Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 4/09-10/09

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

παρουσιάζεστε πολύ μονοκόμματοι, μονόχνοτοι και αλαζονικοί, έτσι ώστε να μην ζητάτε βοήθεια από κανέναν, ακόμα κι όταν παρουσιάζεται μεγάλη ανάγκη. Ψάχνετε και ανακαλύπτετε μόνοι σας αυτό που σας χρειάζεται και έχετε μεγάλη εύνοια στο γραπτό και προφορικό λόγο.

Επαγγελματικά

ακούραστα θα φέρετε εις πέρας ό,τι κι αν είναι αυτό που θα σας ανατεθεί. Θα πετύχετε αυτό το διάστημα σε πρακτικές και οικονομικές δραστηριότητες με τα ανάλογα κέρδη φυσικά. Τα οικονομικά θα βαδίσουν αναλόγως των υποχρεώσεων που θα φέρετε εις πέρας.

Σχέσεις

λειτουργείτε μονομερώς στις σχέσεις και σχεδόν σαν να μην υπάρχει έτερο μέλος. Αυτό θα φέρει εντάσεις καθώς δεν είστε σε θέση να υποστείτε τα παράπονα του συντρόφου σας. Αποφασίστε να γίνετε λίγο πιο συντροφικοί και να μοιράζεστε τα συναισθήματά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

αρμονική συνεργασία με το περιβάλλον, τόσο το κοινωνικό, όσο και το οικογενειακό. Οι απόψεις σας περνούν αβίαστα. Οι άνθρωποι που σας αγαπούν, εναρμονίζονται με τα «θέλω» σας, κάνοντάς τα δικά τους «πρέπει» και αυτό σας δίνει ικανοποίηση και χαρά.

Επαγγελματικά

ευνοείστε όσοι ασχολείστε με τις θετικές επιστήμες, τα μαθηματικά και το θεωρητικό σκέλος των φυσικών επιστημών. Το επιστημονικό σας ταλέντο αλλά και το επικοινωνιακό σας δαιμόνιο θα προωθήσει τα σχέδιά σας όσο το δυνατόν καλύτερα και πιο εποικοδομητικά.

Σχέσεις

οι σταθερές σχέσεις περνούν μια περίοδο σταθερότητας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν χρειάζονται φροντίδα και τρυφερότητα για να ανθίσουν και να ευδοκιμήσουν. Οι ελεύθεροι σκοπευτές θα έχετε τη δυνατότητα να συνάψετε σχέσεις, που μπορεί να εξελιχθούν σε σχέσεις ζωής.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

αυτό το διάστημα θα χρειαστεί να διατηρείτε την ψυχραιμία σας και να είστε προσεκτικοί με τα βήματά σας, γιατί θα υπάρξουν πολλοί αποσταθεροποιητικοί παράγοντες που θα σας αποσυντονίσουν και θα σας δημιουργήσουν αφορμές για διάλυση σχέσεων και συνεργασιών.

Επαγγελματικά

εφαρμόζονται πρακτικά οι ιδέες σας και κανείς δεν μένει ασυγκίνητος από τα προσόντα σας. Είστε σε θέση να ανακαλύψετε μόνοι σας τα στοιχεία που σας χρειάζονται για να κάνετε τη δουλειά σας, όπως πρέπει, έτσι ώστε να έχετε τα ανάλογα κέρδη.

Σχέσεις

η προσωπική ζωή πλήττεται, ίσως και ανεπανόρθωτα. Ευνοείται η απιστία και μπορεί να παρασυρθείτε σε παραπλανητική συμπεριφορά. Οι σχέσεις κλονίζονται από την ύπαρξη τρίτου προσώπου. Κρίση που μπορεί να οδηγήσει σε οριστική διάλυση των σχέσεων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

δεν θα χρειαστείτε τη βοήθεια κανενός αυτό το διάστημα. Μόνοι σας θα αναζητήσετε τις λύσεις, αλλά και τις απαραίτητες γνώσεις για να διεκπεραιώσετε τις υποθέσεις σας. Χειρουργική ακρίβεια στο λόγο σας, «χτυπάτε» σε καίρια σημεία τους συνομιλητές σας

Επαγγελματικά

εστιασμένοι στο στόχο σας, δεν σας πτοούν τα όποια προβλήματα παρουσιάζονται στη δουλειά, και που προέρχονται κυρίως από ασυνεννοησία μεταξύ των συνεργατών σας. Οικονομική άνοδος και ευημερία.

Σχέσεις

θέλετε να ξεκινήσετε την αισθηματική σας ζωή, μετά από μια μακριά περίοδο μοναξιάς, αλλά με τους όρους και τα στάνταρ σας, εκπληρωμένα. Γι αυτό και θα είστε πολύ επιλεκτικοί, ως προς το χαρακτήρα και την προσωπικότητα του ανθρώπου που θα βάλετε στη ζωή σας.

ΛΕΩΝ

Γενικά

είστε σε θέση να δώσετε να καταλάβουν οι άλλοι τι ακριβώς θέλετε και πώς να το αποκτήσετε. Οι απόψεις και οι γνώμες σας, περνούν όπως ακριβώς πρέπει στο περιβάλλον σας και υπάρχει αρμονία και ισορροπία στις κινήσεις και τις δραστηριότητές σας.

Επαγγελματικά

μεγάλες επαγγελματικές αλλαγές προς το καλύτερο για όσους αναζητάτε εργασία. Για τους ελεύθερους επαγγελματίες, αυτή η βδομάδα θα φέρει αρκετά κέρδη, από δραστηριότητες, που κυρίως έχουν να κάνουν με το εμπόριο.

Σχέσεις

θα είστε λιγότερο επικριτικοί με τους αγαπημένους σας ανθρώπους και αυτό θα συμβάλει θετικά στην αποκατάσταση της αρμονίας στις σχέσεις. Μεγάλες αλλαγές στη συμπεριφορά σας, δεν θα περάσουν απαρατήρητες παρ’ όλο που προξενούνται με ήπιο τρόπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

αυτή τη βδομάδα, παρουσιάζεστε με τάσεις τεμπελιάς και ροπή προς κάθε είδους απόλαυση. Αυτό μπορεί να προξενήσει γκρίνιες στο περιβάλλον σας, αλλά δεν φαίνεται να σας νοιάζει και πολύ. Απείθαρχος ο τρόπος ζωής σας, επιδίδεστε σε κάθε είδους κατάχρησης.

Επαγγελματικά

χωρίς διευρυμένους ορίζοντες, κολλημένοι σε παρωχημένες ιδέες και αντιλήψεις, «δεν πάτε πουθενά». Κυρίως αυτό θα έχει επίπτωση στις επαγγελματικές σας δραστηριότητες και θα κοστίσει, κυρίως οικονομικά.

Σχέσεις

εν ακούτε κανέναν και κυρίως τον ερωτικό σας σύντροφο που σας τονίζει τα λάθη σας ώστε να τα διορθώσετε. Συμπεριφέρεστε μονοκόμματα, με στενομυαλιά και χωρίς καθόλου ευρύτητα οριζόντων. Αυτό, θα πρέπει να ξέρετε, θα κοστίσει.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

η επιτυχία δεν είναι δεδομένη. Χρειάζεται προσπάθεια από τη μεριά σας, αλλά και η συμβολή κάποιων ισχυρών ανθρώπων, ή ακόμα και πιο ηλικιωμένων, με πείρα και γνώσεις. Είστε πλήρεις γνώστες των προσωπικών σας ορίων και δεν ξεφεύγετε της πεπατημένης.

Επαγγελματικά

ένα πρόσωπο με ισχύ, γνωριμίες και εμπειρία, θα είναι αρωγός ως προς την προώθηση των επαγγελματικών σας σχεδίων. Οι ικανότητές σας αν και υπέρ αρκετές, ενισχύονται σημαντικά και έτσι, η επιτυχία είναι πολύ κοντά. Και αυτό θα το δείτε, στο πορτοφόλι σας.

Σχέσεις

είναι μια «σκληρή» περίοδος για τα αισθηματικά σας, μια και δεν ασχολείστε πολύ με αυτά, ωστόσο, οι σχέσεις, περνούν μια φάση σταθερότητας. Κάποιοι από εσάς θα αποφασίσετε να επισημοποιήσετε, ενώ κάποιοι άλλοι, θα τελειώσετε με σχέσεις που δεν αντέχουν στο χρόνο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

με υπομονή, επιμονή και αντοχή στα δύσκολα θα πορευθείτε αυτό το διάστημα. Η καθημερινότητα μπορεί να μην είναι υποφερτή όλες τις φορές, αλλά ξέρετε καλά πώς να αποκομίζετε το θετικό ακόμα και από τις πιο αρνητικές καταστάσεις.

Επαγγελματικά

θα έχετε κάποια ξαφνιάσματα στα επαγγελματικά σας, καθώς έρχονται αρκετά δελεαστικές προτάσεις για δουλειά, με πολύ ικανοποιητικές απολαβές. Ωστόσο, κρατάτε μικρό καλάθι και μην εμπιστεύεστε αυτούς που υπόσχονται «πολλά, εύκολα και γρήγορα».

Σχέσεις

σταθερότητα στις αισθηματικές σχέσεις, αλλά και ευχάριστες εκπλήξεις από τη μεριά του συντρόφου. Σ’ αυτή τη φάση, είστε λιγότερο επικριτικοί από ό,τι παλαιότερα, και οι απόψεις σας, τα θέλω και οι επιθυμίες σας περνούν στην άλλη πλευρά, με λιγότερο κυνικό τρόπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

υπερδιέγερση σε βαθμό υπερβολικής κούρασης, τόσο ψυχικής, όσο και σωματικής. Η αντίληψή σας είναι περιορισμένη αυτό το διάστημα και πιστεύετε ό,τι θέλετε να πιστεύετε. Δεν θα ανέχεστε καμία κριτική, και δεν θα αφήσετε κανέναν να εκφράσει τη γνώμη του.

Επαγγελματικά

δεν ανέχεστε μύγα στο σπαθί σας αυτό το διάστημα, στο χώρο της δουλειάς, και κυρίως με συνεργάτες που θεωρείτε ότι δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους. Τα λέτε έξω απ’ τα δόντια σε όλους. Μια ανοδική τάση στα οικονομικά, αλλά τίποτα το αξιόλογο, ακόμα.

Σχέσεις

δεν θα επιτρέψετε στο ταίρι σας, να σας πει τη γνώμη του, ούτε θα συζητήσετε για οτιδήποτε δεν σας αφορά. Έχετε μια τάση να κλείνεστε στον εαυτό σας και λειτουργείτε στη σχέση σαν να είστε μόνοι. Οι ελεύθεροι, δεν φαίνεται να έχετε διάθεση να συμβιβαστείτε. Προτιμάτε τη μοναξιά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

αν είστε συγγραφείς, δημοσιογράφοι, ασχολείστε με τα κοινά, ή κατέχετε κάποια ισχυρή θέση, αυτή τη βδομάδα ευνοείστε τα μέγιστα. Η κούραση της καθημερινότητας δεν σας πτοεί. Ψυχολογικά και σωματικά είστε ακμαιότατοι και τίποτα δεν μπορεί να ανακόψει τη φόρα σας

Επαγγελματικά

η σκέψη σας επικεντρωμένη στους στόχους. Δεν πελαγοδρομείτε, δεν χάνεστε, δεν αποσυντονίζεστε από τίποτα. Ανακαλύπτετε μόνοι σας, χωρίς τη βοήθεια κανενός τα στοιχεία που χρειάζονται για τη διευθέτηση των υποθέσεών σας. Οικονομική άνοδος.

Σχέσεις

οι σχέσεις που πέρασαν σκαμπανεβάσματα, τώρα σταθεροποιούνται. Έχετε να περιμένετε πολύ θετική ανταπόκριση από το σύντροφό σας. Αν βρίσκεστε στη φάση να αποφασίσετε για γάμο, είναι ο κατάλληλος καιρός να το κάνετε. Νέα ερωτική γνωριμία για τους ελεύθερους

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

η σκέψη σας δεν είναι ακόμα έτοιμη να ξαναμπεί στη ρουτίνα της καθημερινότητας και ο απόηχος των διακοπών, ακόμα φέρνει ολοζώντανες εικόνες του καλοκαιριού μπροστά σας. Κάποιοι, μπορεί να αποφασίσετε να παρατείνετε τις διακοπές, αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα.

Επαγγελματικά

η ενασχόληση με την προηγμένη τεχνολογία θα φέρει ικανοποιητικά κέρδη. Όσοι εργάζεστε στον τομέα της επικοινωνίας θα έχετε μεγάλες επιτυχίες και πολύ καλή εξέλιξη. Τα οικονομικά κινούνται σε φυσιολογικά επίπεδα, με ανοδικές τάσεις.

Σχέσεις

τίποτα δεν μπορεί να διαταράξει την αρμονία στις σταθερές και μακροχρόνιες σχέσεις, εκτός ίσως από κάποιους ξαφνικούς πειρασμούς που ξεπετάγονται σαν μανιτάρια και δημιουργούν εντάσεις. Ευτυχώς είστε σε θέση να το διαχειριστείτε. Οι ελεύθεροι, θα απολαύστε τις χαρές του έρωτα.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

όσο και να τεμπελιάσετε όσο και να ρέπετε προς τις απολαύσεις, οι υποχρεώσεις δεν θα σας αφήσουν να σταθείτε σε μια μεριά. Τόσο πολύ τρέξιμο, που θα νιώσετε μεγάλη κούραση και εξοντωτική διέγερση. Αυτό το διάστημα υπάρχει μια τάση προς τα ατυχήματα, γι αυτό να είστε προσεκτικοί.

Επαγγελματικά

θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες για δουλειά, για όσους βρίσκονται στην αναζήτηση εργασίας, αλλά και για κέρδη. Αφοσιωμένοι στους επαγγελματικούς σας στόχους, θα έχετε τη δυνατότητα να εξάγετε τα μέγιστα από κάθε περίσταση.

Σχέσεις

μια γενικότερη ανασφάλεια δεν θα την αποφύγετε. Η ζήλια κι ένα αίσθημα ότι κάτι σας λείπει από τις σχέσεις σας θα είναι αποσταθεροποιητικός παράγοντας γι αυτό να έχετε το νου σας. Οι ελεύθεροι μπορείτε τώρα να χαρείτε τα μέγιστα από τον έρωτα και την αγάπη.