Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 23/10-29/10

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

ειλικρινή αισθήματα και βοήθεια από ισχυρά πρόσωπα, αυτή την εβδομάδα. Μια ξαφνική έμπνευση, θα σας οδηγήσει να εκμεταλλευτείτε ένα παλαιό αντικείμενο, ή μια παλιά συσκευή, για να κερδίσετε χρήματα. Μια φιλική σχέση, περνάει δοκιμασία.

Επαγγελματικά

οι συγκυρίες λειτουργούν πολύ θετικά προς εσάς, αν συμμετέχετε σε ομάδες με κοινές επαγγελματικές δραστηριότητες και βλέψεις. Τα οικονομικά αρχίζουν να δείχνουν το θετικό τους πρόσωπο.

Σχέσεις

οι σχέσεις σταθεροποιούνται και σας προσφέρουν ένα αίσθημα πληρότητας και συναισθηματικής ασφάλειας, αρκεί να μην το παρακάνετε με τον εγωισμό και την κτητικότητά σας. Οι ελεύθεροι, θα κάνετε συναρπαστικές γνωριμίες μέσα από το φιλικό σας κύκλο.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

οργανώνεστε και τακτοποιείτε ό,τι είναι σε εκκρεμότητα. Οι γραφειοκρατικές σας υποθέσεις, μπαίνουν σε σειρά. Η ειλικρίνεια στη συμπεριφορά σας, είναι αυτό που θα σας βοηθήσει να διεκπεραιώσετε τις δουλειές σας εύκολα και γρήγορα.

Επαγγελματικά

τα οικονομικά σας βελτιώνονται σημαντικά καθώς σταθεροποιούνται τα εισοδήματά σας. Οι συνθήκες είναι οι πιο κατάλληλες για να παγιώσετε την εξέλιξη των σχεδίων σας, ενώ πρόσωπα κύρους, συμβάλλουν στην θετική τους προώθηση.

Σχέσεις

δεν θα μπορούσατε να βρείτε πιο κατάλληλη εποχή για να παντρευτείτε, όσοι βρίσκεστε στην ευχάριστη θέση να το έχετε αποφασίσει. Τα όνειρα και οι φαντασιώσεις βρίσκονται στο απόγειό τους. Όσο για τους «μόνους» ένας ξαφνικός έρωτας σας απογειώνει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

οι προσδοκίες σας είναι πολύ υψηλές και οι δυνατότητες να πετύχετε αυτά που θέλετε, είναι μεγάλες. Υπάρχουν κοντά σας, πρόσωπα με ισχύ και κύρος, που έχουν τη δυνατότητα να σας βοηθήσουν να φτάσετε στην επιτυχία γρηγορότερα.

Επαγγελματικά

τα οικονομικά σας βρίσκονται σε καλό δρόμο, και αν δεν κάνετε άσκοπα έξοδα, είναι σίγουρο ότι θα σταθεροποιηθούν. Τα επαγγελματικά σας, διανύουν μια πολύ δημιουργική περίοδο, όπου τα σχέδιά σας ευοδώνονται.

Σχέσεις

ρομαντισμό, φαντασιώσεις, ειδύλλια και πλατωνικούς έρωτες έχει το εβδομαδιαίο αισθηματικό μενού. Θα θελήσετε να προστατέψετε τους αγαπημένους σας κάνοντας κινήσεις αγάπης και ενδιαφέροντος. Όσο για τους ελεύθερους, ο έρωτας σας έχει στήσει καραούλι, και είναι πολύ τρυφερός και δοτικός

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

επεκτεινόμενοι κοινωνικά, θα έρθετε σε επαφή με πολύ αξιόλογα άτομα, που θα σας ανοίξουν ενδιαφέροντες ορίζοντες. Οι φιλίες που θα κάνετε αυτό το διάστημα θα είναι πολύ σημαντικές και βαθιές. Επουλώνονται οι πληγές του παρελθόντος.

Επαγγελματικά

σταθερή η επαγγελματική σας πορεία, αν και θα συμβούν κάποια δυσάρεστα γεγονότα, όπως προβλήματα στην προώθηση των σχεδίων σας, εντάσεις με συνεργάτες και ζημιές στον εξοπλισμό. Οικονομικά, ακόμα, έχετε δρόμο για την άνοδο.

Σχέσεις

μια σχέση που δημιουργείται τώρα, έχει τη δυνατότητα να εξελιχθεί σε έναν πολύ σοβαρό συναισθηματικό δεσμό, με βαθύτερα αισθήματα και πιο ειλικρινή στάση από αμφότερα τα μέλη. Να προσέξετε την κτητική σας τάση και τη ζήλια σας.

ΛΕΩΝ

Γενικά

οι εξελίξεις θα είναι απρόοπτες. Οι αλλαγές θα είναι απότομες και ξαφνικές και ίσως καθόλου αρεστές. Τα δεδομένα ανατρέπονται και σας περιμένουν απογοητεύσεις. Θα πρέπει να δείτε τα πράγματα ψύχραιμα και να μην χαθείτε μέσα στα στενάχωρα συναισθήματά σας.

Επαγγελματικά

είναι κατάλληλη περίοδος να επιδιώξετε τη σταθερότητα στα επαγγελματικά σας. Όσοι είστε στην αναζήτηση εργασίας, τώρα θα έχετε την ευκαιρία να εργασθείτε στη δουλειά που επιθυμείτε. Τα οικονομικά ανεβαίνουν και μαζί μ’ αυτά και η αυτοπεποίθηση.

Σχέσεις

είναι κατάλληλη περίοδος για να αναπτυχθούν πιο δυνατά και πιο ουσιαστικά συναισθήματα ανάμεσα στους ερωτευμένους, που έχουν μια μακρόχρονη πορεία σχέσης. Όσοι όμως επιδιώκετε να δημιουργήσετε δεσμούς τώρα, ίσως δεν κρατήσουν πολύ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

τα όνειρα και οι φαντασιώσεις σας, δίνουν και παίρνουν αυτή την εβδομάδα. Μπορεί να σας συναρπάσουν άνθρωποι που έρχονται κοντά σας για κάποιους συγκεκριμένους λόγους, αλλά που ωστόσο, δεν θα πρέπει να εξαρτήσετε την εξέλιξή σας επάνω τους.

Επαγγελματικά

σταθερότητα στα επαγγελματικά. Θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για να επενδύσετε και να κερδίσετε. Η επιτυχία σας όμως, θα εξαρτηθεί αποκλειστικά και μόνο από την καλή συνεργασία και την ουσιαστική επικοινωνία με τους συνεργάτες σας.

Σχέσεις

ένας έρωτας μπορεί να σας συναρπάσει με τα μεθυστικά του αρώματα, όμως, είναι αμφιβόλου διάρκειας και δεν εγγυάται ότι θα σας αφήσει ικανοποιημένους τελειώνοντας. Όσοι είστε σε σταθερές σχέσεις, καλό είναι να προσέξετε τις ατασθαλίες σας.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

θα βρεθείτε ενώπιον γεγονότων που δεν θα μπορέσετε να διαχειριστείτε. Θα στεναχωρηθείτε πολύ αλλά και θα προβληματιστείτε πολύ. Είναι μια περίοδος που δεν ενδείκνυται για σοβαρές αποφάσεις, αλλά που θα ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

Επαγγελματικά

επιπλοκές και προβλήματα στις συνεργασίες μπορεί να φέρουν ακόμα και οριστικές ρήξεις. Πρόκειται να απογοητευτείτε από τις επιδιώξεις σας. Το ίδιο θα συμβεί και στα οικονομικά σας.

Σχέσεις

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

η προκλητικά επιθετική συμπεριφορά δεν θα σας βγει σε καλό. Θα ακούσετε δυσάρεστα νέα, και θα συναντήσετε ανεπιθύμητα πρόσωπα. Δεν θα αποφύγετε δε, ζημιές σε συσκευές προηγμένης τεχνολογίας, ή στο μεταφορικό σας μέσον.

Επαγγελματικά

θα σας δοθεί η ευκαιρία να επεκταθείτε επαγγελματικά καθώς θα έρθετε σε επαφή με άτομα κύρους, που έχουν τη δυνατότητα να προωθήσουν τα σχέδιά σας. Και καθώς αυξάνονται τα κέρδη, ανεβαίνουν τα οικονομικά σας.

Σχέσεις

ο έρωτας παραμονεύει και είναι πολύ τρυφερός και πολύ δοτικός μαζί σας. ένα ειδύλλιο είναι πιθανό να προκύψει τώρα, να σας συναρπάσει και να σας παρασύρει σε «άγριο αισθησιασμό». Όμως, θα είναι αμφιβόλου διάρκειας, γι αυτό προσέξτε τι ρισκάρετε για χάρη του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

θα γίνετε υπερπροστατευτικοί με τους ανθρώπους γύρω σας αλλά και τους αγαπημένους σας. Να αποφύγετε όμως τις υπερβολές γιατί κανείς δεν θέλει τυραννικές συμπεριφορές και ίσως έρθετε σε ρήξη με τους οικείους σας. Είναι κατάλληλη περίοδος για ανάπτυξη.

Επαγγελματικά

νιώθετε ελεύθεροι να επιλέξετε τον επαγγελματικό σας δρόμο, όποιος κι αν είναι αυτός. Είστε σε φάση που θέλετε να αλλάξετε τα πάντα στα επαγγελματικά σας και οι πιθανότητες να πετύχετε είναι μεγάλες. Οικονομική σταθερότητα

Σχέσεις

πάσης φύσεως υποσχέσεις φέρνει μαζί του ο έρωτας, είτε παλιός είτε καινούριος, αλλά μην τον πιστέψετε. Μικρή θα είναι η διάρκειά του, αλλά και οι υποσχέσεις του δύσκολο να πραγματοποιηθούν. Όμως, εσάς, δεν φαίνεται να σας νοιάζει, έτσι κι αλλιώς έχετε επιλέξει τη μοναξιά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

η καθημερινότητα έχει καλυτερέψει, και η ζωή κυλά πιο εύκολα και χωρίς απογοητεύσεις, παρά τη σκληρή αυτοκριτική σας. Αν κρατάτε την ψυχραιμία σας, και δεν αγχώνεστε, θα γλυτώσετε κι από διάφορα δερματολογικά, ψυχοσωματικής προελεύσεως, κυρίως.

Επαγγελματικά

θα έχετε πολλές ευκαιρίες να επεκτείνετε τις δραστηριότητές σας αλλά και να συνεργαστείτε με πρόσωπα κύρους, με δύναμη και δυνατότητες να βοηθήσουν στην υλοποίηση των σχεδίων σας και την άνοδο των οικονομικών σα.

Σχέσεις

η κοινωνική άνοδος σας φέρνει σε επαφή με πρόσωπα, που μπορεί να σημαίνουν κάτι παραπάνω από απλές γνωριμίες, με προδιαγραφές για σοβαρές σχέσεις. Όσο για εκείνες τις σχέσεις που αντέχουν, η ανανέωση, υπόσχεται ένα εξαιρετικό οικογενειακό μέλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

δημοφιλείς και αναγνωρίσιμοι, τόσο για την αξία σας όσο και για τα πεπραγμένα σας. Παίρνετε μια γερή δόση ικανοποίησης και αυτό φαίνεται στο περιβάλλον σας. Αυτό το διάστημα θα βγείτε, θα διασκεδάσετε και θα χαρείτε με φίλους.

Επαγγελματικά

εύνοια δίνεται στα επαγγελματικά, ιδιαίτερα σε όσους ασχολούνται με το εμπόριο και την παροχή υπηρεσιών. Συμφωνίες που κυνηγάτε για καιρό κλείνονται με εξαιρετικές συνθήκες και τα οικονομικά, ανεβαίνουν περισσότερο από ποτέ.

Σχέσεις

οι πλανητικές συνθήκες, ευνοούν τις αισθηματικές σας σχέσεις και προσφέρουν ασφάλεια και πληρότητα από τις σχέσεις. Στο τελείωμα της εβδομάδας, θα ανταλλάξετε ερωτικά μηνύματα, δια τηλεφώνου, αλλά και λόγια αγάπης στα προσωπικά σας ραντεβού.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

τα όνειρα και τα σχέδιά σας βρίσκονται στο αποκορύφωμά τους, με εμφανείς τις κατάλληλες συνθήκες για να υλοποιηθούν. Είστε σε θέση να βλέπετε σφαιρικά τα πράγματα και η αντίληψή σας ξεπερνά το μέτριο. Έμπνευση και ικανοποίηση.

Επαγγελματικά

όσα έχετε σχεδιάσει εδώ και καιρό, τώρα, μπορούν να υλοποιηθούν, και μάλιστα με τη βοήθεια ανθρώπων που έχουν την εμπειρία και τη δυνατότητα να σας βοηθήσουν. Τα οικονομικά, παίρνουν την ανιούσα, κι όσοι αναζητάτε εργασία, τώρα θα βρείτε την κατάλληλη.

Σχέσεις

διανύετε την ιδανική περίοδο για να αναπτυχθούν πιο δυνατά, πιο σταθερά αλλά και πιο σοβαρά αισθήματα ανάμεσα στους ερωτευμένους. Ο ρομαντισμός, ο αισθησιασμός, η αγάπη και τα υψηλά ιδανικά, οδηγεί τις σχέσεις, στο να καταλήξουν σε επισημοποίηση.