Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 3/04-09/04

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

αυτή την εβδομάδα, θα νιώσετε και θα είστε απομονωμένοι από το περιβάλλον σας. Η κοινωνική ζωή σας θα περιοριστεί σημαντικά, ενώ θα σας ταλαιπωρήσουν εξαρτήσεις, που είτε έχετε εσείς είτε οι δικοί σας.

Επαγγελματικά

σημαντικές οι οικονομικές απώλειες, θα κοστίσουν και ψυχολογικά, ενώ οι εντάσεις στη δουλειά δεν θα λείψουν. Στις 4 του μήνα, εκμεταλλευτείτε την εύνοια που σας δίνεται και με τόλμη λύστε τα προβλήματά σας.

Σχέσεις

εντάσεις και στις σχέσεις με κίνδυνο μάλιστα οριστικών χωρισμών. Ένας αξιόπιστος δείκτης καλής φυσικής κατάστασης και υγείας η πλανητική συγκυρία, στις 4 του μήνα, σας δίνει μαχητικότητα για να διεκδικήσετε την αγάπη.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

νιώθετε ότι διαψεύδονται οι προσδοκίες και τα όνειρά σας και απογοητεύεστε. Θέλετε να ξεφύγετε από την καθημερινότητα αλλά δεν ξέρετε πώς. Οι ηλικιωμένοι, κινδυνεύουν από εξασθένηση της μνήμης. Προσοχή.

Επαγγελματικά

επικεντρώνετε τη θέλησή σας στην επίλυση δύσκολων προβλημάτων στη δουλειά. Μαγεύετε τους συνεργάτες σας τόσο με τις ικανότητες όσο και με τη διαίσθησή σας. Οικονομικά οφέλη.

Σχέσεις

τα προβλήματα στις σχέσεις σας δημιουργούν ανασφάλειες και φοβίες. Συγχύζεστε καθώς βλέπετε ότι άλλα πιστέψατε αρχικά κι άλλα συμβαίνουν τώρα. Να αποφύγετε τις καταχρήσεις κάθε είδους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

αυτό το διάστημα, θα χάσετε κάτι από την οξύνοιά σας, ενώ η φαντασία σας θα οργιάσει. Θα πείτε μικρά αλλά και μεγάλα ψέματα, ενώ θα γίνετε γκρινιάρηδες και καταπιεστικοί για τους δικούς σας αλλά και το ευρύτερο κοινωνικό σας περιβάλλον.

Επαγγελματικά

προσεκτικός θα πρέπει να είναι ο σχεδιασμός των επιδιώξεών σας. Οι εντάσεις στον επαγγελματικό στίβο, είναι παρούσες καθημερινά. Να ξεκουράζεστε όσο μπορείτε. Δεν αποκλείεται κάποια απώλεια μνήμης για τους πιο ηλικιωμένους. Οικονομική απώλεια.

Σχέσεις

ο ψυχικός σας κόσμος κυριαρχείται από φοβίες και ένα σύνδρομο ήττας, που δημιουργεί προβλήματα και εντάσεις στις αισθηματικές σχέσεις. Νιώθετε θλίψη και είστε ευερέθιστοι. Ενδεχόμενοι χωρισμοί, είναι στο πρόγραμμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

εξάντληση, άγχος και καταθλιπτική διάθεση. Μεμψιμοιρία, γκρίνια και στενάχωρη διάθεση. Νιώθετε να πνίγεστε. Καταπιέζετε τους άλλους αλλά και τον εαυτό σας. Νιώθετε σαν ηττημένοι, με αποτέλεσμα να είστε ευερέθιστοι, νευρικοί και εύθικτοι.

Επαγγελματικά

η σκέψη επικεντρώνεται στην ουσία των επιδιώξεών σας. Ακούραστα δουλεύετε για την επίτευξη των στόχων σας και πετυχαίνετε σε πρακτικά ζητήματα. Τα οικονομικά σας ανεβαίνουν ολοένα και πιο πολύ, παρά τα έκτακτα έξοδα.

Σχέσεις

επικεντρώνεστε στην ουσία των σχέσεων. Με ακρίβεια προσεγγίζετε τα προβλήματα και τα θέματα, και τα λύνετε με ψυχραιμία και θετική διάθεση. Οι ελεύθεροι, ξέρετε τι θέλετε αλλά και πώς να το αποκτήσετε κι αυτό ευνοεί τις νέες γνωριμίες.

ΛΕΩΝ

Γενικά

η κατάσταση στις 5 του μήνα, θα σας αποδείξει ότι δεν πρέπει να αισθάνεστε ηττημένοι, ούτε και αποσυντονισμενοι. Η παρόρμηση για δράση, θα βγάλει την εξωστρεφή σας πλευρά και θα σας δώσει την ευκαιρία να προσεγγίσετε με πιο θετικό τρόπο τα θέματά σας.

Επαγγελματικά

η μονοκόμματη συμπεριφορά σας είναι ορατή στους συνεργάτες σας, αλλά όχι σε σας. Αυτό μπορεί να φέρει αντιπαραθέσεις στη δουλειά και απώλειες στα οικονομικά, εκτός κι αν δουλεύετε σε ανταγωνιστικούς τομείς.

Σχέσεις

προβλήματα και στις σχέσεις, καθώς βλέπετε ότι τα όνειρα που κάνατε αρχικά, αρχίζουν να διαψεύδονται. Οδηγείστε σε παρορμητικές αντιδράσεις και η χρήση ουσιών ή αλκοόλ, είναι μέσα στις προτεραιότητές σας. Αν δεν συνέλθετε γρήγορα, θα προβληματιστείτε σοβαρά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

γρήγορα συναισθηματικά και σωματικά αντανακλαστικά, τόλμη και μαχητικότητα. Ενισχυμένη η ψυχική αντοχή. Καλή φυσική κατάσταση και υγεία. Μόνο κάποιοι ηλικιωμένοι εκπρόσωποι του ζωδίου, μπορεί να έχουν μια προσωρινή εξασθένηση της μνήμης.

Επαγγελματικά

άγχος, στρες στη δουλειά, σας εξαντλούν ψυχικά και μειώνουν τις αντοχές σας. Οι συνθήκες δουλειάς δεν μοιάζουν να είναι με το μέρος σας και αυτό σας τσιτώνει ακόμα περισσότερο. Να προσέχετε τα ατυχήματα και τις οικονομικές απώλειες.

Σχέσεις

δεν έχετε μάθει να συμβιβάζεστε και αυτό το διάστημα, είτε θα το μάθετε, είτε θα βιώσετε εντάσεις και διαπληκτισμούς στις σχέσεις αλλά και χωρισμούς. Το αν θα είναι οριστικοί ή όχι, θα εξαρτηθεί από το πόσο καλά εμπεδώσατε τα μαθήματα συμβιβασμού.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

οι πλανητικές όψεις αυτή τη βδομάδα, προσφέρουν σε σας γρήγορα σωματικά και συναισθηματικά αντανακλαστικά, τόλμη και μαχητικότητα. Ενισχύουν την ψυχική αντοχή σας και δίνουν καλή φυσική κατάσταση και υγεία

Επαγγελματικά

η συμπεριφορά σας αυτό το διάστημα, στο χώρο της δουλειάς είναι μονοκόμματος. Με εγωισμούς και εντάσεις όμως, τα σχέδιά σας δεν θα επιτευχθούν γιατί κανείς συνεργάτης δεν θα εργάζεται ευχάριστα μαζί σας. Οικονομική δυσχέρεια, επιδεινώνει την κατάσταση.

Σχέσεις

στην αρχή της εβδομάδας νιώθετε ότι δεν υπάρχει διέξοδος στα προβλήματα της σχέσης σας. Όσο θα πηγαίνουμε προς το τέλος όμως, θα επιδεικνύετε πιο συμβιβαστική διάθεση και όλα θα αποκατασταθούν τελικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

πολλές θα είναι οι φορές αυτό το διάστημα, που θα νιώσετε ανασφαλείς και αβέβαιοι ως προς το αποτέλεσμα των ενεργειών σας. Παρορμητικές και αυθόρμητες αντιδράσεις όμως, εκ μέρους σας, θα οδηγήσουν σε λανθασμένα συμπεράσματα και κινήσεις.

Επαγγελματικά

αισθάνεστε ότι τα επαγγελματικά σχέδιά σας δεν ευοδώνονται και στεναχωριέστε. Βλέπετε να μην υπάρχει και η ανάλογη υποστήριξη απ’ τους συνεργάτες σας και νιώθετε ξεκρέμαστοι. Οικονομική στασιμότητα, σας κουράζει ψυχολογικά.

Σχέσεις

αν ξεκινήσατε σχέσεις, βάσει των δικών σας σεναρίων, και υπολογίζοντας «χωρίς τον ξενοδόχο», μάλλον θα απογοητευτείτε αυτό το διάστημα. Όσοι αναζητάτε σύντροφο δε, να είστε προσεκτικοί και να περιλάβετε μεγάλες δόσεις λογικής στις ερωτικές σας επιδιώξεις

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

να είστε προσεκτικοί ιδίως εσείς του πρώτου δεκαημέρου, γιατί η περίοδος αυτή φέρνει στην επιφάνεια εξαρτήσεις, που θα ταλαιπωρήσουν τόσο εσάς όσο και τους δικούς σας. Η κοινωνική ζωή περιορίζεται, ενώ εξιδανικεύετε τις καταστάσεις.

Επαγγελματικά

θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες στρατηγικές υποχωρήσεις στο χώρο της δουλειάς προκειμένου να επιτευχθούν ευκολότερα οι στόχοι σας. Κάποια έκτακτα έξοδα, να μην επιτρέψετε να σας πτοήσουν.

Σχέσεις

οι σχέσεις που έχουν έρθει σε αδιέξοδο, δεν γίνεται να κρατηθούν άλλο και το ξέρετε. Όσοι αναζητάτε σύντροφο, οι πιθανότητες αυτό το διάστημα, να κάνετε λάθος επιλογή, είναι μεγάλες καθώς δεν βλέπετε ξεκάθαρα τα πράγματα και εξιδανικεύετε πρόσωπα και καταστάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

με αρκετά περιορισμένη την κοινωνική ζωή, είναι προφανές ότι θα νιώθετε απομονωμένοι. Κάτων από την επιρροή της Νέας Σελήνης όμως, θα εμφανιστούν νέες προοπτικές από τις στάχτες του παρελθόντος. Αν αποφασίσετε να υιοθετήσετε νέες συμπεριφορές, σας περιμένουν νίκες.

Επαγγελματικά

χρειάζεται προσεκτικός σχεδιασμός και συναισθηματική θωράκιση, απέναντι σε πιθανές αποτυχίες και εμπόδια. Αν χάσετε τον έλεγχο, στις επιδιώξεις σας, τότε τα σχέδιά σας δεν ευοδώνονται. Δεν θα αποφύγετε επίσης κάποιες οικονομικές απώλειες.

Σχέσεις

η Νέα Σελήνη σας ωθεί στην εξωστρέφεια, πράγμα που καθιστά εφικτό, τις καινούργιες γνωριμίες. Αν εξακολουθήσετε όμως να αγκιστρώνεστε σε παλιές συμπεριφορές, τότε τα πράγματα θα δυσκολέψουν στα αισθηματικά σας, ακόμα κι αν είστε σε σταθερές σχέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

σύγχυση, δημιουργείται εξαιτίας κάποιων σχεδίων σας, που μην βρίσκοντας πρακτική εφαρμογή, σας απογοητεύει. Αν αποφύγετε να συμπεριφέρεστε παρορμητικά στους άλλους, θα απολαύσετε μεγάλη υποστήριξη, έτσι ώστε να περάσετε ανώδυνα, κάποιες αποτυχίες.

Επαγγελματικά

χωρίς μεγάλες αλλαγές και τρανταχτά γεγονότα, θα κυλήσει το διάστημα αυτό στη δουλειά. Να προσέξετε κάποιες προσωρινές απώλειες μνήμης, κυρίως οι μεγαλύτεροι, που μπορεί να σας στοιχίσουν τόσο επαγγελματικά όσο και οικονομικά.

Σχέσεις

προσπαθείτε να αποφύγετε να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα στις σχέσεις, και είτε προσποιείστε ότι όλα είναι καλά, είτε το ρίχνετε στις καταχρήσεις, αρνούμενοι να αντιμετωπίσετε την πραγματικότητα κατά πρόσωπο. Οι όποιες συνέπειες, είναι δική σας ευθύνη.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

στις αρχές της εβδομάδας, θα περιοριστείτε λίγο ως προς την κοινωνική ζωή, οδηγούμενοι από μια τάση απομόνωσης. Μεσοβδόμαδα, όμως, η μαχητικότητα, τα γρήγορα αντανακλαστικά και η καλή ψυχική και φυσική κατάσταση επιστρέφουν. Αντοχή, δύναμη και καλή υγεία.

Επαγγελματικά

θα υπάρχουν αρκετές εντάσεις στο χώρο της δουλειάς, που θα δοκιμάσουν την υπομονή σας. Δεν θα αποφύγετε μια ηττοπάθεια, απέναντι στις επιδιώξεις σας. Θα χρειαστεί δε να αντιμετωπίσετε και κάποια έκτακτα έξοδα.

Σχέσεις

επικεντρωμένοι στην ουσία των πραγμάτων, και χωρίς πελαγοδρομήσεις σε φιλοσοφικούς λαβυρίνθους για το πώς θα έπρεπε να λειτουργούν οι σχέσεις, θα ξεκαθαρίσετε την κατάσταση στους δεσμούς που έχουν βαλτώσει. Νέες γνωριμίες είναι πιθανές δε, για τους ελεύθερους.