Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 30/10-5/11

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

το πλανητικό σκηνικό, δυσχεραίνει την καθημερινότητά σας. Χρειάζεται να διατηρείτε την ψυχραιμία σας σε κάθε περίπτωση και να μην αφήνετε να νεύρα σας να κυβερνούν τις αποφάσεις σας. Μπορεί να νιώσετε αποπροσανατολισμένοι κάποιες στιγμές, όμως, είναι περαστικές και μικρής διάρκειας

Επαγγελματικά

θα υπάρξουν δυσκολίες ως προς τις οικονομικές διεκδικήσεις σας, που θα κρατήσουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Από εκεί και μετά όμως, θα έχετε ενθουσιασμό, αλλά και αρκετές φαεινές ιδέες για την εξέλιξη των οικονομικών και επαγγελματικών σας θεμάτων.

Σχέσεις

πρόσωπα από μακριά, πρόκειται να κάνουν την εμφάνισή τους και να σας αναστατώσουν συναισθηματικά. Νέος ενθουσιασμός, νέος έρωτας για τους ελεύθερους, αλλά και για τους δεσμευμένους, γιατί όχι; Να προσέξετε μόνο, τα έξοδα που κάνετε για να διεκδικήσετε το αντικείμενο του πόθου σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

με αρκετή ένταση ξεκινά η εβδομάδα καθώς θα έχετε να κάνετε με ανθρώπους που είναι αναίτια επιθετικοί μαζί σας. Θα αναγκαστείτε να μπείτε σε συζήτηση όμως, μαζί τους, καθώς από την θετική ή αρνητική έκβαση, θα εξαρτηθεί η διατήρηση ή διακοπή μιας πολύ σημαντικής συνεργασίας, σε οποιονδήποτε τομέα της ζωής σας.

Επαγγελματικά

με αρκετή αισιοδοξία αντιμετωπίζετε τα επαγγελματικά σας θέματα, παρ’ όλο που κάποιοι τομείς δεν πηγαίνουν όσο καλά θα θέλατε. Ευτυχώς για σας, τα οικονομικά σας δεν συμβαδίζουν αποκλειστικά και μόνο με τα επαγγελματικά σας και έτσι δεν θα έχετε σοβαρές απώλειες.

Σχέσεις

θα αναγκαστείτε να είστε πιο διπλωμάτες και συμβιβαστικοί προκειμένου να λειτουργήσουν οι σχέσεις σας ομαλά και χωρίς προστριβές αλλά και για να «υποχρεώσετε» το σύντροφο, να είναι πιο δεκτικός στις απαιτήσεις σας. Η διπλωματικότητα και η γοητεία σας θα δελεάσει και αυτούς που διεκδικείτε, οι ελεύθεροι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

κακοδιαθεσία, ένταση, νεύρα και γκρίνια, εξαιτίας των πλανητών που δεν σας ευνοούν, μέχρι και τα μισά της εβδομάδας. Οι συζητήσεις γίνονται με έντονο τρόπο, γι αυτό θα χρειαστεί να επιδείξετε ψυχραιμία και νηφαλιότητα προκειμένου να γίνουν οι δουλειές σας και να προωθηθούν τα σχέδιά σας. Δεν θα λείψουν οι καθυστερήσεις και τα εμπόδια στα πλάνα σας.

Επαγγελματικά

επαγγελματικές δυσκολίες και εκνευρισμοί μέσα στο χώρο της δουλειάς, είτε με τους συνεργάτες, είτε με την πελατεία, δεν θα λείψουν. Αυτό θα φέρει καθυστερήσεις στην εξέλιξη των οικονομικών σας και θα επεκταθεί και στον τραπεζικό σας λογαριασμό, καθώς θα χρειαστεί να σπαταλήσετε απ’ τα «έτοιμα»

Σχέσεις

είστε στη φάση που επιδιώκετε να μπείτε σε πιο ουσιαστικές σχέσεις, με αρμονία και ηρεμία. Αναζητάτε μια αγάπη που θα γαληνέψει την ψυχή σας και θα σας δώσει σταθερότητα και ασφάλεια. Αν και οι συνθήκες δεν ευνοούν, αυτή τη στιγμή κάτι τέτοιο, ωστόσο δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες. Οι σταθερές σχέσεις, περνούν στην επόμενη φάση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

ένα σχέδιό σας, που μπορεί να το είχατε παραμελήσει, ή αφήσει ανεκπλήρωτο στο παρελθόν, επανέρχεται στο προσκήνιο για να ολοκληρωθεί. Πρόσωπα από το παρελθόν, ή φίλοι που είχατε χαθεί για κάποιο διάστημα, έρχονται να κάνουν αισθητή την παρουσία τους, δίνοντάς σας έτσι την ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε το τοπίο στο κοινωνικό και φιλικό σας γίγνεσθαι.

Επαγγελματικά

η εύνοια από τους πλανήτες θα κάνουν ένα επαγγελματικό σας όνειρο πραγματικότητα. Μια μεγάλη ευκαιρία παρουσιάζεται, για δουλειά, που μπορεί να έχει να κάνει και με το εξωτερικό και σας βγάζει από την κατήφεια, αλλά σας ανοίγει και το δρόμο με τα οικονομικά σας.

Σχέσεις

ακόμα κι αν δεν θελήσετε να ενδώσετε στον έρωτα που έρχεται από το παρελθόν, θα έχετε την ευκαιρία να πείτε, όσα δεν είχατε μέχρι τώρα ξεστομίσει. Η Αφροδίτη  βοηθά να εξομαλυνθούν σχέσεις που πέρασαν πρόσφατα μια κρίση. Θα παρθούν αποφάσεις, είτε για γάμο, είτε για δημιουργία οικογένειας.

ΛΕΩΝ

Γενικά

το κλίμα γύρω σας, είναι άκρως ανατρεπτικό. Μπορεί να βιώσετε χωρισμούς που δεν επιδιώξατε και δεν θέλετε, ή ακόμα και οριστικές ρήξεις με πρόσωπα που δεν είχατε φανταστεί ότι θα φτάνατε σ’ αυτό το σημείο. Νεύρα, ένταση, άγχος και στεναχώρια, δυστυχώς δεν θα αποφευχθούν. Ο μόνος τρόπος να το αντιμετωπίσετε, είναι η ψυχραιμία.

Επαγγελματικά

θα είναι πιο καλά για σας και τα σχέδιά σας, αν κινηθείτε στα πλαίσια μιας ομάδας, με κοινά ιδανικά και κοινούς στόχους. Αναγνωρίζονται οι κόποι σας, οι προσπάθειές σας αλλά και οι ικανότητές σας και αυτό, σας δίνει χαρά. Τα οικονομικά, θέλουν ακόμα δουλειά για να σταθεροποιηθούν.

Σχέσεις

πρόκειται να νιώσετε αποσυντονισμένοι, μόνοι, και σε σύγχυση, καθώς ένας χωρισμός έρχεται να πέσει, στην κυριολεξία σαν κεραυνός εν αιθρία. Μέσα στη γενικότερη στεναχώρια, όμως, μην βιαστείτε να χρεώσετε το σύντροφό σας που σας άφησε. Ίσως θα πρέπει να αναλάβετε και τις δικές σας ευθύνες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

δύσκολη οι πλανητικές συνθήκες σας αναγκάζουν να κινείστε μέσα σε ένα έντονο από άποψη νεύρων, κλίμα, που ίσως σας φέρει σε διαπληκτισμούς και ρήξεις με φίλους, γνωστούς, συνεργάτες, ακόμα και με αγαπημένα σας πρόσωπα. Τα δεδομένα ανατρέπονται και σεις καλείστε να προσαρμοστείτε, είτε με το καλό, είτε με το άγριο.

Επαγγελματικά

ο ανάδρομος κυβερνήτης σας, δεν θα είναι βοηθητικός για όσους από εσάς ασχολούνται με το εμπόριο, τις πωλήσεις και τις επικοινωνίες. Κάποιες μικροζημιές στον τεχνολογικό εξοπλισμό, δε, θα προκαλέσουν επιπλέον νεύρα. Τα οικονομικά σας όμως, έχουν πάρει ανοδική πορεία και τίποτα δεν το σταματάει αυτό.

Σχέσεις

προσέξτε τα λόγια σας. Προσέξτε τι λέτε, πώς το λέτε και σε ποιον το λέτε. Αν απευθύνετε ευθύνες στο αγαπημένο σας πρόσωπο, ίσως έρθετε σε ρήξη ή και οριστικό χωρισμό. Θα πρέπει να δείχνετε συμβιβαστικό πνεύμα και ψυχραιμία σε καταστάσεις κρίσης αν θέλετε να διατηρήσετε τις σχέσεις σας.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

 δύσκολη αυτή η εβδομάδα για σας καθώς έκτακτα έξοδα ξεφυτρώνουν κάθε λίγο και λιγάκι, σαν τα μανιτάρια και σας έχουν διαρκώς «στην τσίτα». Είναι και οι πλανητικές συνθήκες που δεν βοηθούν να έχετε καλή επικοινωνία με το περιβάλλον. Κι έτσι, νιώθετε ξεκρέμαστοι, μόνοι, να παλεύετε με τα γεγονότα. Να γνωρίζετε όμως, ότι θα νικήσει, ο πιο ψύχραιμος.

Επαγγελματικά

αναβάλετε γι αυτό το διάστημα, αγορές τεχνολογικού εξοπλισμού ή και μεταφορικού μέσου, γιατί δεν θα σας βγει σε καλό. Μόνο προς το τέλος της εβδομάδας, θα μπορέσετε να «ξεσκαλώσετε», και να προωθήσετε τα σχέδιά σας, αλλά και να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση.

Σχέσεις

ευέλικτος και πειστικός ο λόγος σας, θα μπορέσετε να ξεπεράσετε το σκόπελο των αποκαλύψεων των ατασθαλιών σας. Όμως, επειδή θα γλιτώσετε τώρα, δεν σημαίνει ότι αυτό θα συμβαίνει εσαεί. Το ταίρι σας, είναι υποψιασμένο και πολύ προσεκτικό σε ό,τι αφορά τις εξόδους και τα ψέματά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

διανύετε μια περίοδο, όπου τα δικά σας προβλήματα, οι δικές σας επιθυμίες, ο εαυτός σας, έχουν μεγαλύτερη σημασία από τους γύρω σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Χωρίς αυτό να σας κάνει εγωκεντρικούς, θα ασχοληθείτε με την αυτοβελτίωσή σας, ξεκινώντας από αλλαγές στην εμφάνιση, και προχωρώντας προς το «εσωτερικό» σας.

Επαγγελματικά

εκμεταλλευτείτε τις γνωριμίες και τις διασυνδέσεις σας, προκειμένου να προωθήσετε αλλά και να εκπληρώσετε τα σχέδιά σας, κυρίως εκείνα που αφορούν οικονομικές επενδύσεις. Οι στόχοι επιτυγχάνονται και τα οικονομικά ανεβαίνουν.

Σχέσεις

οι σταθερές σχέσεις, παρ’ όλο που έχουν δώσει τα διαπιστευτήριά τους σε βάθος χρόνου, ίσως περάσουν μια μικρή κρίση σχετικά με το πώς θα εξελιχθούν πιο πέρα. Κάποιοι από εσάς, μπορεί να αποφασίσετε έναν χωρισμό, χωρίς όμως να προβείτε και στην πραγματοποίησή του, πριν το σκεφτείτε διπλά και τριπλά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

ένα γεγονός, θα προκαλέσει εντάσεις στο περιβάλλον σας. Καλείστε να το αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία, που αν δεν επιδείξετε θα πάρει διαστάσεις και ίσως σας «ρίξει» ψυχολογικά. Ευτυχώς, θα μπορέσετε ευνοούμενοι από τους πλανήτες, να τα βρείτε με τον εαυτό σας και κατ’ επέκταση και με τους άλλους.

Επαγγελματικά

προσωπική γοητεία, ομορφιά και λάμψη, έτσι ώστε να διαπρέψετε στο παιχνίδι του ανταγωνισμού. Η πελατεία θα σας προτιμήσει, οι συνεργάτες θα είναι πρόθυμοι να ακολουθήσουν τις εντολές σας και γι αυτό θα επιβραβευθείτε με τα οικονομικά σας, να ανεβαίνουν με τρόπο που διευκολύνει τη ζωή σας.

Σχέσεις

δεν θα περάσετε απαρατήρητοι από πουθενά. Οι άνθρωποι θα σας θαυμάσουν, θα τους έλξει η γοητεία σας και θα γίνετε αποδέκτες πολλών και ποικίλων ερωτικών προτάσεων. Ακόμα και όσοι βρίσκονται σε σταθερές σχέσεις, θα αισθανθούν αυτό τον εξαιρετικά, ανανεωτικό, ερωτικό, αέρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

μπορεί να δείτε φίλους που είχατε ξεχάσει λόγω υποχρεώσεων και να πάρετε μεγάλη χαρά. Αυτό δεν θα σας βοηθήσει να αποφύγετε αντιπαραθέσεις με αγαπημένα πρόσωπα και οικογένεια, όμως και καλό είναι να αποφύγετε οτιδήποτε έχει να κάνει με καβγάδες και ρήξεις. Ωστόσο προς τα έξω θα είστε όσο κοινωνικοί πρέπει.

Επαγγελματικά

η αυξημένη κοινωνικότητά σας θα σας φέρει σε συνάντηση με ανθρώπους κύρους, που μπορούν και θέλουν να σας βοηθήσουν στην υλοποίηση των επαγγελματικών σας σχεδίων. Σας ανοίγονται νέοι ορίζοντες, για οικονομικές επενδύσεις και τις ανάλογες απολαβές, εννοείται.

Σχέσεις

υπήρχε μια γενικότερη ανησυχία μέσα στις σχέσεις σας, που σας απομάκρυναν από το ταίρι σας και σας έκαναν ανασφαλείς. Τέρμα λοιπόν τα πέρα-δώθε μες στα νεύρα και τη γκρίνια. Ξαναβρίσκετε τον ενθουσιασμό σας και περνάτε όμορφες στιγμές με τον άνθρωπό σας στο τέλος της εβδομάδας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

ανατροπές στο σκηνικό, αναβολές, ματαιώσεις και αναποδιές χαλούν τη διάθεσή σας που θα μπορούσε να είναι πολύ καλή αυτή τη βδομάδα. Ιδιαίτερα όσοι έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου, θα βρείτε πολλές αιτίες εντάσεων και αφορμές για καβγάδες. Μόνο προς το τέλος της περιόδου, ξαναβρίσκετε τον παλιό καλό εαυτό σας.

Επαγγελματικά

θα σας κρατήσουν απασχολημένους τα επαγγελματικά σας σχέδια, και η υλοποίησή τους, αλλά μην περιμένετε ότι θα κυλήσουν όλα ομαλά. Κάποιες ανατροπές των πλάνων σας θα σας κοστίσουν σε χρήμα αλλά και σε κόπο για να συμμαζέψετε τα ασυμμάζευτα.

Σχέσεις

θετικό το διάστημα για τα αισθηματικά σας, καθώς οι πλανήτες σας χαρίζουν γοητεία. Φέρνει δε, στο δρόμο σας φίλους και γνωριμίες, που μπορεί να εξελιχθούν σε μεγάλους έρωτες με προδιαγραφές σχέσης ζωής.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

αλλαγή του τρόπου σκέψης σας, εξαιτίας ενός ξαφνικού γεγονότος, μεταξύ εσάς και κάποιων ανθρώπων που αντιπαρατίθενται στις απόψεις σας. Αυτό είναι κάτι που θα σας ξυπνήσει απότομα και θα διαπιστώσετε ότι ως τώρα η οπτική σας απέναντι στα πράγματα ήταν λάθος.

Επαγγελματικά

όσες εντάσεις κι αν βιώσετε στο χώρο εργασίας σας, δεν θα έρθετε σε ρήξη με κανέναν. Αντίθετα, οι εντάσεις μπορεί να λειτουργήσουν καταλυτικά στο να λυθούν κάποιες παρεξηγήσεις που έφερναν εμπόδια στην καλή συνεργασία. Αυτό το διάστημα αποφασίζετε να βάλετε τάξη στα οικονομικά σας.

Σχέσεις

το αγαπημένο σας πρόσωπο προβληματίζεται με κάποιες συμπεριφορές σας και αυτό θα σας φέρει απέναντι, με το ταίρι σας να ζητά εξηγήσεις. Παρ’ όλο που οι πλανήτες είναι δυσμενείς προς εσάς, δεν θα υπάρξουν παρεξηγήσεις, ούτε καβγάδες, ούτε καν εντάσεις. Αντίθετα, θα έχετε μια συμβιβαστική τάση, κάτι που θα εξελίξει τη σχέση.