Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 9/10-15/10

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

αδιάλλακτοι και σκληροί απέναντι στο περιβάλλον σας, δημιουργείτε έχθρες με την επιθετική σας συμπεριφορά. Αυτό όμως, δεν βοηθάει κανέναν, ούτε και εσάς, καθώς οι απαιτήσεις σας από τους άλλους, είναι μεγάλες. Εντάσεις και ρήξεις.

Επαγγελματικά

καλύτερα να αποφύγετε τις σοβαρές αποφάσεις, γιατί δεν είστε πολύ καλά ψυχολογικά και υπάρχουν μέσα σας εντάσεις που δεν έχουν εκτονωθεί. Ωστόσο, μπορείτε άνετα να «παίξετε» στον ανταγωνισμό, όπου θα έχετε σημαντικά κέρδη.

Σχέσεις

αν νιώθετε ότι ο σύντροφός σας, σας αντιμετωπίζει ως υποδεέστερους, καλύτερα να το σκεφτείτε καλύτερα, πριν αρχίσετε τα παράπονα και τις παράλογες απαιτήσεις. Ο απόηχος ενός χωρισμού σας ταλαιπωρεί.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

υπάρχει αντικειμενική δυσκολία στο να σκεφτείτε ορθολογιστικά και αυτό σας αποτρέπει από το να αποφασίζετε σωστά για τα θέματά σας. Σοβαρές καθυστερήσεις και εμπόδια, που δεν σας είναι εύκολο να αντιμετωπίσετε σας απογοητεύουν.

Επαγγελματικά

υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να έρθετε σε ρήξη με τους συνεργάτες σας, νιώθοντας κουρασμένοι από το παρασκήνιο αλλά και από την ίντριγκα στο χώρο της δουλειάς. Τα οικονομικά, ενώ παρουσιάζουν ανοδικές τάσεις, αυτή τη στιγμή είναι σε ύφεση

Σχέσεις

παντελής έλλειψη υπομονής, δεν σας επιτρέπει να συμβιβάζεστε στις σχέσεις για χάρη της αρμονίας. Δεν κάνετε ούτε ένα βήμα πίσω και αυτό σας φέρνει σε ρήξεις. Κάποιες σχέσεις, ίσως χρειαστεί να τελειώσουν οριστικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

βλέπετε ότι σας εξυπηρετούν τα ψέματα και τα λέτε κατά συρροή. Να ξέρετε όμως, ότι κάποιοι θα εξαπατήσουν και εσάς και τότε ίσως να μην είστε σε θέση να αντιληφθείτε και να επεξεργαστείτε την κατάσταση. Πρόκειται να βρεθείτε σε πολύ δύσκολη θέση.

Επαγγελματικά

ακόμα και τα μικρά πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας, δεν φαίνεται να είστε σε θέση να ασχοληθείτε μαζί τους και αυτό δημιουργεί εντάσεις, καθώς οι συνεργάτες περιμένουν από εσάς, περισσότερη συμμετοχή. Οικονομική στασιμότητα.

Σχέσεις

είστε επιρρεπείς στην απιστία, και είστε σε θέση να αναλώσετε πολύ χρόνο και προσπάθεια για να αποκρύψετε τις ατασθαλίες σας. Όμως, εξαπατώντας, δεν θα τη «βγάλετε καθαρή» και ίσως κάποιες σχέσεις σας να τελειώσουν με άσχημο τρόπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

με δυσκολία ικανοποιείστε από το περιβάλλον, τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τις φιλίες σας. Νιώθετε ότι οι άνθρωποι με τους οποίους είχατε να κάνετε, ως τώρα, δεν έχουν τίποτα άλλο να σας δώσουν. Κλείνεστε στον εαυτό σας.

Επαγγελματικά

η δουλειά σας, δεν έχει τίποτα καλό να δώσει από άποψη εξέλιξης και εσείς, δεν αντέχετε άλλο τη στασιμότητα. Τα οικονομικά, είναι σε μια στάσιμη κατάσταση χωρίς σημάδια βελτίωσης, και δεν αποκλείονται και οι απώλειες.

Σχέσεις

ακόμα κι αν βρίσκεστε σε σταθερή σχέση, αισθάνεστε στην κυριολεξία σαν να είστε μόνοι. Ακροβατείτε μεταξύ της δυνατότητάς σας για εξέλιξη και στην ανάγκη να βιώσετε τα πάθη, που επισταμένως κρατάτε μέσα σας, μακριά απ’ τα βλέμματα των άλλων.

ΛΕΩΝ

Γενικά

δεν χρειάζεται να γίνεστε αγενείς προκειμένου να επιβάλλετε τις απόψεις σας στους άλλους. Μπορείτε να το κάνετε και με ευγένεια. Παρ’ όλα αυτά, πιστεύετε λάθος πράγματα, γιατί υπάρχει αντικειμενική δυσκολία στο να αντιλαμβάνεστε ρεαλιστικά τα πράγματα.

Επαγγελματικά

προκειμένου να «λουφάρετε», θα χρησιμοποιήσετε κάθε τρόπο και μέσον προκειμένου να γίνουν οι δουλειές σας, αλλά να μην χρειαστεί να εργασθείτε πολύ. Τα οικονομικά είναι εν εξελίξει, αλλά ακόμα δεν φαίνεται προς τα πού κινούνται.

Σχέσεις

μπορεί το χωρισμό που βρίσκεστε να μην μπορείτε να τον διαχειριστείτε και να είστε μετέωροι, κυρίως γιατί δεν τον περιμένατε. Ωστόσο, θα πρέπει να αναλογιστείτε τις ευθύνες σας, που υπάρχουν από το παρελθόν ως τώρα και θα καταλάβετε γιατί χωρίζετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

άκομψη και περίεργη η αρχή της εβδομάδας, αλλά όσο περνά ο καιρός τα πράγματα θα στρώνουν. Πλησιάζοντας προς το τέλος της, θα έχετε σημαντική εύνοια της τύχης, και κάποια γεγονότα που θα παίξουν το ρόλο του καταλύτη, που θα «σπρώξουν» τις εξελίξεις.

Επαγγελματικά

θα πρέπει να κολακέψετε κάποιους συνεργάτες σας, προκειμένου να εξασφαλίσετε την συνεργασία και τη βοήθειά τους για τα σχέδιά σας. Οι ιδέες σας, όχι μόνο γίνονται αποδεκτές, αλλά και βρίσκουν πρακτική εφαρμογή. Αναγνώριση και κέρδη.

Σχέσεις

γκρίνιες και εντάσεις στις σχέσεις, θα σας φέρουν ενώπιον δύσκολων καταστάσεων, που δεν λύνονται ούτε με ψέματα, αλλά ούτε και με σκληρό λόγο. Αν δεν θέλετε να φτάσετε σε χωρισμό, καλά θα κάνετε να «μαλακώσετε» λίγο.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

θα πρέπει να συμβιβαστείτε με τις καταστάσεις και τους ανθρώπους αν θέλετε να γίνουν οι δουλειές σας. Κλεισμένοι στον εαυτό σας, μην μπορώντας, ούτε να συναναστραφείτε, αλλά ούτε και να συνεννοηθείτε με κανέναν, δεν πρόκειται να πάει μπροστά, τίποτα.

Επαγγελματικά

ελεγκτικοί απέναντι στους συνεργάτες – συνεταίρους σας, με έναν τρόπο συμπεριφοράς που προκαλεί το φόβο πολλές φορές, τα σχέδιά σας, δεν ευοδώνονται, και φυσικά δεν βελτιώνονται τα οικονομικά σας. Κάντε κάτι, γρήγορα.

Σχέσεις

σχέσεις που δεν έχουν αντέξει στο πέρασμα του χρόνου, ούτε και τα έχουν βγάλει πέρα με τις δοκιμασίες της καθημερινότητας, φτάνουν στη λήξη τους. Ρήξεις και χωρισμοί, που έχουν προδιαγραφές να γίνουν οριστικοί και αμετάκλητοι, υπάρχουν στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

θα διαπιστώσετε ότι είναι πολύ εύκολο να παρασυρθείτε σε ιδεοληψίες και εμμονές, γιατί δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε ορθολογιστικά τις πληροφορίες που προσλαμβάνετε από το περιβάλλον. Η συμπεριφορά σας γίνεται προκλητική, ίσως και επιθετική.

Επαγγελματικά

βυθισμένοι στις σκέψεις σας, θα σας είναι δύσκολο να διευθετήσετε ακόμα και τα πολύ εύκολα. Πνεύμα αντιλογίας στη δουλειά σας, δημιουργείτε εντάσεις εκ του μη όντος με συνεργάτες αλλά και πελάτες. Τα οικονομικά δε, σε μεγάλη ύφεση.

Σχέσεις

να είστε προετοιμασμένοι να βιώσετε έναν πολύ δύσκολο χωρισμό, που θα σας ρίξει, κυριολεκτικά και μεταφορικά, «στα πατώματα». Στην προσπάθειά σας να απελευθερωθείτε από την πιεστική αυτή, κατάσταση, θα κάνετε λάθη και θα έρθετε σε ρήξη ακόμα και με πρόσωπα, που δεν πρέπει

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

από εδώ και πέρα, η τύχη, αρχίζει να σας δείχνει την εύνοιά της. Οι υποθέσεις σας λύνονται πιο εύκολα, τα προβλήματα λιγοστεύουν, οι εξελίξεις είναι θετικές, και ό,τι κι αν σας έχει ταλαιπωρήσει εδώ και καιρό, τώρα απομακρύνεται ή παύει να υπάρχει.

Επαγγελματικά

καλό θα ήταν να μην πείτε ψέματα προκειμένου να απέχετε από τη δουλειά σας. Αν χρειάζεστε ξεκούραση, απλά πάρτε μια αναρρωτική, ή απλά, πείτε την αλήθεια. Επαγγελματικές ευκαιρίες, εμφανίζονται και ανοίγουν ορίζοντες.

Σχέσεις

η σχέση σας, σας κουράζει ψυχολογικά, αλλά και σωματικά, αφού διάφορα ψυχοσωματικά, εμφανίζονται λόγω άγχους. Η πίεση είναι μεγάλη και είναι αμφίβολο αν θα την αντέξετε. Ίσως χρειαστεί να βρεθείτε ενώπιον του ενδεχομένου να χωρίσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

αυτό το διάστημα θα χρειαστεί να αποχωριστείτε ανθρώπους, καταστάσεις, και πράγματα. Αυτό, γίνεται στα πλαίσια ενός γενικότερου ξεκαθαρίσματος που καλείστε να κάνετε στην καθημερινότητά σας για να γίνει η ζωή σας πιο εύκολη και λειτουργική.

Επαγγελματικά

βλέπετε γύρω σας, ανθρώπους, που ούτε στο ελάχιστο δεν μπορούν να φτάσουν στο επίπεδό σας, κι όμως, ανεβαίνουν τα σκαλιά της επιτυχίας γρηγορότερα από εσάς. Απογοητεύεστε και κάνετε λάθη και βεβιασμένες κινήσεις, που κοστίζουν, κυρίως, οικονομικά.

Σχέσεις

είστε εμμονικοί και ανασφαλείς πέραν του δέοντος και αυτό κουράζει το σύντροφό σας και τη σχέση σας γενικότερα. Οι σχέσεις περνούν μια περίοδο ταλαιπωρίας και σας αφήνουν με ένα αίσθημα του ανικανοποίητου και πικρίας. Χωρισμοί, ίσως και οριστικοί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

οι άνθρωποι που θα σας πλησιάσουν αυτό το διάστημα για να σας συμβουλέψουν ή να σας βοηθήσουν, θα σας βρουν απέναντί τους, έτοιμους να πολεμήσετε, αντιμαχόμενοι τους λογικούς τους συνειρμούς. Δεν θα αποφύγετε δε, κάποιες ζημιές στο μεταφορικό σας μέσο.

Επαγγελματικά

χαμένοι στις σκέψεις σας, δεν θα μπορέσετε να συνεννοηθείτε εύκολα με τους συναδέλφους ή συνεργάτες σας και αυτό εκτός από μεγάλο εκνευρισμό, θα σας φέρει και καθυστερήσεις στην προώθηση των σχεδίων σας.

Σχέσεις

δεν θα καταφέρετε να σώσετε σχέσεις που σκαμπανεβάζουν και σας οδηγούν να κάνετε ανασφαλείς και ιδεοληπτικές σκέψεις. Προς το τέλος της εβδομάδας όμως, η ηρεμία τείνει να αποκατασταθεί, και η έμφυτη αισιοδοξία σας να επιστρέφει. Νέες γνωριμίες για τους ελεύθερους

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

μόνο μετά τα μισά της εβδομάδας, οι λύσεις στα προβλήματά σας θα έρχονται εύκολα. Θα έχετε σημαντική βοήθεια βέβαια, από την αρχή, αλλά δεν θα είστε σε θέση να την αξιοποιήσετε. Ισχυροί άνθρωποι τάσσονται υπέρ σας και σας συμπαραστέκονται στα δύσκολα.

Επαγγελματικά

θα βρεθείτε πολλές φορές, σ’ αυτό το διάστημα, να μην μπορείτε να διαχειριστείτε ακόμα και τις πολύ απλές, καθημερινές σας υποχρεώσεις. Η δουλειά βρίσκεται σε ύφεση για τους ελεύθερους επαγγελματίες και τα κεφάλαια μειώνονται σημαντικά

Σχέσεις

δεν θα λείψουν τα σκαμπανεβάσματα από τι σχέσεις, χωρίς ωστόσο να δημιουργηθούν μεγάλα προβλήματα, ούτε να χρειαστεί να φτάσετε στα άκρα. Ευκαιρίες και νέες γνωριμίες για τους ελεύθερους, που ο έρωτας τους περιμένει σε κάθε γωνιά και σε κάθε τους βήμα