εβδομαδιαίες προβλέψεις

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 13/03 -19/03

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα δημιουργηθούν διάφορα συμβάντα, τα οποία θα τα αντιληφθείτε ως το έναυσμα για νέες δράσεις και ευκαιρίες. Το αίσθημα της δημιουργίας θα ανανεώσει και θα τονώσει το ηθικό σας.

Επαγγελματικά

Προσοχή στις αποφάσεις, που θα κληθείτε να πάρετε καθώς η εικόνα που έχετε δεν είναι ξεκάθαρη. Ενδεχόμενα οικονομικά ανοίγματα πιθανών να προκαλέσουν ανακατατάξεις

Σχέσεις

Φροντίζετε ν περιορίσετε τον παρορμητισμό σας, αποφεύγοντας να παρασυρθείτε από επαναλαμβανόμενές αντιδράσεις, που συνήθως προκαλούν εκτεταμένες αντιδράσεις με το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους δεν θα διστάσετε να διεκδικήσετε τον στόχο σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Έντονες σκέψεις για αλλαγές και λύσεις σε προβλήματα, θα έρθουν στην επιφάνεια μέσα από προσεγγίσεις, που θα ξεκινήσουν από αρχές της εβδομάδας. Ωστόσο τα προβλήματα θα παραμείνουν, αλλά η ελπίδα θα αχνοφαίνεται.

Επαγγελματικά

Στο στόχαστρο, θα μπείτε λόγω των δυνατοτήτων σας, αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα για απογοητευτικές απαντήσεις, όπου θα θίξουν την επαγγελματική σας υστεροφημία. Οικονομικά προβλήματα, παραμένουν άλυτα χωρίς να βρίσκετε διέξοδο

Σχέσεις

Η ανάγκη σας να φροντίσετε το ταίρι σας, ενδεχομένως να σας κάνει εκνευριστικά υπερβολικούς. Παρά τις εντάσεις που δημιουργούνται, αναγνωρίζεται η πρόθεση σας και αυτό αποτυπώνεται από την αποδοχή που δέχεστε

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Η εβδομάδα που διανύουμε, δεν θα λείψουν τα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα και μικρές διενέξεις με συγγενικά σας πρόσωπα. Τυχαίες αποκαλύψεις θα θολώσουν και θα μπερδέψουν τις σκέψεις σας

Επαγγελματικά

Παρασύρεστε από συναδέλφους, που στρογγυλοποιούν τα γεγονότα, χρησιμοποιώντας αθέμιτα μέσα με ενδεχόμενο να σας οδηγήσουν σε επιλογές που αργότερα θα μετανιώσετε. Καλό θα ήταν να είστε συγκρατημένοι σε οικονομικές κινήσεις.

Σχέσεις

Τοποθετείτε τον εαυτό σας, τόσο ψηλά σε βαθμό να αγνοείτε επιδεικτικά σκέψεις και επιθυμίες από το ταίρι σας, με αποτέλεσμα να χάνετε η εμπιστοσύνη. Νέες προκλήσεις για τους ελεύθερους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Ενδοιασμοί και σύνθετες σκέψεις, θα προκαλέσουν μία έντονη αναποφασιστικότητα αλλά και πισωγυρίσματα, σε αποφάσεις που θα κληθείτε να αναιρέσετε με νέες κινήσεις, που θα έχουν σκοπό την αρμονία και ευημερία.

Επαγγελματικά

Απρόσμενες δυσάρεστες ειδήσεις θα σας προκαλέσουν σύγχυση, αλλά και θλίψη, θα θεωρήσετε σημαντικό να στηρίξετε αποφάσεις συνεργατών. Οικονομικές απαλλαγές ή ενισχύσεις σας ανακουφίζουν αισθητά

Σχέσεις

Προσπαθείτε να θέσετε, σταθερά τα όρια σας για αποφυγή νέων παρεξηγήσεων, αλλά και την δυνατότητα να ενεργοποιήσετε, τα σχέδια σας με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ξεκαθαρίζετε τις προθέσεις σας.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Η θέση που θα βρεθείτε αυτή την εβδομάδα, θα είναι να δυσκολευτείτε έντονα να πάρετε πρωτοβουλίες. Καθώς γνωρίζετε εκ των προτέρων, πώς το αποτέλεσμα των αποφάσεων σας, ενδεχομένως να είναι αρνητικό για κοντινά σας πρόσωπα

Επαγγελματικά

Η υποχρέωση να αναλάβετε πρωτοβουλίες θα βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε το τοπίο, έναντι σε διφορούμενα λόγια από ανταγωνιστές ή συναγωνιστές. Η οικονομική σας διαχείριση θα ωφελήσει τα επόμενα υποσκαπτόμενα σχέδια σας.

Σχέσεις

Κινείστε με αργά και σταθερά βήματα, προκειμένου να ανταποκριθείτε με επιτυχία στις νέες επιθυμίες που εκφράζει το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, απολαμβάνετε γνωριμίες με ρομαντικές δράσεις και αισθησιακές καταστάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Ο ρόλος του συμπαραστάτη, θα είναι αυτός που αρμόζει να έχετε μέσα στην εβδομάδα απέναντι σε συγγενικά σας πρόσωπα. Καθότι έρχονται νέα δυσάρεστα τα οποία ταράζουν την ισορροπία σας.

Επαγγελματικά

Ιδιαίτερη προσοχή, στο να καταφέρετε να μην παρασυρθείτε και αρχίσετε να ανταποκρίνεστε σε πολλαπλές καταστάσεις που θα έχουν ως αποτέλεσμα να σας φέρουν σε δύσκολή θέση. Οικονομικές ανησυχίες θα σας αγχώσουν

Σχέσεις

Αναζητάτε τις ευθύνες, σε πρόσωπα και καταστάσεις ανύπαρκτες, δικαιολογώντας μόνο τον εαυτό σας και αναθέτοντας τις ευθύνες στο ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, όσο παραμένετε αναβλητικοί τόσο καθυστερείτε τις εξελίξεις.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αυθορμητισμός, το κύριο χαρακτηριστικό της εβδομάδας, αλλά και η δημιουργία νέων συνθηκών, για τη διατήρηση των κεκτημένων και την βοήθεια αγαπημένων προσώπων, θα προκαλέσουν ευχάριστα αποτελέσματα.

Επαγγελματικά

Με αργούς και σταθερούς ρυθμούς θα σας δοθεί η ευκαιρία να βρείτε λύσεις, για πρόσωπο που σας ενδιαφέρει να βοηθήσετε. Η ανάγκη σας να δρομολογήσετε συγκεκριμένα οικονομικά σχέδια θα βρουν θετική ανταπόκριση

Σχέσεις

Βρίσκετε χρόνο, για να εκφράσετε τα προσωπικά σας ενδιαφέροντα και να υπέρ τονίσετε την λάμψη που εκπέμπει το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, συνειδητοποιείτε και απομακρύνεστε, από πρόσωπα που δεν εξελίσσονται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Έντονες αντιπαραθέσεις, όπου θα προκαλέσουν ιδιαίτερες αντιδράσεις, αλλά και εξάρσεις, οι οποίες θα είναι ικανές να φορτίσουν και να δημιουργήσουν, ένα αρνητικό κλίμα. Δεν θα παραλείψουν αποκαλύψεις, που ενδεχομένως να σας σοκάρουν.

Επαγγελματικά

Όσο κρατάτε, μια αδιάλλακτη στάση και προβάλλετε με πείσμα τις σκέψεις σας, τόσο θα βρίσκετε απέναντι σας ακόμα και τα πρόσωπα που θέλουν να σας βοηθήσουν. Συζητήσεις, για οικονομικά θέματα θα κλείσουν με θετικούς όρους.

Σχέσεις

Βάλλεστε από πληροφορίες, που θα κλυδωνίσουν τις σκέψεις σας και θα σας κάνουν επιρρεπείς σε ψευδαισθήσεις, προκαλώντας μια δύσκολη εβδομάδα για το ταίρι σας. Φλερτ και διασκέδαση άνευ αποτελέσματος για τους ελεύθερους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Προκαλείτε ή ανταποκρίνεστε σε σοβαρές συζητήσεις, που θα έχουν βλέψεις για αναπροσαρμογή σχεδίων, αλλά και να βρεθούν λύσεις για επίκαιρα, αγχωτικά ζητήματα. Μια εβδομάδα, που θα σας βγάλει πιο δυνατούς και ανθεκτικούς

Επαγγελματικά

Λανθασμένες επιλογές, ενδεχομένως να επηρεάσουν μέχρι και την αξιοπιστία σας, ενώ θα γίνουν συζητήσεις όπου θα ακουστούν υπερβολές και λόγια, κάτι θα σας κρατήσει επιφυλακτικούς. Οικονομικές εξελίξεις σε ζητήματα οικογενειακά

Σχέσεις

Αμφιβολίες και καχύποπτες σκέψεις, για το κατά πόσο είναι αγνές οι προθέσεις, από το ταίρι σας, καθώς αντιλαμβάνεστε να έχουν ειπωθεί ψέματα. Δύσκολη γνωριμία με αναξιόπιστο πρόσωπο και συναισθηματική διαταραχή για τους ελεύθερους

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Παρασύρεστε από μία σειρά καταστάσεων, όπου θα φέρετε από μόνοι σας σε μία δύσκολη θέση τον εαυτό σας, να αναλάβετε την ευθύνη των αποφάσεων παίρνοντας ριψοκίνδυνες επιλογές, μέσα από βιαστικές πρωτοβουλίες.

Επαγγελματικά

Αυτή την εβδομάδα θα σας δοθεί η ευκαιρία να ασχοληθείτε με υποθέσεις και ζητήματα που μονοπωλούν το ενδιαφέρον σας. Η κατανόηση θα βοηθήσει να βρεθούν ουσιαστικές λύσεις.

Σχέσεις

Μία νέα εβδομάδα, όπου θα ανακαλύψετε την διαφορετικότητα αλλά και τα οφέλη που προκύπτουν, από αυτή μαζί με το ταίρι σας. Νέα γνωριμία για τους ελεύθερους, όπου ενδεχομένως θα την κατατάξετε στις εφήμερες σχέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Σκέφτεστε με γνώμονα τον παρελθόν και δεν σας επιτρέπει να είστε αντικειμενικοί και κρίνετε, λανθασμένα και αυστηρά, τα πρόσωπα που σας έχουν βοηθήσει. Θα θεωρήσετε απαραίτητο να αποστασιοποιηθείτε από καταστάσεις που δεν φέρουν αλλαγή.

Επαγγελματικά

Ένταση και ουτοπικές καταστάσεις, θα επηρεάσουν σημαντικά τις συναδελφικές σχέσεις κατά την διάρκεια της εβδομάδας. Προσοχή σε αποφάσεις που πιθανόν να μετανιώσετε. Σημαντικές ευκαιρίες να λύσετε πρακτικά οικονομικά θέματα

Σχέσεις

Επιτυχημένες προσπάθειες, να μετατρέψετε την ανάγκη και την επιθυμία σας, σε πράξεις που θα προκαλέσουν, νέες κοινές δράσεις με το ταίρι σας. Αισθάνεστε την πίεση να πάρετε αποφάσεις και οριστικοποιήσετε καταστάσεις για τους ελεύθερους.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Εκμεταλλεύεστε τις ευκαιρίες, να ισορροπήσετε τις καταστάσεις που έχουν δημιουργηθεί μέσα στην οικογένεια. Θα διεκδικήσετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα που θα σας βοηθήσει να αισθανθείτε ασφαλής

Επαγγελματικά

Με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση, θα ανταποκριθείτε, έναντι κακόβουλων προθέσεων από εχθρικά πρόσωπα, που σκοπό έχουν να σας διασύρουν σε λάθη. Οικονομική σταθερότητα, με σημάδια βελτίωσης προς το τέλος τις εβδομάδας

Σχέσεις

Ευνοϊκές επικοινωνίες, με μεγάλη ευκολία θα προκαλέσουν απολαυστικές συζητήσεις, όπου θα έχουν σαν αποτέλεσμα, να χαλαρώσετε με το ταίρι σας. Εκμεταλλεύεστε τις κατάλληλές συνθήκες, για να μπορέσετε να δεσμευτείτε οι ελεύθεροι.