Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 19/06-25/06

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Να αποφύγετε επισταμένως τα κουτσομπολιά και τα σχόλια στον επαγγελματικό και κοινωνικό σας χώρο και να δώσετε σημασία στα αισθηματικά σας, που περνούν μια περίοδο, «ίασης», συνεπώς βρίσκονται σε μεταβατικό στάδιο, πριν τις μεγάλες αποφάσεις.

Επαγγελματικά

θα έχετε αρκετές ευκαιρίες να κάνετε ανακατατάξεις, τόσο στα οικονομικά, όσο και στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Η ψυχολογία σας, θα κυμαίνεται από την απόλυτη αδιαλλαξία, στην απόλυτη ευελιξία, πράγμα που σημαίνει ότι οι υποθέσεις σας δεν θα είναι εύκολη δουλειά.

Σχέσεις

Είναι κρίμα, να ρισκάρετε μια καλή σχέση για κάτι εφήμερο. Οι ελεύθεροι όμως, μπορείτε μέσα από κοινωνικότητες να κάνετε γνωριμίες που θα σημάνουν την έναρξη μιας όμορφης συναισθηματικής περιόδου.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

θα διαπιστώσετε ότι οι εγωιστικές βλέψεις και επιδιώξεις, δεν έχουν απολύτως καμία θέση στα αισθηματικά σας θέματα. Κι αν δεν το καταλάβατε ακόμα, θα το καταλάβετε με τη βοήθεια του Κρόνου που θα ενισχύσει την ουσιαστικότερη ματιά, στο βάθος των καταστάσεων.

Επαγγελματικά

μην αναλώνεστε σε ανούσια κουτσομπολιά μέσα στο εργασιακό περιβάλλον. Αυτό που σας ενδιαφέρει είναι η ουσία των πραγμάτων. Οι διαπραγματεύσεις φέρνουν εξαιρετικά οικονομικά αποτελέσματα.

Σχέσεις

Μια σχέση θα τελειώσει, αυτό το μήνα, ίσως και οριστικά. Φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα, θα είναι κοντά σας για να συνδράμουν στην διεκπεραίωση των ζητημάτων σας, κυρίως αυτά που αφορούν στα αισθηματικά σας

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

ευχάριστες οι προοπτικές που ανοίγονται και δεν θα λείψουν οι καλές ευκαιρίες, τόσο στη δουλειά, όσο και στα προσωπικά. Αυτό το διάστημα, βέβαια εσείς, σκέφτεστε τις διακοπές, αλλά μήπως να προσγειωθείτε λίγο στην πραγματικότητα, γιατί τρέχει και σας προσπερνά?

Επαγγελματικά

Δευτέρα και Τρίτη θα δώσετε σημασία στα οικονομικά και την πορεία τους, αναζητώντας έξτρα πηγές εσόδων. Με έφεση στις επικοινωνίες μεσοβδόμαδα, θα βγάλετε «λαγούς» από συνομιλίες τηλεφωνικές ή διαδικτυακές

Σχέσεις

εύνοια στα αισθηματικά ζητήματα, κυρίως ως προς την επίλυση και διόρθωση των κακώς κειμένων των σχέσεων, είτε αυτές είναι φιλικές, είτε πιο προσωπικές. Αυτό που πρέπει να προσέξετε, είναι, όταν ενδίδετε σε πειρασμούς, τι ακριβώς ρισκάρετε για λίγες στιγμές απόλαυσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

θα έχετε την ευκαιρία σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, να διορθώσετε τις επαγγελματικές αλλά και τις κοινωνικές σας κινήσεις και να επαναπροσδιορίσετε τα σχέδιά σας. Πολύ θετική στιγμή, το μεσημεράκι της Τρίτης.

Επαγγελματικά

εύνοια δίνεται στα νέα ξεκινήματα, και όσοι επιθυμείτε να ασχοληθείτε με τα ελεύθερα επαγγέλματα, το μεσημέρι της Τρίτης, ενδείκνυται για σοβαρές αποφάσεις. Τετάρτη και Πέμπτη, ασχοληθείτε με τα οικονομικά, διαμορφώνοντας τελειωτικά, τον προϋπολογισμό σας

Σχέσεις

ευχάριστες μετακινήσεις, με παρέα ή ακόμα και μόνοι. Η κοινωνική σας ζωή από μέτρια έως καλή, ενώ οι σχέσεις κάθε είδους, μπαίνουν στο μικροσκόπιο. Πάνω απ’ όλα όμως, η εβδομάδα, είναι ιδανική για να προσδιορίσετε το ρόλο σας, μέσα στις σχέσεις.

ΛΕΩΝ

Γενικά

ευαίσθητοι, ευάλωτοι και πολύ τρωτοί στις επιρροές του περιβάλλοντος στο ξεκίνημα της εβδομάδας, γι αυτό και θα προτιμήσετε να κλειστείτε στον εαυτό σας, αποφεύγοντας κοινωνικότητες και παρέες. Αργότερα, από Τετάρτη και μετά, επανέρχεστε, με επιφυλάξεις, ωστόσο.

Επαγγελματικά

να μην διστάσετε να ζητήσετε τη συμβουλή αλλά και τη συμβολή ενός καλού φίλου σε ένα επαγγελματικό θέμα, που φαίνεται να σας αποσυντονίζει, από τους στόχους σας. Τα οικονομικά, ξεκαθαρίζουν προς το Σαββατοκύριακο.

Σχέσεις

δεν θέλετε και πολλά, πολλά. Οι σχέσεις, δεν ευνοούνται αυτό το διάστημα, ωστόσο, θα πρέπει να κάνετε κάποιους συμβιβασμούς αν θέλετε να μην έχετε θέματα και φασαρίες. Όσοι είστε ελεύθεροι, ενδέχεται ακόμα και να αρνηθείτε προτάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

θα αισθανθείτε πολύ καλά και θα περάσετε ακόμα καλύτερα, παρέα με ανθρώπους που σας εκτιμούν και σας σέβονται. Ευχάριστες κοινωνικότητες, με φίλους, ακόμα και αγαπημένα πρόσωπα, θα σας δώσουν στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης.

Επαγγελματικά

να είστε σε επιφυλακή, μεσοβδόμαδα, θα συμβούν γεγονότα στη δουλειά, που θα σας βγάλουν εκτός εαυτού. Θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας σε κάθε περίπτωση, ειδάλλως οι τσακωμοί με συνεργάτες θα σας στοιχίσουν οικονομικά.

Σχέσεις

δεν θα καταφέρετε να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις μιας σχέσης και αυτό μπορεί να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις και εντάσεις με το σύντροφό σας. Όσοι είστε ελεύθεροι, μπορείτε να επιδοθείτε σε ανελέητο φλερτ, για να διεκδικήσετε το αντικείμενο του πόθου σας.  

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

οι υποθέσεις σας ολοκληρώνονται εύκολα και γρήγορα. Τυγχάνετε ιδιαίτερης εύνοιας, στον οικονομικό τομέα, αλλά και στον κοινωνικό. Πρόσωπα κύρους στέκονται πλάι σας, βοηθώντας, τόσο στην προώθηση των σχεδίων σας, όσο και στην υλοποίηση των στόχων σας.

Επαγγελματικά

μέχρι το βραδάκι της Τρίτης, πολλές από τις υποθέσεις σας. θα διεκπεραιωθούν, ενώ τα οικονομικά σας, βαδίζουν σε ομαλό δρόμο. Οι υποχρεώσεις σας θα καλυφθούν το ακέραιο, ενώ μία συμφωνία που θα κλείσετε θα σας δώσει μεγάλη ικανοποίηση.

Σχέσεις

ένα γεγονός μεταξύ εσάς και του συντρόφου σας, θα σας αναγκάσει να κλειστείτε στον εαυτό σας, και το Σαββατοκύριακο δεν προβλέπεται καλό σε επίπεδο σχέσεων. Να αποφύγετε τα νεύρα και τους διαπληκτισμούς. Δεν προβλέπονται νέες γνωριμίες αυτό το διάστημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

ευχάριστα πράγματα συμβαίνουν αυτό το διάστημα, που θα βοηθήσουν στην προώθηση των σχεδίων σας, αλλά και θα σας δώσουν την άνεση χρόνου ώστε να διεκπεραιώσετε τις υποθέσεις σας, με ευκολία και ιδιαίτερα γρήγορα.

Επαγγελματικά

αισθάνεστε επιτέλους ότι προβλήματα που σας πίεζαν στο παρελθόν, έρχονται να λυθούν και να σας δώσουν σημαντικές ανάσες, εννοείται, και στα οικονομικά. Να προσέξετε όμως, γιατί βγαίνουν κάποια έκτακτα εξοδάκια.

Σχέσεις

 η εβδομάδα προβλέπεται αρκετά ερωτική για όσους από εσάς, είστε σταθεροί συναισθηματικά και ευρισκόμενοι σε σχέσεις. Κάποιες αντιπαραθέσεις που θα προκύψουν με το σύντροφό σας, δεν είναι ικανές να χαλάσουν το γενικότερα όμορφο κλίμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

η Δευτέρα, είναι μια δύσκολη για σας μέρα, καθώς κάποιες διαισθήσεις σας γίνονται πραγματικότητα και αυτό δυσκολεύει τη ζωή σας αλλά και τη ζωή των γύρω σας, καθώς η διάθεσή σας είναι πεσμένη. Από Τετάρτη και μετά όμως, τα πράγματα καλυτερεύουν

Επαγγελματικά

με ομαλότητα θα κινηθούν τα πράγματα στα επαγγελματικά σας. Ευνοούνται αρκετά οι επικοινωνίες, και όσο ασχολούνται με αυτό τον τομέα, θα έχετε αρκετές επιτυχίες. Παρασκευή και Σαββατοκύριακο, μπορεί να σας βγει έξτρα δουλειά.

Σχέσεις

ό,τι ένταση και να βγει μέσα στη βδομάδα, να ξέρετε ότι την Κυριακή θα αποζημιωθείτε για όλα. Κάποιες εντάσεις μπορεί να σας κοστίσουν στις σχέσεις, αλλά όλα θα επανέλθουν στα φυσιολογικά. Οι ελεύθεροι δεν θα έχετε πολλές ευκαιρίες για γνωριμίες αλλά ό,τι γίνει θα έχει ποιότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

καλείστε να φορτσάρετε για να καλύψετε τις υποχρεώσεις που έχετε στα επαγγελματικά, τις συνεργασίες αλλά και τις προσωπικές σας σχέσεις. Ό,τι αποφάσεις πάρετε αυτή τη βδομάδα, να ξέρετε ότι είναι μόνιμες και σταθερές. Θα έχετε άλλωστε σημαντική βοήθεια, και από τον Ήλιο και από τον Ερμή, απέναντί σας.

Επαγγελματικά

αυτό που προέχει και θα πρέπει να αποτελέσει σημαντική σας προτεραιότητα, είναι να μην αφήσετε τίποτα στην τύχη του. Φροντίστε να δώσετε έμφαση στις διαπραγματεύσεις σας αλλά και να διεκδικήσετε τα μερίδιά σας από τις συμφωνίες.

Σχέσεις

καλό είναι, όσο κι αν επιμένει η άλλη πλευρά, να αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις ζωής για τις σχέσεις σας. Το Σαββατοκύριακο, με ευελιξία και εξυπνάδα θα καταφέρετε να αποφύγετε να δώσετε συγκεκριμένες απαντήσεις στο σύντροφό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

ευκαιρίες για καλή τύχη, συναισθηματική κάλυψη και σχέσεις ζωής, δίνει αυτό το διάστημα, παρ’ όλο που θα αποβεί ιδιαίτερα ανατρεπτικό για κάποιους από εσάς. Προσοχή μεσοβδόμαδα, από ένα γεγονός που φέρνει τα πάνω κάτω στην καθημερινότητά σας.

Επαγγελματικά

είναι σημαντικό να δίνετε σημασία στο κάθε τι που συμβαίνει στον επαγγελματικό σας χώρο, ακόμα κι αν πρόκειται για κουτσομπολιά ή μικροδιαφωνίες με τους συνεργάτες σας. Μην αφήνετε τίποτα ανεπεξέργαστο και στην τύχη του.

Σχέσεις

διάφορα γεγονότα, θα προκαλέσουν μια καχύποπτη στάση σας απέναντι στο σύντροφό σας, κάτι που μπορεί να φέρει σοβαρή αντιπαράθεση, η οποία δεν θα είναι εύκολο να διευθετηθεί. Αν είστε ελεύθεροι και αναζητάτε σχέση, οργανώστε την αναζήτησή σας για να ελαχιστοποιήσετε τις αποτυχίες.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

συναισθηματικά φορτισμένοι θα είστε αυτό το διάστημα, και πολλά καλά θα συμβούν στην καθημερινότητά σας, που θα αποτελέσουν ευχάριστες εκπλήξεις. Θα έρθετε κοντά στα πρόσωπα που αγαπάτε, ή σημαίνουν κάτι περισσότερο για σας.

Επαγγελματικά

μια επαγγελματική πρόταση, άσχετα με το αν θα τη δεχθείτε ή όχι, θα σας δώσει όμως, αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στις ικανότητές σας. Μην ξεφεύγετε από την καλή διαχείριση που κάνετε, εδώ και καιρό, στα οικονομικά σας

Σχέσεις

προβλήματα που απασχόλησαν τις σχέσεις σας στο παρελθόν, λύνονται, ή τουλάχιστον μέσα από συζητήσεις μπαίνουν σε μια καλή σειρά προς επίλυση. Όσοι είστε δεσμευμένοι, ίσως πάρετε την απόφαση να προχωρήσετε τη σχέση σας, ένα βήμα πιο πέρα.