Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 13/11-19/11

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

η δημιουργικότητά σας βρίσκει διέξοδο στην τέχνη, ή όπου αλλού αποφασίσετε εσείς να τη διοχετεύσετε. Πρόσωπα κύρους στηρίζουν και προωθούν τα σχέδιά σας. Η γοητεία σας θα φέρει στη ζωή σας, πρόσωπα που εντυπωσιάζονται και σας θαυμάζουν

Επαγγελματικά

καλό είναι να αποφύγετε να δώσετε υποσχέσεις, κυρίως σε ανωτέρους, που ξέρετε εκ των προτέρων ότι δεν θα έχετε χρόνο να ασχοληθείτε, και επομένως θα φανείτε αναξιόπιστοι. Αρκετά σκαμπανεβάσματα στα οικονομικά, χωρίς όμως, μεγάλες απώλειες.

Σχέσεις

να προσέχετε ποιους ανθρώπους επιλέγετε για να σας συντροφέψουν. Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός, και μη εντυπωσιάζεστε από το περίβλημα. Το περιεχόμενο είναι η ουσία και το ξέρετε καλά αυτό. Οι μακροχρόνιες σχέσεις, παίρνουν επίσημη πορεία.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

να είστε προετοιμασμένοι για αρκετά εμπόδια και καθυστερήσεις που θα σας χαλάσουν τη διάθεση αυτό το διάστημα. Δεν πρέπει όμως να χάσετε την ψυχραιμία σας και θα πρέπει να κάνετε ό,τι περνάει απ’ το χέρι σας, για να παραμείνετε νηφάλιοι και ήρεμοι.

Επαγγελματικά

παρ’ όλο που παρουσιάζονται αρκετές ευκαιρίες για να δικαιωθείτε οικονομικά, εσείς μπορεί να το σκεφτείτε διπλά και τριπλά πριν αποφασίσετε να τις αρπάξετε και αυτό, μπορεί να κοστίσει, σε χρήμα και σε χρόνο.

Σχέσεις

είναι προτιμότερο να μην εμπλέξετε τρίτους στις αισθηματικές σας υποθέσεις, και όσο κι αν έχετε ανάγκη από συμβουλές και γνώμες, κρατηθείτε μακριά από εμπλοκές των άλλων. Η αδράνεια των σχέσεων, και το τέλμα που νομίζετε ότι έχετε πέσει, θα υποχωρήσουν σύντομα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

δεν είναι προς το συμφέρον σας η ανταγωνιστική συμπεριφορά, όσον ανταγωνισμό κι αν συναντήσετε, οπουδήποτε και κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Ακολουθήστε το δρόμο που έχετε αποφασίσει να πάρετε και αφήστε τους άλλους να έρχονται πίσω σας.

Επαγγελματικά

παρ’ όλο που μεγάλο μέρος του ενδιαφέροντός σας είναι εστιασμένο στα οικονομικά σας, δεν θα αμελήσετε να ασχοληθείτε και με τα γραφειοκρατικά ζητήματά σας, που αυτό το διάστημα, λύνονται εύκολα και γρήγορα.

Σχέσεις

Η ρεαλιστική αντιμετώπιση των συναισθηματικών καταστάσεων όμως, δεν είναι ούτε εύκολη, ούτε και αρεστή και κάποιες φορές δημιουργεί δυσάρεστες ρήξεις στους δεσμούς, εξαιτίας της ζήλιας και της ανασφάλειας του συντρόφου σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

κρατήστε το ενδιαφέρον σας εστιασμένο στα μικρά καθημερινά, πρακτικά ζητήματα και αφήστε κατά μέρος τα μεγαλεπήβολα όνειρα και σχέδια, γιατί αυτό φέρνει αντιθέσεις στη ζωή σας που σας προβληματίζουν και δεν σας αφήνουν να ηρεμήσετε.

Επαγγελματικά

μπορεί να διαπιστώσετε ότι δεν σας φτάνει ο χρόνος προκειμένου να διεκπεραιώσετε τις δουλειές που σας έχουν ανατεθεί και αποφεύγετε να ζητήσετε τη βοήθεια των συνεργατών σας, από φόβο, μήπως σας παρεξηγήσουν. Λάθος σας.

Σχέσεις

νέοι κύκλοι, νέοι άνθρωποι, νέοι ορίζοντες, προσφέρουν ευκαιρίες για γνωριμίες και σχέσεις που πληρούν τις προδιαγραφές σας κατά πολύ μεγάλο ποσοστό. Θα δελεαστείτε από μια γνωριμία που μπορεί εσείς να θεωρείτε τυχαία, ωστόσο, η άλλη πλευρά το έχει οργανώσει.

ΛΕΩΝ

Γενικά

σας δίνεται η δυνατότητα να εφαρμόσετε πρακτικά τις ιδέες σας, όσο πρωτότυπες κι αν είναι. Τα γραφειοκρατικά σας θέματα λύνονται ευκολότερα ενώ θα έχετε τη φαεινή ιδέα να αξιοποιήσετε εποικοδομητικά μια αντίκα, ή ένα παλιό αντικείμενο.

Επαγγελματικά

Οι απολαβές σας από τη δουλειά, θα είναι αρκετά ικανοποιητικές αλλά έρχεται και έξτρα χρήμα, είτε από τύχη είτε από ξεχασμένα δάνεια που είχατε κάνει. Απόλυτα προκαθορισμένοι στόχοι φέρνουν έσοδα

Σχέσεις

Προσοχή εσείς του πρώτου δεκαημέρου, όμως, θα αιφνιδιαστείτε από το ταίρι σας, που θα κάνει λόγια χωρισμού, ξαφνικά, αναπάντεχα, και θα σας φέρει σε σύγχυση. Και τότε, η συμπεριφορά σας μπορεί να γίνει ανεξέλεγκτα προβοκατόρικη απέναντι σε όλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

το πλανητικό σκηνικό αυτή τη βδομάδα, θα σας δυσκολέψει τη ζωή, μην αφήνοντάς σας να γίνετε κατανοητοί στο περιβάλλον σας, και γι αυτό δεν θα καταφέρετε να αποφύγετε τις ρήξεις και τις αντιπαραθέσεις με άτομα, που ως επί το πλείστον είχατε καλή επικοινωνία.

Επαγγελματικά

με αξιοπιστία, τηρώντας το μέτρο και τις δεοντολογίες, θα δικαιωθούν οι προσδοκίες σας ενώ η επαφή σας με ισχυρούς ανθρώπους ή εμπειρότερους, που έχουν τη δυνατότητα και τα μέσα, να προωθήσουν τα σχέδιά σας θα δώσει λύσεις εκεί που δεν το περιμένατε

Σχέσεις

Οι προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σας και υφαίνουν έναν ιστό διάρκειας και κατανόησης, είναι πολύ μεγάλες και εμφανείς για να τις αγνοήσετε. Όσοι βρίσκεστε σε μακροχρόνιες σχέσεις, έχετε πολύ μεγάλες πιθανότητες να προχωρήσετε σε αποφάσεις γάμου

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

νέα ενδιαφέροντα, νέες παρέες, νέες γνωριμίες και μια γενική ανανεωτική τάση μέσα σας, αρχίζει να εξυφαίνεται. Κάποιες καταστάσεις εξακολουθούν να σας πιέζουν και θα πρέπει να τις αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία

Επαγγελματικά

θα πάρετε επιτυχημένα ρίσκα, και θα διευθετήσετε όλα εκείνα τα γραφειοκρατικά που εκτός από χρονοβόρα, θέλουν και μεγάλη υπομονή. Είστε όμως σε θέση να αντιληφθείτε τι ακριβώς συμβαίνει γύρω σας και να βοηθήσετε την οικονομική σας άνοδο.

Σχέσεις

ο μαγνητισμός των λόγων και της φωνής σας, θα φέρουν στο διάβα σας, νέα πρόσωπα, που σας ανοίγουν αισθηματικούς ορίζοντες και σας δίνουν το καρδιοχτύπι, που σε πολλούς από εσάς, έχει λείψει.  Οι σχέσεις που έχουν προβληματιστεί, έρχονται επιτέλους σε συμφωνία, ή και σε οριστική ρήξη

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Με άριστο κώδικα ηθικής, επίγνωση των ορίων και των δυνατοτήτων σας, και με σοφία, αποκτηθείσα από την πείρα και τις γνώσεις, σας, δεν σας σταματάει τίποτα. Φροντίστε λοιπόν, να έχετε κλείσει κάθε εκκρεμότητα, να οργανωθείτε καλύτερα, και να αξιοποιήσετε το χρόνο σας

Επαγγελματικά

Φροντίστε να σχεδιάζετε μακροπρόθεσμα για τα οικονομικά που περνούν μια φάση ύφεσης, όπου τίποτα δεν κινείται και τίποτα δεν φαίνεται στον ορίζοντα να αλλάζει. Παρ’ όλα αυτά, θα υπάρξει άνοδος. Με ρυθμό χελώνας όμως. Υπομονή.

Σχέσεις

να λάβετε σοβαρά υπόψη σας, ότι κάποιες ανασφάλειες, άγχη, εμμονές, ακόμα και προσωπικές συνήθειες, καταπιέζουν το σύντροφό σας και δημιουργούν ένα έντονο κλίμα στη σχέση, που μπορεί να κοστίσει την ίδια τη σχέση, κάποια στιγμή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

εξωγενείς παράγοντες θα επηρεάσουν τη διάθεση και την καθημερινότητά σας αλλά και τα επαγγελματικά σας. Κάποιες πρακτικές, οικονομικής φύσεως, κυρίως, ανάγκες πρόκειται να επηρεαστούν αρνητικά καθώς θα καθυστερήσουν κάποιες στάνταρ, εισπράξεις.

Επαγγελματικά

θα υπάρξουν κάποιοι, που μπορεί να σας επιστρέψουν χρωστούμενα, ή κάποια χάρη που είχατε κάνει εσείς στο παρελθόν. Αυτό, είναι έναν επιπλέον άσσος, στο μανίκι, που θα σας επιτρέψει να διαπραγματευτείτε καλύτερα τις οικονομικές διεκδικήσεις σας

Σχέσεις

ο αισθηματικός τομέας, είναι ένα πεδίο μάχης, που δίνετε με τον εαυτό σας κυρίως. Οι περισσότεροι από εσάς, διανύετε μια περίοδο, όπου μεγαλύτερη σημασία έχει να τα βρείτε με τον εαυτό σας, παρά με τον σύντροφό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Έχοντας περάσει μια περίοδο, όπου μια σειρά αρνητικών, αναπάντεχων και μη αναμενόμενων γεγονότων, σας δημιούργησε ψυχικό αναβρασμό, έρχεται επιτέλους η ώρα να αλλάξετε γραμμή πλεύσης και να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας.

Επαγγελματικά

 Μείνετε μακριά από τη δράση, στις περιπτώσεις που βλέπετε τα σκούρα και αφήσετε το χρόνο και τους λοιπούς συνεργάτες σας, να τρέχουν. Αμφότεροι, χωρίς να το αντιλαμβάνονται, δουλεύουν για σας. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα δουν την πελατεία του να αυξάνεται, ενώ οι αναζητούντες εργασία, θα έχουν αρκετές ευκαιρίες για να εξετάσουν.

Σχέσεις

Προσπαθήστε να γαληνέψετε τους φόβους και τις ανασφάλειες του συντρόφου σας, βελτιώνοντας την συμπεριφορά σας και κατανοώντας περισσότερο τις συναισθηματικές του ανάγκες. Αναλάβετε τις ευθύνες σας και μιλήστε ειλικρινά. Μόνο έτσι θα εξομαλυνθούν τυχόν διαφορές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

διακανονισμοί, εμπορικές συναλλαγές, ρυθμίσεις χρεών, νομικά θέματα, φροντίστε να τα διευθετήσετε. Τώρα δίνετε μια μάχη με τα εξωτερικά γεγονότα, που θα σας υποδείξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε πραγματικά αυτά τα θέματα, ώστε να λύνονται από δω και στο εξής, πιο εύκολα

Επαγγελματικά

αποφασίστε να ασχοληθείτε σοβαρά με τα χρέη σας κι αν διαθέτατε μέρος του εισοδήματός σας για να τακτοποιήσετε παλαιότερες εκκρεμότητες, θα ήταν ευχής έργο. Αν δεν το κάνετε, τότε θα πρέπει να έρθετε αντιμέτωποι με τις συνέπειες των λανθασμένων οικονομικών επιλογών σας

Σχέσεις

έρχεται η ώρα που η αλήθεια λάμπει, δεν χρειάζεται να την επισπεύσετε με καβγάδες και εντάσεις. Οι ελεύθεροι θα έχετε πολλές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες που εξάπτουν την ερωτική σας φαντασία, αλλά που δεν προδιαγράφονται να κρατήσουν τόσο, ώστε να γίνουν σχέσεις.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

καλό είναι να προσέχετε να μην εξαπατηθείτε, από ένα πρόσωπο, που έχετε εξιδανικεύσει, χωρίς να του αξίζει. Και εσείς όμως, είναι πολύ πιθανό να πείτε ψέματα, προκειμένου να κάνετε τη δουλειά σας. Η διαίσθησή σας δε, που λειτουργεί άψογα, θα φέρει στο δρόμο σας, σωστές και καίριες αποφάσεις

Επαγγελματικά

θα πρέπει να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας, προκειμένου να δείξετε τις ικανότητες και τα ταλέντα σας, στους ανωτέρους σας και σε αυτούς που σας εμπιστεύθηκαν προσλαμβάνοντάς σας. Φροντίστε να δείξετε συνέπεια, τηρώντας τα ωράριά σας αποφεύγοντας τις αργοπορίες

Σχέσεις

προφυλάξτε τον εαυτό σας και το ταίρι σας από ουτοπιστικές βλέψεις και όνειρα και προσγειωμένοι αποφασίστε για το μέλλον της σχέσης. Θα υπάρξουν μικρές σύντομες στιγμές ευτυχίας, χωρίς εντάσεις και αλλά και χωρίς τροχοπέδη, στην απόφαση για επισημοποίηση.