Ετήσια πρόβλεψη Ταρώ 2023

Οι κάρτες Ταρώ για όλα τα ζώδια για τη χρονιά 2023

 

ΚΡΙΟΣ  (Το Άρμα)

 

 

Ιανουάριος: χρειάστηκε την προηγούμενη χρονιά, να κάνετε κάποιους στρατηγικούς μεν, συμβιβασμούς, που όμως, δεν συνάδουν με το χαρακτήρα σας. Μετά από πολλές υπαναχωρήσεις λοιπόν, τώρα, ξεκινά για σας, μια περίοδος πολύ αισιόδοξη και δημιουργική, που σας εισάγει σε μια καινούρια φάση, πιο ώριμη και πιο δημιουργική για όλα τα επίπεδα της ζωής σας. Αυτό το μήνα θα κάνετε ένα πολύ καλό καινούριο ξεκίνημα, στα επαγγελματικά σας, με πολύ καλές προοπτικές.

 

Φεβρουάριος: τα οικονομικά σας βελτιώνονται σημαντικά, και τα αισθηματικά επίσης, όχι χωρίς προσπάθεια, μέσω ενός ταξιδιού ή μιας μετακόμισης. Σε άλλη πόλη, μπορεί και σε άλλη χώρα. οικονομική βελτίωση και σταθερότητα. Ένα ταξίδι, μια μετακόμιση, ίσως και σε άλλη πόλη, ή ακόμα και σε άλλη χώρα, μπορεί να αποτελέσει δείκτη οικονομικής επιτυχίας.

 

Μάρτιος: νέες γνωριμίες αποδεικνύονται ευχάριστες αλλά και ωφέλιμες. Μια εκδρομή ή ένα ταξίδι μπορεί να έχουν και ερωτικό ενδιαφέρον. Γενικά τα νέα που ακούτε είναι καλά.

 

Απρίλιος: μια οικογενειακή, κληρονομική υπόθεση κλείνει με κέρδος. Ένα ευχάριστο γεγονός στο οικογενειακό περιβάλλον, ενώ το ενδιαφέρον που θα δείξετε για τα κοινά, στέφεται από αναγνώριση και επιτυχία.

 

Μάιος: διχασμός στον έρωτα. Χρειάζεται προσοχή γιατί ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός. Επιτυχία στα συγγράμματα, και σε καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

 

Ιούνιος: θα το βρείτε δύσκολο να συνδυάσετε τα επαγγελματικά με τα αισθηματικά σας, αλλά η λύση θα βρεθεί, ακόμα κι αν χρειαστεί να υπομείνετε μια μικρής διάρκειας απομάκρυνση. Καταπολεμήστε το άγχος και τα νεύρα σας.

 

Ιούλιος: αλλαγές στα αισθηματικά. Είτε με αρνητικά, είτε με θετικά αποτελέσματα θα είναι για καλό αμφοτέρων των μελών της σχέσης.

 

Αύγουστος: να μην εμπιστευθείτε αυτούς που σας υπόσχονται πολλά κέρδη σε σύντομο χρονικό διάστημα, και ναι, επιτρέπεται να είστε ακόμα και καχύποπτοι μαζί τους. Η επιτυχία, άλλωστε, δεν προσφέρεται έτοιμη στο πιάτο, αλλά θέλει εργατικότητα, προσπάθεια και προσοχή.

 

Σεπτέμβριος: θα σας ωφελήσουν δοσοληψίες με ξένους, ή με το εξωτερικό. Κάτι ενδιαφέρον ξεκινά στα ερωτικά σας, με μια πολύ καλή γνωριμία.

 

Οκτώβριος: βρίσκεστε πιο κοντά από ποτέ, στην υλοποίηση των στόχων σας. Προαγωγή, και εξαιρετικά νέα, από άνθρωπο κύρους, ή κάποια νομοθεσία ευνοϊκή προς τις επιδιώξεις σας.

 

Νοέμβριος: μπαίνει σε ένα αξιόλογο πνευματικό ή κοινωνικό περιβάλλον. Τα οφέλη είναι τεράστια. Φίλοι  και σύντροφοι σας βοηθούν με πολλούς τρόπους.

 

Δεκέμβριος: ο ενθουσιασμός σας μπορεί να γκρεμίσει όλα τα εμπόδια, στο δρόμο σας για την επιτυχία, αλλά μην ξεχνάτε να βοηθήσετε κι αυτούς που σας χρειάζονται.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ  (Ο Κρεμασμένος)

 

 

Ιανουάριος: περνάτε δύσκολη δοκιμασία και είστε μπερδεμένοι και ανήσυχοι. Ο γάμος, οι σχέσεις, ακόμα και κάποιες συνεργασίες περνούν από ψιλό κόσκινο και ίσως να πρέπει να διακοπούν, είτε οριστικά, είτε για ένα διάστημα, μέχρι να επανέλθετε.

 

Φεβρουάριος: κακές επιλογές και ενέργειες στα οικονομικά, ίσως γιατί σας λείπει η ορθολογιστική διαχείριση των εσόδων σας, θα έχουν ως αποτέλεσμα τις απώλειες. Η περίοδος είναι δύσκολη και χρειάζεται σύνεση.

 

Μάρτιος: οι συναναστροφές μπορεί να αποδειχθούν επιζήμιες, αν συνεχίσετε να ακούτε διάφορες γνώμες που δεν έχουν καμία απολύτως βάση.  Μια ρήξη με συγγενικό πρόσωπο και ασυνεννοησία, θα είναι τα αποτελέσματα της κακής σας διάθεσης. Προσπαθήστε να είστε πιο διπλωματικοί.

 

Απρίλιος: προβλήματα στην οικογένεια και το σπίτι γενικότερα. Ένα ακίνητο που για κάποιο λόγο εκκρεμεί νομικά, θα πρέπει να επιληφθείτε πιο δραστήρια αν δεν θέλετε να το απωλέσετε. Απαγορεύονται ρητώς, οι επενδύσεις αυτό το μήνα.

 

Μάιος: οι πρόσφατες γνωριμίες δημιουργούν ρήγματα στις ερωτικές σας (υπάρχουσες) σχέσεις. Προσοχή μεγάλη σε γυναίκες που πλησιάζουν με άγνωστες και αδιευκρίνιστες προθέσεις. Όσοι έχετε παιδιά, δώστε σημασία στα λόγια τους.

 

Ιούνιος: δουλεύετε πολύ και επιβαρύνετε την υγεία σας. Καλού, κακού κάντε ένα γενικό τσεκ απ. Στον επαγγελματικό χώρο ακούγονται πολλά κουτσομπολιά, γι αυτό να έχετε το νου σας και να μην δίνετε γενικώς δικαιώματα.

 

Ιούλιος: κρίση στους συνεταιρισμούς, συνεργασίες, ακόμα και στους γάμους, εξαιτίας δικής σας κακής διαχείρισης αλλά και λανθασμένης αντίληψης. Οι αντιδράσεις σας, επειδή παρεξηγείτε καταστάσεις, δημιουργούν αντιπαραθέσεις, που μπορεί να φέρουν ρήξεις.

 

Αύγουστος: οικονομικά και περιουσιακά μπερδέματα μπορεί να φέρουν διχόνοια, μεταξύ των εμπλεκομένων, ως εκ τούτου, καθυστερούν πολύ τα επαγγελματικά σας σχέδια. Θα υποστείτε δε, οικονομική και ψυχολογική επιβάρυνση από συγγενικό σας πρόσωπο.

 

Σεπτέμβριος: η δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζετε τους τελευταίους μήνες, σας έχει δώσει σπουδαία μαθήματα, που θα σας βοηθήσουν  στη συνέχεια. Όχι ευνοϊκά τα νομικά θέματα. Να προτιμήσετε την αναβολή σε ενδεχόμενη δίκη.

 

Οκτώβριος: αμφιβάλλετε για τον εαυτό και τις ικανότητές σας σε τέτοιο βαθμό, ώστε να αυτοϋπονομεύετε τις ίδιες σας τις προσπάθειες. Η απογοήτευση γεμίζει το ημερήσιο πρόγραμμά σας. Οργανώστε με υπομονή τις επόμενες κινήσεις σας και μην βιάζεστε.

 

Νοέμβριος: μπορεί να πικραθήκατε από τη συμπεριφορά ενός φίλου ή συντρόφου, αλλά φιλοσοφήστε το. Μην αποκόβεστε.

 

Δεκέμβριος: επιστρατεύστε την ψυχραιμία, την ορθή σας κρίση, την δική σας εσωτερική ηθική και μην υποκύπτετε σε πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις που φθείρουν την ψυχή σας.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (Η Αυτοκράτειρα)

 

 

Ιανουάριος: τυγχάνετε μεγάλης εκτιμήσεως, των άλλων αλλά και των ημετέρων. Περνάτε μια πολύ δημιουργική φάση της ζωής σας. Η αγάπη και το ενδιαφέρον που δείχνετε στους άλλους, θα επιστρέψουν σε σας.

 

Φεβρουάριος: η επιχειρηματικότητα και η πρωτοβουλία αποδίδουν στα οικονομικά σας και στις επενδύσεις που έχετε ήδη κάνει. Σημαντικά κέρδη από ιδέες σας που εφαρμόζονται. Θα έχετε τη βοήθεια και τη στήριξη του επαγγελματικού, έμψυχου, περιβάλλοντός σας.

 

Μάρτιος: τα ταξίδια, είτε για επαγγελματικούς, είτε για επιμορφωτικούς λόγους, αποδίδουν. Σπουδές, μάθηση, επικοινωνίες, ακόμα και το διαδίκτυο, έχουν κάτι να σας προσφέρουν με πολύ εποικοδομητικό τρόπο. Ένας συγγενής, παίζει το ρόλο του συμβούλου και σας βοηθά.

 

Απρίλιος: πιθανή αλλαγή σπιτιού, μετακόμιση, ανακαίνιση, ή αγοραπωλησία ενός ακινήτου, που πραγματοποιείται στο μήνα αυτό και φέρνει μακροπρόθεσμα οφέλη. Η μητέρα, μπορεί να βοηθήσει με πολλούς τρόπους σε όποια κατάσταση κι αν είναι.

 

Μάιος: να αποφεύγετε τις σκηνές ζηλοτυπίας, αν είστε γυναίκα, γιατί θα επιβαρύνει τη σχέση σας. Αν είστε άντρας, θα κάνετε μια σημαντική γνωριμία και θα σχετιστείτε. Πιθανή εγκυμοσύνη στα μακροχρόνια ζευγάρια ή τους παντρεμένους.

 

Ιούνιος:  η τύχη και οι ικανότητές σας, σας βοηθούν επαγγελματικά. Αν έχετε κακή υγεία, αυτός ο μήνας σηματοδοτεί ουσιαστική βελτίωσή της. Παίρνετε μεγάλη χαρά από την εργασία, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσετε κατοικίδια.

 

Ιούλιος: αγάπη και κατανόηση στη σχέση ή στο γάμο. Νέες γνωριμίες αν είστε άντρας. Μια ώριμη γυναίκα βοηθά στα αισθηματικά, τις γυναίκες.  Καλή εποχή για προτάσεις γάμου και γάμο καθαυτού, αλλά και για συμβίωση, συγκατοίκηση. Συνεταιρισμούς και συνεργασίες.

 

Αύγουστος: ένα δώρο, ένα δάνειο, ή μια διακριτική αλλά ουσιαστική βοήθεια από δικούς σας ανθρώπους. Υποχωρούν οι φόβοι, και διευθετούνται περιουσιακά και κληρονομικά.

 

 

Σεπτέμβριος: κέρδος θα έχετε από ένα ταξίδι στο εξωτερικό, ή από τις δοσοληψίες σας με ξένους. Γνώση και ικανοποίηση. Τακτοποίηση εκκρεμοτήτων νομικών, ή με το δημόσιο. Μια γυναίκα μπορεί να οδηγήσει σε σχέση ή σε γάμο.

 

Οκτώβριος: η επιχειρηματικότητα, η διπλωματία, οι καλές δημόσιες σχέσεις αποδίδουν καρπούς. Μια γυναίκα βοηθά τα σχέδιά σας. Καλή τύχη.

 

Νοέμβριος: φίλοι αλλά και καινούριες επαφές εμπλουτίζουν τις γνώσεις σας, τις εμπειρίες αλλά και ανανεώνουν τα ενδιαφέροντά σας. Τα σχέδια εξελίσσονται θετικά, ενώ οι γυναίκες φίλες, θα βοηθήσουν πολύ σε ό,τι σας απασχολεί.  

 

Δεκέμβριος: μετά την κρίση ή τη δοκιμασία, που περάσετε στις αρχές του μήνα, έρχεται η ανάκαμψη. Η εμπειρία σας θα ενισχύσει την αισιοδοξία σας και θα σας ωθήσει να προχωρήσετε παρακάτω.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Ο Κόσμος)

 

 

Ιανουάριος: η πραγματοποίηση ενός σοβαρού σχεδίου σας, για το οποίο έχετε κοπιάσει, βρίσκεται πολύ κοντά. Συμπάθειες, σεβασμός και στήριξη από τους φίλους, το σύντροφό σας και τους συνεργάτες σας.

 

Φεβρουάριος: οι ενδείξεις του μήνα, λένε ότι τα οικονομικά θα πάνε πολύ καλά. Νέες προοπτικές για κέρδη, μέσα από σκληρή δουλειά.

 

Μάρτιος: έξυπνες ιδέες που αποδίδουν καρπούς. Επιτυχία σε σπουδές, ενώ ένα ταξίδι θα αποδειχθεί τόσο ευχάριστο όσο και σωτήριο για σας. Στήριξη από αδέλφια, με τις χρήσιμες συμβουλές τους. Η ωριμότητά σας θα εκτιμηθεί από το ταίρι σας.

 

Απρίλιος: ξεχωρίζετε για τις αρχές που έχετε πάρει από την οικογένειά σας. Μια αγοραπωλησία, θα αποβεί επικερδής, ενώ μια μετακόμιση αλλάζει την καθημερινότητά σας. Μεγάλη χαρά στην ευρύτερη οικογένειά σας.

 

Μάιος: τα παιδιά είναι χαρά. Πόσο μάλλον αν σας δίνεται η ευκαιρία να γίνετε οι ίδιοι, γονείς. Οι καινούριες γνωριμίες, μπορεί να δώσουν στους ελεύθερους έναν πολύ δυνατό έρωτα, ενώ η δημιουργικότητα και τα ταλέντα σας αποδίδουν.

 

Ιούνιος: εύρεση εργασίας για σας που αναζητάτε, προαγωγή για τους ικανούς και τους σκληρά εργαζόμενους. Το ξεκίνημα μιας επιχείρησης αποδίδει πολύ γρήγορα, ενώ βελτιώνεται η καλή υγεία και ενισχύεται το σεξαπίλ και η εμφάνισή σας.

 

Ιούλιος: καλή επαφή και σύμπνοια στο γάμο ή στη σχέση. Όσοι είστε χωρισμένοι, έχετε πολλές πιθανότητες να επανασυνδεθείτε. Οι προτάσεις έρχονται είτε από επαγγελματικούς συνεργάτες, είτε από τους συντρόφους που θέλουν να επισημοποιήσουν τη σχέση. Για τους μόνους, ένας νέος έρωτας στον ορίζοντα με προδιαγραφές μακροβιότητας.

 

Αύγουστος: ψυχική ανάταση. Κέρδος. Ξεμπερδέματα στα οικονομικά και κληρονομικά. Μια κληρονομιά έρχεται να σας δώσει μεγάλες ανάσες. Το σεξαπίλ σας μαγνητίζει και η σεξουαλικότητά σας, λιώνει σίδερα.

 

Σεπτέμβριος: πνευματικά ανοίγματα, διευρύνουν τους ορίζοντές σας. Ένα ταξίδι, πιθανότατα στο εξωτερικό, συμβάλλει ακόμα περισσότερο στην επίτευξη των πνευματικών σας στόχων. Οι προοπτικές για έναν δεύτερο γάμο είναι καλές.

 

Οκτώβριος: επιτυχία κοινωνική ή επαγγελματική και προστασία από τους γονείς. Ένα άτομο με δύναμη και κύρος, γίνεται αρωγός στα επαγγελματικά σας σχέδια. Ένας νόμος του κράτους, βοηθά να αξιοποιήσετε το περιεχόμενό του προς όφελός σας.

 

Νοέμβριος: υποστήριξη από φίλους, το ξέρετε ότι έχετε. Η απόφασή σας όμως να συμμετάσχετε μαζί τους σε ομάδες με κοινό σκοπό, θα είναι σωτήρια τόσο για την ψυχολογία σας όσο και για τη δημιουργικότητά σας.

 

Δεκέμβριος:  οι δυσκολίες περνούν και τα προβλήματα της προηγούμενης περιόδου επιλύονται χωρίς δυσάρεστα αποτελέσματα και συνέπειες που δεν μπορείτε να αντέξετε. Βελτιώνονται τα θέματα της υγείας σας, ενώ δεν αρνείστε να παράσχετε βοήθεια προς αυτούς που είναι πιο αδύναμοι από εσάς.

 

 

ΛΕΩΝ (Ο Ήλιος)

 

 

Ιανουάριος: αυτή, είναι μια περίοδος δημιουργικότητας, προόδου και ικανοποίησης. Ανάκαμψη, ψυχική, σωματική και πνευματική. Σχέδια για το μέλλον.

 

Φεβρουάριος: οικονομική άνθηση, ενώ μια αγοραπωλησία μπορεί να βοηθήσει στην εισροή χρημάτων στο οικογενειακό βαλάντιο. Νιώθετε ασφαλής επιτέλους.

 

Μάρτιος: προοδεύουν και οι σπουδές, το γράψιμο, ενώ οι συγγενείς είναι διατεθειμένοι να βοηθήσουν. Ένας άνθρωπος σοφός, θα παίξει το ρόλο του δασκάλου, σε όλα τα ζητήματα της ζωής. Ένα ταξίδι ή μια ευχάριστη εκδρομή και καλά νέα από το περιβάλλον.

 

Απρίλιος: ικανοποίηση από την οικογένεια και την οικογενειακή ζωή γενικότερα. Μια ευχάριστη μετακόμιση ή μια αγοραπωλησία ακινήτου, που θα δώσει νέα πνοή στα οικονομικά σας αλλά και σε σας τους ίδιους. Βοήθεια από τους γονείς.

 

Μάιος: θα πάρετε μεγάλη χαρά από το πρόσωπο που αγαπάτε, οι δεσμευμένοι, ενώ οι ελεύθεροι, θα γνωρίσετε επιτέλους τον έρωτα της ζωής σας. Μια εγκυμοσύνη θα φέρει χαρά στην καθημερινότητά σας, ενώ αξιοποιείτε εποικοδομητικά τα ταλέντα σας μέσα από τα χόμπι σας.

 

Ιούνιος: για όσους αναζητάτε εργασία, οι ευκαιρίες αυτό το μήνα, θα είναι πολλές. Θα εκτιμηθούν τα προσόντα και οι ικανότητές σας για σας που εργάζεστε, όπως βελτιώνονται και πιθανά προβλήματα υγείας.

 

Ιούλιος: η σχέση σας καταλήγει επιτυχώς. Ένας γάμος, μια συνεργασία, ένας συνεταιρισμός, μια ευτυχής, γενικώς, κατάληξη σε ό,τι σας απασχολεί. Η γνωριμίας σας με ένα πρόσωπο που κατέχει μεγάλη θέση, είναι ευεργετική για τα επαγγελματικά σας σχέδια.

 

Αύγουστος: κίνηση οικονομικής χροιάς, αποδίδει κέρδος. Καλή εποχή για επενδύσεις και αγοραπωλησίες, αλλά και για διαπραγματεύσεις, επαγγελματικών σχεδίων και ιδεών. Η λίμπιντο στα ύψη και οι σχέσεις σε πορεία ανόδου.

 

Σεπτέμβριος: μια δικαστική διαμάχη σας, μπορεί να έχει ευτυχή κατάληξη. Ευχάριστα αποτελέσματα, και χρήσιμες πληροφορίες από τις συναναστροφές σας. Ένα ταξίδι, ή μια γνωριμία από το εξωτερικό, μπορεί να αποβεί θετικά, μοιραία για τα επαγγελματικά σας πλάνα.

 

Οκτώβριος: η καριέρα για τους εργαζομένους είναι σε άνοδο. Αν περιμένετε προαγωγή, αυτός ο μήνας ενδείκνυται για να γίνουν οι σωστές κινήσεις προς αυτή την κατεύθυνση. Κοινωνική άνοδος, διασημότητα, δημοφιλία.

 

Νοέμβριος: τα σχέδιά σας τώρα αποδίδουν καρπούς, είτε πρόκειται για νέα, είτε για παλαιότερα. Το φιλικό σας περιβάλλον περιμένει τη συμβολή σας για να περάσετε όλοι μαζί καλά. Η συμμετοχή σας σε μια ομάδα κοινών ενδιαφερόντων, θα ανεβάσει τη διάθεση και την ψυχολογία σας.

 

Δεκέμβριος:  γενική υποχώρηση, των φοβιών, των ανασφαλειών, των προβλημάτων ψυχικής και σωματικής υγείας. Η συνείδησή σας είναι πεντακάθαρη λίγο πριν τελειώσει το έτος. Ηρεμία, γαλήνη, ευτυχία.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Η Κρίση)

 

 

Ιανουάριος: ένα ξαφνικό, ευχάριστο γεγονός ή και ωφέλιμο, φέρνει ανέλπιστες αλλαγές. Αυτές μπορεί να σχετίζονται με την εργασία, τις σπουδές, τα οικονομικά, την υγεία και τον έρωτα.

 

Φεβρουάριος: απρόοπτη βελτίωση των οικονομικών σας, ενώ λύνεται, επιτέλους ένα οικονομικό ζήτημα που σας ταλαιπωρούσε για καιρό. Μια πολύ αξιόλογη πρόταση οικονομικού και επαγγελματικού ενδιαφέροντος δεν θα σας αφήσει αδιάφορους.

 

Μάρτιος: ένα μήνυμα, ένα γράμμα, μια ηλεκτρονική αλληλογραφία, σας δίνει χαρά και ανοίγει τις προοπτικές σας για να πραγματοποιήσετε αυτά που θέλετε, σε κάθε επίπεδο. Θα ταξιδέψετε αυτό το μήνα, είτε για δουλειές είτε για επιμόρφωση, ακόμα και για αναψυχή.

 

Απρίλιος: οικογενειακά ευχάριστα, συμβαίνουν καθώς ένα πρόβλημα λύνεται. Οι οικογενειακές συγκεντρώσεις θα πάρουν και θα δώσουν με την ευκαιρία μιας γιορτής, ή μιας επετείου. Αλλαγή χώρου δουλειάς, ή σπιτιού, και μεγάλη χαρά στην οικογένεια.

 

Μάιος: σαν δροσερό αεράκι, έρχεται μια καινούρια γνωριμία, να γεμίσει τα συναισθηματικά κενά της ζωής σας, για όσους είστε μόνοι. Θα κάνετε σχέδια για συμβίωση, μπορεί και να λογαριάζετε να γίνετε γονείς. Εύνοια για εγκυμοσύνη, έμπνευση, ευτυχία.

 

Ιούνιος: τα επαγγελματικά, παίρνουν μια πολύ ευχάριστη τροπή, καθώς ευνοείστε να εφαρμόσετε τα σχέδιά σας, τα οποία βρίσκουν απόλυτη αποδοχή από το επαγγελματικό σας περιβάλλον. Προσοχή μόνο να μην κουραστείτε. Να διατρέφεστε καλά και να ξεκουράζεστε.

 

 

Ιούλιος: να μην φοβάστε να δώσετε τέλος σε σχέσεις που «δεν πάνε άλλο». Να ξέρετε ότι είναι για καλό. Τα καθιερωμένα έτσι κι αλλιώς θα αλλάξουν για σας, εξαιτίας μιας καινούριας φιλίας, που μπορεί να εξελιχθεί, πολύ ερωτικά.

 

Αύγουστος: απομάκρυνση από το σπίτι, την πατρίδα, για καλό σκοπό, ίσως για διακοπές. Οι δοσοληψίες με ξένους, οι επαφές με το εξωτερικό θα αποβούν χρήσιμες για τη δουλειά και την καριέρα σας.

 

Σεπτέμβριος: εξισορροπούνται τα έσοδα με τα έξοδα. Η προοπτική για κέρδος είναι μεγάλη και πολλά υποσχόμενη. Ξεκαθαρίζετε τα οικονομικά, τα περιουσιακά, τα κληρονομικά. Αναζωογόνηση σε όλα τα επίπεδα.

 

Οκτώβριος: παλιοί φίλοι φέρνουν καινούριες ιδέες, προτάσεις για δουλειά ή για διασκέδαση, γνώσεις και νέες εμπειρίες. Η πορεία των σχεδίων σας φαίνεται εξαιρετική και οι εξελίξεις θα αποδείξουν ακριβώς αυτό. Έχετε προστασία και καλή τύχη.

 

Νοέμβριος: κάτι καινούριο, πρωτότυπο, μια ιδέα, μια επιπλέον γνώση, δίνει ώθηση στην καριέρα σας και η αναγνώριση των ταλέντων και των προσόντων σας είναι δεδομένη.

 

Δεκέμβριος:  ακόμα κι αν χρειαστεί να θυσιάσετε κάτι, μια δραστηριότητα για παράδειγμα, να μην το σκεφθείτε καθόλου, γιατί οι εξελίξεις φέρνουν ικανοποίηση, τόσο στη δουλειά όσο και στα προσωπικά. Ένα νέο «φως» μπαίνει στη ζωή σας και σας αναζωογονεί, σας αφυπνίζει.

 

 

ΖΥΓΟΣ (Ο Οίκος του Θεού)

 

 

Ιανουάριος: δεν ευνοούνται οι επενδύσεις. Οικονομική ή περιουσιακή απώλεια που στοιχίζει όχι μόνο σε σας αλλά και στα μέλη της οικογένειάς σας. Ένα σχέδιο ανατρέπεται. Ίσως πρέπει να επανεξετάσετε τους παράγοντες που σας επηρεάζουν, εξαναγκάζοντάς σας σε λάθη. Μελετήστε από την αρχή τις συνθήκες κάτω από τις οποίες κινείστε και σχεδιάζετε.

 

Φεβρουάριος: προσοχή σε υγεία και εργασία. Χρειάζεστε ξεκούραση. Το σώμα σας διαμαρτύρεται για αυτό να το ακούτε. Υπάρχουν επίσης εχθροί, που παρεμποδίζουν τα σχέδιά σας από να αναπτυχθούν και να εξελιχθούν, κι εσείς, καλείστε να τους εντοπίσετε και να τους εκτοπίσετε.

 

Μάρτιος: θα έχετε μια τάση προς ατυχήματα, ιδιαίτερα στη διάρκεια μετακινήσεων, για αυτό θα πρέπει να δίνετε μεγαλύτερη προσοχή, στην οδήγηση για παράδειγμα. Μην κάνετε τίποτα μηχανικά.

 

Απρίλιος: κάποιο πρόσωπο της οικογένειάς σας χρειάζεται την προσοχή σας γιατί η υγεία του δεν είναι σε καλή κατάσταση. Προσέξτε του «ημετέρους», για να σας προσέξουν κι αυτοί αν χρειαστεί. Ένας καβγάς για περιουσιακά, ενόψει.

 

Μάιος: η εσωτερική ένταση δεν είναι καλός σύμβουλος, αν θέλετε να έχετε καλές σχέσεις με συνεργάτες, συνεταίρους, φίλους, συντρόφους, οικογένεια. Εντάσεις και αντιπαραθέσεις, θα σας χαλάσουν τα διάθεση και δεν θα είστε σε θέση να σκεφτείτε και να κινηθείτε λογικά.

 

Ιούνιος: απαιτείται μεγάλη υπομονή από μέρους σας, αλλά και η διάθεση να ακούσετε τις συμβουλές των σοφότερων και εμπειρότερων από εσάς. Μην διστάσετε να ζητήσετε τη βοήθεια ειδικών σε κάθε πρόβλημά σας και πάνω απ’ όλα μην κλείνεστε στον εαυτό σας.

 

Ιούλιος: να προσπαθήσετε να αποφύγετε οτιδήποτε θα σας φέρει σε επαφή με δικαστήρια και νομικά θέματα γενικότερα. Διευθετήστε εκκρεμότητες με το δημόσιο και μην ασχοληθείτε καθόλου με τις ιδεολογίες είτε πολιτικές, είτε θρησκευτικές, των γνωστών και φίλων.

 

Αύγουστος: περιπλοκές στα περιουσιακά, ενώ οι οικονομικές σας υποχρεώσεις (διατροφές, λογαριασμοί, χρέη και δάνεια) πηγαίνουν πίσω. Μην κάνετε καμία απολύτως επένδυση αυτό το μήνα.

 

Σεπτέμβριος:  κόντρες με ανωτέρους, αλλά και συνεργάτες, οφειλόμενες στην κακή σας ψυχολογία. Να προσέχετε αυτούς που δηλώνουν φίλοι σας, γιατί στήριξη δεν θα βρείτε παρά μόνο από την οικογένειά σας και το σύντροφό σας.

 

Οκτώβριος: ο μήνας φέρνει ευχάριστα αποτελέσματα στις προσπάθειές σας, τόσο στη δουλειά όσο και στα προσωπικά σας, και αυτό σας ανεβάζει τη διάθεση. Κάτι καλό αρχίζει να διαφαίνεται στον ορίζοντα, που έχει να κάνει με το ότι εσείς οι ίδιοι έχετε αρχίσει να εμπεδώνετε τα μαθήματα της προηγούμενης περιόδου.

 

Νοέμβριος: θα κάνετε πέρα, όλους εκείνους που δήλωναν φίλοι σας. Ένα γενικό ξεκαθάρισμα στη ζωή και την καθημερινότητά σας, καθώς ανακαλύπτετε ότι πρέπει να κάνετε καινούρια αρχή στη ζωή σας, βασισμένη όμως σε καινούρια θεμέλια.

 

Δεκέμβριος:  η χρονιά σας αφήνει μια πικρία καθώς δεν ήταν εύκολη. Ωστόσο, ήδη από τον προηγούμενο μήνα, τα μηνύματα είναι αισιόδοξα και έχετε μπει σε έναν καινούριο δρόμο, πιο δημιουργικό και πιο φιλικό προς τις επιδιώξεις σας.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Ο Μάγος)

 

 

Ιανουάριος: καθώς αναρρώνετε από μια ασθένεια που σας ταλαιπωρεί, θα συμβούν γεγονότα που θα λύσουν μια υπαρξιακή ή συναισθηματική κρίση, που ίσως στο παρελθόν να σας ταλαιπώρησε ψυχολογικά.

 

Φεβρουάριος: νέος αέρας στην καθημερινότητά σας, από φίλους και γνωστούς με ανανεωμένες ιδέες. Ενδιαφέρουσες γνωριμίες και εμπειρίες. Καινούρια επαγγελματικά σχέδια στο προσκήνιο. Η ψυχολογία σας, μέρα με τη μέρα, ανεβαίνει.

 

Μάρτιος: ένα πρόσωπο κύρους βοηθά την καριέρα σας, ενώ οι προοπτικές φαίνονται ξεκάθαρες και θετικές προς τις επιδιώξεις σας. Συνεχίστε τις προσπάθειες, η επιτυχία είναι κοντά πλέον.

 

Απρίλιος: επιτυχία σε σπουδές. Αν έχετε κατά νου να μάθετε μία καινούρια ξένη γλώσσα, τώρα είναι η πιο κατάλληλη στιγμή. Η δε έκβαση των νομικών σας υποθέσεων, αν έχετε, είναι καλή. Ένα ευχάριστο ταξίδι, με το σύντροφό σας, θα σας ανανεώσει και θα ομορφύνει περισσότερο την καθημερινότητά σας.

 

Μάιος: ικανοποίηση παίρνετε από ένα περιουσιακό θέμα που ασχολούσασταν εδώ και καιρό. Αυτό θα σας φέρει οικονομική άνοδο και θα σας δώσει μεγάλες ανάσες, μια και τα οικονομικά, δεν είναι ακριβώς όπως τα θέλετε.

 

Ιούνιος: αν είστε γυναίκα, πρόκειται να κάνετε μια καινούρια, εξαιρετική γνωριμία που θα σας αλλάξει τη ζωή. Ένα πρόσωπο με νεανική εμφάνιση, κάνει επαφή μαζί σας και σας δίνει αυτοπεποίθηση. Αν είστε άντρας, μπορείτε τώρα να πάρετε την πρωτοβουλία να πλησιάσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

 

Ιούλιος: εκτός από καλή υγεία, διαθέτετε τα κατάλληλα εργαλεία, το περιβάλλον, τη στήριξη αλλά και τους συνεργάτες, για να πετύχετε επαγγελματικά. Η βοήθεια δε, από τους φίλους, ανεκτίμητη.

 

Αύγουστος: μεγάλη χαρά θα πάρετε από τα παιδιά σας, αν έχετε, αλλά και γενικότερα, τα παιδιά και οι νέοι θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη διάθεσή σας. Αν βρίσκεστε σε διακοπές, θα κάνετε μια γνωριμία, με άτομο, που θα παίξει, σπουδαίο ρόλο περεταίρω, είτε σαν σύντροφος είτε σαν επαγγελματικός συνεργάτης.

 

Σεπτέμβριος: καλά τα νέα από την οικογένεια και βοήθεια, θα λάβετε από συγγενείς. Ιδανική εποχή για αγοραπωλησίες και διαπραγματεύσεις σε ακίνητα, καθώς και για ανακαινίσεις. Αν σχεδιάζετε κοινή ζωή με το ταίρι σας, δεν θα μπορούσατε να βρείτε καλύτερη εποχή.

 

Οκτώβριος: βοήθεια από αδέλφια, ξαδέλφια και ευρύτερο οικογενειακό περιβάλλον. Γείτονες, φίλοι και μακρινοί συγγενείς συ στρατεύονται μαζί σας, για έναν κοινό σκοπό με κοινό όφελος.

 

Νοέμβριος: η επιχειρηματικότητα και η προσπάθεια που καταβάλλετε, θα έχει θετικά αποτελέσματα, στα οικονομικά σας πρώτα απ’ όλα κι έπειτα στην κατάκτηση της επιτυχίας και της θέσης που ονειρευόσασταν.

 

Δεκέμβριος:  ο χρόνος κλείνει με την επιτυχία να καταλαμβάνει σπουδαία θέση στη ζωή και την καθημερινότητά σας. Τα ταλέντα, η γοητεία, οι ικανότητές σας αναγνωρίζονται. Είναι η πιο σωστή στιγμή για δράση, με σκοπό την κατάκτηση κορυφής.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (Ο Αυτοκράτορας)

 

Ιανουάριος: ένα σημαντικό πρόσωπο, με δύναμη (διευθυντής, στρατιωτικός, πολιτικός), προωθεί τα επαγγελματικά σας σχέδια. Προσοχή, να μην αναλωθείτε και ξοδέψετε ενέργεια, σε σχόλια, κουτσομπολιά και κακοήθειες στο χώρο της δουλειάς σας.

 

Φεβρουάριος: σίγουροι για το τι θέλετε, θα βρείτε τον τρόπο να το πραγματοποιήσετε. Πάρτε πρωτοβουλίες αλλά και την κατάσταση στα χέρια σας. Ευνοείστε να κάνετε νέα ξεκινήματα, σε όλα τα επίπεδα.

 

Μάρτιος: μυρίζει χρήμα ο μήνας. Αύξηση πελατείας, αγοραπωλησία προς όφελός σας, ένα κοκτέιλ από θετικές ενέργειες, συμβάλουν θετικά στα έσοδά σας, η διαχείριση των οποίων, όμως, θέλει προσοχή, γιατί μαζί με τα έσοδα, αυξάνεται και η γενναιοδωρία σας.

 

Απρίλιος: ηρεμία, κατανόηση και αλληλοβοήθεια στον οικογενειακό περίγυρο. Γονείς και συγγενείς βοηθούν, έστω κι αν δυσανασχετούν κάπου, κάπου. Η οποιαδήποτε πατρογονική περιουσία, αξιοποιείται με θετικό τρόπο.

 

Μάιος: η γνωριμία σας με έναν άντρα, δυνατό, αποφασιστικό και κάπως…δεσποτικό, αλλά και προστατευτικό προς εσάς, θα σημάνει την έναρξη ενός νέου αισθηματικού κύκλου, αν είστε γυναίκα. Αν είστε άντρας, μια σχέση, που θα σας επιτρέπει να εκφράζετε τον εαυτό σας και σας δίνει ικανοποίηση, έρχεται να εγκατασταθεί στη ζωή σας.

 

Ιούνιος: συναισθηματική και σεξουαλική συμφωνία, στο γάμο ή στη σχέση. Ο σύντροφος, βοηθά με πολλούς τρόπους, ενώ οι γνωριμίες του, έχουν τη δυνατότητα να συνδράμουν στην επαγγελματική σας εξέλιξη.

 

Ιούλιος: είναι η πιο κατάλληλη ώρα για να αξιοποιήσετε οτιδήποτε θα μπορούσε να σας προσφέρει κέρδος, χωρίς να το ψάξετε πολύ, ανεξαρτήτως ρίσκου. Η ξεκάθαρη έκφραση των ιδεών σας αρέσει στο επαγγελματικό σας περιβάλλον και σας δίνεται η ευκαιρία να τις εφαρμόσετε.

 

Αύγουστος: φροντίστε σε σχέδια και αποφάσεις να υπάρχει πνεύμα δικαιοσύνης για να αποφύγετε τα περεταίρω μπλεξίματα και συνέπειες. Γενικά, οι προοπτικές είναι καλές, εξίσου καλή είναι και υγεία σας.

 

Σεπτέμβριος: η διεύρυνση των επαγγελματικών οριζόντων σας είναι το κλου του έτους αυτού. Και αυτό ξεκινά από αυτό το μήνα, που αναγνωρίζονται οι κόποι σας και μπορείτε άνετα να δρέψετε τους καρπούς τους.

 

Οκτώβριος: να μην υπερβάλλετε στα ζητούμενά σας από την αισθηματική σας σχέση και να θυμάστε πάντα, ότι «ουκ αν λάβεις, παρά του μη έχοντος». Το ίδιο ισχύει και για τους φίλους και συνεργάτες σας.

 

Νοέμβριος: ρισκάρετε με μέτρο, κατά προτίμηση εκ του ασφαλούς, για να μην έχετε συνέπειες που δεν μπορεί να σηκώσει ούτε ο εγωισμός σας, ούτε το καλό επαγγελματικό σας όνομα.

 

Δεκέμβριος:  η εσωτερική ισορροπία, και η δύναμή σας, θα βοηθήσουν να υλοποιήσετε ό,τι στόχο κι αν βάλετε. Αφήστε τις πικρίες με τους άλλους και λύστε όλες σας τις διαφορές. Επίσης, διευθετήστε χρέη προς το δημόσιο. Τώρα που κλείνει η χρονιά, ξεκαθαρίστε το τοπίο κι ετοιμαστείτε για νέα ξεκινήματα.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Ο Ερημίτης)

 

 

Ιανουάριος: κάποιο ηλικιωμένο πρόσωπο σας επιβαρύνει ή σας αμφισβητεί. Γκρίνια και προβλήματα στην οικογένεια. Δεν ενδείκνυται ο χρόνος για αγοραπωλησίες.

 

Φεβρουάριος: προβλήματα που σχετίζονται με παιδιά, την κατάστασή τους ή την απόκτησή τους. Θα σας προκύψει μια νέα γνωριμία, αλλά μην βιαστείτε να πέσετε «με τα μούτρα», γιατί τα αποτελέσματα και η συνέχεια είναι αμφίβολα.

 

Μάρτιος: τα οικονομικά χρειάζονται πρόγραμμα και ισορροπημένο προϋπολογισμό. Μην πάρετε δάνεια, αλλά ούτε και να δανείσετε. Οι πληρωμές αργοπορούν.

 

Απρίλιος: οι προσπάθειες σε θέματα δουλειάς χρειάζονται, ακόμα, χρόνο, για να αποδώσουν αυτά που περιμένετε. Προσοχή στους ανταγωνιστές και στους κρυφούς εχθρούς, που αυτό το μήνα θα σας γίνουν φανεροί. Μην αμελείτε την υγεία σας.

 

Μάιος: πάρτε το χρόνο σας πριν πάρετε αποφάσεις, ο καιρός δεν σηκώνει βιασύνες και ρίσκα. Προσέξτε επίσης γιατί με τη συμπεριφορά σας μπορεί να απομακρύνετε κάποιους ανθρώπους από δίπλα σας. Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος χωρισμού ή απομάκρυνσης με το σύντροφό σας.

 

Ιούνιος: ο γάμος ή η σχέση σας μπορεί να περάσουν κρίση. Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Ο χωρισμός, μπορεί να αποφευχθεί αν υπάρχει αγάπη, αλλά αυτό για να το δείτε θα πρέπει να αφήσετε στην άκρη τους εγωισμούς, αμφότεροι.

 

Ιούλιος: ο φόβος της φτώχειας, που σας έχει καταλάβει, μπορεί να γίνει εμμονή έως τσιγκουνιά, ή απ’ την άλλη, αλόγιστη σπατάλη. Δεν είναι καλή ώρα για οικονομικά ρίσκα. Το πιθανότερο είναι να φορτώνεστε εσείς, τα οικονομικά και των άλλων.

 

Αύγουστος: ό,τι απόφαση πάρετε για σπουδές, κάντε το με μεγάλη προσοχή και προσέξτε τις δοσοληψίες σας με το εξωτερικό και τους πιθανούς συνεργάτες σας εκεί.

 

Σεπτέμβριος: δυσκολία στις σχέσεις με τους συγγενείς σας. Προσοχή σε σπουδές και ταξίδια, και προπάντων, μην μεγαλοποιείτε τις στεναχώριες σας και μην κλείνεστε στον εαυτό σας.

 

Οκτώβριος: κάντε παύση, για να επανεξετάσετε καριέρα και κοινωνικούς στόχους. Ένας γονιός αντιδρά για κάποιο λόγο, μην συμφωνώντας με τις κινήσεις σας. Οι προσπάθειές σας όμως, θα ανταμειφθούν.

 

Νοέμβριος: οι φιλίες περνούν μεγάλη κρίση. Δημιουργούνται αγεφύρωτα χάσματα μεταξύ σας. Δεν είστε σε θέση να ιεραρχήσετε τους στόχους σας γι αυτό να μην βιάζεστε να υλοποιήσετε σχέδια.

 

Δεκέμβριος:  μια τάση απομόνωσης φέρνει πικρία στο σύντροφό σας και αυτό σας οδηγεί σιγά, σιγά, σε χωρισμό. Η ψυχική σας υγεία, θέλει προσοχή γιατί φέρνει πολλά ψυχοσωματικά προβλήματα που δεν είναι εύκολο να εντοπισθούν και να λυθούν. Απομακρύνετε τα κακώς κείμενα απ’ τη ζωή σας και αλλάξτε πορεία πλεύσης.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Ο Τρελός)

 

 

Ιανουάριος: ασυνεννοησία, γκρίνιες και καβγάδες στο σπίτι. Επιβάρυνση από τα προβλήματα συγγενών και δυσκολίες στην αντιμετώπιση υποχρεώσεων που σχετίζονται με το σπίτι ή κάποιο ακίνητο.

 

Φεβρουάριος: οι ερωτικές σχέσεις επιβαρύνουν περισσότερο παρά ικανοποιούν. Προβλήματα σχετικά με τα παιδιά, επιπόλαιοι έρωτες. Χρειάζεται προσοχή στον τρόπο που χειρίζεστε τα οικονομικά σας.

 

Μάρτιος: η συμπεριφορά σας δεν πείθει τους ανώτερούς σας ως εκ τούτου δημιουργούνται προβλήματα στην εργασία. Αλλάξτε φιλοσοφία και στάση ζωής αν δεν θέλετε να αποκτήσετε ψυχοσωματικά προβλήματα λόγω μεγάλης εσωτερικής πίεσης.

 

Απρίλιος: ασφυκτική η πίεση που νιώθετε από τις υποχρεώσεις. Εμποδίζεται σημαντικά η καλή λειτουργία του γάμου ή της σχέσης. Μεγάλη πιθανότητα χωρισμού από τις επιπολαιότητες του συντρόφου ή συζύγου.

 

Μάιος: ζημιά ή αποτυχία, στα οικονομικά σχέδια. Κληρονομιά που σπαταλιέται ή χάνεται. Κόψτε συνήθειες που δυσαρεστούν είτε εσάς είτε προβληματίζουν τους οικείους σας.

 

Ιούνιος: ανευθυνότητα, και νομικά προβλήματα που προέρχονται από μια ανεύθυνη και επιπόλαιη συμπεριφορά εκ μέρους σας. Μην επενδύετε σε ταξίδια ή μετακινήσεις, δεν είναι καλή εποχή.

 

Ιούλιος: στασιμότητα και κίνδυνος για την καριέρα και την κοινωνική σας υπόσταση. Κάποιο πρόσωπο που ήταν με το μέρος σας, αποχωρεί δυσαρεστημένο από την αχάριστη στάση σας.

 

Αύγουστος: άτομα με ύποπτο παρελθόν έρχονται να σας υποσχεθούν ότι μπορούν να σας βοηθήσουν. Μην τα εμπιστευθείτε. Καμία ουσιαστική επιτυχία δεν θα έχετε από αυτούς. Τα καινούρια σχέδια, θα έχουν πιθανότητα επιτυχίας, αν ψαχτείτε σε βάθος για να μάθετε όλες τις παραμέτρους που χρειάζονται για να εφαρμοστούν.

 

Σεπτέμβριος: στόχοι και αξίες πρέπει να αναθεωρηθούν. Έχετε κάνει λάθη και πρέπει να αλλάξετε πορεία, το ξέρετε πια αυτό, καλά. Για να έρθει η ανάκαμψη, πρέπει να θυμάστε πάντα ότι θερίζετε ό,τι σπέρνετε.

 

Οκτώβριος: η περίοδος είναι θολή και ομιχλώδης, αλλά όχι απροσπέλαστη. Χρειάζεται απλά να δώσετε λίγη περισσότερη προσοχή στα σχέδια, και στα ξεκινήματά σας. Μην αφήνετε τίποτα στην τύχη.

 

Νοέμβριος: αποφύγετε κάθε περιττό έξοδο αυτό το μήνα γιατί έρχονται ανάγκες που πρέπει να αντιμετωπίσετε. Μην ρισκάρετε επενδύσεις που έρχονται ξαφνικά και εύκολα και πολλά υποσχόμενες.

 

Δεκέμβριος: οι ιδέες σας, δεν είναι εύκολο να μπουν σε τάξη. Μετριάστε όμως, τον εγωισμό σας, δεν τα ξέρετε όλα εσείς, και μην συμπεριφέρεστε στις σχέσεις σας σαν να ήσασταν μόνοι. Ίσως προβληματιστείτε με τα αδέρφια ή με τα παιδιά σας, αν έχετε.

 

 

ΙΧΘΕΙΣ (Το Άστρο)

 

 

Ιανουάριος: τα εμπόδια υποχωρούν από παντού. Πιο ήσυχοι, μπορείτε να φροντίσετε πιο σωστά τον εαυτό σας και τους άλλους. Οι εχθροί κατατροπώνονται, και το μέλλον σας ανήκει.

 

Φεβρουάριος: παλιοί και νέοι φίλοι κάνουν πιο ενδιαφέρουσα τη ζωή σας. Νέα σχέδια και χόμπι δίνουν τόσο χαρά, όσο και κέρδος. Κοινωνικές συναναστροφές, αποβαίνουν χρήσιμες με κάθε τρόπο.

 

Μάρτιος: αναγνώριση και επιτυχία σε επαγγελματικό αλλά και σε κοινωνικό επίπεδο. Προστασία από άτομο κύρους, ή έναν γονέα. Οι κόποι σας αποδίδουν και κανείς δεν μένει ασυγκίνητος με τις αποφάσεις σας.

 

Απρίλιος: μια καινούρια γνωριμία που σχετίζεται με το εξωτερικό, ή ένα ταξίδι στο εξωτερικό, φέρνει καινούριες σκέψεις για επαγγελματικά ή άλλου είδους σχέδια. Λύνεται ένα νομικό θέμα, ενώ είναι καλή εποχή να προτείνετε γάμο ή να αποδεχθείτε μια πρόταση.

 

Μάιος: οι δυνατότητες για κέρδη, είναι μεγάλες. Οι πιθανότητες πολλές. Αυτό που μένει σε σας, είναι να μετρήσετε το ρίσκο και να προχωρήσετε σε συμφωνία. Η ψυχολογία σας είναι εξαιρετική.

 

Ιούνιος: μια καινούρια περίοδος ξεκινά, για το γάμο ή τη σχέση σας που έχει μεγάλες πιθανότητες να καταλήξει σε γάμο. Ένας επαγγελματικός αντίπαλος υποχωρεί μπροστά στις δυνατότητές σας.

 

Ιούλιος: σχέδια με καλή προοπτική, αλλά και ευρωστία σωματική και ψυχική, δίνουν δύναμη για να προκόψετε. Όσοι αναζητάτε εργασία, θα βρείτε τη βοήθεια που πρέπει.

 

Αύγουστος: αν έχει υπάρξει ένας χωρισμός, η επανασύνδεση θεωρείται σίγουρη. Όσοι είστε ελεύθεροι πρόκειται να γνωρίσετε άτομο που ταιριάζει πολύ με τα πιστεύω και τις επιδιώξεις σας. Σε ό,τι έχει να κάνει με τα παιδιά, έρχονται μεγάλες χαρές.

 

Σεπτέμβριος: υποχωρούν και τα τελευταία εμπόδια που δεν άφηναν τα επαγγελματικά σας σχέδια να υλοποιηθούν, ενώ ξεπερνάτε προβλήματα οικογενειακά. Μεγάλη χαρά έρχεται στο σπίτι.

 

Οκτώβριος: θα έχετε υποστήριξη από συγγενείς, φίλους και πρόσωπα κύρους, με γνώσεις και εμπειρία. Αν περιμένετε νέα, από κάποια δουλειά, αυτό το μήνα θα πάρετε ικανοποιητικές ειδήσεις.

 

Νοέμβριος: η γοητεία σας, η συμπεριφορά σας αλλά και η εμπειρία σας, θα κάνουν θαύματα αυτό το μήνα. Εμπιστευθείτε τον εαυτό σας αλλά και τις γνώσεις σας, και θα δείτε τη ζωή σας να αλλάζει.

 

Δεκέμβριος:  τα αρνητικά, μένουν στο παρελθόν, και σιγά, σιγά ξεκαθαρίζουν από το δρόμο σας. Υποχωρούν τα εμπόδια και το τέλος της χρονιάς σας βρίσκει ξεκάθαρους και την ψυχολογία σας, να δίνει φτερά. Κινητοποιείστε θετικά, σε όλους τους τομείς της καθημερινότητάς σας.