Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 3/07-9/07

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

έχει έρθει η ώρα να χαλαρώσετε και να αρχίσετε να βλέπετε τα πράγματα πιο αισιόδοξα και πιο θετικά. Αυτή τη βδομάδα, θα αποζητήσετε αγαπημένα σας πρόσωπα, θα περάσετε περισσότερο χρόνο με την οικογένεια και τα παιδιά σας (αν έχετε) και θα κάνετε πράγματα που σας χαλαρώνουν από την ένταση και το άγχος της καθημερινότητας.

Επαγγελματικά

τα θέματα της δουλειάς, δεν φαίνεται ότι θα σας απασχολήσουν σε μεγάλο βαθμό αυτό το διάστημα, δεδομένου ότι οι σκέψεις σας εστιάζουν περισσότερο στο θέμα των διακοπών. Οι επαφές σας με ανθρώπους που δείχνουν να καταλαβαίνουν τον τρόπο που λειτουργείτε, θα είναι το εργαλείο σας, στο κυνήγι της επιτυχίας.

Σχέσεις

δεν θα αποφύγετε να προβληματιστείτε μεταξύ καριέρας και οικογένειας. Τα διλήμματα είναι ζόρικα. Κάποιοι από εσάς, μπορεί να νιώσετε εγκλωβισμένοι από τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, κάτι που μπορεί να μετατρέψει τις σχέσεις σας σε πεδίο διαμάχης. Παρ’ όλα αυτά, θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες για ανάκαμψη, αργότερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

θα σας είναι ιδιαίτερα δύσκολο να εκφράσετε αυτά που θέλετε προς τους άλλους, αλλά και να σκεφθείτε καθαρά και με συνέπεια. Μπλεγμένοι μέσα στις ίδιες σας τις σκέψεις, θα το βρείτε σχεδόν ακατόρθωτο να συνεννοηθείτε με άνθρωπο και αυτό μπορεί να φέρει διαπληκτισμούς ίσως και ρήξεις.

Επαγγελματικά

αγχώνεστε από το παρασκήνιο μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο και στεναχωριέστε που συμβαίνει κάτι τέτοιο και μάλιστα λειτουργεί εναντίον σας. Επειδή δεν υπάρχει κάτι που θα μπορούσατε να κάνετε για να λήξει όλο αυτό, καλό είναι με ψυχραιμία να εστιάσετε στα οικονομικά σας θέματα.

Σχέσεις

θα πρέπει να βάλετε λίγο στην άκρη τα δικά σας «θέλω» και να ασχοληθείτε με τα ζητήματα της σχέσης και του συντρόφου σας. Κάποια από τα σχέδιά σας θα πρέπει να αναβληθούν προς το παρόν και όσο κι αν σας στεναχωρεί αυτό, είναι απαραίτητο για την ομαλή λειτουργία των σχέσεών σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

οι επικοινωνίες θα είναι το μέσον με το οποίο θα διεκπεραιωθούν οι δουλειές σας. Θα το βρείτε εύκολο να σας κατανοήσουν αλλά και να κατανοήσετε. Ιδιαίτερα σε θέματα γραφειοκρατίας και οικονομικά, η συνεννόηση θα είναι κάτι που θα σας φέρει αποτελέσματα. Γι αυτό εκμεταλλευθείτε αυτό το διάστημα με τον καλύτερο τρόπο για να κάνετε τις δουλειές σας.

Επαγγελματικά

να αποφύγετε να λύσετε τα επαγγελματικά σας θέματα με ακραίο τρόπο και κυρίως να μην έρθετε σε καμία αντιπαράθεση με τους συνεργάτες σας. Οικονομικά θέματα δε, που σας ταλαιπωρούν εδώ και καιρό, θα καλυτερέψουν αυτό το διάστημα, χωρίς όμως να έχετε ιδιαίτερες διαφορές.

Σχέσεις

η τάση σας να ασχολείστε με τα οικονομικά σας αυτό το διάστημα, θα σας απομακρύνει από τα ζητήματα της σχέσης ή του γάμου σας. Το ταίρι σας μπορεί να εντοπίζει πού ακριβώς κάνετε λάθη, αλλά εσείς επιμένετε να παίρνετε σοβαρά ρίσκα χωρίς να κρατάτε ούτε καν μια «πισινή». Ρήξεις και διαπληκτισμοί θα είναι μέσα στο πρόγραμμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

αυτό το διάστημα σκαμπανεβάζει μεταξύ του απόλυτα καλού, και του εντελώς κακού. Αυτό, είναι ένα «δίπολο», που θα σας δυσκολέψει αφού θα σας φέρει σε αντιπαραθέσεις με συνεργάτες, συνεταίρους, ακόμα και ερωτικούς συντρόφους.

Επαγγελματικά

προσπαθείτε να διαχειριστείτε τα επαγγελματικά σας θέματα, με τρόπους, εντελώς ξένους προς την ιδιοσυγκρασία σας. Αυτό δεν είναι καθόλου σωστό, δεδομένου ότι δεν γίνεστε απόλυτα κατανοητοί και μάλιστα κάποιες φορές μπορεί να σας παρεξηγήσουν, ως προς τις προθέσεις σας.

Σχέσεις

ανατροπές στο ερωτικό σκηνικό, μιας και οι πλανητικές συνθήκες, δεν είναι οι κατάλληλες για να διευθετηθούν θέματα που έχουν φέρει τη σχέση σ’ αυτές τις δύσκολες συνθήκες. Ακόμα και οι ελεύθεροι, θα προβληματιστείτε αρκετά στο να εκφράσετε τα αισθήματά σας, στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΛΕΩΝ

Γενικά

ό,τι κι αν σας πουν, αυτό το διάστημα, μην δώσετε βάση και κυρίως μην μπείτε στη διαδικασία να κινηθείτε ακραία προκειμένου να διευθετήσετε τα θέματα που προκύπτουν από τα ακούσματα αυτά. Είναι πολύ πιθανό να σας παραπληροφορούν.

Επαγγελματικά

είναι πολύ πιθανό να εμπλακείτε σε επαγγελματικό παρασκήνιο, και να γίνετε εσείς αυτοί που διαδίδετε ανυπόστατες πληροφορίες. Όπως καταλαβαίνετε, αυτό θα στραφεί εναντίον σας και τότε δεν θα αποφύγετε ρήξεις με συνεργάτες, που είναι απαραίτητοι στην εξέλιξη των σχεδίων σας.

Σχέσεις

αμήχανοι απέναντι στις καταστάσεις της καθημερινότητας, θα στραφείτε στο σύντροφό σας για βοήθεια, συμβουλές και υποστήριξη. Καλό είναι να αποφασίσετε να πάτε μαζί ένα ταξίδι, ή να διασκεδάσετε. Οι ελεύθεροι, θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για γνωριμίες, που όμως, δεν εγγυώνται μακροβιότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

:τα περιθώριά σας στενεύουν. Οι αποφάσεις πρέπει να παρθούν και εσείς φαίνεται ότι ακόμα το σκέφτεστε. Χειριστείτε σωστά το λόγο και εκφράστε αυτά που πιστεύετε ότι πρέπει, στους άμεσα ενδιαφερομένους. Μην φοβηθείτε να ανακοινώσετε τις αποφάσεις σας ακόμα κι αν πιστεύετε ότι θα έρθετε σε ρήξη με  πρόσωπα που δεν θέλετε.

Επαγγελματικά

οικονομικές υποχρεώσεις, κυρίως απέναντι σε πρόσωπα φιλικά, θα σας ταλαιπωρήσουν δεδομένου ότι δεν βρίσκεστε στην θέση να μπορεί να τις διεκπεραιώσετε. Ρήξεις, αντιπαραθέσεις και καβγάδες στο επαγγελματικό περιβάλλον σας υποχρεώνουν να αποτραβηχτείτε.

Σχέσεις

θα έχετε την τάση να αντιδράτε σε ό,τι θεωρείτε ότι σας καταπιέζει και οι σχέσεις σας αυτό το διάστημα θα σας φανούν ιδιαίτερα καταπιεστικές. Έχετε κουραστεί από τις υποχρεώσεις που περιλαμβάνονται σ’ αυτές, και θέλετε ένα διάλειμμα. Προσμετρήστε το ρίσκο μιας τέτοιας κίνησης, πριν την κάνετε.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

δεν θα είναι εύκολο να ακουστείτε σε όσους υποτιμούν την αξία σας. Θα στεναχωρηθείτε αρκετά αυτό το διάστημα, και θα το βρείτε ιδιαίτερα δύσκολο να συνεννοηθείτε με κανέναν, είτε πρόκειται για δικά σας πρόσωπα, είτε με επαγγελματικούς συνεργάτες, είτε ακόμα και με το σύντροφό σας.

Επαγγελματικά

απειλούνται σημαντικά οι επαγγελματικές σχέσεις, συνεργασίες ή συνεταιρισμοί, εξαιτίας της αδυναμίας σας, να ελέγξετε τα νεύρα σας. Μπορεί να έχετε αποφασίσει να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα, στη δουλειά, αλλά οι ακρότητες δεν ενδείκνυνται σ’ αυτή την περίπτωση.

Σχέσεις

καβγάδες και ρήξεις ακόμα και με τους συντρόφους σας, είναι πολύ πιθανό να συμβούν αν δεν καταφέρετε να εκτονώσετε την ένταση μέσα σας. Μια σχέση σας μπορεί να τελειώσει οριστικά, ενώ κάποιοι από εσάς, μπορεί να αποφασίσετε να την πάτε πιο πέρα. Σε κάθε περίπτωση, επιλέξτε τη μέση οδό και αποφύγετε τις ακραίες λύσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

η εβδομάδα ξεκινά με πολύ καλές συναισθηματικές προϋποθέσεις, έτσι ώστε να εκφράσετε αυτά που νιώθετε, προς τα εκεί που τα νιώθετε, αλλά το Σαββατοκύριακο προσοχή γιατί θα υπάρξουν συναισθηματικές «πτώσεις», που θα προβληματίσουν τις σχέσεις.

Επαγγελματικά

αυτή την περίοδο, θα πρέπει να διευθετήσετε παλαιές υποχρεώσεις σας, που για κάποιους λόγους, δεν μπορέσατε στο παρελθόν. Γι αυτό το λόγο, θα αφήσετε λίγο πίσω τις παρούσες υποχρεώσεις αλλά και φιλοδοξίες σας.

Σχέσεις

οι σχέσεις, ξεκινούν με τις καλύτερες προϋποθέσεις και γίνονται συζητήσεις για επόμενα βήματα. Αισθάνεστε ότι έχετε πετύχει σ’ αυτό τον τομέα. Αυτό το διάστημα θα συμβούν νέα ξεκινήματα, αλλά και επανασυνδέσεις. Σε κάθε περίπτωση όμως, προσοχή στο Σαββατοκύριακο γιατί θα είναι έντονο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

θα είναι ένα δύσκολο διάστημα για σας, καθώς θα δοκιμαστείτε ως προς την ικανότητά σας να ελίσσεστε και να προσαρμόζεστε. Θα συμβούν γεγονότα που μπορεί και να σας βγάλουν εκτός εαυτού. Προσοχή και ψυχραιμία, σύνεση και ορθή κρίση είναι το αντίδοτο γι αυτό, κοιτάξτε να το χρησιμοποιήσετε σωστά.

Επαγγελματικά

αλλαγές στο χώρο εργασίας, αλλαγές στο επαγγελματικό σας γίγνεσθαι, αλλά και αλλαγές στην οικονομική σας συμπεριφορά, η οποία έχει περάσει στο άλλο άκρο. Μήπως έχετε γίνει λίγο «τσιγκούνηδες;»

Σχέσεις

ολίγον επαναστατημένοι, ολίγον έτοιμοι να διεκδικήσετε την ανεξαρτησία σας, και να οριοθετήσετε τον εαυτό σας συναισθηματικά μέσα στις σχέσεις, δεν θέλετε και πολύ να οριστικοποιήσετε έναν χωρισμό. Αν όμως, ακουμπάτε πάνω στο σύντροφό σας, καλό είναι να μην ρισκάρετε με τις επαναστάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

αυτή ή εβδομάδα τα έχει όλα. Από ευχάριστες εκπλήξεις μέχρι διαπληκτισμούς με αυτούς που δεν χάνουν ευκαιρία να σας κρίνουν, τόσο για τις πράξεις όσο και για την επαγγελματική ή ακόμα και ερωτική σας απόδοση. Από τη μία ικανοποιήστε από την άλλη εκνευρίζεστε. Για να ισορροπήσετε θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε την γνωστή σας, υπομονή.

Επαγγελματικά

θα πρέπει να καταλαγιάσετε λίγο τον παρορμητισμό σας, στο εργασιακό περιβάλλον και να αφήσετε τα δημιουργικά σας σχέδια στην άκρη, αν δεν θέλετε να κουράσετε τους συνεργάτες σας. Μια οικονομική επιτυχία σας δίνει χαρά και ικανοποίηση.

Σχέσεις

αφήστε χώρο και χρόνο στο σύντροφό σας να αναπνέει πού και πού. Έχετε γίνει αρκετά καταπιεστικοί και εγκλωβιστικοί. Ίσως πρέπει να δεχθείτε να συμβιβαστείτε με κάποια πράγματα, για να μπορέσει να επανέλθει η καλή ισορροπία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

από αυτή τη βδομάδα έως και το τέλος της χρονιάς, ξεκινά για σας μια περίοδος δράσης, ατέλειωτης κίνησης αλλά και κούρασης ως συνέπεια της υπερδραστηριότητάς σας. Μέσα σ’ όλα αυτά, θα πρέπει να προγραμματίσετε χρονικές στιγμές ξεκούρασης, αλλιώς το τέλος του χρόνου θα σας βρει να χρειάζεστε τουλάχιστον, εξάμηνες διακοπές.

Επαγγελματικά

ένα πολύ ευχάριστο νέο, σχετικά με την εξέλιξη των επαγγελματικών σας σχεδίων, έρχεται να σας ικανοποιήσει στην αρχή της εβδομάδας. Καλό είναι να το δεχθείτε με χαρά, αλλά να είστε επιφυλακτικοί ως προς τα αποτελέσματα. Οικονομική σταθερότητα.

Σχέσεις

είναι καιρός να απελευθερωθείτε από καταστάσεις που σας πιέζουν, συναισθηματικά και ψυχολογικά. Αν πρέπει να αφήσετε πίσω σας, εγκλωβιστικούς δεσμούς, να το κάνετε ανεπιφύλακτα. Μια καινούρια γνωριμία σας ενθουσιάζει και σας ξαναβάζει στο παιχνίδι του έρωτα.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

θα βρεθείτε με αγαπημένα πρόσωπα στις αρχές της βδομάδας, ενώ αργότερα θα χρειαστεί να ρισκάρετε για να έχετε τη δυνατότητα να αναμένετε ικανοποιητικά αποτελέσματα στις επιδιώξεις σας. Προσοχή στις εναλλαγές της διάθεσής σας γιατί κουράζουν τους δικούς σας ανθρώπους

Επαγγελματικά

οι συνεργάτες σας, θα αναρωτηθούν αν είστε οι ίδιοι άνθρωποι που ξέρουν και συνεργάζονται τόσον καιρό. Η διάθεσή σας σκαμπανεβάζει σε σημείο να αμφισβητείται η απόδοσή σας στη δουλειά. Προσοχή σε έξοδα που δεν είναι προγραμματισμένα και εύκολα ξεφεύγουν του προϋπολογισμού σας.

Σχέσεις

η επιθυμία σας, είναι να ασχοληθείτε αρκετά με τα συναισθηματικά και τις σχέσεις σας. Οι καταστάσεις όμως, είναι λίγο εναντίον σας σ’ αυτό, γι αυτό θα πρέπει να κάνετε αρκετές προσπάθειες για το πετύχετε. Ευτυχώς, η εφευρετικότητά σας, είναι καλός σύμμαχος.