Ετήσιες προβλέψεις 2017

ΚΡΙΟΣ
Εφαρμόστε αυτά που επιθυμούσατε πάντα
Τα μεγάλα διαστήματα που ο Ερμής, και η Αφροδίτη θα είναι ευνοϊκοί ή εντελώς ουδέτεροι προς εσάς, το σταθεροποιητικό τρίγωνο με τον Κρόνο απ’ τον Τοξότη, είναι τα μεγάλα σας ατού για φέτος. Η βοήθειά τους θα είναι πιο εμφανής σ’ εσάς τους γεννημένους του τρίτου δεκαημέρου, που σας επηρεάζει ο Ουρανός και από τον Αύγουστο έως και τις 10 Οκτωβρίου θα έχετε και την αντίθεση του Δία από το Ζυγό, όμως και οι υπόλοιποι θα απολαύστε κομμάτια από την πίτα. Χρειάζεται όμως, προνόηση, σεβασμός στους νόμους και μέτρο σε όλες τις ενέργειές σας. Από τις 11 Οκτωβρίου, που ο Δίας θα περάσει στο Σκορπιό, τα υλικά και συναισθηματικά σας αποκτήματα, μπαίνουν σε φάση διερεύνησης, έτσι ώστε να κάνετε έναν απολογισμό των πεπραγμένων, σύμφωνα με τις υλικές και συναισθηματικές σας ανάγκες. Μέχρι και τις 20 Δεκεμβρίου, οι επιλογές σας θα είναι πιο ελεύθερες και πιο σωστές.
Οι σχέσεις επανεξετάζονται
Ο Κρόνος, θα κάνει τα πράγματα πιο δύσκολα για σας, από τις 20 Δεκέμβρη και μετά. Μέχρι τότε, έχετε το χρόνο να επανεξετάσετε σχέσεις που ίσως δεν έχουν αντέξει στο χρόνο, συνεργασίες που «κάτι δεν σας πάει καλά», συνεταιρισμοί. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να διορθώσετε τα κακώς κείμενα, και ακόμα κι αν είστε ανεπίδεκτοι μαθήσεως, ή προσκολλημένοι σε μια σχέση, ή εξαρτημένοι, ή οτιδήποτε, τέλος πάντων, θα έχετε την ευκαιρία, ακόμα και αν κάνετε λάθη, να τα διορθώσετε. Να θυμάστε, την 20η Δεκεμβρίου. Εκεί, ο Κρόνος περνά στον Αιγόκερω, και αρχίζει να γίνεται πολύ πιεστικός για σας. Γι αυτό, εκμεταλλευτείτε το χρόνο που σας δίνεται και επανεξετάστε το γάμο σας, ίσως και να θελήσετε να αποκτήσετε παιδί, αλλά κάντε γρήγορα, γιατί ο χρόνος κυλά πιο γρήγορα από σας.
Τα οικονομικά θέλουν ρέγουλα
Να ράψετε καβουράκια στις τσέπες για να μην ξοδεύετε ανεξέλεγκτα. Να σκεφτείτε καλά ποιον θα δανείσετε γιατί μπορεί να είναι αγύριστα τα δανεικά, και να μεριμνήσετε για το αύριο. Ασχοληθείτε με αγοραπωλησίες, συμφέρει να τις κάνετε αυτή τη χρονιά και αν στα σχέδιά σας είναι κάποια οικονομική επένδυση, επιλέξτε πολλαπλούς στόχους. Το κυνήγι του κέρδους θα πάει καλά, έστω κι αν οι αποδοχές δεν είναι της απολύτου αρεσκείας σας.
Υγεία και ομορφιά, χωρίς υπερβολές
Το πολύ φαγητό και ποτό, θεωρούνται υπερβολές για σας, φέτος. Ο Δίας βρίσκεται απέναντί σας μέχρι τον Οκτώβριο και το μέσα έξω της Αφροδίτης στο ζώδιό σας φέρνουν αύξηση, στα κιλά, στο ζάχαρο, στη χοληστερίνη, στους πόντους. Προσοχή στο ουροποιητικό, στα δόντια, στα μάτια, στα αφτιά και κυρίως στο στομάχι.

ΤΑΥΡΟΣ
Τα καλά «κόποις κτώνται», αλλά έχουν και συνέχεια
Τα θετικά αποκτηθέντα, είναι περισσότερα από αρνητικά, και αυτό, κανείς δεν μπορεί να το αρνηθεί ή να το αμφισβητήσει. Το 2016 ήταν η αφετηρία για τα ωφέλιμα και ευχάριστα στη ζωή σας. Το 2017 η παρέλαση των θετικών συνεχίζεται, ίσως όχι με τόσο εμφανή τρόπο, αλλά συνεχίζει να φέρνει ομορφιές. Και αυτό θα συνεχίζεται μέχρι τις 15 Μαΐου του 2018. Εκεί, στις 16 Μάη μήνα, καταφθάνει, (όχι μ’ ένα αμάξι η Μαρίνα, που λέει και το τραγούδι), αλλά ο «παράξενος ταξιδιώτης», ο Ουρανός. Από κει και μετά, οι αλλαγές, θα είναι στο ημερήσιο πρόγραμμα. Αξιοποιήστε λοιπόν με όλους τους τρόπους και με όλα τα μέσα, τις ευκαιρίες που σας δίνονται, όσο έχετε ακόμα το χρόνο
Οι σχέσεις, ρομαντικές και εκλεπτυσμένες
Ο Ποσειδώνας από τους Ιχθείς, ευνοεί εσάς του πρώτου δεκαημέρου, κάνει τα συναισθήματά σας να είναι πιο εκλεπτυσμένα και να διακατέχονται από εξέχοντα ρομαντισμό, φέρνοντας κοντά σας, πρόσωπα, που μπορούν και να τα εκτιμήσουν αλλά και να τα μοιραστούν μαζί σας. Θα δημιουργηθούν πιο σταθερές σχέσεις αυτό το διάστημα, και αυτό δεν αφορά μόνο τις ερωτικές, μια και ο Πλούτωνας, σχηματίζει συνεχώς, ένα όμορφο τρίγωνο στο ζώδιό σας – οι πιο ευνοημένοι βέβαια απ’ αυτόν, θα είστε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου. Στις 11 Οκτωβρίου, ο Δίας εισέρχεται στον τομέα των συγκατοικήσεων, του γάμου και των συνεργασιών, και εκεί θα θελήσετε να πάρετε τις μεγάλες αποφάσεις, γιατί δεν είναι δυνατόν να ζείτε με ημίμετρα. Θα θελήσετε να κατασταλάξετε, σχετικά με αυτά που έχετε ή δεν έχετε, καθώς και στα πρόσωπα, σχετικά με το σε ποιον μπορείτε να υπολογίζετε ή δεν μπορείτε. Δεν θα σας αφήσει όμως με παράπονα στον τομέα των σχέσεων το 2017.
Τα οικονομικά θα περάσουν από αλχημείες προκειμένου να μείνουν σταθερά
Θα καταφέρετε, μέσα στη χρονιά, να έχετε μια ικανοποιητική σταθερότητα, είτε με νόμιμους, είτε με ολίγον «παράνομους» τρόπους. Είναι γεγονός ότι ο Κρόνος από τον Τοξότη, δεν θα σας αφήσει χωρίς έξοδα, μέχρι τις 19 Δεκέμβρη, γι αυτό, μέχρι τότε, να είστε προσεκτικοί στα δάνεια, στις κάρτες, στα χρέη προς το δημόσιο, μετοχές, χρηματοδοτήσεις και περιουσιακά. Είναι γεγονός ότι κάποιοι από εσάς θα αποκρύψετε εισοδήματα, γιατί τα έσοδά σας θα είναι και από άλλες πηγές, «μαύρα» ως επί το πλείστον, μια και εσείς, το χρήμα το μυρίζεστε από μακριά.
Υγεία και ομορφιά βελτιώνονται και αποκαθίστανται
Είναι η χρονιά που θα βελτιώσει όλα τα πάσχοντα μέρη του οργανισμού σας και θα αποκαταστήσει τυχόντα προβληματάκια υγείας. Μην αφήσετε την ευκαιρία να πάει χαμένη καθώς ο Δίας από το Ζυγό, θα σας δείξει ακριβώς το σημείο που πάσχει, ώστε να το διορθώσετε. Από τις 11 Οκτωβρίου όμως και μετά, καλό είναι να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στη διατροφή και στις υπερβολές στις καταχρήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Υπομονή, οι δυσκολίες έχουν ημερομηνία λήξης
Μέχρι τώρα, η αστάθεια, οι επιβαρύνσεις, οι υποχρεώσεις, δεν σας άφησαν να χαλαρώσετε, ούτε μια στιγμή. Ακόμα και οι επιτυχίες σας, όσο καλές κι αν ήταν, σίγουρα τις πληρώσατε πολύ ακριβά. Το 2017, εκτός από τις απώλειες που θα φέρει, θα έχει και εναλλακτικές λύσεις, αλλά και βοήθειες στα προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν. Η πίεση θα είναι εμφανής σε οικογενειακό, αισθηματικό, επαγγελματικό, επίπεδο, ιδίως σε σας του τρίτου δεκαημέρου ενώ εσείς του πρώτου, θεωρείστε πιο ξαλαφρωμένοι και ευνοημένοι. Από τον Αύγουστο και μέχρι τις 19 Δεκέμβρη, η εύνοια είναι όλη δική σας, καθώς ο Κρόνος περνάει από τον Τοξότη στον Αιγόκερω στις 20, ενώ μέχρι τις 10 Οκτωβρίου, άλλοι λιγότερο, άλλοι περισσότερο, έχετε την εύνοια του Δία, καθώς θα λειτουργήσει σαν «από μηχανής θεός» εκεί που θα βρείτε αδιέξοδο.

Οι σχέσεις, αποδεικνύονται χρήσιμες εκεί που δεν το περιμένετε
Φέτος, η χρονιά, θα αποδειχθεί ιδιαίτερα ευνοϊκή στον τομέα αυτό, καθώς θα μάθετε, θέλετε δεν θέλετε, να τα περιμένετε όλα απ’ όλους. Σχέσεις που δεν σας γέμιζαν το μάτι για κάποιους λόγους, αποδεικνύονται χρήσιμες και εποικοδομητικές. Άλλες, πάλι, που ίσως έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα για σας, ίσως τελικά δεν ήταν ό,τι περιμένατε.
Οι φίλοι, παλιοί ή νέοι, θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην εκκαθάριση του τομέα των σχέσεών σας.
Αν βρίσκεστε σε μια κρίσιμη καμπή στο γάμο ή στη σταθερή σας σχέση, και δεν μπορείτε να αποφασίσετε, καλύτερα να μην βιαστείτε, γιατί δεν θα είστε σίγουροι αν δεν φύγει το 2017. Αν πρέπει να αποφασίσετε να παντρευτείτε; Φυσικά και ναι, αρκεί να είναι η φυσιολογική κατάληξη μιας μακροχρόνιας, δοκιμασμένης και σταθερής σχέσης. Πραγματοποιήστε το μέχρι τις 10 Οκτωβρίου
Τα οικονομικά ζητωκραυγάζουν τον Δία
Ακόμα κι αν δεν καταφέρετε το καλύτερο, τουλάχιστον, με τη βοήθειά του, θα αποτρέψετε το χειρότερο. Αν χρειάζεται να κάνετε κάποιο ξεκαθάρισμα στα περιουσιακά σας, κάντε το με σύνεση και προσοχή να μην ρίξετε καμία από τις συμμετέχουσες πλευρές. Και όταν ο Δίας περάσει στο Σκορπιό, θα φτιάχνει τριγωνάκια με τον δεύτερο οίκο του ωροσκοπίου σας και θα σας ευνοεί, ενώ η Αφροδίτη, θα δίνει κι αυτή τη βοήθειά της στα διαστήματα που σας επηρεάζει
Υγεία και ομορφιά σε ύφεση, λόγω κούρασης
Πνευματική και σωματική κούραση, κακοδιαθεσία και πάει λέγοντας. Πράξτε αυτά που χρειάζεται για να βελτιώσετε ό,τι μπορείτε. Προσοχή στη διατροφή, στις αλλεργίες, στα δερματικά και αναπνευστικά προβλήματα. Μικρές παρεμβάσεις ομορφιάς, χρειάζονται. Μετά τις 19 Δεκέμβρη, κάντε και μεγαλύτερες αν αυτό σας ευχαριστεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Προσοχή, προσοχή! Ερωτικο-οικονομικά μείγματα, και καλά ξεμπερδέματα
Πρέπει να προσέξετε τόσο τις οικονομικές όσο και τις συναισθηματικές σας επενδύσεις, γιατί ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός, και οι υποσχέσεις αυτών που υπόσχονται δεν είναι όλες προς τήρηση.
Η μετριοπαθής αντιμετώπιση των τομέων αυτών, θα σας επιτρέψει να μην ξοδέψετε περισσότερα απ’ όσα είναι τα έσοδά σας. Βέβαια, για να ξεχωρίζουμε τα πράγματα αυτό αφορά περισσότερο εσάς του Ιουλίου, παρά του Ιουνίου. Εσείς οι τελευταίοι όμως, μετά τις 20 Δεκέμβρη που ο Κρόνος μπαίνει στον Αιγόκερω, απέναντί σας, θα αναφωνήσετε «ήμαρτον», πρώτοι. Το 2017 ζητά από εσάς, για να πάει καλά, εννοείται, συνέπεια, μέτρο, εγκράτεια, και καθόλου έπαρση και υπερβολή.
Οι σχέσεις έχουν ψυχαγωγικές τάσεις
Κάποιες συναισθηματικές σπατάλες, ίσως και υπερβολές, δικαιολογούνται, ίσως γιατί έχετε απωθημένα από προηγούμενες στερήσεις. Ίσως πάλι, να δέχεστε αρκετές προκλήσεις για μια όμορφη ζωή και δύσκολα μπορείτε να τις αγνοήσετε. Όμως, δεν πρέπει να υποκύψετε, τουλάχιστον όχι σε όλες, γιατί μετά «θα πληρώσετε το λογαριασμό». Προσέξτε ιδιαίτερα εσείς που σας έχει πιάσει η μανία της απιστίας γιατί κινδυνεύετε να πιαστείτε στα πράσα. Ακόμα όμως κι αν είστε τύπος και υπογραμμός, φροντίστε να παρατηρείτε τις κινήσεις του συντρόφου σας, γιατί κάτι δεν πάει καλά από κει. Η περίοδος μέχρι της 10 Οκτωβρίου, δεν ενδείκνυται για γάμους και νομιμοποιήσεις, γι αυτό αποφασίστε την επισημοποίηση της σχέσης σας μετά, όταν ο Δίας θα περάσει στο Σκορπιό, μια θέση αρκετά ευνοϊκή για σας.
Τα οικονομικά στο μικροσκόπιο
Ξεψαχνίστε περιουσιακά, ανειλημμένες υποχρεώσεις, και προσδοκίες στον οικονομικό τομέα, καθώς οι προσδοκίες σας μάλλον είναι ολίγον διογκωμένες και τα αποτελέσματα θα είναι πιο κάτω από αυτά που περιμένετε. Αργότερα μέσα στη χρονιά, θα χρειαστεί να κακοκαρδίσετε συγγενείς και φίλους, καθώς δεν γίνεται να τους κάνετε όλα τα χατίρια, ιδιαίτερα εκείνα που βαρύνουν τον προϋπολογισμό σας αλλά και την τσέπη σας.
Υγεία και ομορφιά μόνο μέσα από προσεκτική διατροφή
Το συκώτι σας χρειάζεται ξεκούραση, οπότε ενδείκνυται μια καλή διατροφή, πίνετε πολύ νερό για να καθαρίζει το ουροποιητικό και να ξαλαφρώνει το στομάχι, και βάλτε μια ζυγαριά στο μπάνιο. Μια λαιμαργία που σχετίζεται με το ορμονικό, αλλά και οι φίλοι με τα τραπέζια και τις εξόδους σε διάφορες ταβέρνες και φαγάδικα θα συμβάλλουν στην αύξηση του βάρους. Γι αυτό, προσοχή, προσοχή…προσοχή!

ΛΕΩΝ
Η ταχύτητα και η μέθοδος θα φέρει αποτελέσματα
Ρίξτε φέτος μια ματιά στη ζωή σας ως τώρα και δείτε τα σημεία που πάσχουν, έτσι ώστε να διορθώσετε τα κακώς κείμενα αλλά και να κάνετε ίσως, τις απαραίτητες αλλαγές που θα βοηθήσουν ώστε να γίνει η ζωή σας, πιο εύκολη και όμορφη. Το 2017 έρχεται με πολύ καλές προθέσεις για σας, αλλά θα πρέπει να το δείτε νωρίς, έτσι ώστε να έχετε το χρόνο να το αξιοποιήσετε. Οι πλανήτες θα είναι με το μέρος σας μέχρι το φθινόπωρο. Τριγωνίζει ο Ουρανός από τον Κριό, το ζώδιό σας και σας προικίζει με έμπνευση, πρωτότυπες ιδέες, και νέα σχέδια. Μην αφήσετε την εύνοια να πάει χαμένη. Μην ξεχνάμε όμως και τον Κρόνο από τον Τοξότη, που σας δίνει σταθερότητα, σύνεση και εμπειρία για να μπορείτε, πέρα από τα δικά σας, να τη μεταλαμπαδεύσετε και στους δικούς σας ανθρώπους, καθώς πολλοί θα είναι αυτοί που θα προστρέξουν σε σας για βοήθεια, σε όλα τα επίπεδα. Να μην περάσουν η άνοιξη και το μέσο του καλοκαιριού, χωρίς να έχετε εκμεταλλευθεί στο έπακρο τις ευνοϊκές επιρροές των πλανητών.
Οι σχέσεις, αποδεικνύονται ανεπανάληπτες
Θα είναι πιο εύκολο για σας, να δείτε με καθαρό βλέμμα τον εαυτό σας και τις πραγματικές του ανάγκες, για να είστε σε θέση να επιλέξετε τα κατάλληλα άτομα, κοντά σας. Τα πρόσωπα που αγαπάτε, είναι σε θέση να ενστερνιστούν τις απόψεις και τις επιθυμίες σας και θα θελήσουν να σταθεροποιήσουν τη ζωή τους στο πλάι σας. Θα δείτε το «φως το αληθινόν», καθώς αυτό προκύπτει από τα μεγάλα τρίγωνα μεταξύ Κρόνου και Ουρανού, Αφροδίτης και Ερμή και φυσικά με το εξάγωνο του Δία, με το ζώδιό σας, ως τις αρχές Ιουνίου. Οι σχέσεις που προχωρούν καλά φέτος, μπορεί να εξελιχθούν σε γάμους, ή επισημοποιήσεις, και ενδέχεται να γίνετε και γονείς. Και στην τελική, αν νιώθετε εγκλωβισμένοι σε μία στείρα σχέση, είναι καιρός να «αμολήσετε καλούμπα». Όλα τώρα, είναι πιο εύκολα.
Τα οικονομικά, θα αναπνεύσουν
Επιτέλους θα αναπνεύσετε, όχι γιατί αυξάνονται τόσο πολύ τα έσοδα, όσο γιατί σκέφτεστε με έναν νέο, πιο ώριμο τρόπο τα οικονομικά σας συμφέροντα. Μην εμμένετε κολλημένοι σε πρακτικές του παρελθόντος. Αυτό έφυγε ανεπιστρεπτί και το ξέρετε. Μην καθυστερείτε να περνάτε στην πράξη κι αν πρέπει να κάνετε κάποιον συμβιβασμό, προκειμένου να απελευθερωθείτε από τα αδιέξοδα, κάντε το ανεπιφύλακτα. Κλείστε ό,τι εκκρεμότητες έχετε, και ερευνήστε διεξοδικά, μέχρι τις 10 Οκτωβρίου κάθε πηγή εσόδων.
Υγεία και ομορφιά μπαίνουν σε πιο σωστό δρόμο
Θα φροντίσετε πιο σωστά τον εαυτό σας, δεν θα αμελείτε να κάνετε τις όποιες θεραπείες σας και θα είστε πιο επιλεκτικοί στη διατροφή σας. Φροντίστε τη μέση σας γιατί σας έχει πονέσει αρκετές φορές μέσα στη χρονιά που πέρασε, και απ’ ό,τι δείχνει έχει προδιάθεση να σας πονέσει πάλι. Όλο το πρώτο εξάμηνο αλλά και το δεύτερο ως τον Οκτώβριο, στην υπηρεσία της ομορφιάς σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το σκορ αλλάζει προς το θετικό υπέρ της ομαλότητας
Χρειάζεστε πολύ χαρτί, ή ακόμα και έναν σκληρό δίσκο, για να καταγράψετε όλα όσα σας συμβαίνουν τα τελευταία τρία χρόνια. Βάρη που έχετε επωμιστεί, ενοχλητικές συνειδητοποιήσεις, δύσκολα συναισθήματα. Θα πρέπει να χρειάστηκε πολλές φορές να κρατήσετε την ψυχραιμία σας, αλλά όχι για κακό, γιατί όλα αυτά αύξησαν την ανθεκτικότητά σας. Το 2017 είναι ακόμα δύσκολο, κυρίως για εσάς του τρίτου δεκαημέρου, ωστόσο έχει αρχίσει να φαίνεται το φως στο τούνελ.
Σας αφορά φέτος η παραπλανητική επίδραση του Ποσειδώνα από τους αντιδιαμετρικούς σας Ιχθείς, και μαζί με τον Ερμή, θα σας φέρει ενώπιον καταστάσεων που ίσως δεν θα μπορείτε να ξεφύγετε εύκολα. Συμφωνίες, συμβόλαια, κάρτες, λογαριασμοί, αποδείξεις, σπουδές, επικοινωνία, παιδιά, ταξίδια και κακόβουλα σχόλια, θέλουν καλύτερη διαχείριση από εσάς, με πολλή σύνεση και προσοχή.
Οι σχέσεις και η καταλυτική επίδραση του Κρόνου
Επηρεάστηκαν οι σχέσεις πάσης φύσεως από τον Κρόνο, με έναν πολύ δύσκολο και καταλυτικό τρόπο, που συχνά σας έφεραν στο σημείο να γίνεται κάτι καλό και να νομίζετε ότι ονειρεύεστε. Καταλάβατε πολλές φορές ότι τα «διαμάντια» όσο κι αν έλαμπαν, δεν έπαψαν να είναι άνθρακας.
Να είστε από δω και πέρα, ανεκτικοί, συνεργάσιμοι, και να ελέγχετε τον κάθε έναν που έρχεται δηλώνοντας ότι θέλει να παραμείνει στη ζωή σας. Μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου κερδίσετε χρόνο και μην αποφασίσετε οτιδήποτε για τα κακώς κείμενα στις σχέσεις ή το γάμο. Μετά, όλα θα ξεκαθαρίσουν, ακόμα και χωρίς τη δική σας συμβολή. Όσο δυσάρεστες σκέψεις και να κάνετε, μην το βάζετε κάτω. Το 2018, θα είναι πιο καλό μαζί σας.
Τα οικονομικά, αλλάζουν με ασύλληπτη ταχύτητα.
Ο Δίας βρίσκεται στον τομέα των οικονομικών σας, αλλά θα πρέπει να προσπαθείτε ιδιαίτερα σκληρά για να καταφέρετε να διατηρείτε τις ισορροπίες. Πάντως, είναι αλήθεια, ότι δεν ασφυκτιούν τα οικονομικά σας, όπως το 2016. τα πράγματα είναι καλύτερα τώρα, αλλά χρειάζεται να είστε σε εγρήγορση καθώς οι πηγές εσόδων είναι λίγο δύσκολες στην ανεύρεσή τους. Μην περιμένετε το τέλειο στις αποδόσεις, γιατί ο Κρόνος παρεμβαίνει δεσμευτικά προς αυτή την κατεύθυνση. Μην λαμβάνετε υπόψη σας τις γενναιόδωρες υποσχέσεις, και μην περιμένετε κάτι παραπάνω από τη μετριότητα.

Υγεία και ομορφιά με μέτρο.
Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι οι αιτίες που προκαλούν τα ψυχοσωματικά σας. Το πεπτικό σύστημα, το νευροφυτικό που δημιουργούν αρτηριακή νευροπίεση και τα δερματικά. Ζητάτε πολλά απ’ το σώμα σας και δεν το αφήνετε να πάρει ανάσα. Μην ξεχνάτε, την τελειότητα την αγγίζει μόνο ο Θεός. Οι άνθρωποι όχι!

ΖΥΓΟΣ
Ο Δίας είναι το πλανητικό σας αλεξικέραυνο στις καταιγίδες
Η παραμονή του Δία στο ζώδιό σας μέχρι της 10 Οκτωβρίου, θα είναι για σας μεγάλη προστασία, ακόμα και στις χειρότερες δυσκολίες. Θα σας δώσει εργασιακές ευκαιρίες και μια ώθηση στο να δημιουργήσετε σχέσεις που έχουν σκοπό να παραμείνουν στη ζωή σας. Όμως, το τετράγωνο του Πλούτωνα με το ζώδιό σας, μπορεί να επιβαρύνει λίγο τα πράγματα, έως πολύ εσάς του δεύτερου και τρίτου δεκαημέρου, αλλά και η αντίθεση του Ουρανού από τον Κριό, που θα φέρει ξαφνικά γεγονότα, που η έκβασή τους θα είναι δύσκολο να τη διαχειριστείτε, πόσο μάλλον να την ελέγξετε. Γι αυτό και οι διακυμάνσεις είναι στην ημερήσια διάταξη, και ως εκ τούτου, την υπογραφή σας και τα συναισθήματά σας, να προσέχετε που τα βάζετε.
Οι σχέσεις, φέτος δεν ευνοούν τους αισθηματίες και ερωτόπληκτους
Όλοι σας, φέτος, μπορείτε άνετα να ερωτευθείτε, να παντρευτείτε, να λοξοδρομήσετε, να απατήσετε, να συζήσετε, να αρραβωνιαστείτε, να παρανομήσετε. Καταλαβαίνετε λοιπόν, γιατί πρέπει να βάλετε στη ζωή σας φρένο, μέτρο και σύνεση. Σε όποια υπερβολή κι αν υποπέσετε, θα την πληρώσετε, αδρά, όταν ο Κρόνος στις 20 Δεκεμβρίου θα κάνει ταμείο και αυτό είναι κάτι που θα συνεχιστεί και το 2018.
Όμως, μέσα σ’ όλα αυτά, θα γίνουν και θετικά πράγματα. Θα συναντήσετε ανθρώπους που μπορεί να αποδειχτούν υπέροχοι φίλοι και συνεργάτες, και ικανοί συμβουλάτορες ώστε να αποκομίσετε ακόμα και οικονομικό όφελος. Η χρονιά μπορεί να δώσει μια συνεργασία, έναν γάμο, ένα παιδί, ή και έναν έρωτα όλο τρέλα.
Τα οικονομικά βροντοφωνάζουν «Όχι»,
στα έξοδα άνευ λόγου και αιτίας και σας αποτρέπουν από το να συμφωνήσετε με υποσχέσεις εύκολου και άνετου, αλλά και γρήγορου κέρδους. Κρατάτε μικρό καλάθι και μην φορτώνετε στον κόκορα τις υποχρεώσεις σας. Ευτυχώς για σας, ο Δίας θα περάσει στο Σκορπιό, τον Οκτώβριο, κι έτσι τα οικονομικά σας θα αναπνεύσουν και μαζί τους και σεις.
Υγεία και ομορφιά, μέσα από επιπλέον κιλά
Φέτος, θα στενάξει η ζυγαριά και το ψυγείο θα ανοιγοκλείνει συνεχώς. Το άγχος είναι; Η οικονομική ανέχεια είναι; Εσείς ξέρετε και το φαγητό που δεν λείπει καμία ώρα της ημέρας από μπροστά σας.
Ουροποιητικό, δέρμα, μυοσκελετικό, σε προβληματισμό. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν, ότι πρέπει να είστε προσεκτικοί και να συμπεριφέρεστε Κρόνια, σε εποχές Διός.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ανταμείβομαι για τη σωστή μου δράση
Όταν εσείς είστε καλά συναισθηματικά, είστε καλά παντού. Για το μεγαλύτερο διάστημα του 2017 εσείς θα νιώθετε ευλογημένοι. Έμπνευση για νέα ξεκινήματα στα επαγγελματικά αλλά και αισθηματικά, σας δίνει από τους Ιχθείς ο Ποσειδώνας, αν και ευνοεί περισσότερο το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Ο Πλούτωνας, σχηματίζει ένα ευνοϊκότατο εξάγωνο από τον Αιγόκερω και βοηθά τις ιδέες σας να βρίσκουν πρακτική εφαρμογή. Και σαν να μην έφτανε αυτό, από τον Οκτώβριο και μετά ο Δίας, περνά στο ζώδιό σας. Ανασυντάσσονται στόχοι και προτεραιότητες. Τονώνεστε ψυχικά και σωματικά, διορθώνονται τα κακώς κείμενα. Μπράβο. Όλα αυτά και ακόμα περισσότερα θα έχετε όταν ο Δίας περάσει στο ζώδιό σας στις 11 Οκτωβρίου.
Οι σχέσεις, που πάσχουν πρέπει να αρχίσουν να τελειώνουν σιγά, σιγά
Από τις 21 Ιουλίου μέχρι τις 4 Σεπτεμβρίου, θα αρχίσετε να βάζετε αργά και σταθερά, τα θεμέλια, για να ξεθεμελιώσετε σχέσεις που σας έχουν ταλαιπωρήσει, μια και εσείς τα σταθερά ζώδια, κάνετε συχνά το λάθος να διαιωνίζετε σχέσεις, που αν μη τι άλλο, έχουν σοβαρό αντίκτυπο στην ψυχική σας υγεία. Από το Σεπτέμβριο λοιπόν, αρχίζετε, και το παιχνίδι θα ολοκληρωθεί το 2018. Ένας έρωτας, μια αγάπη, γάμος, συγκατοίκηση, όπως και η απαλλαγή από σχέσεις βραχνάδες, συμπεριλαμβάνονται σ’ αυτά που σας φέρνει ο Δίας. Πάρτε τα μέτρα σας για μια σχέση που έχει γίνει ρουτίνα και ανανεώστε την, ξέρετε εσείς. Πριν απ’ όλα όμως, επειδή οι σχέσεις σας ξεκινούν πρώτα από εσάς, ανανεώστε τον εαυτό σας, κάνοντας αυτό που εσείς θέλετε.
Τα οικονομικά, δεν ενισχύονται αλλά τονώνονται
Κατ’ αρχάς μπορείτε να είστε σίγουροι για την εργασία σας, μια πηγή εσόδων που έχετε εξασφαλίσει ήδη. Αγοραπωλησίες ακινήτων, αλλά και άλλες πηγές εσόδων μέσα από τον οικογενειακό κύκλο, όπως διευθέτηση περιουσιακών θα σας δώσουν καλές ανάσες. Φυσικά να μην αγνοείτε και τον παράγοντα τύχη, ιδίως από τον Οκτώβρη και μετά.
Υγεία και ομορφιά, χωρίς μεγάλες επιβαρύνσεις
τουλάχιστον, όχι επιπλέον επιβαρύνσεις γιατί υπάρχουν ήδη οι παλιές. Να αποφεύγετε το άγχος, η νευρικότητα, η ανασφάλεια που είναι τα αποτελέσματα του Κρόνου στο δεύτερο οίκο σας, και που μπορεί να έχει γίνει και ψυχική ζημιά την οποία πρέπει να επιληφθείτε. Μην τρώτε από στεναχώρια, γιατί από τον Οκτώβριο ο Δίας μπορεί να φέρει και κιλά. Παν μέτρον άριστον αγαπητοί μου Σκορπιοί.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ό,τι μάθατε, μάθατε, καιρός να ζήσετε
Ο Κρόνος βρίσκεται στην τελική ευθεία για να τερματίσει με το ζώδιό σας. Στις 20 Δεκεμβρίου, θα περάσει στο ζώδιο του Αιγόκερω αφήνοντάς σας κουρασμένους, αγχωμένους, πονεμένους και με υπαρξιακά, λόγω της πρόσθετης εμπειρίας που αποκτήσατε κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο ζώδιό σας. Η επιρροή του Κρόνου, αλλά και του Δία, από το φιλικό σας Ζυγό, θα τελειώσουν φέτος, μια και ο Δίας μπαίνει στο Σκορπιό και εσείς, επιτέλους θα πάρετε γερές ανάσες. Όχι όμως χωρίς να έχετε πάρει τα μαθήματά σας, ώστε να πορευτείτε πιο έμπειροι στις νέες συνθήκες.
Μπορεί να είστε κουρασμένοι, δύσπιστοι και αγχωμένοι αλλά δεν πρέπει να χάσετε την πίστη σας ότι θα τα καταφέρετε.
Οι σχέσεις απομυθοποιούνται και οι ορίζοντες διευρύνονται
Με την παρουσία του Κρόνου, στο ζώδιό σας, βάλατε στο μικροσκόπιο, κάθε σχέση σας, είτε πρόκειται για αισθηματική, είτε επαγγελματική, φιλική, ή άλλου τύπου. Είναι καιρός, σιγά, σιγά, να αρχίσετε να σπάτε τις αντικειμενοφόρες πλάκες του μικροβιολογικού σας εργαστηρίου, και να ξεκαθαρίζετε ποιες είναι οι αρρωστημένες και ποιες οι υγιείς. Μέχρι τις 20 Δεκέμβρη η διεργασία αυτή θα έχει λάβει τέλος και σεις, αν και κουρασμένοι, θα έχετε πολύ καλή διάθεση για να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Ωστόσο, η παρουσία της Αφροδίτης στον Κριό και ο Δίας απ’ το Ζυγό, σας εγγυάται ότι, ό,τι αξίζει δεν θα τελειώσει έτσι απλά. Σχέσεις που έχουν δείξει ότι αντέχουν στο χρόνο θα παραμείνουν με έναν αέρα ανανέωσης όμως, που θα δώσει χαρά σε αμφότερες τις πλευρές. Οι γεννημένοι στο πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο, θα πρέπει να είστε πιο ρεαλιστές στην αντιμετώπισή σας και πιο αντικειμενικοί στην κρίση σας, μια και ο Ποσειδώνας μπορεί να σας παραπλανήσει με ψεύτικες εντυπώσεις. Οι καινούριες επαφές που θα κάνετε, θέλουν προσεκτική επιλογή γιατί θα κρατήσουν αρκετά στη ζωή σας.
Τα οικονομικά είναι απορίας άξιον
Πραγματικά, οι συνθήκες κάτω από τις οποίες περάσατε αυτό το Κρόνιο διάστημα, ήταν τρομερά δύσκολες. Εσείς όμως, καταφέρατε και κρατήσατε ένα αξιοπρεπές επίπεδο και δεν πτοηθήκατε παρά μόνο σε τραγικές στιγμές. Όμως, ας μην ξεχνάμε ότι η τύχη του Τοξότη, είναι παροιμιώδης. Παρ’ όλο που και φέτος, δεν θα λείψουν τα σκαμπανεβάσματα, οι συγκυρίες, οι συμπτώσεις, και οι ευκαιρίες για ορθοπόδισμα, θα είναι πολλές. Αρκεί να δείτε αυτές τις ευκαιρίες και να τις αρπάξετε γιατί θα είναι περαστικές. Αν συμβιβαστείτε σε τυχούσες εκκρεμότητες, θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα. Φροντίστε τα περιουσιακά σας, διαχειριστείτε καλύτερα τα έσοδά σας και μην αφήνετε την τύχη σας, στην τύχη.
Υγεία και ομορφιά, κοντεύουν να σβήσουν από το λεξιλόγιό σας
Μέχρι το Δεκέμβριο, φροντίστε τον οργανισμό σας με καλή διατροφή, σεβόμενοι τις ανάγκες του. Ο Κρόνος θα σας αφήσει κουρασμένους, ίσως και αγανακτισμένους και ψυχολογικά «φορτωμένους». Συκώτι, μέση, δόντια, πόδια, αναπνευστικό, να βρίσκονται στις προτεραιότητές σας. Βάλτε μέτρο σε ό,τι κάνετε και όλα θα είναι καλύτερα το 2018.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Περιφρουρήστε αγάπες και υλικά αγαθά, περιφράξτε τα αν χρειαστεί
Παρ’ όλο που ο Δίας από το Ζυγό, τον τομέα της καριέρας και της κοινωνική σας αναγνώρισης, σας ευνοεί, εσείς δεν πρέπει να επαναπαύεστε. Θα πρέπει να αξιολογήσετε τα άτομα που σας περιβάλλουν ή έχετε κάτω από την ευθύνη σας, όπως και διαφυλάξτε αυτά που πραγματικά αξίζουν για σας. Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα νιώσετε στο πετσί σας την επιρροή και του Δία, και του Πλούτωνα, και του Ουρανού. Ψυχολογικά και σωματικά μπορεί να σας δημιουργήσουν ένα αίσθημα κούρασης, έως εξάντλησης. Είναι σημαντικό λοιπόν να κάνετε σωστή αξιολόγηση των κεκτημένων σας, και καλού κακού, ξεφορτωθείτε και λίγη σκαρταδούρα.
Οι σπατάλες θα ακολουθηθούν από τσιγκουνιές, τόσο στα λεφτά, όσο και στα αισθήματα γι αυτό είναι καλό να αποφεύγονται γενικά οι υπερβολές. Μετά την άνοιξη, ανοίγει λίγο και ο δρόμος.
Οι σχέσεις, χρειάζονται ωριμότητα και μέτρο
Πλούτωνας, Δίας και Ουρανός, αλλά και η Αφροδίτη, θα συμβάλλουν στη σύνθεση μιας περιόδου, όπου δεν θα υπάρχει κανένα μέτρο. Η επιπολαιότητα και η υπερβολική χρήση της ελευθερίας που σας δίνεται, θα σας φέρει σε πολύ δύσκολη θέση, καθώς θα βιώσετε καταστάσεις, ως αποδέκτες των ενεργειών των ανθρώπων που αγαπάτε αλλά και εσάς των ιδίων. Το αν θα είτε το θύμα ή ο θύτης, θα εξαρτηθεί κατά πολύ από το προσωπικό σας ωροσκόπιο. Όσοι έχετε αποφασίσει γάμο, χωρίς να έχει προηγηθεί ένα διάστημα, γνωριμίας και εξερεύνησης, και η σχέση δεν έχει περάσει αρκετά crash tests, καλύτερα να μην βιαστείτε να πείτε το ναι, γιατί τα άτομα που θα έλξετε κοντά σας, δεν θα είναι και πολύ συμβατά με τις δικές σας αξίες και νοοτροπία. Ωστόσο, θα έχετε καλά αποτελέσματα από συνεργασίες και συνεταιρισμούς.
Τα οικονομικά, απαιτούν καλούς υπολογισμούς και λεπτομερή εξέταση
Ότι αποφασίσετε να κάνετε που εμπεριέχει έξοδα, κάντε το ως το Μάιο. Μετά η κατάσταση δυσκολεύει λίγο, περισσότερο γιατί με κάποιον τρόπο, μειώνονται τα έσοδα. Γι αυτό, απαιτούνται καλοί υπολογισμοί, λεπτομερείς εξετάσεις των συνθηκών, και σίγουρα μέριμνα για το αύριο. Δεν θα λείψουν οι συγκυρίες που θα σας βγάλουν εκτός εαυτού, γι αυτό μην επαναπαύεστε στη μεθοδικότητα και οργανωτικότητά σας μόνο. Καλό θα ήταν επίσης να είστε προσεκτικοί σε ό,τι αφορά στα έξοδα για την αγάπη. Να κάνετε νόμιμες συναλλαγές, και μην ακούσετε αυτούς που σας τάζουν εύκολα και γρήγορα κέρδη.
Υγεία και ομορφιά, για να διατηρηθούν, δεν πρέπει να κάνετε καταχρήσεις.
Το μυοσκελετικό, το ορμονικό, το ουροποιητικό, το στήθος, το στομάχι, προειδοποιούν ότι είστε πιεσμένοι και ενδίδετε εύκολα και στο πιοτό και στο τσιγάρο και σε άλλες καταχρήσεις. Πρώτα θα πληγεί η ψυχή και μετά το σώμα, γι αυτό, να είστε προσεκτικοί, πάρα, μα πάρα πολύ. Εκλογικεύστε τη χρήση των αισθητικών υπερβολών.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο τροχός γυρίζει ακόμα. Ποντάρετε παρακαλώ, σε λίγο σταματάει…
Ό,τι ήταν να καθαριστεί το 2016, καθαρίστηκε. Ό,τι επέζησε απ’ το σκούπισμα, επέζησε. Τα άλλα, ας πάνε στο καλό. Ο Δίας, το 2017, από το Ζυγό, θα σας ευνοεί μέχρι τις 10 Οκτωβρίου, αρκεί και σεις να συμπεριφέρεστε με μέτρο, σε όλους και απέναντι σε όλα. Και ο Κρόνος αλλά και ο κυβερνήτης σας ο Ουρανός, θα σας δίνουν βοήθειες, ωριμότητα, σταθεροποίηση των επιτευχθέντων, καινούριες ιδέες που εύκολα ή δύσκολα εφαρμόζονται στην πράξη…και μετά ο Κρόνος, στις 20 Δεκεμβρίου περνάει στον Αιγόκερω, στον τομέα της υγείας και της εργασίας σας. Ταυτόχρονα και ο Ουρανός την επόμενη χρονιά θα λειτουργήσει ολίγον ανατρεπτικά για σας. Γι αυτό, όσο είναι καιρός, αξιοποιήστε τα κεκτημένα, τις εμπνεύσεις σας και κάντε τις απαραίτητες αλλαγές και νεωτερισμούς που έχετε κατά νου.
Οι σχέσεις, πλέουν σε πιο καθαρά νερά, χωρίς θολώματα και ομίχλες
Τα βλέπετε πιο ξεκάθαρα τώρα τα πράγματα, και γι αυτό, μπορείτε να προβείτε στις απαραίτητες αλλαγές, είτε πρόκειται για νέα ξεκινήματα στον έρωτα, είτε για ομαλοποίηση των πασχόντων, είτε ακόμα και για να δώσετε τέλος σε σχέσεις που δοκιμάστηκαν και απέτυχαν. Και επειδή εσείς δεν είστε και τόσο γρήγοροι στη λήψη αποφάσεων, καλύτερα να κάνετε αποφασιστικές κινήσεις παρά να εξαντλήσετε – σύμφωνα με την άποψή σας – όλα τα δεδομένα περιθώρια. Οι ελεύθεροι σκοπευτές, διευρύνετε τον φιλικό σας κύκλο γιατί μέσα από εκεί μπορεί να προκύψει κάτι καλό ερωτικά. Οι δεσμευμένοι που σκοπεύετε να γίνετε γονείς, κάντε το μέσα στη χρονιά και μην αφήνετε για μετά, αποφάσεις για συγκατοίκηση, ή γάμο. Το κλίμα της χρονιάς είναι βοηθητικό. Εκμεταλλευτείτε το.
Τα οικονομικά σκαμπανεβάσματα είναι ελεγχόμενα, αλλά δεν πρέπει να επαναπαύεστε
Δεν θα σταματήσουν να σκαμπανεβάζουν τα οικονομικά σας, και τα έσοδα, μια θα είναι πολλά και μια λίγα. Ως εκ τούτου, αντιλαμβάνεστε ότι θα πρέπει να είστε με χαρτί και μολύβι και να κάνετε συνεχώς λογαριασμούς. Μην κουραστείτε από αυτό και μην αγανακτήσετε, γιατί ο παλιός καλός «μπακάλης» ξέρει. Αγοραπωλησίες, συμφωνίες, διεκδικήσεις, περιουσιακοί και οικονομική συμβιβασμοί, είναι ό,τι καλύτερο μπορείτε να κάνετε προκειμένου να έχετε υπό έλεγχο τα έσοδα-έξοδά σας. Σκεφτείτε επίσης και την πιθανότητα να αξιοποιήσετε κάποιο ταλέντο ή χόμπι σας, πιο κερδοφόρα.
Υγεία και ομορφιά, χρειάζονται ετοιμότητα
Θα πρέπει να προσέξετε για να έχετε. Ο Δίας θα βοηθήσει κάθε είδους επιδιόρθωση, αλλά ο Ουρανός δεν σταματά να σας τσιγκλίζει, γι αυτό να είστε σε ετοιμότητα. Κυκλοφορικό, πόδια, μυοσκελετικό, θα έχετε άπλετο χρόνο για να τα φροντίσετε. Αν δεν το κάνετε, το 2018 ίσως να μην είναι και τόσο καλό για σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Κρατήστε λίγο ακόμα, έρχονται ενισχύσεις!
«Τι να φταίει, τι να φταίει, που δεν πήγατε, μπροστά, δεν μετρήσατε το κύμα και τον άνεμο σωστά;»
Φταίει η τύχη; φταίει η μοίρα; Φταίτε εσείς; Ένας Θεός ξέρει. Εμείς λέμε ότι φταίνε οι επιλογές σας και ό,τι σας έχει συμβεί τα τελευταία τρία χρόνια θα έχετε να το λέτε στους φίλους σας, ως περιπέτεια, με πολύ σασπένς, πολύ δράμα, πολύ δάκρυ και πολλή αγωνία.
Το 2017 είναι η τελευταία χρονιά ενός τρίχρονου μεταβατικού κύκλου, που ξεκίνησε το Δεκέμβρη του 2014 και τελειώνει το Δεκέμβρη φέτος. Πάθατε πολλά. Μάθατε όμως;
Μάθατε ότι έχετε εξιδανικεύσει πρόσωπα, καταστάσεις και πράγματα; μάθατε ότι πρέπει να απομυθοποιηθούν προκειμένου να φανείτε πιο ανοιχτομάτηδες, πιο ξεφτέρια;
Φέτος πάντως θα είστε πιο οξυδερκείς, πιο υπεύθυνοι, πιο ψύχραιμοι και πιο προσεκτικοί. Μπορεί ο Ποσειδώνας από το ζώδιό σας να βρίσκεται στα μαχαίρια με τον Κρόνο στον Τοξότη και να σας δημιουργεί ένα αίσθημα συντριβής της αισιοδοξίας σας, αλλά από τις 11 Οκτωβρίου και μετά αρχίζει να φαίνεται το φως στο τούνελ, καταφθάνει ο Δίας στον φιλικό σας Σκορπιό.
Οι σχέσεις θα καθοριστούν από την ποσότητα αυτών που έχετε κρύψει κάτω απ’ το χαλί.
Έχετε κρατήσει πολλά μυστικά από τα αγαπημένα σας πρόσωπα, τα οποία σας καλούν επιτακτικά να τα αποκαλύψετε, αν θέλετε να διατηρήσετε σχέσεις, που θα σας πόναγαν αν τελείωναν. Ως εκ τούτου, έχει έρθει ο καιρός των αποκαλύψεων, προκειμένου να δημιουργήσετε πιο υγιείς βάσεις στη ζωή και στην καθημερινότητά σας, ιδιαίτερα όταν αυτά τα μοιράζεστε μ’ αυτούς που αγαπάτε. Μετά τον Οκτώβριο θα φανεί, αν μπορείτε να προχωρήσετε ή όχι. Μπορείτε να υπολογίζετε στην κατανόηση όσων σας αγαπούν, για να τα βγάλετε πέρα με τις δύσκολες καταστάσεις. Αν η σχέση ή ο γάμος περνούν δύσκολα, είναι καιρός να προσπαθήσετε να αξιοποιήσετε όλες τις ευκαιρίες που σας δίνονται και να κάνετε ένα ουσιαστικό νέο ξεκίνημα. Πιο καθαρή θα είναι η εικόνα από το τέλος του 2017 και φυσικά το 2018 θα είναι πιο ευνοϊκό για σας.
Τα οικονομικά, χτυπούν καμπανάκια, κι εσείς τα ακούτε, αλλά δεν είναι εύκολο να κάνετε κάτι…
είναι όμως, εύκολο να κάνουν οι άλλοι κάτι. Η διευθέτηση των περιουσιακών σας, θα είναι αυτό που πραγματικά θα σας δώσει αγαλλίαση. Θα βγείτε κερδισμένοι από πρόσωπα της οικογένειάς σας και ιδιαίτερα από τις γυναίκες. Το κομμάτι που δίνει τις μεγαλύτερες δυνατότητα σ’ αυτή την κατεύθυνση είναι από τον Ιανουάριο έως το Μάιο.
Ανάσες θα πάρετε και αργότερα, είτε από εποχιακές δουλειές, είτε από τη σταθερή σας. Δεν πρέπει όμως, σε καμία περίπτωση, να ξοδέψετε πέραν των δυνατοτήτων σας μέχρι το Δεκέμβριο.
Από συναλλαγές ή συνεργασίες με το εξωτερικό, έχετε αρκετά σοβαρό κέρδος, μετά τον Οκτώβριο και σίγουρα μέσα στο 2018.
Υγεία και ομορφιά, βεβαρημένες λόγω πτωτικού ψυχισμού
Διάφορα ψυχοσωματικά παρουσιάζονται κατά καιρούς και σας ταλαιπωρούν, κατ’ εσάς δίχως λόγο, κατ’ εμάς, και με λόγο και με αφορμή. Παραπανίσια κιλά, κυκλοφορικό, πόδια, μολύνσεις και μικροατυχήματα, λόγω αποπροσανατολισμένης προσοχής. Πείτε όχι στην άτακτη διατροφή, στο τσιγάρο και στο ποτό. Συντηρήστε την ομορφιά σας, και μην υπερβάλλετε.