Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 2/10-8/10

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

απομονωμένοι και με περιορισμένη την κοινωνική ζωή σας βρίσκει το ξεκίνημα της εβδομάδας. Πολλά απωθημένα, ανασφάλειες και φοβίες έχουν βγει στην επιφάνεια και σας ταλαιπωρούν. Μονοκόμματοι, αδιάλλακτοι και με εμμονές.

Επαγγελματικά

να είστε προσεκτικοί με τις εργασιακές σας σχέσεις, και κυρίως τη συμπεριφορά σας προς τους άμεσους συνεργάτες σας. Το ότι εσείς δεν έχετε διάθεση για δουλειά, δεν σημαίνει ότι πρέπει να πάνε πίσω τα ομαδικά σχέδια.

Σχέσεις

απωθημένα από παλαιότερες σχέσεις, ταλαιπωρούν τις τωρινές. Σκαμπανεβάσματα, και διάφορα κόμπλεξ βγαίνουν στην επιφάνεια και δεν μπορείτε να τα διαχειριστείτε. Το αποτέλεσμα φαίνεται στη λυπημένη συμπεριφορά του συντρόφου σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

τα μικρά πρακτικά ζητήματα, σας φαίνονται βουνό. Θα αναγκαστείτε πολλές φορές να πείτε ψέματα αλλά και να εξαπατήσετε κάποιους προκειμένου να κάνετε τη δουλειά σας. Ο κίνδυνος όμως να σας «πιάσουν στα πράσα», είναι μεγάλος, γι αυτό να προσέξετε πολύ.

Επαγγελματικά

να αποφύγετε να αποφασίσετε για τα πολύ σοβαρά επαγγελματικά και οικονομικά σας ζητήματα, γιατί η διάθεσή σας είναι πεσμένη και η ψυχολογία σας, σας μπερδεύει. Δεν διαθέτετε ορθή κρίση και θα κάνετε λάθη, που κοστίζουν.

Σχέσεις

επιθετικοί και αδιάλλακτοι, δεν σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας και αυτό δημιουργεί προβλήματα στις σχέσεις. Είναι πολύ πιθανό να οδηγηθείτε στο χωρισμό, ή να έρθετε σε μεγάλη ρήξη με τα αγαπημένα σας πρόσωπα

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

επειδή σας εξυπηρέτησαν τα ψέματα σε μία υπόθεση, δεν σημαίνει ότι μπορείτε να ψεύδεστε απέναντι σε όλους και σε όλα. Ο κίνδυνος να αποκαλυφθούν οι ατασθαλίες σας, είναι μεγάλος και γι αυτό να είστε πολύ προσεκτικοί, στο τι λέτε και πού.

Επαγγελματικά

καθυστερήσεις στις επαγγελματικές σας υποθέσεις, σας δημιουργούν εκνευρισμό. Τα οικονομικά είναι στάσιμα, ενώ τα γραφειοκρατικά θέματα, παρουσιάζουν σοβαρή κάμψη. Να είστε ψύχραιμοι και να μην χάνετε το κουράγιο σας.

Σχέσεις

η διάθεσή σας είναι για απιστίες και περιπέτειες και δεν θα διστάσετε να πείτε ψέματα για να εξαπατήσετε το σύντροφό σας. Ωστόσο, ειδικά αν βρίσκεστε σε σταθερή σχέση, θα πρέπει να αναλογιστείτε πόσο μεγάλο ρίσκο, παίρνετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

είναι πολύ μεγάλο ζήτημα για σας να μπορέσετε να νιώσετε ικανοποίηση από την δουλειά και τις σχέσεις σας. Θα αισθανθείτε ότι είστε μόνοι και παλεύετε μάταια. Απογοήτευση και λύπη, σας κυριεύουν. Ωστόσο, σκεφτείτε λίγο μήπως κάνετε κάτι λάθος εσείς.

Επαγγελματικά

ανεβαίνουν στην ιεραρχία άνθρωποι που δεν έχουν ούτε τη μισή, από τη δική σας αξία και αυτό, πέρα από το ότι σας θλίβει, σας εκνευρίζει αφάνταστα. Προσέξτε όμως τη συμπεριφορά σας, γιατί μόνο χασούρα θα έχετε με την επιθετικότητα.

Σχέσεις

κλείνεστε στο καβούκι σας και δεν θέλετε καμία επαφή με κανέναν. Όσοι βρίσκεστε σε σταθερές σχέσεις, δυστυχώς θα αναγκάσετε το σύντροφό σας να νιώσει ανασφαλής μαζί σας, αλλά και οι ελεύθεροι, θα δυσκολευτείτε να βρείτε ταίρι.

ΛΕΩΝ

Γενικά

θα το βρείτε πολύ δύσκολο να διαχειριστείτε μικρά καθημερινά θέματα γιατί η ψυχολογία σας είναι πεσμένη. Είστε αφηρημένοι, βυθισμένοι στις σκέψεις σας και χωρίς διάθεση να κάνετε οτιδήποτε. Υπάρχει δε, αντικειμενική δυσκολία στην ορθολογιστική σκέψη.

Επαγγελματικά

θα κάνετε σοβαρές προσπάθειες να λουφάρετε από τη δουλειά και αυτό ισχύει και για όσους βρίσκονται στην αναζήτηση εργασίας. Δεν μπαίνετε στη διαδικασία να εργασθείτε και σκαρφίζεστε ένα σωρό πονηριές.

Σχέσεις

πρόκειται να βρεθείτε ενώπιον ενός χωρισμού, χωρίς καν να τον έχετε επιδιώξει. Προβληματισμένοι αισθηματικά, στεναχωρημένοι και μετέωροι, χωρίς καμία δυνατότητα να βρείτε την άκρη ή να ξεκαθαρίσετε έστω κάποια πράγματα που σας βασανίζουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

άκομψα και περίεργα ξεκινά η εβδομάδα, μια και βλέπετε να κυλάει δύσκολα, με ουσιαστικές αδυναμίες εκ μέρους σας, ως προς το χειρισμό των καταστάσεων και των γεγονότων που παρουσιάζονται. Κάποια γεγονότα δε, σας προκαλούν μεγάλες καθυστερήσεις σε γραφειοκρατικά θέματα.

Επαγγελματικά

βρίσκεστε σε μεγάλη εγρήγορση να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες, και επαγγελματικές υποθέσεις, που έχουν καθυστερήσει εδώ και καιρό. Όσο για τα οικονομικά σας, περνούν μια περίοδο στασιμότητας, όχι όμως σε ανησυχητικό βαθμό.

Σχέσεις

σας απασχολούν άλλα ζητήματα προφανώς, και δεν είστε σε θέση να υποστηρίξετε συναισθηματικά το σύντροφό σας. Προσπαθείτε να αποφύγετε τις ερωτήσεις του συντρόφου σας, με ψέματα, που όμως, ούτε γίνονται πιστευτά, αλλά και υπάρχει και ο κίνδυνος να αποκαλυφθούν

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

δεν θα είστε πολύ ικανοποιημένοι από τις σχέσεις και τις συναναστροφές σας, αλλά ευτυχώς, είναι προσωρινό. Προς το παρόν ασχολείστε με τις ανασφάλειές σας, και τις φοβίες που σας ταλαιπωρούν και σας αποσυντονίζουν

Επαγγελματικά

διεισδυτικοί και πολύ ελεγκτικοί απέναντι στους συνεργάτες, προξενείτε το φόβο, αλλά και έριδες. Θα πρέπει να προσέχετε τη συμπεριφορά σας, αν θέλετε να γίνει σωστά και αποτελεσματικά η δουλειά σας.

Σχέσεις

τίποτα και κανένας δεν είναι σε θέση να σας ικανοποιήσει. Προβληματίζεστε με την αισθηματική σας ζωή, με τις σχέσεις, με το σύντροφο και ως εκ τούτου, η κοινωνική και αισθηματική σας ζωή, περιορίζονται σημαντικά. Έρχεται ανάκαμψη. Υπομονή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

οι σκέψεις σας είναι πολύ «σκοτεινές» και ανεξιχνίαστες, και ως επί το πλείστον «πονηρές». Σκέφτεστε να εξαπατήσετε τους γύρω σας για να μπορέσετε να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας, οι οποίες αυτό το διάστημα έχουν γίνει αρκετά πιεστικές.

Επαγγελματικά

είστε πνεύμα αντιλογίας, δεν δέχεστε καμία γνώμη αλλά ούτε και βοήθεια από κανέναν και δημιουργείτε εντάσεις με τους συνεργάτες σας. Θα αναστατωθείτε, δυσάρεστα, από ζημιές στον τεχνολογικό εξοπλισμό, μπορεί, και στο μεταφορικό σας μέσο

Σχέσεις

ένας ξαφνικός χωρισμός από μια σχέση στην οποία υπολογίζατε πολύ, σας αφήνει επί ξύλου κρεμάμενους. Μην ξέροντας τι να κάνετε, υιοθετείτε μια πολύ αντιφατική, έως επιθετική συμπεριφορά προς όλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

η τύχη είναι με το μέρος σας, όμως, φαίνεται ότι δεν το έχετε πάρει είδηση και παραπονιέστε διαρκώς ότι τίποτα δεν σας πάει καλά. Μάθετε να εκτιμάτε αυτά που έχετε ήδη και να ευχαριστείτε το σύμπαν που είναι τόσο καλό μαζί σας.

Επαγγελματικά

αν χρειάζεστε άδεια από τη δουλειά σας, για να ξεκουραστείτε και σας την αρνηθούν, μπορείτε να προφασιστείτε και ασθένεια, προκειμένου να μείνετε σπίτι. Όσοι δουλεύετε στον τομέα του ανταγωνισμού, η μία επιτυχία διαδέχεται την άλλη.

Σχέσεις

οι σχέσεις σας έχουν γίνει θηλιά στο λαιμό και ψάχνετε απεγνωσμένα διεξόδους. Ψυχολογικά κουρασμένοι, αισθηματικά ανικανοποίητοι και ερωτικά απογοητευμένοι, αναζητάτε κάτι που θα σας συναρπάσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

δεν βρίσκετε διεξόδους στα προβλήματά σας, νιώθετε ανασφαλείς, στεναχωριέστε, δεν μιλιέστε και δημιουργείτε πρόβλημα στο περιβάλλον και στους αγαπημένους σας. Εντάσεις σε κάθε τομέα της καθημερινότητας, μπορεί να φέρουν οριστικές ρήξεις.

Επαγγελματικά

θα πρέπει να παλέψετε σκληρά για να επιτύχετε τους στόχους σας, κυρίως γιατί κάποιοι άλλοι, απολαμβάνουν προνόμια, που ξέρετε καλά ότι αξίζουν σε σας. Επιθετική η συμπεριφορά σας, ταλαιπωρεί τους συνεργάτες σας.

Σχέσεις

σκαμπανεβάσματα στις ερωτικές σας σχέσεις, εξαιτίας μια απομόνωσης και κλεισίματος νιώθετε εσείς με όλα όσα συμβαίνουν γύρω σας. Εμμονική συμπεριφορά, θα οδηγήσει σε χωρισμούς, ίσως και οριστικούς, γι αυτό ενδείκνυται ψυχραιμία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

αρκετά πεσμένη η διάθεσή σας, σας παρασύρει να σκέφτεστε συγκεχυμένα πράγματα και τίποτα ουσιαστικό. Αναλώνεστε σε ανούσιες δραστηριότητες και αυτό σας πισωγυρίζει από τις εξελίξεις. Κάποιοι φίλοι προσπαθούν να σας προειδοποιήσουν και σας βρίσκουν απέναντί τους

Επαγγελματικά

βουνό θα σας φανούν τα πρακτικά προβλήματα της επαγγελματικής σας καθημερινότητας. Χαμένοι στις δικές σας σκέψεις, δεν θα μπορέσετε να φέρετε εις πέρας τις υποχρεώσεις σας, και θα πάτε πίσω και στα οικονομικά σας

Σχέσεις

σχέσεις που είναι σε ένταση, ή δεν έχουν αντέξει στη φθορά του χρόνου, θα τελειώσουν οριστικά και αυτό ίσως είναι και για καλό, αφού ανοίγουν το δρόμο για καινούριες γνωριμίες που θα διευρύνουν τους αισθηματικούς σας ορίζοντες.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

τώρα αρχίζει και αχνοφαίνεται μπροστά σας, μια περίοδος που όλα θα έρχονται πιο εύκολα και στο πιάτο. Τα προβλήματά σας αρχίζουν να λύνονται πιο εύκολα και έχετε μεγάλη εύνοια της τύχης, την οποία αν εκμεταλλευθείτε όπως πρέπει, θα πετύχετε πολλά.

Επαγγελματικά

τα πράγματα δεν είναι ευχάριστα στον τομέα της δουλειάς σας. Θα σας κακοφανούν πολύ κάποιες αλλαγές στη συμπεριφορά των συνεργατών σας, απέναντί σας και αυτό θα δυσκολέψει το κυνήγι των στόχων. Οικονομική ύφεση.

Σχέσεις

τα προβλήματα που βιώνετε στις σχέσεις σας, οφείλονται κυρίως στην έμφυτη ανασφάλειά σας. Από αυτή απορρέουν και τα σκαμπανεβάσματα που αποσυντονίζουν τη σχέση και επιφέρουν ακόμα και χωρισμούς.