Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 16/10-22/10

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

διαπιστώνετε αυτή την εβδομάδα, ότι όλα, ρέουν πιο εύκολα. Οι υποθέσεις σας διευθετούνται άμεσα και τα γραφειοκρατικά διεκπεραιώνονται σχεδόν αυτόματα. Αρχίζετε να ξαναβρίσκετε τον εαυτό σας και τους φίλους σας που σας είχαν χάσει.

Επαγγελματικά

επικεντρώνεστε στην ουσία των πραγμάτων και οι ιδέες σας βρίσκουν τόσο πρακτική εφαρμογή, όσο και αναγνώριση. Επαγγελματικά, ευνοείστε πολύ και θα έχετε σημαντικά κέρδη από επενδύσεις.

Σχέσεις

λάμπετε από ικανοποίηση τόσο ερωτική όσο και συναισθηματική. Κάποιες σχέσεις θα προχωρήσουν ένα βήμα πιο πέρα. Θα χαρείτε την αγάπη όσο τίποτα άλλο, αρκεί να μην γίνετε κτητικοί. Να αφήσετε κατά μέρος ζήλιες και πάθη, αλλά και εγωισμούς.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

δημοφιλείς και άνετοι επικοινωνιακά, θα απολαύσετε τη συντροφιά των φίλων σας, που σας συμπαραστέκονται και στα δύσκολα. Νομικά και γραφειοκρατικά θέματα σας τακτοποιούνται με ευκολία, αλλά και θέματα που αφήσατε σε καθυστέρηση, λόγω την κακοδιαθεσίας σας.

Επαγγελματικά

οι γραφειοκρατικές διαδικασίες δεν σας τρομάζουν. Έχετε επιστρέψει δριμύτεροι στη δουλειά και η σκέψη σας εστιάζει επί της ουσίας. Θα έχετε σημαντικά κέρδη, από το εμπόριο και τις αγοραπωλησίες.

Σχέσεις

ρομαντικοί, ονειροπόλοι και τρομερά αισιόδοξοι, αυτή την εβδομάδα, θα ενδώσετε σε έναν έρωτα που μπορεί άνετα να χαρακτηρισθεί «μοιραίος». Αν δεν σας πιάσουν οι κτητικότητες και οι εγωισμοί η σχέση αυτή έχει προδιαγραφές για γάμο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

η τύχη τάσσεται ξανά με το μέρος σας και ισχυρά πρόσωπα έρχονται να συνδράμουν τις προσπάθειές σας. Τα σχέδιά σας ευοδώνονται και η αισιοδοξία σας επιστρέφει δριμύτερη. Οξυμένη διαίσθηση βοηθά ώστε να έχετε ορθή αντίληψη των αποτελεσμάτων των ενεργειών σας.

Επαγγελματικά

και ενώ δεν ήσασταν σε θέση να λύσετε ούτε τα μικρά καθημερινά σας ζητήματα, από τώρα και μετά, επιστρέφετε δυναμικά στη δράση. Ιδιαίτερα εσείς που είστε γεννημένοι στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου εκτός από επαγγελματική θα έχετε και οικονομική άνοδο

Σχέσεις

μετά τις ατασθαλίες, έρχεται η ηρεμία. Αφού καταφέρατε να σας συγχωρήσει ο σύντροφός σας, τώρα πια θα προχωρήσετε τη σχέση σας ένα βήμα πιο πέρα. Ρομαντισμός και αισθησιασμός, αγάπη και δέσμευση. Για τους ελεύθερους, έρχονται ευκαιρίες ζωής.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

καθώς ακροβατείτε μεταξύ της εκπλήρωσης των επιθυμιών σας και του καθήκοντος, η συμπεριφορά σας γίνεται πολύ δυσάρεστη για τους ανθρώπους γύρω σας. Νιώθετε τώρα, ότι έχει έρθει ο καιρός να δώσετε την ευκαιρία στον εαυτό σας να γίνει πιο αισιόδοξος

Επαγγελματικά

επιτέλους η πολυπόθητη αναγνώριση έρχεται και μαζί της έρχονται και οι επιτυχίες αλλά και τα κέρδη. Τα εισοδήματα αυξάνονται, νέες ευκαιρίες παρουσιάζονται για δουλειά και επενδύσεις αλλά και νέα αντικείμενα προς εκμάθηση.

Σχέσεις

ο ισχυρός μαγνητισμός που διαθέτετε έμφυτα, επεκτείνεται και αυτό το διάστημα. Επιτέλους, αποφασίζετε να απαλλάξετε τον εαυτό σας από τις συναισθηματικές στερήσεις, που του είχατε επιβάλλει τον τελευταίο καιρό. Αισιοδοξία και ικανοποίηση από δω και πέρα.

ΛΕΩΝ

Γενικά

θα διαπιστώσετε αυτή την εβδομάδα, ότι όσο κι αν θέλετε διακαώς να επιβάλλετε τις απόψεις σας στους άλλους, δεν θα τα καταφέρετε. Κανείς δεν θέλει πατρονάρισμα και δυσαρεστούνται όταν προσπαθείτε να επιβληθείτε. Να γνωρίζετε ότι αυτή η συμπεριφορά «πληρώνεται».

Επαγγελματικά

απρόοπτα έξοδα και ζημιές στον τεχνολογικό εξοπλισμό ή στο μεταφορικό μέσο σας αποσυντονίζουν. Οι δουλειές περνούν περίοδο ύφεσης, και δεν είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε αντικειμενικά τα πράγματα. Οικονομική στασιμότητα.

Σχέσεις

ένας χωρισμός σας έχει ρίξει στα μαύρα Τάρταρα, αλλά δεν πρέπει να λυπάστε τόσο. Αν η σχέση που τελείωσε, απλά δεν άντεξε στο πέρασμα του χρόνου, καλώς τελείωσε. Νέες γνωριμίες κάνουν την εμφάνισή τους και νέες ευκαιρίες ανοίγουν νέους ορίζοντες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

η αισιοδοξία, το ενδιαφέρον σας για νέες γνώσεις, και η συνετή χρήση των όσων γνωρίζετε, θα είναι τα κλειδιά της επιτυχίας που σας περιμένει αυτή την εβδομάδα. Να αποφύγετε να «γιορτάσετε» με υπερβολικό τρόπο τις επιτυχίες σας.

Επαγγελματικά

οραματισμός και καλή διαισθητική ικανότητα, σε πλήρη ισορροπία με τη λογική και την εμπειρία σας, φέρνουν επιτυχίες. Οι ικανότητές σας αναγνωρίζονται απ’ όλους. Δημοφιλία, αναγνωρισιμότητα και τα οικονομικά στον «ανήφορο».

Σχέσεις

θα κάνετε όνειρα με το ταίρι σας, τόσο για το μέλλον όσο και τη δημιουργία οικογένειας, αφού η σχέση πλέον έδειξε τα διαπιστευτήριά της στην πάροδο του χρόνου. Οι ελεύθεροι, θα έχουν την ευκαιρία αλλά και την τύχη να συναντήσουν τον έρωτα της ζωής τους.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

κλεισμένοι στον εαυτό σας, δεν θέλετε και πολλές επαφές με κανέναν, προτιμάτε το χώρο του σπιτιού σας, ή τον προσωπικό σας χώρο όπου χαλαρώνετε και ξεκουράζεστε. Όμως, αν δεν δείξετε συμβιβαστικές τάσεις, θα μείνετε μόνοι.

Επαγγελματικά

οργανώνετε και τακτοποιείτε τα οικονομικά σας με πειθαρχία και σύνεση. Τα γραφειοκρατικά ζητήματά σας, διευθετούνται άμεσα, εύκολα και γρήγορα με καίριες κινήσεις και επαφές, με ισχυρούς ανθρώπους που σας υποστηρίζουν. Οικονομική άνοδος.

Σχέσεις

έρωτας και καλή ζωή, αλλά και η εκπλήρωση των επιθυμιών σας, έρχονται χωρίς καθόλου κόπο. Οι έρωτες παίρνουν διαστάσεις μοιραίου, και το πάθος σας δεν μαζεύεται εύκολα. Να αποφύγετε κτητικές τάσεις, ζήλιες και εμμονές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

η προκλητικά επιθετική συμπεριφορά δεν θα σας βγει σε καλό. Θα ακούσετε δυσάρεστα νέα, και θα συναντήσετε ανεπιθύμητα πρόσωπα. Δεν θα αποφύγετε δε, ζημιές σε συσκευές προηγμένης τεχνολογίας, ή στο μεταφορικό σας μέσον.

Επαγγελματικά

ορθολογιστική κρίση, καθαρή σκέψη. Η ανάκαμψη ξεκινά από τα επαγγελματικά σας, όπου και άνοδο θα έχετε και αναγνώριση των προσόντων και των ταλέντων σας. Ευνοείστε πολύ από ομαδικές δραστηριότητες και επαφές με ισχυρούς ανθρώπους.

Σχέσεις

μετά την οριστική διάλυση, έρχεται η αναγέννηση. Θα συναντήσετε αυτό το διάστημα έναν νέο έρωτα, που ενώ φαίνεται ότι είναι μοιραίος, και κάνει την καρδιά σας να χτυπά σε τρελούς ρυθμούς, η κτητικότητά σας και η ζήλια σας, δεν θα τον αφήσει να ευδοκιμήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

αβίαστα και χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια, θα μπορείτε να εισέλθετε στην ψυχολογία των άλλων και να κατανοείτε τις βαθύτερες επιθυμίες τους, ώστε να μπορείτε να τους βοηθήσετε. Με ρεαλισμό και θετική διάθεση, και μεγάλο ταλέντο στο γραπτό και προφορικό λόγο, θα πετύχετε.

Επαγγελματικά

τα προβλήματα της δουλειάς, λύνονται με μεγαλύτερη ευκολία. Τα οικονομικά σας, μετά από μια μακρά περίοδο λιτότητας, επανέρχονται στα φυσιολογικά επίπεδα. Νέες προοπτικές ανοίγονται και η επιτυχία, είναι θέμα ημερών.

Σχέσεις

ο ρομαντισμός, ο αισθησιασμός, ο έρωτας και οι αγάπες, βρίσκουν ξανά το δρόμο τους, αν και δεν είστε και πολύ υπέρ των σχέσεων αυτό το διάστημα. Αυτό που επιζητάτε ως επί το πλείστον, είναι να τα βρείτε πρώτα απ’ όλα με τον εαυτό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

αν βλέπετε άλλους, που δεν αξίζουν όσο εσείς, να ανεβαίνουν ενώ εσείς παραμένετε στάσιμοι, είναι γιατί η συμπεριφορά σας απέναντι στους άλλους, δεν είναι και πολύ αρεστή, λόγω της επιθετικότητας και των εμμονών σας με την άσκηση εξουσίας στους άλλους.

Επαγγελματικά

είναι μεγάλη η εξάρτησή σας από τη δημόσια εικόνα σας, και θα δυσκολευτείτε να ανακάμψετε επαγγελματικά, στο βαθμό που το έχετε σχεδιάσει. Αν σταματήσετε να έχετε αυτή την εμμονή, μπορεί να ανακάμψετε σε όλα τα επίπεδα, εννοείται και στο οικονομικό.

Σχέσεις

ένας χωρισμός, σας έχει αφήσει με την πικρία, ότι δώσατε πολλά και δεν εισπράξατε τίποτα. Αυτό όμως, είναι μια αυταπάτη που τρέφετε, για να δικαιολογήσετε τα λάθη σας στον εαυτό σας. Αν συνεχίσετε έτσι, σύντομα θα μείνετε μόνοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

οι τάσεις ανεξαρτησίας, θα πάρουν διαστάσεις επανάστασης, αυτή την εβδομάδα και θα φέρουν ρήξεις κάθε είδους, στο περιβάλλον σας αλλά και στον ευρύτερο κοινωνικό σας κύκλο. Ευτυχώς, υπάρχουν πάντα οι εναλλακτικές, που αν εκμεταλλευτείτε δεν θα προβληματιστείτε σοβαρά.

Επαγγελματικά

οργανώνεστε και τακτοποιείτε υποθέσεις. Η κανονικότητα επιστρέφει και εσείς ασχολείστε με τις εκκρεμότητες που αφήσατε πίσω. Ακούραστοι, επιδίδεστε στις επαγγελματικές σας δραστηριότητες. Οικονομική άνοδος.

Σχέσεις

οι αισθηματικές σχέσεις ανανεώνονται και εκπληρώνουν τις επιθυμίες και τα όνειρά σας. Το τελείωμα της εβδομάδας σας βρίσκει να ανταλλάσετε ερωτικά μηνύματα και λόγια αγάπης. Οι «ελεύθεροι σκοπευτές», θα βρείτε τον έρωτα της ζωής σας.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

ενθουσιάζεστε με καινούριες καταστάσεις που ανοίγονται μπροστά σας. Αν προσέξετε και δεν κινηθείτε υπερβολικά, θα απολαύσετε τους καρπούς των κόπων σας. Όλα θα πάνε καλά, καθώς έχετε και την τύχη με το μέρος σας.

Επαγγελματικά

όσοι ασχολείστε με τη συγγραφή, τη μελέτη και τις σπουδές, ευνοείστε να εξελιχθείτε εκεί που έχετε φανταστεί. Σημαντικά κέρδη για όλους, αλλά πιο ειδικά για τους καλλιτέχνες, τους ποιητές και τους στιχουργούς.

Σχέσεις

ο έρωτας εμφανίζεται από το πουθενά και σας συναρπάζει. Όσοι είστε μόνοι, έχετε σοβαρές πιθανότητες να δεσμευτείτε. Ενώ οι δεσμευμένοι, θα ανανεωθείτε, καθώς ένα αναζωογονητικό αεράκι πνέει στις σχέσεις σας και τις πάει προς το «μεγάλο βήμα».