Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αυτό το διάστημα, θα έχετε την ευκαιρία να επεκταθείτε κοινωνικά,
να διευρύνετε τον κύκλο γνωριμιών σας και να έρθετε σε επαφή με
ανθρώπους που μπορεί να σας φανούν χρήσιμοι σε κάθε επίπεδο της ζωής

και της καθημερινότητάς σας.

Επαγγελματικά

Αναγνωρίζονται οι ικανότητές σας και άνθρωποι κύρους, μπορούν και έχουν τη δυνατότητα να προωθήσουν τα σχέδια και τις επιδιώξεις σας. Σε ό,τι αφορά στο χρήμα, θα έχετε καλές
οικονομικές ευκαιρίες αλλά χρειάζεται καλή διαχείριση.

Σχέσεις

Οι φιλίες που θα σχηματιστούν τώρα, θα είναι πολύ σημαντικές και βαθιές. Ένας μοιραίος έρωτας κάνει την εμφάνισή του και σας δημιουργεί έντονο πάθος. Αυτό όμως, μπορεί να σας οδηγήσει σε αισθήματα ανασφάλειας, κτητικότητας, κάτι που φέρνει εντάσεις. Ψυχραιμία.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Ο Ουρανός παραμένει στο ζώδιό σας, εδώ και καιρό, και δεν σταματά να σας ξαφνιάζει. Η Αφροδίτη, σας κάνει ιδιαίτερα κοινωνικούς, φιλικούς και ευπρόσιτους. Θα έχετε αρκετές επαφές με φίλους και γνωστούς αυτή την εβδομάδα

Επαγγελματικά

Όλοι το ξέρουν πια, ότι εσείς είστε η κινητήριος δύναμη στον επαγγελματικό σας χώρο. Οι συνεργάτες προστρέχουν σε σας για συμβουλές, οδηγίες αλλά και υποστήριξη. Η επιτυχία στον τομέα του ανταγωνισμού, θα φέρει κέρδη οικονομικές ευκαιρίες αλλά χρειάζεται καλή διαχείριση.

Σχέσεις

Θα σας αποδειχθεί περίτρανα, αυτό το διάστημα, ότι οι φιλίες δεν είναι και τόσο φιλίες. Κάποιο πρόσωπο από το φιλικό σας κύκλο σας βλέπει, «αλλιώς» και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δημιουργηθεί μια πολύ καλή ερωτική σχέση μέσα από μια εξαιρετική φιλία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Ενδιαφέροντες ορίζοντες ανοίγονται μπροστά σας, προερχόμενοι από την επαφή σας με άτομα που έχουν περισσότερη πείρα από εσάς. Όποια φιλία, σχηματιστεί, ή σε όποια ομαδική δραστηριότητα συμμετάσχετε, αυτή την περίοδο, θα έχει θετική εξέλιξη και διάρκεια

Επαγγελματικά

Οι συνεργάτες σας είναι υπερήφανοι που τους επιλέξατε και η συνεργασία σας μαζί τους, σας φέρνει όχι μόνο τα επιθυμητά αποτελέσματα αλλά και πολλά κέρδη. Υπάρχει δε, πιθανότητα δημιουργίας ερωτικού δεσμού, στο χώρο της δουλειάς.

Σχέσεις

Ένας μοιραίος έρωτας εμφανίζεται στη ζωή σας, και σας αναστατώνει τις αισθήσεις και τα συναισθήματα. Όμως, στην προσπάθειά σας να τον κρατήσετε στη ζωή σας, μπορεί να γίνετε κτητικοί, ζηλιάρηδες και χειριστικοί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Ανανεώνονται τα σχέδια και οι επιδιώξεις σας αυτό το διάστημα. Μέσα από φιλίες, κοινωνικές επαφές, ή συμμετοχή σας, σε ομαδικές δραστηριότητες, σας ανοίγονται νέοι, ενδιαφέροντες ορίζοντες, που διευρύνουν την προσωπική σας αντίληψη για τα πράγματα.

Επαγγελματικά

Οι συνεργασίες, αποκτούν άλλη χροιά, και άλλο νόημα για σας. Βλέπετε τα επαγγελματικά σας, κάτω από ένα πιο ανθρώπινο πρίσμα, και παύετε να θεωρείτε τη δουλειά σας καθήκον. Με το πέρας κάποιων σημαντικών υποχρεώσεων, ανεβαίνουν τα οικονομικά σας

Σχέσεις

Ο αισθηματικός σας τομέας, εμπλουτίζεται με νέες επαφές, με άτομα, που μιλούν πολύ στην καρδιά σας. Η ενδεχόμενη αναποφασιστικότητά σας, έχει να κάνει με ανεπούλωτες πληγές του παρελθόντος, που όμως, σταδιακά, θα κλείσουν και αυτές, αφήνοντας χώρο για νέες εμπειρίες.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Η ζωή, η καθημερινότητα, οι άνθρωποι, τα αγαπημένα πρόσωπα, εξακολουθούν να σας ξαφνιάζουν, δυσάρεστα ή ευχάριστα, δεν έχει σημασία Αυτό που είναι σημαντικό, είναι να πάρετε τα μαθήματά σας και να αποφασίσετε να κάνετε το καλύτερο για τον εαυτό σας.

Επαγγελματικά

Νέες ευκαιρίες για δουλειά, για όσους είναι στην αναζήτηση εργασίας, αλλά και για αύξηση των εσόδων. Δίνεται αρκετά μεγάλη εύνοια στα χρηματοοικονομικά και στις εμπορικές συναλλαγές. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες να περιμένουν αύξηση της πελατείας τους

Σχέσεις

Μέσα από πολλές κοινωνικές επαφές  θα κάνετε σπουδαίες γνωριμίες που θα σας οδηγήσουν να εξελίξετε έναν μεγάλο έρωτα. Το ρίσκο για όσους έχετε βιώσει άσχημες καταστάσεις στο παρελθόν είναι μεγάλο και δείχνετε να φοβάστε. Όμως, αξίζει ο κόπος να δείξετε εμπιστοσύνη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αυτό το διάστημα τα περιλαμβάνει όλα. Από έρωτα και αγάπη μέχρι κέρδη και επαγγελματική και κοινωνική καταξίωση. Αξιόλογα άτομα έρχονται να βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων σας, ενώ τα σχέδιά σας φαίνεται να βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο

Επαγγελματικά

Θα σας δοθούν πολλές και καλές ευκαιρίες για να επεκταθείτε, τόσο επαγγελματικά όσο και κοινωνικά και να καταξιωθείτε. Οι δουλειές πηγαίνουν σύμφωνα με τις προσδοκίες σας ενώ τα οικονομικά είναι σε φυσιολογικά επίπεδα με μικρά σκαμπανεβάσματα.

Σχέσεις

Ειδικά εσείς του τρίτου δεκαημέρου θα ζήσετε αυτό το διάστημα έναν μεγάλο έρωτα, μοιραίο, που πληροί όλες τις προϋποθέσεις και έχει και προδιαγραφές για να εξελιχθεί σοβαρά. Οι ερωτικοί σας ορίζοντες διευρύνονται και ο ενθουσιασμός εγκαθίσταται στη ζωή σας.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Ως επί το πλείστον να αποφύγετε αυτή την εβδομάδα να είστε κτητικοί, τόσο με το σύντροφό σας όσο και με τους φίλους και γνωστούς. Δείξτε τα βαθιά αισθήματα που τρέφετε γι αυτούς και μην αποφεύγετε να λέτε την αλήθεια. Παλαιές πληγές επουλώνονται σιγά-σιγά.

Επαγγελματικά

Η επιτυχία φαίνεται ότι είναι κάτι που σας ενδιαφέρει πολύ και την επιδιώκετε διαρκώς. Τα επαγγελματικά σας θέματα, αρχίζουν να λύνονται, ενώ τα οικονομικά σας, σε επίπεδο υποχρεώσεων αρχίζουν και μπαίνουν σε μια καλή σειρά

Σχέσεις

Ένας μοιραίος έρωτας έρχεται να αναστατώσει την ομαλή, κατά τα άλλα, καθημερινότητά σας. Αν δεν είστε σε σταθερή σχέση, μπορείτε άφοβα να ενδώσετε και να χαρείτε αυτό που σας δίνεται απλόχερα. Αν όμως, είστε σε σχέση, πριν ενδώσετε αναλογιστείτε το ρίσκο και τις συνέπειες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Νέες γνωριμίες έρχονται αυτή την περίοδο να καταλάβουν ένα σημαντικό κομμάτι στη ζωή και την καθημερινότητά σας. Μέσα από αυτές, σχηματίζονται νέες φιλίες, που θα είναι πολύ σημαντικές και βαθιές και θα δώσουν νέο νόημα στη ζωή σας.

Επαγγελματικά

Η δουλειά δεν φαίνεται να σας απασχολεί και πολύ αυτή την περίοδο, ωστόσο, οι υποχρεώσεις τρέχουν και θα πρέπει να μην αποσυντονίζεστε. Φροντίστε τις οικονομικές σας υποχρεώσεις και μην αμελείτε τους λογαριασμούς σας.

Σχέσεις

Οι μακροχρόνιες σχέσεις, έχουν μεγάλες πιθανότητες να επισημοποιηθούν, ενώ ένας νέος έρωτας, έρχεται να αναστατώσει τη ζωή σας, φέρνοντας το καρδιοχτύπι και τον ενθουσιασμό που τόσο σας έχει λείψει. Μια σχέση, έχει όλες τις προϋποθέσεις να γίνει ένας βαθύτερος συναισθηματικός δεσμός

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Έχετε αποφασίσει να κατασταλάξετε σε συγκεκριμένες τακτικές, ως προς τη διαχείριση της καθημερινότητάς σας και αυτό είναι καλό γιατί θα σας βάλει σε μια σειρά. Θα σας δοθεί η δυνατότητα να επεκταθείτε κοινωνικά και να κάνετε νέες ενδιαφέρουσες αλλά και χρήσιμες γνωριμίες.

Επαγγελματικά

Η δουλειά εξελίσσεται κανονικά, και σύμφωνα με τις προσδοκίες σας, ωστόσο θα πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί χάνετε εύκολα τη συγκέντρωσή σας, κάτι που μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθη. Τα οικονομικά είναι σε άνοδο.

Σχέσεις

Κάποιοι από εσάς, θα συνάψετε σχέσεις, είτε από συμφέρον είτε με διαφορά ηλικίας. Αυτό συμβαίνει γιατί οι συναισθηματικές σας ανάγκες είναι μεγάλες, και αν δεν είστε συνειδητά μόνοι, ή απομονωμένοι, δύσκολα θα μείνετε χωρίς να συντροφευτείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Κτητικοί με τα υπάρχοντά σας αλλά και με τους δικούς σας ανθρώπους, θα αντιδράσετε πολύ έντονα, σε όποιον και σε ό,τι προσπαθήσει να σας αποσπάσει αυτά που θεωρείτε δικά σας. Πληγές του παρελθόντος επουλώνονται σταδιακά.

Επαγγελματικά

Η κοινωνική επέκταση που έχετε βάλει στόχο, αυτό το διάστημα πραγματοποιείται, φέρνοντας κοντά σας, ανθρώπους με πείρα και κύρος, που θέλουν και μπορούν να προωθήσουν άψογα τα σχέδιά σας.

Σχέσεις

Οι σχέσεις παίρνουν το δρόμο της επισημοποίησης για κάποιους από εσάς. Όσοι όμως, είστε ελεύθεροι και έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου, ένας μοιραίος έρωτας έρχεται να αναστατώσει την καθημερινότητά σας και να κάνει τη ζωή σας πιο συναρπαστική και πιο ενδιαφέρουσα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Υποχρεώσεις, καθήκον, αλλά και διασκέδαση και χαρά, αυτό το διάστημα. Όλα είναι πιθανά να συμβούν. Ιδιαίτερα για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου, ο Ουρανός από τον Ταύρο, δεν σταματά να σας εκπλήσσει, άλλοτε ευχάριστα και άλλοτε δυσάρεστα

Επαγγελματικά

Μια καλή σειρά έχετε βάλει στα οικονομικά σας, που έχουν αρχίσει να παίρνουν ανοδική πορεία. Τα επαγγελματικά σας ζητήματα, είναι υπό επεξεργασία, και σύντομα θα βρείτε λύσεις σε ό,τι κι αν σας έχει απασχολήσει, με τα θέματα της δουλειάς.

Σχέσεις

Όσοι βρίσκεστε σε σταθερές σχέσεις, προσέξτε πολύ, γιατί ο έρωτας παραμονεύει να σας ρίξει τα βέλη του ακόμα και στον επαγγελματικό σας χώρο. Το ρίσκο είναι μεγάλο και σίγουρα θα υπάρξουν αποκαλύψεις, που μπορεί να σας βλάψουν με πολλούς τρόπους

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Θα έχετε τη δυνατότητα να επεκταθείτε, επαγγελματικά, κοινωνικά αλλά και προσωπικά. Το κύρος και η αξιοπιστία σας είναι εμφανή παντού. Πόρτες και ορίζοντες σας ανοίγονται διάπλατα και το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς, είναι να επιλέξετε

Επαγγελματικά

Σταθερότητα στη δουλειά με αρκετές καλές ευκαιρίες για επέκταση και άνοδο να παρουσιάζονται αυτή την εβδομάδα. Να είστε προσεκτικοί στη διαχείριση των οικονομικών σας, γιατί θα παρουσιαστούν έκτακτα έξοδα.

Σχέσεις

Οι σταθερές σχέσεις ανανεώνονται. Οι νέοι έρωτες έχουν όλα τα εχέγγυα να εξελιχθούν και να προχωρήσουν. Όσοι είστε μόνοι, αυτό το διάστημα εγγυάται ότι θα βρείτε το σύντροφο που σας ταιριάζει. Οι φιλίες περνούν μια πολύ δημιουργική, γενικά, περίοδο.