσωπα ισχύος. Θα πρέπει να αντιμετωπίσετε ρεαλιστικά τις καταστάσεις και τα γεγονότα και κυρίως να μην χάσετε την ψυχραιμία σας και τον «μπούσουλα».

Σχέσεις

γοητευτικοί, ιδιαίτερα σαγηνευτικοί, με την εμφάνιση αλλά και το λόγο σας, θα έλξετε ανθρώπους, που αφενός έχουν κοινά ενδιαφέροντα, αφετέρου διαθέτουν τα προσόντα που εσείς ζητάτε από μία σχέση. Το κλου, είναι να μην βιαστείτε να αποφασίσετε για τίποτα αν δεν το περάσετε από ψιλό κόσκινο

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

θα χρειαστεί να αποδεχθείτε να λειτουργήσετε με πολύ δυσάρεστες για σας, λύσεις, στα προβλήματά σας, που όμως, μακροπρόθεσμα, ίσως αποδειχθούν εξαιρετικές. Επίσης, είναι σημαντικό να μην αφήσετε την «αρρωστοφοβία» σας, να σας αποσυντονίσει.

Επαγγελματικά

αυτό που θα πρέπει να προσέξετε, είναι ότι λόγω κεκτημένης ταχύτητας και του παρορμητισμού σας, μπορεί να αντιπαρατεθείτε και με ανθρώπους που σας είναι χρήσιμοι για κάποιους λόγους. Αυτό θα έχει σαν συνέπεια, να χρειαστεί να μείνετε μόνοι και χωρίς κανέναν σύμμαχο.

Σχέσεις

αν χρησιμοποιήσετε σωστά τη γοητεία σας, αποφεύγοντας να είστε μονοκόμματοι, θα πετύχετε πολλά μέσα στις σχέσεις σας, αλλά και εκτός αυτών. Οι κλυδωνισμοί, δεν είναι σε θέση να ταρακουνήσουν σοβαρά τις καλά εδραιωμένες σας σχέσεις.

ΛΕΩΝ

Γενικά

αν σκοπεύετε να κόψετε κακές συνήθειες, τώρα είναι η κατάλληλη εποχή. Τακτοποιήστε εκκρεμότητες που αν τις αφήσετε θα σας προβληματίσουν μακροπρόθεσμα και κυρίως επιληφθείτε ώστε να σταθεροποιήσετε τα οικονομικά σας που σκαμπανεβάζουν.

Επαγγελματικά

θα υπάρξουν άνθρωποι, που πιστεύουν σε σας και μπορούν, τόσο να προωθήσουν τα σχέδιά σας, όσο και να σας συμβουλέψουν σωστά και συνετά. Τα οικονομικά βέβαια θα εξακολουθήσουν να σκαμπανεβάζουν, και αυτό πολλές φορές θα σας αποσυντονίζει

Σχέσεις

αν θα μπερδέψετε, τα επαγγελματικά, οικονομικά, ή την κοινωνική σας ζωή με τα αισθηματικά και τις σχέσεις, ένας απ’ αυτούς τους τομείς, δεν θα τη «βγάλει καθαρή». Κάντε τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις και ξεκαθαρίστε το τοπίο στις σχέσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

ιδέες, όνειρα και σχέδια που κάνατε από καιρό, ήρθε η ώρα να υλοποιηθούν. Είναι πολύ καλό ότι βρίσκετε ανταπόκριση σ’ αυτό από ανθρώπους κύρους, που σας σέβονται και σας υποστηρίζουν. Η εβδομάδα ενδείκνυται για να εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες.

Επαγγελματικά

Τα οικονομικά σας θα κινηθούν σε φυσιολογικά επίπεδα, χωρίς έξοδα που μπορεί να κάνουν σοβαρή ζημιά στο πορτοφόλι σας. Κάποιοι περιορισμοί, κάποιες καθυστερήσεις θα συμβούν, όπως είναι αναμενόμενο.

Σχέσεις

οι ελεύθεροι, θα έχετε αρκετές ευκαιρίες να γνωρίσετε κόσμο, κι αν είστε σε διακοπές, ακόμα καλύτερα, μια και οι έρωτες αυτού του καλοκαιριού, σε σας, ανοίγουν προοπτικές σταθερότητας. Σταθερότητα και ομαλότητα στις μακροχρόνιες σχέσεις.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

ξέρετε καλά ότι η υγεία, είναι το άλφα και το ωμέγα για σας, καθώς η ισορροπία του οργανισμού σας, σας εξασφαλίζει καλή απόδοση σε όλους τους τομείς. Δεν ήρθε η ώρα ακόμα για να τελειώσετε με καταστάσεις. Δώστε χρόνο στις εξελίξεις να δείξουν την πραγματική τους πορεία.

Επαγγελματικά

να προσέξετε γενικά τα έξοδα, που μπορεί να δημιουργήσουν αντιδράσεις στα πρόσωπα της οικογένειάς σας αλλά και κενά στον τραπεζικό σας λογαριασμό. Το μυαλό σας δε, είναι εντελώς αποσυντονισμένο από το αντικείμενο της εργασίας σας

Σχέσεις

δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες για διασκέδαση και κοινωνικότητες, αλλά και για καινούριες γνωριμίες που προκύπτουν μέσα από αυτές. Αν δεν είστε όμως, ελεύθεροι, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί ο κίνδυνος να αποκαλυφθούν οι ατασθαλίες σας, είναι μεγάλος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

να φροντίσετε από τώρα, να διευθετηθούν οι τρέχουσες υποχρεώσεις ή εκκρεμότητές σας, γιατί από το φθινόπωρο και μετά θα έχετε ένα δεύτερο κύμα δυσκολιών. Κι αν σ’ αυτές προστεθούν οι υπάρχουσες τότε θα έχετε πρόβλημα, πραγματικά

Επαγγελματικά

οι ελεύθεροι επαγγελματίες, ίσως θα πρέπει να αφιερώσετε περισσότερο από το χρόνο σας στη δουλειά, αλλά αυτό δεν φαίνεται να σας προβληματίζει. Σε ό,τι έχει να κάνει με την προώθηση των οικονομικών σας συμφερόντων, θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε τη μαγική φόρμουλα «μέθοδος – οργάνωση – συνέπεια».

Σχέσεις

θα μπορέσετε να απολαύσετε τα δώρα μιας καλής σχέσης, στης οποίας την υγιή διαμόρφωση έχετε συμβάλλει κατά πολύ, εσείς οι ίδιοι. Όσοι είστε ελεύθεροι ακόμα, οι γνωριμίες θα είναι πολλές, αλλά οι επιλογές, δύσκολες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

χρειάζεται να είστε οργανωμένοι αυτό το διάστημα, και να μην ξεφεύγετε του μέτρου, αν φυσικά θέλετε να πραγματοποιηθούν οι επιδιώξεις σας. Μια αλλαγή στην εμφάνισή σας, μπορεί να κρατήσει το κέφι και τον ενθουσιασμό σας, σε αρκετά υψηλά επίπεδα.

Επαγγελματικά

μπορεί να σας προβληματίσει το γεγονός ότι όλα παραμένουν τα ίδια στη δουλειά, και τίποτα δεν λέει να αλλάξει. Όσοι ασχολείστε με συγκεκριμένα αντικείμενα εργασίας, ίσως να πλήξετε καθώς τίποτα δεν σας κεντρίζει το ενδιαφέρον και κάποιοι από εσάς, μπορεί να σκεφθείτε να αλλάξετε δουλειά

Σχέσεις

το πλανητικό σκηνικό σας ευνοεί, ώστε να φτιάξετε λίγο τα πράγματα στις σχέσεις σας. Γεγονότα και καταστάσεις που σας προβλημάτισαν, τείνουν να ξεπεραστούν, ενώ από τη μεριά του συντρόφου σας, θα βρείτε κατανόηση. Οι ελεύθεροι, θα έχετε πλησιάσματα από ενδιαφέροντες ανθρώπους, που πληρούν τους όρους σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

τα πράγματα είναι λίγο αυστηρά και μονοκόμματα και χρειάζεται να επιστρατεύσετε όση διπλωματία διαθέτετε για να μπορέσετε να λύσετε τις υποθέσεις και τα προβλήματα που σας απασχολούν. Καλό είναι επίσης να διευθετήσετε ό,τι εκκρεμότητα έχετε, αυτή τη βδομάδα, όσο αυτό είναι εφικτό.

Επαγγελματικά

τα επαγγελματικά, με επιτακτικό τρόπο, απαιτούν να ασχοληθείτε κατ’ αποκλειστικότητα μαζί τους, και να μην προσπαθήσετε να βρείτε χρόνο για τίποτα άλλο. Τα οικονομικά θα είναι ισορροπημένα, εσείς όμως, φροντίστε να είστε σε ετοιμότητα για ξαφνικά έξοδα

Σχέσεις

με γενναιότητα, πειθώ, πείρα και αληθινά συναισθήματα θα υποστηρίξετε τα κεκτημένα σας στις σχέσεις και θα βάλετε πλώρη για να πάτε τις μακροχρόνιες και σταθερές σχέσεις, ένα βήμα πιο πέρα. Οι ελεύθεροι θα έχετε αρκετές ευκαιρίες, για γνωριμίες. Θα πρέπει όμως, να τις περάσετε από ψιλό κόσκινο

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

μπορείτε επιτέλους να βρείτε τη χαρά που τόσο σας έχει λείψει, ακόμα και στα μικρά, καθημερινά πράγματα. Αρκεί να είστε σε θέση να τα χαρείτε, ελεύθεροι από υποχρεώσεις, ή εκκρεμότητες που ακόμα δεν έχουν διευθετηθεί.

Επαγγελματικά

οι σωστές συνεργασίες φέρνουν την επιτυχία και αυτό το ξέρετε καλά πια. Φροντίστε να είστε μεθοδικοί, και όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικοί στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Μικρές αλλά ουσιαστικές επιτυχίες και μια σημαντική βελτίωση στα εισοδήματά σας, θα σας ικανοποιήσει αυτή τη βδομάδα.

Σχέσεις

με τόλμη και θάρρος, ίσως και μια μικρή δόση θράσους, και με τη βοήθεια των πλανητικών διευλεύσεων, θα διεκδικήσετε την αγάπη του ανθρώπου που έχει αποσπάσει το ερωτικό σας ενδιαφέρον και ίσως ξεκινήσει μια σχέση με προδιαγραφές μακροβιότητας.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Δυστυχώς, δεν γίνεται να ονειροπολήσετε άλλο. Η πραγματικότητα είναι εδώ και απαιτεί από εσάς, να είστε πολύ συγκεντρωμένοι στους στόχους, πολύ μεθοδικοί και οργανωμένοι. Για να το επιτύχετε αυτό θα πρέπει να αφήσετε το ροζ συννεφάκι σας και να προσγειωθείτε.

Επαγγελματικά

στην αρχή της εβδομάδας, θα υπάρξουν καθυστερήσεις στις πληρωμές, στα έσοδα αλλά και στις υποχρεώσεις σας προς τρίτους. Μετά, όλα θα πάρουν ξανά το δρόμο τους. Όσοι αισθάνεστε ότι θέλετε να αλλάξετε δουλειά, επιδιώξτε το από βδομάδα.

Σχέσεις

τα αισθηματικά σας βρίσκονται σε μεταβατικό στάδιο, γι αυτό θα χρειαστεί να είστε υπομονετικοί αυτό το μήνα, είτε πρόκειται για σας που είστε ελεύθεροι, είτε για σας τους δεσμευμένους. Κάποιοι μπορεί να απογοητευτείτε πιστεύοντας ότι οι ευκαιρίες για γνωριμίες έρχονται και χάνονται